اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

تنوع مقاومت های واقعا بالاست و سرچ ممکنه به نتیجه خوبی نرسه.
    بهتره از طریق شاخه مثلا برید داخل شاخه مقاومت های 1/4w
    وات های مختلف مقادیر مختلف درصد خطا ها و ..... یکم سرچ سخت به نتیجه خوبی برسه
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
      تنوع مقاومت های واقعا بالاست و سرچ ممکنه به نتیجه خوبی نرسه.
      بهتره از طریق شاخه مثلا برید داخل شاخه مقاومت های 1/4w
      وات های مختلف مقادیر مختلف درصد خطا ها و ..... یکم سرچ سخت به نتیجه خوبی برسه
      حرف شما درسته که قطعات زیاده ولی از نظر یک مشتری که با سایت های دیگه هم کار کردم به این نتیجه رسیدم که یا سرچ فروشگاه خیلی ضعیفه یا اینکه کلمات کلیدی کسی که وارد میکنه یه جورایی سر سری و حروف تخصصی خودش نوشته . شما برید توی سایت علی بابا یا آمازون سرچ انقدر قوی هست که تشخیص میده چی لازم دارید . تنوع قطعات شما بیشتر از اونا نیست . و شما همون مثال مقاومت 1 کیلو 1206 تست کنید . تا حالا نتونستم پیداش کنم !!! باور کنید . از نظر یک مشتری اعتقاد دارم سرچ سایت خیلی مشکل داره - اسم قطعات اسم تخصصی هست نمونش همون سنسور رادار که فقط باید اسم قطعه سرچ کنیم . اگه سنسور رادار سرچ کنیم که توی سایت های دیگه سرچ کنیم پیدا میکنه توی فروشگاه شما پیدا نمیکنه
      حرف من هم نیست . دوستان من هم همشون این مشکل دارند
      ممنون میشم پیگیری کنید

دیدگاه

سلام.
        چرا کالاهای ابتدایی مثل سیم مفتول یا موتور گیریبکس 2 محور ، ال ای دی کلاهی رنگ سفید و آفتابی و خیلی از وسایل ابتدایی و ابزار دم دست دیگه موجود نیست؟
        به هر حال اینها ابزار دم دست هستند و ابتدایی.
        لوپ ارزان قیمت هم بیارید لطفا ممنون
        جدیدترین ویرایش توسط P.maddah39; ۰۷:۲۸ ۱۴۰۲/۰۵/۲۵.
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

سلام چرا قطعه ای مثل مقاومت یا خازن ها را نمیشه تکی خرید؟
          و اگر به روش ارسال پست ویژه هم اضافه بشه عالی میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahmorse نمایش پست ها
            سلام چرا قطعه ای مثل مقاومت یا خازن ها را نمیشه تکی خرید؟
            و اگر به روش ارسال پست ویژه هم اضافه بشه عالی میشه.
            چون یک مقاومت مثلا SMD قیمتش زیر 60 50 تومن هست و یک دونه رو حتی اگر ارسال کنیم هم از بس ریز هست (0603 مثلا) که شما نمیتونید پیدا کید یا استفاده کنید !
            پست پیشتاز وجود دارد
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajadkk نمایش پست ها

متاسفانه ، صداقت فروشگاه زیر سواله ، چند بار به فروشگاه محصول ایرانی معرفی کردم حتی حاضر نشدند جواب ایمیل من رو بدهند .
              1500 عدد میکروکنترلر stm8s003f3p3 حدود حدود دو سال پیش خریدم برای پروژه ای که به علت کنسل شدن اصلا استفاده نشد تصمیم به فروش گرفتم متوجه شدم روی میکرو کنترلر های اثر رنگ وجود داره به نظر میاد که از این مدل های repack هستش ،
              لازم شد بگید همینجا تصویر میکروها رو آپلود کنم.
              درود بر شما.
              محصولات ایرانی بنا به دلایلی که مقصر تولید کننده هم نیست.. خیلی گران هستن و بعضا بی کیفیت تر از مشابه خارجی..
              بعلاوه تا تولید کننده ایرانی بیاد یه محصول رو طراحی و تولید کنه ، مشابه خارجیش با ورژن جدیدتر و کیفیت بالاتر و قیمت کمتر و البته در سایز و اندازه کوچک تر به بازار میاد.
              من مصرف کننده در این 20 سال فقط یه هویه ایرانی و یک ماژول آمپلی فایر ایرانیک خریدم. قیمت خیلی بالا بود ولی در این مورد کیفیت خوب بود. یعنی از قریب به چندهزار قطعه ای که خریدم فقط دو مورد ایرانی بوده.
              قضاوت با خودتون.

دیدگاه

به جرات یکی از 5 فروشگاه برتر حوزه الکترونیک هستید.

