اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امکانات بسیار محدود سایت

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

امکانات بسیار محدود سایت

سلام
    اگر به قسمت منابع سویچینگ سایت که توسط یکی از افراد سایت به نام "دایی" تهیه و تدارک دیده شده باشه سری بزنین می بینین به علت سرور مجانی بودن عکس ها عکس ها با عکس های شخصی و ... جایگزین شده به نحوی که بار علمی این قسمت آموزشی را تحت محوریت خود قرار می ده که هم بار علمی رو به شدت کم می کنه هم کاربر از ادامه مطالب منصرف می شه.

جدیدا به قسمت دانلود های سایت هم که مراجعه می کنیم برای دانلود کوچکترین بسته آموزشی یا فایل باید هزینه 5 هزار تومان به حساب سایت واریز شود.

یا در قسمت های دیگه که تبلیغات سایت زیاد هست و لود شدن سایت و صفحات خیلی دیرتر انجام می شه

حالا به فرض هزینه داشتن سایت و .... آیا با هزینه این تبلیغات و فروش محصولات دیگر این هزینه تامین نمی شود؟
    آیا با توجه به اینکه سایت eca.ir همانند سایت های دیگر الکترونیکی برای بزرگتر شدن و نشان داده بار علمی نباید بعضی از امکانات که حتی در ساده ترین سایت ها به صورت رایگان و جز امکانات پیش پا افتاده سایت محسوب می شوند در اختیار کاربران قرار گیرد

بحث پلود و دانلود با توجه به سیاست های سایت تبدیل به یه معضل شده که همیشه شاهد ایجاد تاپیک و همچنین درخواست و بررسی به مشکلات کاربران هستیم.
    بهتر نیست چاره ای اساسی و همچنین منطقی باشید؟

دوستانی که مشکل یا نظری همپای بنده دارن نظرات رو بدن تا اعضای اصلی سایت با مشاهده درخواست ها همفکری با شما و خودشان صورت گیرد و تندتر شاهد بهبود باشیم

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : امکانات بسیار محدود سایت

مشکل اصلی وجود محدودیت ها، عدم وجود فرهنگ مناسب در استفاده از این امکانات است.
    قبلا هم توضیح داده شده که ما سرور پلود عکسی که ایجاد کردیم به قدری بد و بی رویه استفاده شد که مجبور به متوقف کردن آن شدیم. از طرفی الان که سروری جداگانه و محدود به کاربران خاص ایجا کردیم هم به بهانه سخت بودن آن (تنها مشل وجود کد امنیتی آن هست!) زیاد مورد استفاده قرار نمیگیره.
    بنده موافق شماهستم که باید امکانات سطح اول در اختیار کاربران باشه ولی این در صورتی هست که فرهنگ استفاده از آن هم به وجود بیاد و طبق معمول راهی نیست بجز محدود کردن امکانات.

در مورد تبلیغات و هزینه دانلود سنتر و .... هم عرض کنم فعالیت های رایگان ECA محدود به یک انجمن نمیشه و موارد زیادی از جمله مجله نویز و ... وجود دارند که از طریق این تبلیغات باید درصدیش تامین بشه. سایر بخش های تجاری شرکت نیز هیچ وقت اجازه ورود به بخش های رایگان رو نداشتند و متناسب با کار خودش باید هزینه اش از مکان متناسب با خودش تامین بشه. برای همین فروش فروشگاه هیچ ربطی به حذف هزینه دانلود سنتر نداره چون مسئولین اون بخش کلا متفاوت هستند و هزینه های خاص خودش رو داره. پس لطفا این موارد رو با هم قاطی نکنید.

در هر صورت کلیت بحث شما مبنی بر لزوم بهبود این شرایط و گسترش امکانات کاملا مورد قبول است و بایداین کار صورت بگیره. مشکل فعلی شناسایی کاربران دارای سطح علمی بالا هست تا بتونیم امکانات قابل قبولی برای این عزیزان فراهم کنیم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

:applause: :applause:
      ازادی بیان یعنی این
      موافقم
      البته بنده اگه خدا بخواد باید مخالف باشم (چون یه طووری همکار حساب میشم )
      ولی واقعا خیلی اذیت میشیم نمیدونم میشه راه کاری پیدا کرد یا مثل دفعات قبلی باید بیخیال بشیم ؟!!
      هر کسی موافقه به قول fb لایک !!
      هرکسی مخالفه کامنت !! :rolleyes: :rolleyes: :icon_razz:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
        جدیدا به قسمت دانلود های سایت هم که مراجعه می کنیم برای دانلود کوچکترین بسته آموزشی یا فایل باید هزینه 5 هزار تومان به حساب سایت واریز شود.
        برای هر فایل نیاز نیست 5 هزار تومن واریز کنید ....
        هزینه اشتراک سالانه 5 هزار تومن هست ...
        در ضمن در مورد عکس تاپیک های منابع تغذیه هم باید عرض کنم دوستان متاسفانه از اپلود سنتر های کم اعتبار استفاده میکنند
        برای فایل اپلود سنتر پرشین گیگ عالیه! محدودیت حجم هر فایل 1 گیگ هست و 5 گیگ فضا میده ...
        برای عکس هم من با اپلود سنتر وطن دانلود کار میکنم که عالیه ..
        http://www.persiangig.com
        http://up.vatandownload.com
        ولی یه مورد رو که با دوستان موافقم سخت بودن کار با اپلود سنتر جدید هست :angry:
        ضمیمه کردن فایل ها در انجمن خیلی بهتر بود .... :biggrin:

