اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

با درود
    (فلسفه اینکه برخی درود رو به جای سلام انتخاب میکنن چیه! :دی)

اگر امکانی گذاشته بشه در فروشگاه کنار هر محصول دکمه سریع برای درخواست موجودی باشد و همچنین فرمی جهت درخواست قطعات پیشنهادی.. اگر فروشگاهی به این وسعت داشتم بی نصیب نمی‌ماند البته پرستاشاپ هم روح و روان من را بی نصیب نمیگذاشت! (شوخی)
    اگر نظر مشتری رو خواسته باشید در زمینه فنی و تامین اقلام پرکاربرد و با کیفیت جای کار دارد و میدانم کار راحتی هم نیست.
    امیدوارم اینکه خرید عمده میکنند و گرانتر میفروشند باعث تغییر نگرشی در اهداف مشتری پسندانه فروشگاه نشود اگر مشکل سازند بهتر است برای آنها فکری بشود.

برای جستجوی دقیقتر هم شاید بشه از نچرال سرچ حی و حاضر و خیلی سطح بالاتر اگر بخواهد اصلاح شود بهره‌گیری از هوش مصنوعی بهره برد. در مورد مقاومت دو حرفی 1K که سرچ میشود هم میتوان در کادر بازشونده آپشن انتخابی جستجو در دسته‌بندی‌های محتمل هم به کاربرد پیشنهاد شود و همچنین آیتمهای لیست شده popup لینک‌دار باشند کاربر بتواند چند مورد را در تب جدید باز کند فعلا امکان یک کلیک روی یک مورد میسر است که زمان و منابع سایت را هم درگیر میکند (اگر صفحه جستجو مستقیما باز نشود).

دیدگاه

یه قطعه ای رو میخوام.. تو فروشگاه ناموجوده.. میرم دیجی کالا میبینم با 50 درصد قیمت بالاتر یه نفر گزاشته برای فروش.. این دلال بازی کار کثیفیه .. قبلا هم تو کامنت های چندتا محصول دیگه گفته بودم.. فروشگاه های خرده فروشی باز با درصدی گرونتر میفروشن.. این اشخاص بی........ تو دیجی کالا و باسلام خیلی رو اعصابن.
      قطعا شما محصولی رو میارید و میخواید بفروشید.. حق میدم که نوع مشتری براتون فرقی نداشته باشه.. اما برای ما مشتری های قدیمیتون.. خیلی فرق میکنه و آزاردهنده است.

دیدگاه

جیجیگالا که الی ماشاا.. وا غیرتا وا حیرتا! نه تنها اینجا داره یک عادت میشه بخور تا بخوریمت! ترویج بی قانونی و قانون بی کانون! یه نوع جنگ
        کاش اینجا هر روز بهتر از دیروز بشه.. از شهر خودم خرید نمیکنم تحریمن.
        دعا کنید جیبها پربرکت باشه و دلها خوش.

جستجوی پیشرفته رو میطلبه فروشگاه
        بعضی وقتها دست به دامن گوگل میشم یک ابرکامپیوتر مجانی (هوش مصنوعی سامری) :
        site:eshop.eca.ir intitle:"مقاومت 1K"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها

در کل پیشنهاداتی از قبیل عدم وجود روتین خازن های بالای 200 ولت باعث بهتر شدن کیفیت کاری مجموعه و آشنایی با نیازهای شما میشه و از این بابت ممنونم ولی باقی موارد باید موردی بحث بشند .
          متشکرم
          با سلام و عرض احترام

گاهی اوقات مثلا نیاز به مقاومتی در محدوده 50 الی 56 اهم دارم یا پکیج 1206 با 0805 برام تفاوتی نمی کنه. این مورد در مورد خازن ها، فیوز ها، برخی آی سی ها و ... هم صادق هست.
          اما در هنگام جستجو مثلا وقتی 50 اهم جستجو می کنم سایت تمام مقاومت هایی که داخلشون عدد 5 وجود داره را در نتایج جستجو نشان می دهد که باید چند صفحه را دقیق نگاه کنم تا قطعه مورد نظرم را که در آن رنج قرار داره پیدا کنم.
          اگر امکان جستجو به این صورت ممکن باشه که بشه یک رنجی را مورد جستجو قرار داد و همچنین امکان نمایش نتایج دقیقا معادل کلمه جستجو شده وجود داشته باشه، در برخی موارد می تونه خیلی کمک کننده باشه.

یک مورد دیگر هم، لطفا در صورت امکان کانکتور های اتصال بُرد به بُرد هم موجود کنید، مثل mezzanine connector و یا مشابه هایشان که قیمت های نسبتا ارزان تری هم دارند.
          با تشکر
          جدیدترین ویرایش توسط Quantum.; ۰۱:۲۱ ۱۴۰۲/۱۰/۰۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gladreall نمایش پست ها
            یه قطعه ای رو میخوام.. تو فروشگاه ناموجوده.. میرم دیجی کالا میبینم با 50 درصد قیمت بالاتر یه نفر گزاشته برای فروش.. این دلال بازی کار کثیفیه .. قبلا هم تو کامنت های چندتا محصول دیگه گفته بودم.. فروشگاه های خرده فروشی باز با درصدی گرونتر میفروشن.. این اشخاص بی........ تو دیجی کالا و باسلام خیلی رو اعصابن.
            قطعا شما محصولی رو میارید و میخواید بفروشید.. حق میدم که نوع مشتری براتون فرقی نداشته باشه.. اما برای ما مشتری های قدیمیتون.. خیلی فرق میکنه و آزاردهنده است.
            اتفاقا ماهم خیلی دوست داریم که هوای مشتری های قدیمی رو داشته باشیم ولی اونقدر ترفند های مختلف پیاده میکنند که نمیشه جلوش رو گرفت. ما در تبریز-شیراز-تهران فروشگاه حضوری هم داریم خیلی وقت ها از اون طریق وارد میشن خیلی وقت ها به اسم شرکت و سفارشات دولتی درخواست جنس میفرستند و ... واقعا نمیشه با نفروختن کنترل کرد و همیشه سعی کردیم حجم وارداتمونو بیشتر کنیم که تا حدی هم موفقتر از قبل بودیم.
            راه حل دقیقی برای جلوگیری از این موضوع نداریم ولی قطعا به فکر هستیم و تغییرات ریز و درشت رو همیشه اعمال میکنیم.
            مرسی از شما که پیشنهاد میدید.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

