اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

1- تبریک: تبریک عید سعید قربان :wow:
    2- تشکر: تبریک و تشکر بابت درست شدن یم ساعت اختلاف ساعت سایت :applause:
    3- پیشنهاد: ایشالا تو عید غدیر-البته همین امسال :mrgreen:- هم مشکل کد نویسی در انجمن حل بشه(البته ظاهرا راه هایی هست اما اگه تو خود ادیتور سایت این امکان به سادگی( ) در دسترس باشه که دیگه عالیه)
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نصب ویرایشگر ریاضی بر روی فروم

با سلام ...

ببخشید میخواستم بگم حالا که میخواید انجمن رو اپدیت کنید اگه برای این فروم مشکلی نداره بهتر این ویرایشگر ریاضی رو هم روش نصب کنید توی این سایت هست .

http://www.codecogs.com/latex/eqneditor.php

اون پایین صفحه نوشته :

To Install this editor on your website, click here.

حالا نمیدونم امکانش هست یا نه ؟ ؟؟
      مصادیق اظهار محبت به همسر
      بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
      ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام به همه دوستان
        داشتم بخش نظر سنجی در مورد گرفتن هزینه برای بخش دانلود رو میدیدم-اومدم پست بزارم دیدم بسته شده و آوردمش اینجا

یه بحث کوچیکی میکنم و زود میبندمش
        ببینید (روی صحبتم بیشتر با مهندس بلورچیان عزیز هست) خود من 4 سال پیش وقتی این انجمن رو دیدم و عضو شدم-با این هدف پا گذاشتم که تا جایی که میتونم به طالبان این نوعلم کمک کنم-هرچقدر که توان دارم
        مطمئنم هستم که بقیه دوستان هم با همین منظور این روند رو آغاز کردن
        تمام هدف آموزش بود و هست و خواهد بود
        اما نکته ایی که هست رو با یه مثال میگم

تصور میکنیم که یک کانال تلویزیونی شروع بکار میکنه-میاد تمام فیلم های خوب رو مجانی به مردم میده-مدتی میگذره و کانال پولی میشه-همه میگن " دیدی این کانال هم مثل بقیه هدفش پول بود"

کل بحث من در جمله بالا خلاصه میشه-اگر eca امروز محبوبه بخاطر زحمات بدون چشم داشت دوستانی عزیز و به یا ماندنی همچون رضا آقا زاده عزیز که واقعا جای تقدیر خاص خودش رو داره و بقیه است

این سایت اطلاعات بسیار مفیدی رو در زمینه الکترونیک در اختیار جامعه علمی قرار داد-خیلی ها که من خودم بعضی هاش رو شنیدم بهم میگفتن سایتی هست به نام eca که فلان مطالب رو فارسی گذاشته بریم برداریم و ...

حالا برای بخش دانلود داریم حق عضویت میذاریم!!!!! چرا؟؟ تمام این محبوبیت و این جامعه بزرگ که واقعا لذت بخشه آروم آروم اذهانشون خراب میشه

بطور مثال:
        شخصی برای اولین بار میاد سمت eca و مطالبی رو که نیاز داره میبینه-وقتی میخواد دانلود کنه با صحنه حق عضویت روبرو میشه-با خودش چی میگه؟؟!!!
        "ای بابا اینجا هم که پولیه"

نمیگم نظر من درسته و نمیگم چیکار کنیم-فقط میخوام رو مسائلی که گفتم کمی فکر کنیم-من به شخصه خودم رو عضوی از جامعه eca میدونم و نسبت بهش مسئولم