دیدگاه

من یه هاست رایگان گرفتم وبه پلود سنتز روش نصب کردم خودمو راحت کردم فایلها وعکسها همشون در اختیار خودمه قسمت عضویتشم غیر فعال کردم حالا شده خصوصی کسی جز خودم نمیتونه چیزی پلود بکنه :mrgreen:
          معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

سلام
            ممنون از پاسخگوییتون
            مثل من بیشتر در مورد کار با پست ها و محدودیت های ایجاد شده است.
            سرور persiangig با همه خوبی که داره سرعت پایینی داره و گاهی در بعضی از موارد نیز دچار مشکل در رابطه با لود فایل ها می شه
            سرور vatandownload با توجه به فعالیت هایی که صورت می دهد گاهی از طرف گوگل و همچنین مرورگر firefox سایت به عنوان ویروس شناخته می شه
            بخوایم برای این سرورها نگاه کنیم هر یک مشکلی دارن

پیشنهادم نسبت به فرهنگ سازی این هست که مثل فرمول های بزرگر اینترنتی مثل edaboard و allaboutcircuit و ... کاربران عضو و دارای تعداد بیشتر از فلان قدر پست(که فعلا 5 پست در قوانین سایت ها هست) اجازه پلود عکس داشته باشن و اون هم یه سری از عکس ها و فایل ها با حجم خاص و صرفا متعلق به همون پست

فکر کنم راهی که این سایت ها در نظر گرفته ان مناسب هست یعنی شما تنها در صورتی که بخواین پستی یا نظری ارسال کنین می تونین متناسب با همون پست فایل ضمیمه کنین و در صورتی که این افزودن متناسب با قوانین سایت یا پستی خلاف با قوانین باشه توسط کاربران عضو اطلاع داده بشه یا مثل همین سایت توسط تیم نظارتی حذف یا تصحیح بشه.به این صورت باشه هم کاربران راضی تر هستن هم فایل های بی خودی از کاربران عضو و غیر عضو بی جهت پلود نمی شود و شما همیشه تعداد فایل ها پلودی رو دارین.

این پیشنهاد بنده بود که از سایت های دیگه اقتباس کردم اگر دوستان با این شیوه و روش موفق هستن با نظر یا تشکر ، نظر خودشون نسبت به تایید یا تکذیب بگن.
            هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
              در مورد دانلود ها و هزینه سالیانه هم عرض کنم که
              اگر سایت بزرگی مثل گیگاپیدا رو یادتون باشه (خدا بیامرز)ببینین اگر می خواست هزینه ناچیزی هم در حد سالیانه بگیره عده ای از کاربران بابت چنین هدفی چه با تمایل و چه غیر از اون حذف می شدن(مثلا عده ای مثل ما ایرانی ها که نمی تونیم پرداخت آنلاین به کشورهای دیگه داشته باشیم یا حداکثرمون اینجوری هستیم/یا اگر می دیدن که این هزینه برای کتاب هایی که توی اینترنت پیدا می شه و شاید گه گداری بخوان دانلود کنن حتما چنین هزینه رو پرداخت نمی کردن و به طبع بازدیدکنندگان سایت کم می شد) حالا دقیقا بحث پلود سرور همین هست چون همه ما گهداری به این قسمت محتاج می شیم و فایل ها با کمی سرچ در گوگل پیدا می شن به طبع بازدیدکنندگان کمتر و علاقه نسبت به امکانات پیشنهادی سایت کمتر می شه.
              این باز یه انتقاد و توضیح در مورد اثراتش بود که دوستان می تونن یا نظر خودشون رو بگن

دیدگاه

پیسنهاد میکنم شما هم یکی مثل این بسازید تا فایلها بعد یکی دوماه توسط مدیران سایتهای ارایه دهنده خدمات پلود پاک نشه تا در جستجوهامون بتونیم به تمامی طلاعات به صورت کامل دسترسی پیدا کنیم و یه کمکی باشه بکم شدن حجم اینجا درنتیجه سرعت بالا رو داریم .
                http://mahdizabihi.xzn.ir
                اینم ماله دوست بزرگوارمه http://soranarasteh.x10.ir

معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

هاست های رایگان هم همچین فرقی ندارند با اپلود سنتر های رایگان ...
                  ولی در بین هاست های رایگان من 2freehosting.com رو توصیه میکنم ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                    [b][font=Arial][color=navy][size=12pt]برای هر فایل نیاز نیست 5 هزار تومن واریز کنید ....
                    هزینه اشتراک سالانه 5 هزار تومن هست ...
                    با سلام .

