اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ادامه کار مجله نویـز

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ادامه کار مجله نویـز

با سلام
    به نظر من این نظرسنجی درست نیست!
    به نظر بنده بهتر است مقاله نویز 100 درصد رایگان باشد ولی مطالب آن کاملا علمی و تراز اول باشد!
    به نظر من برای هزینه های آن نیز بهتر است درصدی از فروش فروشگاه رو برای مجله هزینه نمایید!
    همچنین بیشترین مطالب مجله نیز به امر آموزش باشد و نوآوری های عرصه الکترونیک!
    خود من که همه نسخه های آن را دریافت کرده ام و خیلی مطالب خوبی داخل مجله پیدا کرده ام! :applause:
    با تشکر!
    آنچه که باعث موفقیت انسان ها می شود سخت کوشی است و نه نخبه بودن! Porsche 911 Turbo S 181.000 $ USD
    جناب سعدی فرموده بودند: "بر احوال ان مرد باید گریست _ که دخلش بود نوزده، خرجش بیست!"
    که اگه الان بود باید میگفت: "بود حال و احوال آن مرد زار _ که دخلش ریال است ، خرجش دلار :|"
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=80472.msg489565#msg489565
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82242.msg501926#msg501926

دیدگاه

به نظر من مجله رو جمعش کنید بیخود خودتونو اذیت نکنید.
      به نظر میرسه کسایی که مجله رو میآ‌خونن حتی به اندازهآ‌ی سالی 5-6 تومن هم براشون ارزش نداره.(5-6 تومن پول یه ظرف ماسته!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
        به نظر من مجله رو جمعش کنید بیخود خودتونو اذیت نکنید.
        به نظر میرسه کسایی که مجله رو میآ‌خونن حتی به اندازهآ‌ی سالی 5-6 تومن هم براشون ارزش نداره.(5-6 تومن پول یه ظرف ماسته!)
        به نظر من این فقط یک نظر سنجی و هر کس میتونه نظر خودش رو داشته باشه فعلا هم اکثریت با پولی هر چند که من نظرم به رایگان هست اما اگر مجله پولی هم بشه و مقالات خوب و به روزی داخل اون باشه و یخش آموزشی قوی داشته باشه من حتما اونو خریداری میکنم در هر صورت انتشار مجله باید ادامه پیدا کنه چون جای چنین مجله ای خالیه

دیدگاه

کی تضمین خواهد کردم که محتوای مجله ی پولی بالاتر از مجله ی رایگان خواهد بود؟
          رایگان یا پولی بودن مقالات به نویسنده بستگی داره- چون مقالاتی تو مجلات قبلی بودند که اگر بنا بر دریافت پول بود خیلی هم با ارزش بودند - ولی این نویسنده اون مقالات بود که رایگان در اختیار مجله قرار میداد-
          به نظر من این مطلب که مجله ی پولی ارزشش خیلی بیشتر از مجله رایگان خواهد بود رو در عمل خواهیم دید و به احتمال خیلی زیاد چندان فرقی نخواهد کرد - و در صورتی که اینطوری باشه مطمئنا مطالعه کنندگان مجله یکی دو شماره رو اینطوری ببینن دیگه از خرید مجله صرف نظر خواهند کرد مگر اینکه تضمین و یا معیار و استانداردی برای مقالات و مجله باشه
          در هر صورت میتونید تست کنید

دیدگاه

اشتراک الکترونیکی هم داشته باشه بعد نیست مثلا من 12 تا مجله رو برای یک سال بخرم و پولش رو پرداخت کنم اینطوری به نظرم کمک بیشتری به تیم میشه چون مبلغ های پیش پرداخت شده می تونه کمک بزرگی بکنه هم به شما که پشتکار داشته باشید که خواهان های, خرید مجله زیاد هستند و عملکرد مقالات هم به نظرم بهتر میشه چیزی که مهمه باید برای خواننده ثابت بشه که مجله ای که قصد خریدش رو داره ارزش خرید کردن رو داشته باشه حالا هر قیمتی که داشته باشه
            قم الکترونیک