اما.. فروشگاه هنوز بیشتر به درد من آماتور میخوره که رشته ام الکترونیک نیست.( من البته راضی ام! )
                فروشگاه تخصصی تر میتونه بشه.
                فروشگاه در قطعات بیسیک هم هنوز خیلی کم و کسری داره.
                در بخش لوازم مصرفی و ابزارآلات هم میشه کیفیت کمی پایین تر با قیمت مناسب تر ارایه کرد.. مشتری خودش رو خواهد داشت. اما در بخش قطعات لطفا به سیاست قبلی خودتون که تضمین اصالت و صداقت در توضیحات محصولات هست ، پای بند باشید. قطعه اورجینال با قیمت بالاتر ارزشش رو داره.
                یه زمانی به دیجی کالا اعتماد داشتیم. این اعتماد از بین رفته الان.. در مورد سایت های الکترونیک هم به یکی دوتا بیشتر اعتماد ندارم. وقتی دارم یه آیسی میخرم میخوام بدونم اصله کپیه فیکه... و همه صادق نیستن.. به شما اعتماد داریم و امیدوارم همیشگی باشه.

قالب سایت خوبه.. به نسبت خیلی فروشگاه های اینترنتی دیگه.. خیلی خوبه.. ولی به شدت برای من کنده.. سبد خرید هم قالب و امکاناتش خیلی خوبه.. دو ایراد داره.. خیلی کند تغییرات اعمال میشه و دیگر اینکه بعد از چند روز سبد خود بخود پاک میشه.. و من دوباره باید از ابتدا سایت رو زیر و رو کنم.

لطفا ارسال رایگان رو برای مبالغ پایین تر هم اعمال کنید تا بجای صبر کردن و سبد چند میلیونی چیدن.. در چند پارت خرید کنیم.
                یکی از سایت های همسایه..... ماه گذشته ارسال رایگان برای 500 هزارتومن داشت بعلاوه حراج هفتگی.. من 4 پارت آردوینو و قطعات مکانیکی ربات برای پسرم خرید کردم بدون دغدغه اینکه فلان قلم کالا یکدفعه ناموجود نشه. حالا سبدم در فروشگاه خودم دو ماهه هنوز تکمیل نشده چون بعضی اقلام موجود نیست یا در این دوماه ناموجود شد.

هزار درود بر شما
                هر روز بهتر باشید.
                جدیدترین ویرایش توسط gladreall; ۱۶:۵۱ ۱۴۰۲/۰۹/۲۴.

دیدگاه

تغییراتی در زیرساخت های فروشگاه درحال اجراست که متاسفانه طول کشیده.
                  مثلا برای قرار گرفتن سرورمون در جایگاه سخت افزاری خاص که مد نظرمون هست (قطعا قویترین دیتاسنتر و مهمترین جایگاه شبکه ای کشور) حدود 3 هفته تو صف تایید هستم الکی !! یک همچین کارهایی هم سخت هست و هم تعجب آور ولی به هرحال جهت بهترین بودن و بهترین ماندن همیشه تلاش میکنیم و بهبود سخت افزار سرور هامون قطعا اولین اولویتمون هستن.
                  مرسی از پیشنهادات و نکاتی که گفتید.
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                    تغییراتی در زیرساخت های فروشگاه درحال اجراست که متاسفانه طول کشیده.
                    مثلا برای قرار گرفتن سرورمون در جایگاه سخت افزاری خاص که مد نظرمون هست (قطعا قویترین دیتاسنتر و مهمترین جایگاه شبکه ای کشور) حدود 3 هفته تو صف تایید هستم الکی !! یک همچین کارهایی هم سخت هست و هم تعجب آور ولی به هرحال جهت بهترین بودن و بهترین ماندن همیشه تلاش میکنیم و بهبود سخت افزار سرور هامون قطعا اولین اولویتمون هستن.
                    مرسی از پیشنهادات و نکاتی که گفتید.
                    عذرخواهی میکنم اگه امکانش هست توی فروشگاه یه تغییراتی توی لیست کردن هم بدید
                    مثلا دنبال یه ماسفت میگردیم باید تک تک باز کنیم تا مشخصاتش بیاد ولی توی بیشتر فروشگاه ها اسم قطعات به همراه جریان و ولتاژ و تا حدودی مشخصاتش میاد . فروشگاه شما حتما باید روی اسم قطعات کلید کنیم بریم توی صفحه اون قطعه تا مشخصات بیاد
                    اگه مثل سایت های خارجی یه فیلتر بشه طراحی کرد که مشخصات تایین کنیم و برامون قطعه پیدا کنه خوبه
                    دوم اینکه چند بار گفتم واقعا توی فروشگاه شما پیدا کردن یه مقاومت اشک در میاره بیشتر وقت ها که از فروشگاه خرید میکنم مقاومت ها از جای دیگه خرید میکنم
                    نام گزاری قطعات فکر کنم روی پارت نامبر هست . یه سایت گرون فروش توی اصفهان هست که قبلا اسمش گفتم مجبورم از اون بخرم چون وقتی توی سایتش میزنم مقاومت 1 کیلو خودش میشناسه R1K بزنم میشناسه . لطفا روی نام گزاری و گزاشتن کلمات کلیدی برای سرچ هم روی فروشگاه کار کنید . ممنون