برای رفع ابهامات باید عرض کنم که :

این هم منبع اش : :mrgreen:

http://download.eca.ir/?page_id=1139

مصادیق اظهار محبت به همسر
                    بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                    ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                    اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

سلام
                      دوستان به جای راه و رفع مشکل سایت آدرس سایت های پلودی ارائه می کنین!!!!!!! :eek:
                      پس معلوم یا حرف من رو متوجه نشدین یا این همه حرف و سخن باز مثل سابق .... :angry:

فقط یه سرگدشته تاریخی بهتون بگم که ببینین همه پیشرفتها از کجاها می تونه شکل بگیره
                      در اروپا سیب زمینی وجود نداشت و تنها از آمریکا وارد می کردن و عده ی زیادی هم مصرف نمی کردن دولت برای کم کردن واردات و روی تولید ملی افتخار ملی ، قانون کردن هر کسی داخل زمین کشاورزیش سیب زمینی پرورش نده گوشش رو می چینین همین باعث شد اروپا یکی از صادر کنندگان و همچنین جایی برای سکونت راحتتر باشه

مشکل اصلی ما هم همینه قوانین تصویب شده ان یا اجرا نمی شن یا سهل انگاری در اجراشون هست یا خودمون نمی زاریم اجرا بشن یا اجرا نمی کنیم.

اما داخل این سایت به جای پیدا کردن مشکل ، تصویب راه حل و رفع مشکل دنبال کار و فکر خودمونیم و بس.

موضوع رو بهتر بی خیال بشین
                      خوش باشین

دیدگاه

دوست عزیز حرف شما درست هست ...
                        شما راه حل ارائه بدید ... وگرنه باز گو کردن مشکلات که 100 ها بار گفته شده دردی رو دوا نمیکنه ...
                        شما راه حل بدید دونه دونه بهتون بگم چرا عملی نیست ...همه راه ها قبلا بررسی شده ...
                        به قول طرف که این چیزا که واسه شما جوکه واسه ما خاطرست ...
                        تنها راه حل ممکن که همه مشکلات اپلود و ... رو حل میکنه انتقال سایت به یه سرور وارز هست که هزینش بالاتر از سرور های معمولی هست و در نتیجه باید تبلیغات و هزینه عضویت دانلود سنتر و .... بیشتر بشه که .....

دیدگاه

با همه احترامی که برای starter محترم و بقیه دوستان قدیمیم قایلم نظرمو بیان می کنم:
                          به نظر من کار admin سایت برای اختصاص upload centre بسیار جالب و در خور توجه و تقدیره و در سایتهای دیگه من همچین چیزی ندیدم و تازه به کاربرای فعال و مدیران آزادی بیشتری داده و نیز ما هم احساس می کنیم که احترام ویژه ای به دوستان میذارن،واقعا ممنونم ازشون. من ازش خوب استفاده کردم ولی مشکلی هم داره که باید به آقای بلورچیان عرض کنم:
                          حجم فایل کمی بالا باشه قطع میشه و من چندبار خیلی اذیت شده بودم و آخرش از persiangig پلود کردم! لطفا فکری براش بکنید.
                          جانم به فدای ائمه اطهار
                          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

اختصاص این پلودسنتر به اعضای ویژه دلیلش این بود که محدودیت ها و مشکلات سیستم مشخص بشه که بعد از 100% شدن بتونیم اعضای بیشتری رو عضو سیستم کنیم.
                            انشالا یکم زمان بدین (تا اوایل تیر ماه) تا بتونیم سیستم های تکمیلی رو در سایت پیاده کنیم.
                            میدونم که فایل های ضمیمه بسیار راحتتر هستند .... ولی بک پ گیری انجمن رو بسیار سخت میکنند و حجم بالای این فایلها روی سرعت خود انجمن تاثیر منفی زیادی داره.
                            امیدوارم بتونیم خدمات مناسبی رو ارائه بدیم و از پیشنهادات هم مشتکرم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

یه پیشنهاد !!
                              یکمی اپلود سنتر رو نزدیک به کاربر ها کنید !!
                              یعنی اینکه نه از طریق گوگل میشه پیداش کرد نه از طریق فروم
                              توی
                              انتخابهای اختیاری بیشتر...

کلیدهای میانبر سریع: alt+s برای ارسال یا alt+p برای پیش نمایش

یک لینک از اون قسمت برای کاربران فعال بزارید تا کاربران فعال به راحتی به ان قسمت دسترسی داشته باشند
                              مرسی :bye
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X