با سلام
یک مشکلی توی قسمت پلود سنتر هست اون هم اینه که اول فایل رو پلود می کنه بعد کد امنیتی رو چک میکنه یا میگه حجم بیش از حد مجاز هست و این علاوه بر از بین رفتن ترافیک گاهی با باعث میشه وقتی که بابت پلود فایل گذاشتیم از بین بره و مجبور بشیم دوباره پلود کنیم . اگه میشه این مورد رو بررسی کنید تا اول حجم و کد امنیتی چک بشه و بعد پلود شروع بشه .
با تشکر از مدیریت سایت
با سلام
یک مشکلی توی قسمت پلود سنتر هست اون هم اینه که اول فایل رو پلود می کنه بعد کد امنیتی رو چک میکنه یا میگه حجم بیش از حد مجاز هست و این علاوه بر از بین رفتن ترافیک گاهی با باعث میشه وقتی که بابت پلود فایل گذاشتیم از بین بره و مجبور بشیم دوباره پلود کنیم . اگه میشه این مورد رو بررسی کنید تا اول حجم و کد امنیتی چک بشه و بعد پلود شروع بشه .
با تشکر از مدیریت سایت
با سلام
اگه میشه این مشکل رو پیگیری کنید چون امروز هم سه چهار بار مجبور شدم یک فایل رو پلود کنم . با اینکه کد رو درست میزدم پلود میکرد و بعد میگفت کد اشتباهه . کنسل میشد .
با تشکر
سلام
یه پیشنهاد دارم اونم اینکه تو قسمت دروس و مباحث دانشگاهی انجمن های زیر گروه رو به مقاطع تحصیلی مختلف (کاردانی-کارشناسی-ارشد و دکترا) تقسیم بندی کنید تا سوالات مربوط به ازمون ها و یا جزوات مربوط به هر مقطع و به طور کلی هر تاپیک که مربوط به هر مقطعی میشه در داخل زیرانجمن مربوط به همون قرار بگیره
حاصل عمرم سه سخن بیش نیست
خام بودم - پخته شدم - سوختم
ترو خدا این چه وضعشه؟
این سایت با تمام خوبیا و مزیتاش چندتا ایراد داره که اگه رفع بشه و فکری براش بکنین بهترین میشه.
کسی که وارد سایت میشه در اکثر مواقع وقت کافی نداره،میخواد در کمترین زمان ممکن راهنمایی دریافت کنه.اما من یه موضوع رو 2 بار فرستادم و دریغ از یه جواب!!!!! :sad:
دیگه اینکه ما فقط نمیخوایم موضوعات خونده نشده رو بخونیم،گاهی اوقات برای تکمیل یه موضوع به خوندن دوبارش احتیاج هست که پیدا نمیشه!!!!!!
خییییییییلییییی ممنون میشم اگه در طراحیاتون این موارد رو هم منظور کنید :nerd:
ترو خدا این چه وضعشه؟
این سایت با تمام خوبیا و مزیتاش چندتا ایراد داره که اگه رفع بشه و فکری براش بکنین بهترین میشه.
کسی که وارد سایت میشه در اکثر مواقع وقت کافی نداره،میخواد در کمترین زمان ممکن راهنمایی دریافت کنه.اما من یه موضوع رو 2 بار فرستادم و دریغ از یه جواب!!!!! :sad:
دیگه اینکه ما فقط نمیخوایم موضوعات خونده نشده رو بخونیم،گاهی اوقات برای تکمیل یه موضوع به خوندن دوبارش احتیاج هست که پیدا نمیشه!!!!!!
خییییییییلییییی ممنون میشم اگه در طراحیاتون این موارد رو هم منظور کنید :nerd:
میتونید اون موضوع رو به لیست علاقه مندیهاتون اضافه کنید!
It's nice to be important but it's important to be nice!
از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.
یعنی برای یک موضوع دو بار تاپیک ایجاد کردید؟
اگه جوابتون مثبته باید بگم این کار ممنوعه و باعث میشه تاپیک هاتون حذف بشن
با تشکر از همکی دوستان بابت نظرات و پیشنهاداتی که میدن
لطفاً چند نکته رو مد نظر داشته باشید
1- شما زحمت میکشید و اینجا پیشنهادی رو که فکر می کنید به نفع انجمن هست رو میگید، خیلی ممنون از اینکه به فکر انجمن خودتون هستید، ولی این رو هم مد نظر بگیرید که هر پیشنهادی رو نمیشه اجرا کرد و انجمن هم یک وبلاگ 30 پستی نیست که با چند تا کلیک ساده بشه تغییرات داد. در نتیجه اگر پیشنهادی ارائه بشه، در صورتی که مفید باشه روش کار میشه و اگر عملی باشه اون تغییر روی انجمن اعمال میشه و انتظار هم نداشته باشید فردای پیشنهاد شما اون کار عملی بشه !
