نوشته اصلی توسط HS1386
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید
Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X
-
باسلام
آقا تروخدا ماسفت P-channel تو پکیج های SMD to-252 موجود کنید. همش ان چنل دارید یدونه هم پی چنل نیستتتتتتتتتت
آقا تروخدا ماسفت P-channel تو پکیج های SMD to-252 موجود کنید. همش ان چنل دارید یدونه هم پی چنل نیستتتتتتتتتت
ممنون*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
دیدگاه
-
قبل از هرچیز خواستم تشکر کنم از دوستان ECA
چند وقت قبل برای کاری نیاز به LCD3.5 داشتم از فروشگاه تهیه کردم (البته کنارش هم قطعات دیگه ای هم خریدم که نیاز آنی نداشتم) متاسفانه بعد از روشن کردن LCD دیدم که بهم ریختگی پیکسل داره ، با فرئشگاه تماس گرفتم گفتند تیکت ایجاد کنم همون مرحله اول دیدم ایمیل یاهو قبول نمیکنه با خودم گفتم شاید اینجا هم مثل بعضی جاهای دیگه دنبال بهونه اند برای پس نگرفتن ولی خب بعد از ارسال قطعه با یدونه نو جایگزین شد. بهرحال وظیفه خودم دونستم اینجا بصورت عمومی تری تشکر کنم.
پ ن 1: السیدی 2.4 اینچ که در تخفیفات ویژه برق ریزون گذاشتید قیمتش از قبل هم بیشتر شده
پ ن 2: قطعات NoName یا بدون اسم شرکتی ؛ اینجا بیشتر منظورم پوش باتن و تکت سوییچ هست؛ پیشنهادم اینه که قطعات باکیفیت تر هم داشته باشید که بشه برای کارهای جدیتر روی عملکردشون حساب کرد
سپاس
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
لطفا یک لیست از پارت نامبرهای پرمصرفشون رو بدید من اجرا کنم. متشکرم
مدل هایی مثلPY32F003W16S6TU و PY32F002AL هم هستن.
نگاه کنید میبینید از میکروکنترلر های Holtek خیلی به صرفه تره!
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست هاسلام به همه دوستان عزیز
لطفا ماسفت پی چنل به شماره SGP3011I رو دوباره موجود کنید.
قبلا موجود بود و خرید کردم ولی الان کلا از سایت پاکش کردید... این ماسفت خییییلی خوبه لطفا موجودش کنید. تشکر*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
سلام
لطفا ماسفت پی چنل به شماره SGP3011I رو دوباره موجود کنید.
قبلا موجود بود و خرید کردم ولی الان کلا از سایت پاکش کردید... این ماسفت خییییلی خوبه لطفا موجودش کنید. تشکر
این اجناس تو کره معمولا پیشنهاد داده میشن و ما به دلیل کیفیت بالا میخریمشون ولی دیگه پشت بند ندارن. مثلا الان ماسفت های FUJI فوق العاده هستن ولی دیگه تمام بشه اصلا نمیشه به اون قیمت قبل خریدشون کرد.I ❤️ ECA
دیدگاه
-
متاسفانه جزو اجناس با کیفیت ولی شانسی بود !
این اجناس تو کره معمولا پیشنهاد داده میشن و ما به دلیل کیفیت بالا میخریمشون ولی دیگه پشت بند ندارن. مثلا الان ماسفت های FUJI فوق العاده هستن ولی دیگه تمام بشه اصلا نمیشه به اون قیمت قبل خریدشون کرد.
ماسفت P چنل پکیج TO-252اصلا ندارید تو فروشگاه همش n چنل هستن! لطفا حداقل دو مدل خرید و به فروشگاه اضافه کنید!*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام، یک نمونه پرکاربرد PY32F030F18P6TU هست.
برا تک فروشی وارداتش رو منطقی ندیدم واقعیتش ولی سفارش باشه یا اگر کسی نیاز داشته باشه براش میشه تهیه کردI ❤️ ECA
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام چک کردم. خیلی فرق وحشتناکی نداشت واقعا برا تولید کننده ها درسته شاید ارزش داشته باشه ولی همین STM32 تو تعداد بالا میشه قیمت های جالبی پیدا کرد.
برا تک فروشی وارداتش رو منطقی ندیدم واقعیتش ولی سفارش باشه یا اگر کسی نیاز داشته باشه براش میشه تهیه کرد
البته نمیدونم چرا برای شما چنین قیمت به نظر اومده، شاید هم تامین کننده ها قیمت بالاتری دادن.
به هر حال تشکر.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام، یک نمونه پرکاربرد PY32F030F18P6TU هست.
قیمت تاثیر خیلی زیادی داره داداش عزیزم ولی نکته مهم اینه که واقعا محصولی که کمپانی تولید کننده ارائه میده ساپورت میشه یا نه،مثلا میکروهایSTM32 سری H7 حتی تو سایت ST هم بگردی یوزر یا رفرنس منوال ندارن اصلا،یعنی تنها چیزی که هست چندتا مثال مثه چشمک زن LED و غیره و تنها پل ارتباطی با میکرو احتمالا همون STMCUBE هست که باعث میشه میکروی 550 مگاهرتزی رو با قیمت ۴۰۰ تومن بفروشن یعنی ارزونتر از ATMEGA2560 یا میکروهای PIC یا ARM7 چهل سال پیش.
پیشنهاد من اینه محصولی وارد بشه که قابل توسعه باشه چه نرم افزاری چه سخت افزاری.
مثال دیگه:ماژول بلوتوث صوتی مدل JDY-68A
کد کالا: 3011016036
هرچی گشتم دیتاشیت نداشت که نداشت حتی معلوم نیست ساخت کدوم کمپانی هستتو Github هم چیزی ازش نبود.
با تشکرجدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۰۰:۱۰ ۱۴۰۳/۰۴/۱۲.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست هابا سلام و خسته نباشید
قیمت تاثیر خیلی زیادی داره داداش عزیزم ولی نکته مهم اینه که واقعا محصولی که کمپانی تولید کننده ارائه میده ساپورت میشه یا نه،مثلا میکروهایSTM32 سری H7 حتی تو سایت ST هم بگردی یوزر یا رفرنس منوال ندارن اصلا،یعنی تنها چیزی که هست چندتا مثال مثه چشمک زن LED و غیره و تنها پل ارتباطی با میکرو احتمالا همون STMCUBE هست که باعث میشه میکروی 550 مگاهرتزی رو با قیمت ۴۰۰ تومن بفروشن یعنی ارزونتر از ATMEGA2560 یا میکروهای PIC یا ARM7 چهل سال پیش.
پیشنهاد من اینه محصولی وارد بشه که قابل توسعه باشه چه نرم افزاری چه سخت افزاری.
مثال دیگه:ماژول بلوتوث صوتی مدل JDY-68A
کد کالا: 3011016036
هرچی گشتم دیتاشیت نداشت که نداشت حتی معلوم نیست ساخت کدوم کمپانی هستتو Github هم چیزی ازش نبود.
با تشکر
I ❤️ ECA
- تشکرها 1
دیدگاه
دیدگاه