دیدگاه

سلام
              مجله نویزی که الان وجود داره ، حاصل زحمت چند سال بچه های تیم eca هست تا که این شده، یک زمانی من شخصا آرزوم بود که سایت بتونه مجله داشته باشه.
              پیشنهاد من :مثل سایت های crowdfunding بیایید یک سیستمی رو پیش بینی کنید و اشتراک مثلا 3 ماهه رو پیش فروش کنید اگر تعداد فرضا 500 تا پیش خرید شد و پرداخت شد مجله رو ادامه میدید .اگر 499 تا هم خرید شد نه دیگه .
              باید منابع مالی تامین بشه ، تا مجموعه بتونه برنامه ریزی کنه و کار رو ادامه بده یک زمانی من برای همین سایت با چند نفر هماهنگ میکردیم تا یک مطلب ترجمه و آماده بشه ولی آخرش یکی امتحان داشت یکی داماد میشد و روز آخر ماجرایی بود .

واسه همین ورژن پولیش راحت تر قابل برنامه ریزیه ولی باید با اسپانسر و اینا هزینه ها رو مدیریت کرد.

دیدگاه

اگه راهی جز پولی کردنش برای ادامه کار وجود نداره مشکلی نیست
                منم هر کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم...
                تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
                تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

دوستان اگه مجله طوری باشه که روی چیزهایی که تو ایران روش کار نشده کار کنه ارزش هر قیمتی رو داره مثلا پروژه هایی که کتاب یا مقاله فارسی ندارن مثل fpga ,xmega, غیره .اون وقت فروشش رکور میزنه سطحش هم بالا میشه

دیدگاه

باز بحث پولی شدن شد و همون حکایت همیشگی!

پولی کردنش زیاد مهم نیست، 3-4 تومن دیگه شده پول ادامس!!! اما چیزی که مهمه اتفاقات بعد از تغییر روند هستش.اول از همه اینکه اصلا درآمد پاسخگوی هزینه ها میتونه بشه؟
                    در همچین شرایطی باید بارعلمی مجله بهتر و بیشتر بشه و نسبت به قبل تفاوتهایی داشته باشه که نیاز به کادر علمی مناسب با وقت کافی داره حالا واقعا درآمد مجله به حدی میرسه که پاسخگوی حقوق این افراد بشه؟
                    مجله بخش های مختلف داره که نیاز به مقالات برای هر بخش مجزا داره پس باید کادر مجله بتونه پاسخگوی این نیاز باشه.البته فکر میکنم این مورد یه راه حل داره که صد در صد مطمعن نیستم بشه عملیاتیش کرد.
                    موردی که بعد از این تغییر باید بهش توجه بشه اینه که قبلا مجله پر از تبلیغات فروشگاه بود که انصافا حجم بالایی داشت،با پولی شدنش بعیده خریدار اینهمه تبلیغ رو تاب بیاره!
                    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