دیدگاه

سایت و عملکردش خیلی بهتر از چندجای دیگه هست طبیعتا به کمال نرسیده امیدوارم کمال به اون برسه.
                      قطعا رابط کاربری خوب و کامل و بدون مشکل به همراه پشتیبانی خوب به همراه جنس خوب آدم رو گرفتار میکنه.. طبق قانون عرفی نقصها هم بیشتر دیده میشن اگه گیرنده ای روشن باشه دریافت میکنه. وقتی چیزی درست کار میکنه کسی حرف نمیزنه زیاد تعریف نمیکنه چون همه چیز درسته! وقتی کسی حرف نمیزنه هم نمیشه مطمئن بود همه چی درسته!
                      ولی اینجا کارش خوبه مزایایی داره که بقیه ندارن یا غافل شدن یا تعمدا بدون دغدغه هستن. برای بقیه موارد هم دعا گویتان هستیم ضمن اینکه این وفاداری تعصبی و تک قطبی هم نباشد؛
                      هر کاربر تجربه خودش رو داره هر جا هم محدودیتهای خودشو.
                      فروشگاه خوبه ولی اشکال هم داره.
                      نمونه سبد را تا سقفش پر کنید و ماجراها و محدودیتها اما قبلش هر چقدر بیشتر شود سرعت مرور و تعاملات کمتر میشود میتوانید تست کنید. یک ترفند هم دارد برای سفارش 1000 آیتم همزمان به جای 150 تا!
                      مشکلات فنی باقی مونده فروم هم که به اینجا مربوط نمیشه و فعالیت فروم هم خیلی خوب. جایی دیگه فروم گیر نمیاد ما که بلد نیستیم نمیشناسیم.
                      چیز خوشایندی که انتظار دارم تو هر فروشگاهی ببینم اینه که تکلیف همه چیز معلوم باشه دیگه شرطی نکنه یا وعده تبلیغاتی نده چیزی رو مثل قیمت گذاری و سبد خرید و تخفیف اگه به روز و شفاف البته منصفانه اعلام بشه یا اعلام واضح کیفیت جنس ، رفتار حرفه ای و مسالمت آمیز(!) و تمام مواردی که به اعتماد سازی کمک میکنه نه صرفا یک نماد گرفتن .
                      ظاهرا از این نظر اینجا وضعیت خوبی داره.
                      ​اینترنت هم فراگیر شده همه هم بلدن قیمت در بیارن مقایسه کنن. خدا رو شکر این اقلام اینقدر زیاده هر کسی یه قیمتی میزاره فقط از این نظر خوبه تشکل‌های کاری مسخره نمیتونن جزء به جزء اوستاگی اضافه کنن ، کیفیت هم که چه عرض کنم خود فروشنده لااقل باید اطمینان بده یا تایید و تضمین کنه این جنس جینی ها رو!

خلاصه نوشته های بالا اکثرا تعریف بود.
                      جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۵:۰۰ ۱۴۰۲/۰۹/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها

میزنم مقاومت 1 کیلو خودش میشناسه R1K بزنم میشناسه
                        پیشنهاد جالبی بود مرسی حتما روش کار میکنیم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و درود،
                          شاید لازم باشه نکاتی که تجربه کردم اینجا اعلام کنم شاید رسیدگی شد:
                          در مورد کیفیت خود فروشگاه :
                          1- قیمت گذاری قطعات الکترونیک فروشگاه منصفانه هست اما قیمت ابزار آلات کمی بالاتر از سایت های رقیب هست.
                          2- تصاویری که از اکثر کالا ها قرار داده میشه، بروز و دقیق هست ( هر چند در بخش ابزار آلات برخی تصاویر متناقض هستن )
                          3- متاسفانه ابعاد درج شده برای بسیاری از قطعات، اشتباه یا بروزرسانی نشده هستن، برای مثال همین امروز ترانس ۱۲ ولت رسید که از ابعاد نوشته شده بزرگتر بود و مشکل ایجاد کرد.
                          4- برخی از قطعات در چند شکل و پکیج تولید میشن ولی فروشگاه اکثرا تمایلی به موجود کردن قطعه در چند پکیج نداره ،برای مثال اکثر آیسی ها باید در دو نوع DIP و SMD موجود باشه که اینطور نیست.

