اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمبود لوازم فروشگاه ECA

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمبود لوازم فروشگاه ECA

سلام
    امروز اولین سری خرید از eca رو تحویل گرفتم
    من قبل از اینکه از اینجا خرید کنم ، از 4 - 5 تا از فروشگاه های اینترنتی دیگه هم خرید داشتم
    از نظر قیمت ، نحوه ی خرید ، سرعت ارسال ، بسته بندی ، و از همه مهمتر کیفیت ، واقعا نتونستم ایرادی از کار شما بگیرم
    تشکر و خسته نباشید

فقط یه موضوع
    با توجه به اینکه در زمینه ی ال ای دی های پاور جدیدا دارین محصولات رو بیشتر میکنین ، اگه برای اونا درایور مناسب هم قرار بدین خیلی عالی میشه

دیدگاه

با اجازتون منم می خواستم یه تعریف و تشکری از آقایان بلورچیان و اکرمی داشته باشم .

واقعیتش فروشگاه eca همونطوری که دوستان فرمودن حسن های فراوانی داره که من میخوام به یه حسن بزرگی که داره اشاره کنم

اگه دیده باشین بقیه سایتها هر محصولی رو که حتی موجودی ندارن هم عکسشو تو سایتشون گذاشتن و وقتی یه چیزی رو می خری و لیست می کنی تازه باید دو سه روز منتظر بمونی تا بهت بگن که کدوماشو دارن و کدوماشو ندارن

یعنی یه جورایی آدمو دست میندازن آخه ممکنه من با خرید یه محصول کنارش قطعات دیگری هم بخرم اما از شانس می بینی درست همون قطعه ضروری موجود نیست و بقیه هستن . دیگه آدم نمیتونه اون بقیه رو هم نخواد و مجبوری می خره

اما فروشگاه eca انصافا اینجوری نیست و من همیشه دیدم هر محصولی که در سایت گذاشتن همونو موجود دارن و آدمو الاف نمی کنن

بگذریم

آقای بلورچیان ما همچنان منتظریم تا سال نوچینی تموم بشه و قولی که در مورد سون سگمنت ها دادین رو عمل کنین :redface:

یه درخواست دیگه اینه که درصورت امکان فیش موزی هم به فروشگاه اضافه کنین خیلی لازم میشه:

دیدگاه

سلام
        در مورد سون سگمنت بلهحتما اینکار صورت میگیره .... قبل تعطیلیشون فقط 3 مدل سگمنت 4 تایی با قیمت بسیار مناسب (نسبت به کیفیت بالاشون) به سایت اضافه شد و بقیش هم حتما میاد ...
        در مورد فیش ها خیلی ها نیاز دارند ولی پیدا کردن واردکننده اصلیشون یکم سخته برام فعلا از همکارا تعدادی میگیرم تو سایت قرار میدم تا بعدها بتونیم رو تعداد و قیمت مناسبتر وارد کنیم. البته نمیگم گرون خواهیم داد ولی خوب به قیمتی رقابتی با عمده فروشها نمیتونیم بدیم.
        در هر صورت من همیشه از پیشنهاداتتون خوشحال میشم و سعی میکنم که در حد توان بهشون رسیدگی کنم.

I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
          سلام
          یه چیزی که تو فروشگاه واقعا جاش خالی هست ترانس هست

همه کس که در مدارهاشون از تغذیه سوئیچینگ استفاده نمیکند .مثل ما چون برای جاهای صنعتی استفاده میکنیم کلا از این ترانس استفاده میکنیم .همین چند روز گذشته 20تا ترانس 12 ولت 1 امپر خریداری کردیم .اگر اضافه کنید واقعا عالیه
          ================================================== ==============================
          یه سری فیش هست که بهش فیش نظامی میگنند ولی از تهران که خریداری کردم تو فاکتور زده بود فیش تصویری .این فیش ها بدلیل شیک بودنشون و از همه مهمتر بدلیل اینکه استیل و ضد اب هست و نسبت به پین های که داره فضای کمتری رو اشغال میکنه کاربرد زیادی داره

سلام
          نظرتون در مورد ترانس چی هست ؟قصد ندارید به فروشگاه اضافه کنید ؟
          یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام وخسته نباشید ب خدمت همه شما مدتی است حقیر عضو انجمن وفروشگاه شدام وچند خرید هم داشته ام با توجه به توضیحات ودلایل کاملا منطقی ک درمورد کمبود قطعه فرمودید ک تهیه همه چیز غیر ممکن است اما حداقلها را ک در سایر فروشگاها است باید داشته باشد قطعات ولوازم موجود شما بسیار اندک و کم تنوعه ومشتری مجبو ر ب تهیه از جای دیگر میشه اما ب حق درارسال سفارشات هیچ فروشگاهی ب شما نمیرسد