به امید موفقیت همتون

برای شادی روح رضا آقا زاده عزیز,هرکس این پست رو خوند یه فاتحه هم بخونه

یا حق
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام
          جناب نجفی عزیز، ابتدا بابت بیان آزادانه نظرتون تشکر میکنم و با اینکه ما یک نظرسنجی در انجمن گذاشته بودیم و نتیجه کاملا قابل قبول بود و اکثر دوستان با این موضوع موافق بودند، باز هم من 1-2 جمله کوتاه توضیح میدم.
          آیا شما اطلاع دارید که هزینه اداره این بخش دانلود سنتر چقدر هست ؟
          آیا هزینه تهیه مقالات - هزینه پلود مقالات و هزینه نگهداری و بروز رسانی آنها چقدر است؟
          با توجه به هزینه های موجود واقعا اداره همچین سایتی با این حجم دانلود روزانه اصلا مقدور نبود و از اونجاییکه یا باید این بخش رو به کل تعطیل میکردیم یا با گرفتن حق عضویت این مسیر وهرچه بهتر دنبال میکردیم، بنده روش دوم رو انتخاب کردم که مثل همیشه بتونیم به جامعه علمی خدمت کنیم.
          بیایین منصف باشیم، واقعا ECA به خاطر خدمات مفتی معروف شده یا به خاطر خدمات مناسبش ؟ به خاطر مقاله مجانی معروف شدیم یا به خاطر مقالات علمی مناسبش ؟ به خاطر مدیریت بلورچیان معروف شده یا به خاطر همکاری اینهمه عضو علاقمندش؟
          مطمئنم که هممون جواب این موارد رو میدونیم ولی یکم باید منصفانه به قضیه نگاه کنیم.
          --------------------------------------------------
          همین الان که شما دارین راحت این انتقادات رو بیان میکنید هم من و هم 6 نفر دیگه داریم به تمام توان روی مجله نویز کار میکنیم تا سر موقع آماده بشه. شما این حجم تولید علم رو با چی میتونید مقایسه کنید؟
          واقعا ما چجور میتونیم با 5 تومن هزینه عضویت در فقط یکی از بخش های سایت تمام تلاش های علمی مجموعه رو زیر سوال ببریم؟
          اگر حرف شما درست باشه مطمئن باشید من جمعه شب مثل اکثر بچه ها به خونواده یا تفریح خودم میرسیدم و تا 5 صبح برای ترجمه یک مقاله برای مجله بیدار نمیموندم.
          هدف این مجموعه که منم یکی از اعضاش هستم این مواردی که شما گفتید نیست ولی باید یاد بگیریم ارزش واقعی کارهارو بدونیم.
          من این مطالب رو از طرف همه اعضا که دارند در سایت زحمت میکشند گفتم چون واقعا دل این دوستان شکسته میشه. افرادی که حاضر نیستند حتی اسمشون جزو اعضای تیم باشه ولی خیلی بیشتر از من برای دوستاشون زحمت میکشند.

بیایید منصف باشیم.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            سلام
            جناب نجفی عزیز، ابتدا بابت بیان آزادانه نظرتون تشکر میکنم و با اینکه ما یک نظرسنجی در انجمن گذاشته بودیم و نتیجه کاملا قابل قبول بود و اکثر دوستان با این موضوع موافق بودند، باز هم من 1-2 جمله کوتاه توضیح میدم.
            آیا شما اطلاع دارید که هزینه اداره این بخش دانلود سنتر چقدر هست ؟
            آیا هزینه تهیه مقالات - هزینه پلود مقالات و هزینه نگهداری و بروز رسانی آنها چقدر است؟
            با توجه به هزینه های موجود واقعا اداره همچین سایتی با این حجم دانلود روزانه اصلا مقدور نبود و از اونجاییکه یا باید این بخش رو به کل تعطیل میکردیم یا با گرفتن حق عضویت این مسیر وهرچه بهتر دنبال میکردیم، بنده روش دوم رو انتخاب کردم که مثل همیشه بتونیم به جامعه علمی خدمت کنیم.
            بیایین منصف باشیم، واقعا ECA به خاطر خدمات مفتی معروف شده یا به خاطر خدمات مناسبش ؟ به خاطر مقاله مجانی معروف شدیم یا به خاطر مقالات علمی مناسبش ؟ به خاطر مدیریت بلورچیان معروف شده یا به خاطر همکاری اینهمه عضو علاقمندش؟
            مطمئنم که هممون جواب این موارد رو میدونیم ولی یکم باید منصفانه به قضیه نگاه کنیم.
            --------------------------------------------------
            همین الان که شما دارین راحت این انتقادات رو بیان میکنید هم من و هم 6 نفر دیگه داریم به تمام توان روی مجله نویز کار میکنیم تا سر موقع آماده بشه. شما این حجم تولید علم رو با چی میتونید مقایسه کنید؟
            واقعا ما چجور میتونیم با 5 تومن هزینه عضویت در فقط یکی از بخش های سایت تمام تلاش های علمی مجموعه رو زیر سوال ببریم؟
            اگر حرف شما درست باشه مطمئن باشید من جمعه شب مثل اکثر بچه ها به خونواده یا تفریح خودم میرسیدم و تا 5 صبح برای ترجمه یک مقاله برای مجله بیدار نمیموندم.
            هدف این مجموعه که منم یکی از اعضاش هستم این مواردی که شما گفتید نیست ولی باید یاد بگیریم ارزش واقعی کارهارو بدونیم.
            من این مطالب رو از طرف همه اعضا که دارند در سایت زحمت میکشند گفتم چون واقعا دل این دوستان شکسته میشه. افرادی که حاضر نیستند حتی اسمشون جزو اعضای تیم باشه ولی خیلی بیشتر از من برای دوستاشون زحمت میکشند.

