اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

دوستان خازن های MKT همگی به فروشگاه اضافه شدند.
    خازن های الکترولیت SMD با بهترین کیفیت و رنج تقریبا کامل به فروشگاه اضافه شدند و توضیحات سایزشون هم کامل شد. در ضمن در بسته های حداقل 5 تایی ارائه خواهند شد. واقعا فرصت رو برای خرید این خازن ها از دست ندید چون با اینکه ژاپنی هستند زیر قیمت چین گذاشته شده (به دلیل حجم بسیار بالاشون)
    LED های پیکسلی هم به فروشگاه اضافه شدند.

I ❤️ ECA

دیدگاه

ببخشید ال ای دی پیکسلی چیه؟

Atmega1284 هم بیارید.
      LCD 240*128 هم بیارین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        دوستان خازن های MKT همگی به فروشگاه اضافه شدند.
        خازن های الکترولیت SMD با بهترین کیفیت و رنج تقریبا کامل به فروشگاه اضافه شدند و توضیحات سایزشون هم کامل شد. در ضمن در بسته های حداقل 5 تایی ارائه خواهند شد. واقعا فرصت رو برای خرید این خازن ها از دست ندید چون با اینکه ژاپنی هستند زیر قیمت چین گذاشته شده (به دلیل حجم بسیار بالاشون)
        LED های پیکسلی هم به فروشگاه اضافه شدند.
        اگه براتون ممکنه سایز خازن های الکترولیت مرغوب غیر SMD رو هم ذکر کنید.
        به طور خاص سایز 1500u-10v رو اگه بتونید بگید متشکر میشم...

ضمنن خازن های MKT هم که اضافه کردید، اگه فاصله ی پین ها مشخص باشه، فکر میکنم خیلی کمک میکنه،
        فاصله پینها رو چشمی هم میشه تشخیص داد و احتمالآ زمان زیادی از همکاران شما نخواهد گرفت....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
          اگه براتون ممکنه سایز خازن های الکترولیت مرغوب غیر SMD رو هم ذکر کنید.
          به طور خاص سایز 1500u-10v رو اگه بتونید بگید متشکر میشم...

ضمنن خازن های MKT هم که اضافه کردید، اگه فاصله ی پین ها مشخص باشه، فکر میکنم خیلی کمک میکنه،
          فاصله پینها رو چشمی هم میشه تشخیص داد و احتمالآ زمان زیادی از همکاران شما نخواهد گرفت....
          منم موافقم. اگه اندازه گیری براتون مشکله میتونید یه خط کش کنار قطعاتی مثل خازن ها بزارید و عکس بگیرید اینجوری وقتتون زیاد گرفته نمیشه. البته میدونم که جنس بعد از مدتی که تموم شد ممکنه یه مارک دیگه بیارید و اون عکس دیگه مربوط به اون قطعه نباشه. ولی خوب اگه عکس خازن ها رو مرتبا پدیت کنید برای PCB زدن بهتر هست. چون برای طراحی PCB مجبوریم سایز خازن رو اضافی انتخاب کنیم ولی اگه سایز مشخص باشه خیلی کمک میکنه :mrgreen:
          سپاس فراوان
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

متاسفانه شدنی نیست.
            حتی خازن های ژاپنی هم اکثرشون سایز روی بستشون نوشته نشده. از طرفی از خیلی از خازن ها 3-4 مدل داریم و نمیشه هی تموم بشه سایز تغییر بدیم و مجدد ....
            اگر کسی روی تعداد نیزا داره (بالای 500تا) میتونه سایز مورد نظر رو بگه به فروشگاه تا بررسی بشه وگرنه برای فروشگاه مقدور نیست متاسفانه
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام آقای بلورچیان ببخشید یه سوال داشتم در مورد ledهای پیکسلی این ledها دقیقا ساختارش چجوریه یعنی مثل5050 هست یا میشه هر پیکسل رو کنترل کرد :redface:
              دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

اینا 6 ولت هستند و سرشون LED کلاهی با کیفیت هست.
                میشه برید و تکی روشن کرد ولی ما 50 تایی که به هم وصلن رو یکجا میفروشیم.
                RGB هایی که ما داریم هم با کنترلر معمولی قابل کرنترل هستند یعنی با همین 6 تومنی ها که تو فروشگاه هست
                خیلی مصرفشون رفته بالا قیمت مناسبی هم گذاشته شده
                I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                  آقای بلورچیان یه سوال دارم نمیدونم اینجا جاش هست یا نه!!
                  من یه مدت پیش(حدود 4 5 ماه) یه خرید تقریبا عمده با سفارش حدود 100 عدد pcb داشتم!!
                  الان که تقریبا کارام تموم هست متوجه شدم که شما حدود 10 تا pcb بیشتر برای من فرستادید!
                  قطعات هم همینجور.مثلا من 55 تا tiny13 سفارش دادم ولی الان متوجه شدم که حدود 4 5 تایی بیشتر هست!
                  خواستم اطلاع بدم یه وختی گردمون نباشه!

