اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
    هدر برد ATXMEGA128A1U هم اضافه شد.
    این هدربرد جایگزین A3U شده و از امکانات بیشتر و قیمت کمتر برخوردار است.
    خیلی خوب و عالی هست. تبریک می گم. فقط ای کاش یکی نیاد و یکی بره. تو این فروشگاه جا برای هر دو تاشون بود.
    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
      خیلی خوب و عالی هست. تبریک می گم. فقط ای کاش یکی نیاد و یکی بره. تو این فروشگاه جا برای هر دو تاشون بود.
      اگر وارداتی بود بله جفتشم میشد 10 تا آورد ! ولی وقتی تولید میشه باید تعداد بالا زده بشه و تولید محصول کم فروش ارزشی نداره. البته xmega خیلی پرفروش بود ولی مدل جدید چون بهتر و ارزونتر هست قطعا تولید قبلی ارزشی نداشت دیگه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        اگر وارداتی بود بله جفتشم میشد 10 تا آورد ! ولی وقتی تولید میشه باید تعداد بالا زده بشه و تولید محصول کم فروش ارزشی نداره. البته xmega خیلی پرفروش بود ولی مدل جدید چون بهتر و ارزونتر هست قطعا تولید قبلی ارزشی نداشت دیگه
        ولی من تصور می کنم eca از پس تولید حداقل 50 تا بر بیاد. اشتباه می کنم؟
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

ولی من تصور می کنم eca از پس تولید حداقل 50 تا بر بیاد. اشتباه می کنم؟
          فکر کنم منظورم رو خوب نرسوندم .....
          تولید 50 تا ارزشی نداره ! نه اینکه تولیدش سخت باشه !
          برد باید حداقل 200 تا تولید بشه که تولیدش ارزش داشته باشه وگرنه ارزش اقتصادی و خواب پول و کاری که روش انجام میشه رو نخواهد داشت.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

با سلام بر مدیر سایت
            لطفا خازن های پلی استر را تنوع اش را توی فروشگاه تان بیشتر کنید!! مثلا خازن هایی پلی استر 1200 ولت به بالا اصلا ندارید!!
            من خازن 1.5 نانو پلی استر 1200 ولت میخوام+ 2.7 نانو 1200 ولت!! این خازن ها لطفا اضافه کنید!! توی تعمیرات خیلی به کار می ایند!!
            خازن 330 میکرو 200 ولت هم لطفا اضافه کنید!! توی تعمیر پاور خیلی نیاز میشه!!
            سپاس

دیدگاه

منم منظورم همون خواب پول و ... بود. 50 تا دونه برد که چیزی نیست. لا اقل برای شرکت شما. شایدم من تصورم از شرکتتون اشتباه هست.
              بزارید یک چیز دیگه براتون توضیح بدم.پارسال یک هدربرد ایکسمگا A3 از سایت گرفتم. حدود 2 هفته قبل هم یکی دیگه سفارش دادم. پیش خودم گفتم که ممکنه دیگه این برد تمام بشه و کارم لنگ بمونه.(هنوزم آکبند همینجا کنار دستمه) و الان دیدم که دقیقا همینطور هم شد. به نظر من خیلی خوبه که محصولات تنوع داشته باشند و امثال من مجبور نشن از ترس تمام شدن و .... چند تا خریدشون را یکجا انجام بدن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                با سلام بر مدیر سایت
                لطفا خازن های پلی استر را تنوع اش را توی فروشگاه تان بیشتر کنید!! مثلا خازن هایی پلی استر 1200 ولت به بالا اصلا ندارید!!
                من خازن 1.5 نانو پلی استر 1200 ولت میخوام+ 2.7 نانو 1200 ولت!! این خازن ها لطفا اضافه کنید!! توی تعمیرات خیلی به کار می ایند!!
                خازن 330 میکرو 200 ولت هم لطفا اضافه کنید!! توی تعمیر پاور خیلی نیاز میشه!!
                سپاس
                تنوعش به نظر من خوبه .
                اگه شما خیلی نیاز داری چرا سری و موازی نمیکنی تا به اون ولتاژ و طرفیت برسی؟
                [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

کلا منم با تنوع موافقم. اینجوری کار بهتر راه میوفته. وگر نه شما مقاومت 1 اهم بیار. ما خودمون باهاش 100 کیلو میسازیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                    تنوعش به نظر من خوبه .
                    اگه شما خیلی نیاز داری چرا سری و موازی نمیکنی تا به اون ولتاژ و طرفیت برسی؟
                    پلی استر ولتاژ بالا!
                    اولا این خازن هایی که این دوستمون گفتن برای تعمیر لامپ کم مصرفه.اونجا مگه بردش چقدره که بخوایم سری موازی کنیم.
                    مسله دیگه اینه مگه چقدر سود داره که مثلا ما بیایم 3تا 1نانو 1200 ولتی رو برداریم موازی کنیم (برای ساخت 3نانو 1200 ولتی).اگه قیمت خازنارو 1نانو و3نانو یکی باشه.اینطوری داریم با 3برابر هزینه تعمیر میکنیم.