سلام.
                      ببینید من که حاضرم اینو بخرم چون وافعا روش زحمت کشیده میشه و وقت میزارید،چون 3000 تومن 4000 تومن که پولی نیست واقعا.
                      ولی شما باید چیزای دیگه رو در نظر بگیرید::
                      آیا این پولی که از این مجله بدست میآرین ، اونقدر هست که واقعا بشه روش حساب کرد؟؟؟
                      یعنی مثلا اگه این مجله پولی بشه ،و چندتایی رو بفروشین ،آیا در اینترنت و در سایت های دیگه انتشار پیدا نمیکنه،و به رایگان تو دسترس قرار نمیگیره؟؟شاید 100 تا بفروشید و پولش بشه 300 هزار تومن ، ولی از اونور تو اینترنت انتشار بشه و به رایگان دانلود بشه،
                      اگه اینطور بشه که سئو سایت میاد یخورده پایین تر و سایت های دیگه تو صفحه اول گوگل میآن بالا.
                      الان سئو شما تو صفحه اول هست.دقت کنید به سایت های 4 به بعد،فک نکنم شما بخاید بعد از این سایت ها قرار بگیرید ،در صورتی که خدتون زحمت کشیدید.ببینید:
                      https://www.google.com/search?q=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+%D9% 85%D8%AC%D9%84%D9%87+eca+%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B2& amp;ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a#q=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+%D9%85%D8 %AC%D9%84%D9%87++%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B2&rls= org.mozilla:en-US%3Aofficial
                      من میگم تبلیغات مهمتر از این 3000 تومن هست، رایگان باشه و خوب،ولی جوری کار کنید که برا شما تبلیغات بشه،محصولات خودتون رو معرفی کنید و پولتون رو از اون راه بگیرین و همچنین معروف تر بشید.نزارید کسی از برند شما استفاده کنه و حتی اگه از جیب خودتون هزینه کنید.قطعا هرکی که بیشتر بشناستتون محصولات شما بیشتر به فروش میره و بیشتر سود میکنید.
                      حالا خودتون میدونید.
                      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
                      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

سلام
                        اصلا ادامه ندین
                        ازبس که شل هستین شما
                        انتقاد سازنده
                        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
                          سلام
                          اصلا ادامه ندین
                          ازبس که شل هستین شما
                          انتقاد سازنده
                          عجب انتقاد سازنده ای
                          یکم شبیه موشک بود تو برجک ...
                          زندگی یعنی امید و حرکت
                          کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                          سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                          برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                          به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

این مجله حیفه که از کار بیوفته
                            من تا اینجا از مطالبش استفاده کردم و حیفه
                            ببینید من یه نظر دارم اونم اینه که مجله به صورت ورژنی ارایه بشه
                            با این صورت که یه ورزن عامه در دسترس همه باشه و یه سری مسایل توش باشه به صورت رایگان اما این مسایل خواننده رو سوق بده به سمت خریداری نسخه اصلی اون هفته نامه یا ماهنامه اگه که قرارق هرکودوم باشه
                            در واقع نظر من این هست که یه دمو از مجله برای دانلود باشه و مطالب طوری جمع اوری بشه که خواننده ارزش اینکه بخواد مجله رو بخره رو درک کنه !!!
                            نه اینکه صرفا یه چیزی باشه که از خوندن بقیه مجله حتی چشم پوشی کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط prince shahab

ببینید من یه نظر دارم اونم اینه که مجله به صورت ورژنی ارایه بشه
                              با این صورت که یه ورزن عامه در دسترس همه باشه و یه سری مسایل توش باشه به صورت رایگان اما این مسایل خواننده رو سوق بده به سمت خریداری نسخه اصلی اون هفته نامه یا ماهنامه اگه که قرارق هرکودوم باشه
                              در واقع نظر من این هست که یه دمو از مجله برای دانلود باشه و مطالب طوری جمع اوری بشه که خواننده ارزش اینکه بخواد مجله رو بخره رو درک کنه !!!
                              نه اینکه صرفا یه چیزی باشه که از خوندن بقیه مجله حتی چشم پوشی کنه
                              خیلی جالب بود
                              منم فک میکنم این کار خیلی مفید باشه
                              باید جوری بشه که خواننده متوجه بشه که به این مجله یا قسمتی از اون نیازمنده و بعد با رغبت هزینشو میده
                              زندگی یعنی امید و حرکت
                              کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
                              سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
                              برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
                              به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

یه پیشنهاد برای کپی رایت:
                                بجای استفاده از pdf. از .exe استفاده کنید
                                دوستان عزیزم تصمیم گرفتم تا یه مدت کمتر به تالار سر بزنم . اگر دیر جواب دادم ببخشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X