دیدگاه

سلام،
              من تا ب الان خیلی با قطعات نسبتآ نایاب سر و کار نداشتم که دم دستم نباشن و یا از طریق فروشگاه ECA یا سایت های مشابه نشه تهیه شون کرد.
              ولی:
              هفته پیش یکی دو تا ATtiny45 و ATtiny85 و ATmega328 لازم داشتم که (غیر از smd tiny45) کلآ تو فروشگاه های اینترنتی وجود نداشت :sad:

آیا دلیل خاصی داره که سری Tiny رو ندارین؟
              منظورم اینه که مشکلات دارن یا قدیمی شدن یا استفاده نمیشن؟؟

تشکر.

دیدگاه

من تعداد 350 تا مگا 8 و 350 تا سون سگمنت 4 دیجیت مالتی پلکس شده و تعداد 1000 عدد رله 12 ولت دارم که به قیمت مناسب فروشندم
                زیباترین لبخند لبخند خداست

دیدگاه

با سلام
                  عاقا امروز بسته من رسید.اولا یه چیز بگم از دست این پست.
                  من بسته پستی زیاد داشتم دیگه فهمیدم کی چکار میکنه این اقای پستچی.
                  اگه کارتنت پاره شده باشه وداقون یواشکی وچراغ خاموش میاد میده دست نگهبانی ومیره اما خدایی نکرده اگه بسته سالم باشه انقدر زنگ میزنه وای میسته تا بهت تحویل بده و پولشو(پول زور )بگیره وبره.
                  امروزم از اون روزا بود که چراغ خاموش اومد چون کارتن پاره بود :angry:فقط خداکنه ال سی دی ها مشکلی نداشته باشن چون نمیتونم فعلا تستش کنم :cry:

اما ازاین کلک پستچی بگزیم.
                  انصافا بسته بندی خیلی تمیزی کرده بودن ومخصوصا برای ال سی دی ها که گذاشته بودن داخل یدونه کارتن دیگه.در کل خیلی کارشون درسته
                  ویه چیزی که خیلی خوشم اومده بود.این بود که لنز پاور ال ای دی گرفته بودم.برای هر درجه ای یه بسته جدا گانه گذاشته بودن و روش نوشته بودن درجشو که خیلی خوشم اومد. :applause:
                  دادن کد پیگیری سریع هم خیلی خوبه.درکل در زمینه پست سرعتین.
                  اماااااا
                  من قطعاتم زیاد بود ونشستم کلشو شمردم یه چندتا دونش کم بود :cry: :cry2:

سیم برد بردی تو فاکتور وسایت زده65 عدد اما61بود!
                  بست کمربندی هم به جای 50تا 49 تا بود!
                  خازن مولتی لایر100نانو هم به جای 40تا39تابود.
                  واقعا چرا؟؟؟؟ :cry:

سایت هم برای تعداد سفارشای بالا کلا قاط میزنه.مثلا من برای اضافه کردن کالا به سبدم .بعد از زدن دکمه اضافه،حدود10-15ثانیه باید تحمل میکردی تا اضافه بشه. وهرچی تعداد کالا ها بیشتر میشد این زمانم بیشتر میشد.حالا تازه میرفتی تو سبدت و اونجا هم میخواستی تعداد رو افزایش بدی که دیگه یاخدا.اونجا هم برای هرکالایی کلی زمان از دست میدادی.به نظرم سیستم نرم افزاری فروشگاه زیاد خوب نیست.انشالله یدونه با فلششو بسازن
                  فعلا دیگه چیزی یادم نمیاد :mrgreen:
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    از لطفتون در مورد کیفیت ارسال و ... متشکرم
                    ولی یک نکته مهم خدمتتون عرض کنم اینکه ما در سفارشات تعداد بالا مشکل نداریم بلکه در سفارشات تعداد پایین مشکل هست. اینکه بست کمری بستش 1 دونه کم هست یا سیم بردبردی تعدادش کمتر هست یا حتی خازن بجای 40 تا 39 تا هست یک اشتباه فردی هست که مقداریش از طرف بخش بسته بندی ماست و تعدادی از طرف چینی ها. ما سیم بردبردی هارو به اسم بسته های 65 تایی میخریم و نمونه میشمریم ولی دیگه نمیتونیم همه بسته هارو تک تک باز کنیم و بشمریم و دوباره بسته بندی کنیم که. اینجور مسائل همیشه هست حتی بسته های LED خیلی گرون هم که دونه ای حدود 150 تومن هستند حتی تا 5 تا هم تعدادشون بالا پایین میشه و ما نمیتونیم هر بسته رو بشمریم و دوباره بسته کنیم.
                    ما خیلی راحت میتونیم یک بسته 1000 تایی خازن رو بدون اشتباه داخل سفارشتون قرار بدیم ولی وقتی از صبح حدود 30-40 سفارش خازن های تکی اونم تو رنج و تنوع بالا میخوان وقاعا اشتباهات فردی حاصل از خستگی و یا تعداد بالای سفارشات (عدم تمرکز) میتونه پیش بیاد. حتی ما برای شمارش دقیقتر از دست استفاده نمیکنیم و از ترازوهای دقیق (بالای 1 تومن) استفاده میکنیم ولی فقط کافی هست پنجره باز باشه یکم باد بیاد تا تعداد خازن ها تو 40 تا 1 دونه کم و زیاد شمرده بشه به دلیل سبکیشون.