دیدگاه

آخجون برد دورو رسید :wow:
                    دستتون درد نکنه. :applause:
                    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                    !Electronic On! Programming On
                    هوشمندانه سوال بپرسیم!
                    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rاafiee
                      سلام
                      خیلی وقتی میشه که منتظر tftLCD 4.3 اینچ (بدون برد) هسیم . خبر ندارید کی میاد؟
                      [s]میشه قیمت حدودی این السیدی رو بدید؟[/s] :redface:
                      خودم قیمت رو پیدا کردم باید یه 30-40 تومنی بشه. :read:
                      آقا لطفا تکلیف مارو روشن کنید :cry:
                      اصلا میارید یانه؟ :sad:
                      اگه نه که میرم از یه فروشگاه دیگه میخرم اگه آره که هیچی از فروشگاه شما میخرم
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام .

میشه یه یه کاری کنین که وقتی تو صفحه ی "سفارش سریع" هستیم ، منو ی قطعات هم باشه و دگمه "بازگشت به فروشگاه" رو بردارین؟

اگه یکی بخواد برگرده به فروشگاه یکی از منو ها رو انتخاب می کنه و برمی گرده دیگه . :biggrin:
                        [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                        درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                          سلام .

میشه یه یه کاری کنین که وقتی تو صفحه ی "سفارش سریع" هستیم ، منو ی قطعات هم باشه و دگمه "بازگشت به فروشگاه" رو بردارین؟

اگه یکی بخواد برگرده به فروشگاه یکی از منو ها رو انتخاب می کنه و برمی گرده دیگه . :biggrin:
                          پیشنهاد خوبیه ، بجای اینکه دو صفحه لود کنیم ، یک صفحه لود میکنیم(مصرف ترافیک هم پایین میاد)
                          هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

سلام.
                            حدود چهار سال پیش یه بسته سیم برد بردی خریدم خیلی جنسش عالی بود سیم هاش واقعا با کیفیت بود.
                            بعد از اون حدود پنج بار دیگه سیم برد بردی خریدم که همشون جنسشون بد بوده و سیم هاش سریعا قطع میشه.
                            اگر ممکنه سیم برد بردی با کیفیت هم بیارید.
                            Someone who can change the world
                            ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

پاسخ : پیشنهاد پروگرمر

بسیار ممنون که زحمت مطرح کردنشو کشیدین؛ بنده هم دیده بودمش و دنبالش بودم. امیدوارم بتونم زودتر بهش برسم نسبت به قیمتش، بهترین گزینه پروگرامر / دیباگر برای Atmel هست که هم AVR32 و هم SAM رو پشتیبانی میآ‌کنه (AVRISP mkII تا xmega بیشتر پشتیبانی نمیآ‌کنه، قبلیت اشکالآ‌زدایی هم نداره) پکیج BASIC و کامل هم داره به قیمتآ‌های 49 و 85 دلار.

اما همون طور که تردید داشتید و پرسیدین، جای این پُست اینآ‌جا نیست، یعنی قبلاً براش جا تعریف کردن که همینآ‌طوری به ذهن آدم نمیآ‌رسه باید اونآ‌جا باشه:
                              انجمن های تخصصی برق و الکترونیک ECA » عمومی » گفتگوی آزاد » به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

بنابراین لطف کنین مجدداً اونآ‌جا ارسال کنین همین پُستتون رو، از مدیران هم درخواست میآ‌کنیم که منتقل بشه (نمیآ‌دونم روالآ‌شون چهآ‌جوریه و دسترسی به انتقال دارن یا فقط پاک میآ‌کنن) پس لطفاً قبل از پاک شدنش مجدداً ارسال کنین.
                              « پیدا کردن هر چیزی غیر از «حقیقت»، گمآ‌کردن خود میآ‌تواند باشد. »

* عمدۀ احساس ما نسبت به حوادث زندگی تابع نگرشآ‌هایمان است، نه خود آن واقعیتآ‌ها. no one را میآ‌توان nobody خواند یا number 1. یک حادثه یا واقعیت بیرونی بسیار پیچیدهآ‌تر از یک کلمه است و برداشتآ‌هایمان نیز میآ‌تواند بسیار متنوع باشد...
                              * برای کامیابی لازم نیست مثل زامبیآ‌ها رفتار کنیم؛ اگر عقبآ‌گردها و انحرافآ‌ها حذف گردد، برای رسیدن به هدف نیازی به سرعت سرسامآ‌آور نخواهیم داشت. چهآ‌قدر به مسیری که در زندگی در حال پیمودنش هستیم، میآ‌اندیشیم؟

دیدگاه

سلام
                                اگر امکان داره کد کالا را برای خرید سریع در سایت قرار دهید.
                                اینطوری کالا های که می خوایم کدش رو یادداشت می کنیم و برای خرید سریع اقدام می کنیم. :applause: :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X