5- در کل کیفیت خدمات فروشگاه خوب هست.
                          ​​​​​​
                          در مورد سایت فروشگاه:
                          1- رابط کاربری فروشگاه ( حداقل از نظر من ! ) راحت و جذاب هست.
                          2- همون‌طور که دوستان هم گفتن سیستم جستجوی فروشگاه در حد افتضاح! هست که به ندرت درست کار می‌کنه و در ۹۰ درصد مواقع قطعات بی ربط لیست می‌کنه.
                          ​​​​​​
                          3- احساس میکنم سرعت کلی سایت فروشگاه کمتر از سایت های رقیب هست ( البته نه زیاد )
                          4- جای خالی نرم افزار اندروید برای فروشگاه حس میشه! الان بقالی سر کوچه برای خودش نرم افزار داره ، اونوقت فروشگاهی به این عظمت نداره!
                          ​​​​​​5 - وجود سیستم جستجوی پیشرفته بسیار لازم و ضروری هست و باعث افرایش تعداد و رضایت خریداران میشه.
                          برای مثال خودم برای سفارش جایگزین ماسفت های خاص ، باید چند ساعت بشینم تک به تک مشخصات ماسفت های داخل فروشگاه رو باز کنم و بررسی کنم که باعث اتلاف وقت هست، در حالی که با وجود سیستم جستجوی مشخصات، در چند ثانیه قطعه موردنظر پیدا میشه.

با امید پیشرفت روز افزون فروشگاه.

دیدگاه

لطفا ماژول شارژر و بوستر کوچک Type-C 5V 2A رو موجود کنید. 2 آمپر خروجی میده. قیمت مناسبی هم داره.
                            قیمتش زیر 30 هزار تومن هست.

جدیدترین ویرایش توسط gladreall; ۱۸:۰۲ ۱۴۰۲/۰۹/۲۹.

دیدگاه

سلام
                              من پروگرامر ch41 میخواستم هی گفتند موجود میشه ی ماه صبر کردم آخرشم از ی سایت دیگه گرفتم هنوزم موجود نشده، مشتری خرید اینترنتی ترجیح میده کلی از ی جا خرید کنه ، ماژول ها هم تنوع کمی داره، البته تو سایت هست ولی موجود نیستند، مقاومت منم خیلی وقتا نتونستم پیدا کنم، خازن ظرفیت بالا یا بالای ۲۰۰ ولت هم نیست، در کل سوپرمارکت هم بری بارش جور نیست قطعات الکترونیک دیگه بماند دنیایه ، فقط چون سایت خوبی هست و قابل اعتماد هست دوست دارم خریدم از شما باشه روی هم رفته عالی هستید چ انجمن چ فروشگاه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                                سلام
                                من پروگرامر ch41 میخواستم هی گفتند موجود میشه ی ماه صبر کردم آخرشم از ی سایت دیگه گرفتم هنوزم موجود نشده، مشتری خرید اینترنتی ترجیح میده کلی از ی جا خرید کنه ، ماژول ها هم تنوع کمی داره، البته تو سایت هست ولی موجود نیستند، مقاومت منم خیلی وقتا نتونستم پیدا کنم، خازن ظرفیت بالا یا بالای ۲۰۰ ولت هم نیست، در کل سوپرمارکت هم بری بارش جور نیست قطعات الکترونیک دیگه بماند دنیایه ، فقط چون سایت خوبی هست و قابل اعتماد هست دوست دارم خریدم از شما باشه روی هم رفته عالی هستید چ انجمن چ فروشگاه
                                سلام
                                اینکه فروش بالاهست و موجودی بعضی اجناس سریع تمام میشه رو قبول دارم ولی اینکه تنوع کم هست و این نیست و اون نیست واقعا ناشی از عدم جستجوی کامل فروشگاه توسط دوستان داره. سرچ فروشگاه برای مقاومت خوب جواب نمیده هم به دلیل همین زیاد بدن قطعات هست نهایت میتونید به شاخه مقاومت ها برید و نیاز خودتونو مرتفع کنید.
                                فروشگاه ECA قطعا بزرگترین فروشگاه قطعات الکترونیک در ایران هست ولی هیچوقت قرار نیست تمام قطعات دنیا ی پروژه خاص رو موجود داشته باشیم. یکی از مشکلات اصلی ما خرید در حجم زیاد ماژول ها توسط فروشگاه های خرد هستیم که بعدا در فروشگاه خودشون با قیمت بالاتر میفروشن و ما نمیتونیم جلوشو بگیریم.
                                در کل پیشنهاداتی از قبیل عدم وجود روتین خازن های بالای 200 ولت باعث بهتر شدن کیفیت کاری مجموعه و آشنایی با نیازهای شما میشه و از این بابت ممنونم ولی باقی موارد باید موردی بحث بشند .
                                متشکرم
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X