2-3 مدل میکرو AVR اضافه شدند که قبلا قولش رو داده بودم
تعدادی رنج خازن الکترولیت ژاپنی و SMD هم اضافه شدند. (بین خودمون بمونه خازن های الکترولیت SMD فعلا همگی ژاپنی هستند ولی چون به مرور تموم میشند و باید جایگزین چینی بذاریم جاش تو توضیحات نوشته نشده. فعلا هرکس خرید کنه با همین قیمت های مناسب (از چینی هم ارزونتر گذاشتم) براش مدل ژاپنی ارسال خواهد شد)
در مورد پیشنهادات .....
کانکتور های FPC/FFC حتما وارد خواهند شد. این تو برنامه هست حتما
سگمنت کم کم دارم روش کار میکنم. چند مدلی آوردم بازهم خواهم آورد یکم خواب پولش زیاد هست چون خریدشون باید خیلی رو تعداد باشه ولی به هرحال انجام میشه.
در مورد HOPERF یکم باید بیشتر بررسی کرد ! خیلی از ماژول ها از جمله HMT HMR دیگه تولید نمیشند و خارج از رده هستند به صورت سفارشی برات تولید میکنه . باید روش کار کنم ببینم نسل جدید قیمت مناسب چی داره.
در ضمن خیلی قطعات دارند رو تعداد میان و تو سایت قیمتشون کم میشه. حتما هر از چند گاهی قیمت هارو چک کنید.
یک خبر خوب هم برای LED HG دارم که به زودی خواهم گفت.
آقای بلورچیان یه مورد دیگه هم به ذهنم رسیده،نمیدونم طرفدار داره یا نه؟ وارداتی هم نیست! پیشنهاد هست.بذارین یه گوشه بمونه،شاید یه زمانی به دردتون بخوره. :redface:
بردهای لمسی هست که با فیبر ساخته میشه و از خاصیت تغییر ظرفیت خازنی بین دوتا مسیر مسی کمک میگیره تا لمس رو تشخیص بده؛ (تو میکروهای PIC اسم ماژول راه انداز این نوع صفحه لمسی mTouch هست) اگه بشه روی راه اندازی این نوع از صفحه لمسی ها کار بشه تا فاصله ی لازم بین دوتا پد مس مشخص بشه و از اون فیبرها تو اشکال مختلف تولید بکنین.
(یا اگه بخوایین بردهای آماده مثل کی پد و دایره ای(عملکرد مثل روتاری سوئیچ) و... با راه انداز بسازیم)
با سلام و احترام
لطفا فیبر های نوری (برای نور پردازی) و لیز های پر توان رو هم اضافه کنید در ضمن lpc1768 رو ایران میکرو میده 32 تومن ولی شما داری میدی 16 این اختلاف قیمت برای چی؟؟ کیفیت؟؟ یا....
با تشکر
خدایا لحظه ای ما را به حال خود وا مگذار....الهی آمین
با سلام و احترام
لطفا فیبر های نوری (برای نور پردازی) و لیز های پر توان رو هم اضافه کنید در ضمن lpc1768 رو ایران میکرو میده 32 تومن ولی شما داری میدی 16 این اختلاف قیمت برای چی؟؟ کیفیت؟؟ یا....
با تشکر
چون ما تولید برد بر مبنای این تراشه داریم رو تعداد خیلی بالا میگیریم و علاوه بر اوریجینال بودن قیمت بسیار پایینی داره.
دیدگاه