عرض سلام و ادب احترام خدمت همه دوستان
              ​​​​​​یک پیشنهاد داشتم البته از شرایطش خبر ندارم
              در صورت امکان با شرکتهایی مثل اسنپ پی یا مثل اینها قرارداد ببندید تا امکان خرید اقساطی هم فراهم بشه.
              اگر این امکان فراهم بشه راحت تر میشه خرید کرد.
              ممنونم
              مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
              من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
              واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

سلام
                ممنون از سایت خوبتون میخواستم بگم یه قسمتی به سایت فروشگاهتون اضافه کنید که همه ی جنس ها و قطعات فروشگاه داخلش باشه یعنی یه قسمتی که دسته بندی نداشته باشه و همه محصولات داخلش باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                  ...
                  سلام و تحیت
                  آیا امکان دارد مجموعه‌ی فیوزهای گچی (به‌ویژه فیوزهای گچی کوچک مانند فیوز گچی سایز 10×3.6، 250ولتی، 10آمپری، تندکار)، و نیز مجموعه‌ی ال‌ای‌دی‌های سایز 2835 (مثلاً 9ولتی 1وات، و 36ولتی 1وات، وجود ندارد) کاملتر شود؟

دیدگاه

سلام
                    اگه امکانش باشه قطعات پرکاربرد تعمیرات بصورت پک باشه خیلی عالی میشه، حداقل سوئیچینگ مشخصه چ قطعاتی پرکاربرد هست میشه رندوم هم به پک اضافه کرد حتی یا چند نوع پک باشه، برای اینایی که سرچ درست نمیکنن هم خریدشون راحت تر میشه

دیدگاه

سلام
                      پروگرامر این سبکی موجود دارید اگر دارید لینک میزارید
                      چون فقط نوشتید 8 بیتی

دیدگاه

• آقاپور
                        آقاپور دیدگاه ثبت کرد
                        Editing a comment
                        سلام دوست عزیز ، موجودی فروشگاه به روز هست و با کمک قسمت جستجو فروشگاه میتونید کالای مورد نظرتون رو پیدا کنید و اگه تو فروشگاه اتمام موجودی زده بود ، با زدن گزینه موجود شد به من اطلاع بده میتونید از تجدید موجودی کالا مطلع بشید ، در این تاپیک از انجمن هم اگه کالا و یا پیشنهادی برای مجموعه ECA دارید میتونید مطرح کنید و چنانچه سوال علمی داشتید در تاپیک های مربوطه میتونید سوالتون رو مطرح کنید تا اساتید انجمن در حل مشکل و جواب سوالتون کمک کنن.

نوشته اصلی توسط dizgah نمایش پست ها
                      پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

دو ایراد عمده فروشگاه به نظر من :
                      قیمت غیر رقابتی در مقایسه با فروشگاههایی مثل جوان
                      2-تکمیل نبودن قطعات مکمل : مثلا وقتی شما یه آرم 1768 میخواید به احتمال زیاد رگولاتور 3.3 و مبدل2323 رو هم میخواید و وقتی حتی یکی از این لیست هم نباشه بدلیل هزینه بالای پستی مجبورید از جایی تهیه کنید که کل لیست رو براتون تامین کنه
                      موفق باشید
                      دقیقا جور نبودن جنس خیلی مهمه که جنستون جور باشه مثلا بار ها شده اومدم چند قطعه بخرم چنتا بوده چنتا موجود نبوده تا بیام صبر کنم بقیه هم موجود شده اینا باز ناموجود میشن خیلی وقتا عدم موجودیتون بیشتره از موجودی

دیدگاه

آیا مشابه این کانکتورهای تبدیل smd به dip (میکرو usb-b و usb-c) در فروشگاه eca وجود داره؟

جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۰۳:۲۲ ۱۴۰۲/۱۱/۲۱.

دیدگاه

اگه بشه میکرپروسسور های 6502 سری 17 مگاهرتز و دیگر میکرپوسسور رو بیارید عالی میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electr0nics نمایش پست ها
                            آیا مشابه این کانکتورهای تبدیل smd به dip (میکرو usb-b و usb-c) در فروشگاه eca وجود داره؟

جالب هست همین چند هفته قبل هدر برد های USB رو داخل فروشگاه دیده بودم اما ظاهراً الان از لیست حذف شدن!

دیدگاه

سلام
                              پروگرامر میکروهای PIC ندارید و اینطور معلومه اصلا قرار نیست موجود بشه.PICKIT هست که گرونه مدلهای ارزونتر مثلا پارالل یا تولید داخل تو فروشگاه موجود نیست که اگه موجود بشه خیلی خوبه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X