بیایید منصف باشیم.

اولا ممنونم که به پست من توجه نشون دادی
            1.معروفیت eca رو به پای خدمات مناسب میزاریم و با خلوص نیت (نه مفتی) - اصلا خوب نیست بگیم مفتی - از قدیم گفتن وقتی کمکی به کسی میکنی منتظر بازگشت از چندین سوی دیگه باش

کمک فقط مالی نیست - از این نکته دور نشیم و از همه مهمتر اینکه وقتی یکی میاد و مقاله ایی برمیداره و از خوشحالی میگه "دمشون گرم هرچی از خدا میخوان بهشون بده" یا اینکه میگن "اینا قدر علم رو میدونن" -- همینه که باعث شده امروز این جامعه eca به اینی که هست تبدیل بشه

از این موضوع هم دور نمیشیم که خودت هم یک مدیر موفق در این امر بودی-چون همونطور که خودت اشاره کردی-میتونستی ول کنی بری و اصلا وقت نزاری یا همون هایی که زحمت میکشن و دوست ندارن جایی اسمشون برده بشه-این یعنی تمام رشد ما-تمام رشد جامعه علمی

من اعتقادات خاصی دارم و با تمام وجود به این ایمان دارم که اگر در جایی رشدی صورت میگیره فقط و فقط با زحمت و خلوص نیت بوده - اگر من به این موضوع انتقادی کردم علتش این بوده که این جامعه که به دست این عزیزان ساحته شده رو دوست دارم و نمیخوام ببینم سیری که سیستم های دیگر رو در زمان های قبل منحدم کرده دامن گیرمون بشه

شاید از دید شما فقط یک حق عضویت باشه که واقعا ناچیز هست اما همین ناچیز بودن خیلی از زحمت های دوستانی که تا الان کار کردن رو زیر سوال میبره - همونطور که گفتم من اعتقادات خاصی دارم و اعتقاد من اینه که هر هزینه ایی که اینجا میشه و هدف رشد خالصانه اجتماعه-مطمئنم که خدا هم همراهیش میکنه-همونطور که خودت دیدی تا امروز همراهی شده

همونطور که گفتم اینها فقط فقط دیدگاه منه-چون من با بدنه آموزشی هم در ارتباطم و افکار دانشجو رو نسبت به این سایت میدونم-خیلی از نکاتی که بهش اشاره کردم از بعد روانشناسی قضیه بود

اگه یادت باشه-سالها پیش من توی یک تاپیک مفصل مبحث درامد زایی و تشکیل سمینار هایی به نام eca رو با محمد نحوی مطرح کردم که اون زمان زیاد مورد استقبال قرار نگرفت
            -چون اینکه روند سایت نیاز به مسائل مالی داره کاملا واضح اما به نظر من این روش مناسبی نیست-چون امروز من دارم این رو در بدنه بخش الکترونیک دانشگاه و محیط های آموزشی مربوط به الکترونیک میبینم که با چه شوقی از این سایت و بخش های مختلفش بحث میشه