2- همونطور که از اسم این تاپیک معلومه، این تاپیک برای ارائه نظرات و پیشنهادات شماست، می تونید صحبت با همدیگه و یا انتقاد از همدیگه رو توی پیغام خصوصی یا هر جای دیگه به غیر از اینجا انجام بدید !
3- این انجمن یک انجمن رایگانه، حق عضویت رایگانه، فعالیت رایگانه و تمامی کسانی هم که اطلاعاتشون رو توی انجمن قرار میدند بصورت رایگان این کار رو انجام میدند، در نتیجه وظیفه کسی نیست که حتماً به سوالی که شما دوستان عزیز داخل تاپیک ها می پرسید جواب بدند و در صورتی که به تاپیک شما جوابی داده نشد، یا کسی بلد نیست یا اینکه سوالتون اونقــــدر کلیه که کسی هم می خواد جواب بده وقت نداره بیاد و یک صفحه A4 جواب پست شمارو بده، البته عزیزانی هستند که همگی خوب میشناسیدشون و از هیچ کمکی دریغ نمی کنند، ولی شما هم نباید با زدن یک پست منتظر جواب بشید و حداقل باید یه حرکتی انجام بدید و خودتون هم یه کارایی انجام بدید تا بقیه هم ببینند شما خودتون هم سعی در رسیدن به جوابتون دارید و کمکتون کنند
با تشکر از تک تک شما عزیزان،
موفق باشید
دوست عزیز مدیران سایت هر کاری برای سرعت بخشیدن به پایخ گویی بود انجام دادند
دیگه چیکار کنند؟ بشینن هر کی سوال کرد فوری جواب بدند؟
در مورد چت روم و چیز های مشابه هم قبلا بحثش بسته شده ....
شما پیشنهادی در زمینه سرعت دادن به پاسخ گویی داری بگو
می خواستم این پست رو توی تاپیک حق عضویت برای سایت بزنم ولی دیدم قفل شده .
نمی دونم تا به حال لیست کاربران رو نگاه کردید ؟ بیش از 85 درصدشون حتی یک ارسال هم نداشتن . این یعنی اکثرا برای دانلود یک فایل یا .... عضو شدن و اصلا فعالیتی ندارن .
از طرفی بعضی از دوستانی هم که عضو میشن و فعالیت دارن هیچ هدفی ندارن و بیشتر نقش اسپمر رو دارن (ضمن عرض عذرخواهی) .
به همین خاطر من یک پیشنهادی داشتم . امیدوارم مورد قبول مدیریت و سایر دوستان قرار بگیره :
پیشنهاد من این هست که عضویت افراد به صورت مدت دار در این سایت باشه و دوستانی که قصد فعالیت طولانی مدت از فروم رو دارن هزینه ای رو بابت عضویت بدن و در عوض تسهیلات یا امکاناتی برای اون ها در نظر گرفته بشه . با توجه به مدت زمان عضویت انتخابی .
یک عضویت رایگان یا حتی با مبلغ خیلی پایین هم در نظر گرفته بشه و اون هم برای افرادی که قصد استفاده از فروم برای یک روز رو دارن . (می تونید محدودیت رو به جای روز روی تعداد دانلودها یا ایجاد تاپیک ها هم بذارید .). کاری که خیلی از سایت ها و از جمله سرورهای دانلودی مثل Rapidshare و ..... می کنن . این طوری دیگه کسی حتی به خاطر پولی که داده نمیاد دیگه اسپم بده . یا ..... . از طرفی به دوستانی که فعالیت زیاد در سایت دارن و حق عضویت هم میدن امکاناتی ارائه بشه (مثل تخفیفات فروشگاه یا هرچیز دیگه ...... ) . این طوری از طریق حق عضویت خیلی از اسپمرها حذف می شن . و از طرفی هم کمکی میشه به مدیریت سایت در جهت ارتقا امکانات و هزینه های مربوط به این انجمن .
کاش می شد برای این موضوع یک نظر سنجی ایجا بشه . هر چند قبلا توی همون تاپیکی که گفتم ایجاد شده بود ولی اگه دوستان خوب دقت کنن می بینن دادن حق عضویت و استفاده از امکانات بهتر ویکسری تسهیلات خیلی به نفعشون هست . من خودم اول با این موضوع مخالف بودم ولی الان وقتی دارم به تاپیک های جدید و ارسال ها نگاه می کنم می بینم بحث های حاشیه ای و پست ها اسپم و ...... رشد زیادی توی این چند وقت داشته .
به هرحال دوست دارم نظر سایر دوستان و بخصوص مدیریت سایت رو در این زمینه بدونم .
با تشکر
دیدگاه