اینارو گفتم که واقعا دوستان فکر نکنن ما از این اشتباهات خوشحالیم ولی واقعا هرقدر هم ما چک کنیم و دقت کنیم باز هم امکان چنین اشتباهاتی وجود خواهد داشت. من حتی تو شرکت هم سر این موضوع با فرشاد درگیر هستم !!! همیشه از این موضوع که چرا خازن ها ممکن هست 1 دونه کم یا زیاد بشند و باعث نارضایتی مشتری بشند ناراحت هست و سر من غر میزنه ! ولی واقعا چاره نیست. حتی دستگاه های شمارنده دیجیتالی هم تحت شرایطی اینچنین ایراداتی دارند.

در هر صورت ضمن پوزش از تمام دوستانی که اینچنین مواردی براشون پیش اومده، حتما یک ایمیل به فروشگاه بزنند تا به نواقص و یا اضافات سفارششون رسیدگی بشه. فروشگاه همیشه در اینگونه موارد حق رو به مشتری میده و نسبت به رسیدگی اینموارد همیشه منطقی عمل کرده.

موفق باشین
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                      من حتی تو شرکت هم سر این موضوع با فرشاد درگیر هستم !!! همیشه از این موضوع که چرا خازن ها ممکن هست 1 دونه کم یا زیاد بشند و باعث نارضایتی مشتری بشند ناراحت هست و سر من غر میزنه !
                      oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی
                        oo:
                        والّا !
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

ببینم میتونم مدیرا رو به جون هم بندازم :mrgreen:نه بابا شوخی کردم

من عاشق سیستم حلقه بسته هستم یعنی خریدار فیدبک بزاره تا مسیر درست ادامه پیدا کنه ومشکلاتی هم اگه هست کم کم رفع بشه وگرنه چندتا جنس که همش500تومنم نمیشه که ارزشی نداره :smile:

من درکتون میکنم.چون خودم بازار کار میکردم یه بار یه جین دامن اضافه دادم رفت وفرداش مشتری زنگ زد و....اون موقع غرغر صاحب مغازه بلد شد وحقم داشت بدبخت.ازاون موقع به بعد درس گرفتیم وجلو بروز مشکلات تکراری رو گرفتیم.
                          به هرحال ممنون بابت پاسخگوییتون
                          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

یه پیشنهاد
                            میشه خازن های جنس تانتالیم هم وارد کنید
                            من به فروشگاه یکی دودفه ایمیل زدم که وارد کنند
                            ولی هنوز وارد نشده و فروشگاه به من چیزی نگفته (ایمیل نداده)

اگه وارد کردنش براتون سخته کنسلش کنید و بیخیال شید :mrgreen:
                            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                            !Electronic On! Programming On
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!
                            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

اگر امکانش هست تجهیزات رباتیک رو بیارید تو برنامه.
                              مثلا انواع جرخ دنده پلاستیکی
                              شافت ها
                              تسمه و پولی و ...
                              چرخ
                              موتور با تنوع بیشتر

بخش رباتیک اصلا کامل نیست

دیدگاه

با سلام و تشکر و خسته نباشید
                                راستش بین سایتهای الکترونیک و رباتیک eca تقریبا ست کامل پیچ و مهره های ضروری رو داره که این باعث خوشحالیه

اما اگه دیده باشین بعضی از ال سی دی ها بهشون پیچ 3 میلیمتری نمی خوره و جای پیچ هاشون 2.5 میلیمتری هستش!!

لذا خواهشی که دارم اینه که در صورت امکان پیچ و مهره 2.5 میلیمتری (و حتی 2 میلیمتری . چون بعضی جاها لازم میشه) هم به فروشگاهتون اضافه نمایین.

البته منظورم قطرشون هست . اصطلاح بازاریش نمیدونم چیه! شاید M2.5 , M2 باشه.

با تشکر مجدد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X