منم موافق خازن های استارتر لامپ کم مصرف هستم.چون سایت ترانزیستوراشو داره .شاید نهایتا 5 مدل خازن بیشتر نشه.
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                      اولا این خازن هایی که این دوستمون گفتن برای تعمیر لامپ کم مصرفه.اونجا مگه بردش چقدره که بخوایم سری موازی کنیم.
                      ایشون نگفتن که برای چی می خوان . شما از کجا میدونین که برا لامپ کم مصرف می خوان ؟
                      اگه برا کم مصرف بخوان ، حق با شماست.

نوشته اصلی توسط ah rad
                      مسله دیگه اینه مگه چقدر سود داره که مثلا ما بیایم 3تا 1نانو 1200 ولتی رو برداریم موازی کنیم (برای ساخت 3نانو 1200 ولتی).اگه قیمت خازنارو 1نانو و3نانو یکی باشه.اینطوری داریم با 3برابر هزینه تعمیر میکنیم.
                      اگه قیمت ها یکی باشه دیگه ! که معمولا یکی نمیشه.
                      [glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                      درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                        ایشون نگفتن که برای چی می خوان . شما از کجا میدونین که برا لامپ کم مصرف می خوان ؟
                        اگه برا کم مصرف بخوان ، حق با شماست.

اگه قیمت ها یکی باشه دیگه ! که معمولا یکی نمیشه.
                        اخه هر کس لامپ تعمیر کنه این عددا ملکه ذهنشه :biggrin:
                        من که میخرم یه قیمت میدن واگه هم فرق کنه خیلی فرقشون کمه.چون ما تعداد کم میخریم فروشنده محترم همشو یه جور رند میکنه :cry:
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

من که میخرم یه قیمت میدن واگه هم فرق کنه خیلی فرقشون کمه.چون ما تعداد کم میخریم فروشنده محترم همشو یه جور رند میکنه
                          سلام دوستان
                          ایشان درست گفتند من این خازن ها را برای تعمیر لامپ کم مصرف میخوام!!!! این ظرفیت ها خیلی کم یاب هستند!! تو هیچ سایتی نتونستم پیدا کنم!!! :angry:
                          لطفا مدیر سایت اگر می تواند این ظرفیت ها را به فروشگاه اضافه کنه!!!( 1.5 نانو پلی استر 1200 ولت میخوام+ 2.7 نانو 1200 ولت)
                          سپاس

دیدگاه

من که میخرم یه قیمت میدن واگه هم فرق کنه خیلی فرقشون کمه.چون ما تعداد کم میخریم فروشنده محترم همشو یه جور رند میکنه
                            سلام دوستان
                            ایشان درست گفتند من این خازن ها را برای تعمیر لامپ کم مصرف میخوام!!!! این ظرفیت ها خیلی کم یاب هستند!! تو هیچ سایتی نتونستم پیدا کنم!!! :angry:
                            لطفا مدیر سایت اگر می تواند این ظرفیت ها را به فروشگاه اضافه کنه!!!( 1.5 نانو پلی استر 1200 ولت میخوام+ 2.7 نانو 1200 ولت)
                            سپاس

دیدگاه

چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم. اگه دنبال مادیات باشیم که بهتره اصلا به جای الکترونیک و .... بریم تو کار دلالی

دیدگاه

چرا ما باید همه چیز را تو مملکت با مادیات بسنجیم؟ بابا چند تا خازن اوردن که خرجی نداره. من موافق تنوع و جوری جنس هستم. اگه دنبال مادیات باشیم که بهتره اصلا به جای الکترونیک و .... بریم تو کار دلالی
                                oo:

اگر دلال ها وجود نداشتند، صنعت الکترونیکی هم وجود نداشت.

مشکل از اونایی هست ک این کاره نیستند. قواعد کارو بلد نیستند و رعایت نمیکنند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X