چیزی که روش تاکید دارم و من رو نگران کرده یک تجربه است-قبل از این سایت و حتی موازی با این سایت هم سیستم هایی شکل گرفتن که آروم آروم رو به سمت هزینه ثبت نام-هزینه دانلود و ... رفتن و خیلی زود سقوط کردن-من از این نگرانم-از اینکه این جمعیت عظیمی که داخل این سایت حضور دارن و میشه گفت بی سابقش و میتونه بی سابقه بمونه و رشد های عظیم تری هم داشته باشه آروم آروم رو به ضعف بره-این چیزی نیست که من بگم-این رو تجربه ثابت کرده

چیزی رو که میگم رو لحظه ایی تجسم کن:
            یک دانشجو هستی که داری دنبال مقاله میگردی-با چیزی به نام eca روبرو میشی-برات خیلی جذابه-میخوای ثبت نام کنی و استفاده کنی-میبینی که باید هزینه پرداخت کنی-فکر میکنی حالش رو داری که بری و پول واریز کنی و فیش رو بیاری و عضو شی و...؟؟؟
            اگر واقع بین باشیم میدونیم که این دانشجو به سرعت دنبال سایت دیگه ایی میگرده و eca همونجا از دهنش فراموش میشه-این نوع افکار عموم ماست
            اما اگر موضوع بر عکس این باشه-اتفاقی میفته که برای خود من 4 سال پیش در این سایت افتاد و تا امروز در خدمت دوستان هستم-روزی که دنبال مطلبی بودم که اینجا باهاش برخورد کردم-مسلما اگر نیاز به پرداخت داشت جای دیگه دنبالش میگشتم-واقع بین باشیم

اگر واقعا هزینه ها سخته ما و اعزای فعال و همکاران میتونیم این رو تامین کنیم-اما نه عموم من ایمان دارم و به چشم های خودم دیدم که هر قدمی که برای رشد شخصی برداشته میشه-نتنها هزینه ها جبران میشه بلکه برکات خاصی در زندگی و روند اون حرکت داره-که اگه امروز اینجاییم بخاطر همینه

خدایی هست که همیشه حامیه

برای آخرین جمله میگم : مسئولیت سختی داری امیر عزیز که خودت با زحمت پایه گذارش بودی ولی زمین نزارش-شاید بگی "یه حق عضویت که این حرف ها رو نداره" ولی به عنوان برادر کوچکتر این تجربه رو من به چشم دیدم و میدونم که همین چیز کوچیک خیلی از در ها رو به رومون میبنده

دوست دارم بدونی که تنها نیستی و ما هر کدوم خودمون بخشی از بدنه این جامعه کوچیک ECA میدونیم-دیگه تصمیم گیری نهایی با خودت
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

با اجازه ی بزرگان منم نظرمو بگم
              مطمعنا بچه های قدیمی eca حاضرند حق عضویت بپردازند چون قدرشو میدوند و از پیشرفت سایت خوشحال میشن و یجورایی وابستگی پیدا کردند ولی حرف آقای نجفی رو کاملا قبول دارم که اگه کسی اولین بار باشه که به سایت سر میزنه احتمالش خیلی کمه که حق عضویت پرداخت کنه و از اون به بعد هم دیگه سراغ eca نمیاد با خودش میگه میرم یه جا دیگه پیدا میکنم
              یه مسئله دیگه هم که هست ممکنه سو استفاده هم بشه مثلا کسی عضو بشه مقالات و دانلود میکنه و میزاره توی سایت خودش با حق عضویت کمتر:NO: (نمونش و توی بعضی سایتا دیدم که بعضی از مقالات مجله ی نویز و دارن با نام خودشون به مبلغ 2-3 تومان به فروش میرسونند )
              واسه ی تامین هزینه ها هم یه پیشنهاد دارم ، میشه هر سال هزینه ی مربوط به سایت و مشخص کنید(1 میلیون -2 میلیون-و ...)هر چقدر که هست و یک درخواست بذارید توی صفحه اول که هر کی میاد ببینه و در صورت تمایل به اندازه ی توانش واسه ادامه ی بقای سایت کمک مالی بکنه تا به مبلغ مورد نظر برسه.
              با سپاس
              The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

نارگ عزیز،
                کلا ما هدفمون حق عضویت گرفتن از کاربرای قدیمی مثل شما نیست. همانطور که حمید گفت کمک فقط مادی نیست، ما هم طبق اعلام قبلی گفته بودیم که همکاران سایت و کسایی که در مجله مقاله بفرستند عضویت رایگان میدیم و تنها نیاز به یک ایمیل دارد.
                در مورد اینکه میرند و مقاله رو از جای دیگه پیدا میکنند .... انشاالله هدف ماورای این مسائل هست
                فکر نکنم کسی از حق عضویت های 500 دلاری IEEE شکایت داشته باشه چون تولید علمیشون در حدی است که این ارقام ......
                انشالا ماهم بتونیم سطح مقالات رو به حدی بالا ببریم که همچین سواستفاده هایی به چشم نیاند.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

من تازگی ها اومدم تو سایت البته خیلی وقته ثبت نام کردم ولی تازه شروع کردم

میخواستم دو تا پیشنهاد بدم
                  اول اینکه وقته یک موضوع رو نشانه گذاری میکنیم کنار اون مینویسه جدید و این با زمانی که اون موضوع رو اصلا ندیدیم قاطی میشه
                  من میگم که مثلا وقتی نشانه گذاری رو میزنیم یک علامت جلوی اون موضوع بزنه
                  یا اصلا یه چیزی بنام علامت زدن بزارید تا موضوع هایی رو که میخواییم علامت بزنیم و هر دفعه اشتباه نریم داخل اون موضوع

دوم اینکه این روشی که هر کسی بیشتر پاسخ بده درجه اون بالاتر میره جالب نیست چون بعضی وقتا میبینم که بعضیا بیخودی جواب میدن واصلا پاسخ شون ربطی به سوال پرسیده شده نداره و فقط برای ارتقاء درجه فروم رو شلوغ میکنن . شما باید درجه ها رو بر اساس پاسخ های اساسی بدید.

البته میدونم که اینا یه برنامه نوشته شده هست و بر اساس فعالیت فرد هست. ولی حداقل درجه ای هم برای کسانی که پاسخ های اساسی میدهند درجه ای جدا بدهید البته من هیچ ادعایی ندارم ها فقط کلی گفتم که فروم ها زیاد شلوغ بیخودی نشه و افراد بیشتر دنبال تحقیقات باشن تا جواب های درست بدن و فکر کنم این در پیشبرد این سایت خیلی خیلی موثر باشه.
                  الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سلام

من تازگی ها اومدم تو سایت البته خیلی وقته ثبت نام کردم ولی تازه شروع کردم

میخواستم دو تا پیشنهاد بدم
                    اول اینکه وقته یک موضوع رو نشانه گذاری میکنیم کنار اون مینویسه جدید و این با زمانی که اون موضوع رو اصلا ندیدیم قاطی میشه
                    من میگم که مثلا وقتی نشانه گذاری رو میزنیم یک علامت جلوی اون موضوع بزنه
                    یا اصلا یه چیزی بنام علامت زدن بزارید تا موضوع هایی رو که میخواییم علامت بزنیم و هر دفعه اشتباه نریم داخل اون موضوع

دوم اینکه این روشی که هر کسی بیشتر پاسخ بده درجه اون بالاتر میره جالب نیست چون بعضی وقتا میبینم که بعضیا بیخودی جواب میدن واصلا پاسخ شون ربطی به سوال پرسیده شده نداره و فقط برای ارتقاء درجه فروم رو شلوغ میکنن . شما باید درجه ها رو بر اساس پاسخ های اساسی بدید.

البته میدونم که اینا یه برنامه نوشته شده هست و بر اساس فعالیت فرد هست. ولی حداقل درجه ای هم برای کسانی که پاسخ های اساسی میدهند درجه ای جدا بدهید البته من هیچ ادعایی ندارم ها فقط کلی گفتم که فروم ها زیاد شلوغ بیخودی نشه و افراد بیشتر دنبال تحقیقات باشن تا جواب های درست بدن و فکر کنم این در پیشبرد این سایت خیلی خیلی موثر باشه.
                    نظری در این مورد ندارید . اشکالات این نظر رو بدید اگه خوبه هم بگید . oo:
                    الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

برای جلوگیری از پاسخهای بیخود سعی میشه توسط مدیرا پاک بشه. اگر پستی پاک نشد شما میتونید با استفاده از گزارش به مدیر گزارش بدید تا پاک بشه.
                      در مورد اینکه گفتید هر کی بهتر جواب بده امتیاز بیشتری بگیره: دکمه تشکر برای همین خاطر گذاشته شده!
                      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

برای کاهش اتوماتیک عکسهای حجیم اگر امکاناتی هست استفاده بشه اگر نیست به کاربران مربوطه تذکر داده بشه. مثل این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58421.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                          برای جلوگیری از پاسخهای بیخود سعی میشه توسط مدیرا پاک بشه. اگر پستی پاک نشد شما میتونید با استفاده از گزارش به مدیر گزارش بدید تا پاک بشه.
                          در مورد اینکه گفتید هر کی بهتر جواب بده امتیاز بیشتری بگیره: دکمه تشکر برای همین خاطر گذاشته شده!
                          ممنون

دیدگاه

دوست عزیز فکر کنم یه مقدار دارید تند میرید.
                            بچهآ‌هایی که توی این انجمن دارن به امثال بنده و شما خدمت میآ‌کنن (از مدیریت بگیر تا تیم نظارتی و ...) این کارو بدون هیچ چشمداشتی انجام میدن.درست نیست که اینآ‌جوری باهاشون صحبت کنید.
                            در هر صورت انسان جایز الخطاست و ممکنه جایی اشتباه کنه که شما میآ‌تونید به مدیریت اطلاع بدید.

خیلی از موارد هست که ممکنه از دید افراد مختلف، متفاوت باشه.
                            به نظر من بهتر بود اون تاپیک به حال خودش رها میشد. آقای شفقی صلاح دیدن که یه سری پست حذف بشه. به هر صورت یه عده ناراحت میشن.اگه کاری نکنیم صاحب تاپیک دلخور میشه.اگه پست هارو حذف کنیم اونایی که پست هاشون حذف میشه نارحت میشن.
                            در ضمن یه نگاه به عنوان تاپیک بندازید.نوشته "خاطرات جالب برقی والکترونیکی - اینجا همه چی درهمه - هر چی دل تنگت می خواد "
                            با توجه به این عنوان من مشکلی نمیآ‌بینم که کسی بیاد خاطرات غیر برقی تعریف کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                              دوست عزیز فکر کنم یه مقدار دارید تند میرید.
                              بچه‌هایی که توی این انجمن دارن به امثال بنده و شما خدمت می‌کنن (از مدیریت بگیر تا تیم نظارتی و ...) این کارو بدون هیچ چشمداشتی انجام میدن.درست نیست که این‌جوری باهاشون صحبت کنید.
                              در هر صورت انسان جایز الخطاست و ممکنه جایی اشتباه کنه که شما می‌تونید به مدیریت اطلاع بدید.

خیلی از موارد هست که ممکنه از دید افراد مختلف، متفاوت باشه.
                              به نظر من بهتر بود اون تاپیک به حال خودش رها میشد. آقای شفقی صلاح دیدن که یه سری پست حذف بشه. به هر صورت یه عده ناراحت میشن.اگه کاری نکنیم صاحب تاپیک دلخور میشه.اگه پست هارو حذف کنیم اونایی که پست هاشون حذف میشه نارحت میشن.
                              در ضمن یه نگاه به عنوان تاپیک بندازید.نوشته "خاطرات جالب برقی والکترونیکی - اینجا همه چی درهمه - هر چی دل تنگت می خواد "
                              با توجه به این عنوان من مشکلی نمی‌بینم که کسی بیاد خاطرات غیر برقی تعریف کنه.
                              @};-

دیدگاه

یه جوری میآ‌فرمایید همکار که انگار برادرم هستن.
                                من از همکارام فقط اسمشون رو میآ‌دونم.حتی یه بار هم ندیدمشون!
                                فرضا به اشتباه پست های جنابعالی حذف شدند. اعتراض تون رو بیان کردید و بنده هم از طرف همه عذر میآ‌خوام. شما هم مارو ببخشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X