اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغییر نام مستعار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغییر نام مستعار

دوستان لطفا دعوا نکنید.

من هم موافق که این امکان که هر فرد هی اسمش رو تغییر بده واقعا بد هست ! فقط در نوع پیاده سازیش مسئله هست. نمیخوام تر و خشک رو باهم بسوزونم.

یک سوال
    به نظرتون این تغییرنام ها برای کاربرای با تعداد ارسال کم (زیر 400) زیاد اتفاق میفته یا برای تعداد بالاتر ؟
    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      دوستان لطفا دعوا نکنید.

من هم موافق که این امکان که هر فرد هی اسمش رو تغییر بده واقعا بد هست ! فقط در نوع پیاده سازیش مسئله هست. نمیخوام تر و خشک رو باهم بسوزونم.

یک سوال
      به نظرتون این تغییرنام ها برای کاربرای با تعداد ارسال کم (زیر 400) زیاد اتفاق میفته یا برای تعداد بالاتر ؟
      سلام دقیقا میشه بگید که در هر دوحالت چه اتفاقی می افته برای سایت؟؟؟
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

اتفاقی برا سایت نمیفته !
        ولی دوست دارم ببینم کدوم قشر مشکل دارند شاید بشه علت یابی بشه و با فرهنگ سازی و یا اعمال قوانینی برای گروه خاص جلوی مشکل رو تا حدی بگیریم
        I ❤️ ECA

دیدگاه

اتفاقی برا سایت نمیفته !
          ولی دوست دارم ببینم کدوم قشر مشکل دارند شاید بشه علت یابی بشه و با فرهنگ سازی و یا اعمال قوانینی برای گروه خاص جلوی مشکل رو تا حدی بگیریم
          بله درست ولی به نظر من اگه بخواین امکانات خاص برای گروه خاصی قرار بدید درست نیست یا کلا حذف شه یا یک فرهنگ سازی بشه برای همه باشه که این تاپیک هم برای فرهنگ سازی خوبه ولی بدون توهین دعوا دوستان :sad:
          بنده نه با نبودنش موافقم نه با بودن این امکانات یعنی برای من مهم نیست
          !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
          نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

دوستان لطفا دعوا نکنید.

یک سوال
            سلام
            تا اینجا که فقط بحث در مورد حذف یا عدم حذف بود شاید بهترین راه یک راه میانه باشه که خواسته دو طرف رو برآورده کنه...............
            این هم بسیار خوبه و به یک قشر خاص تعلق نداره اگر کسی واقعآ قصد فعالیت علمی داشته باشه بعد از 400 ارسال
            میتونه از این گزینه استفاده کنه..........
            البته گزینه های دیگری هم میشه در نظر گرفت مثلآ محدودیت تعداد تغییر نام در کل یا در سال اگر از جنبه های فنی مشکلی نباشه بد نیست..........
            بنده هم برام فرقی نمیکنه این مورد چه سرنوشتی پیدا میکنه اما از ابعاد مختلف که نگاه کنید محدودیت داشته باشه بهتره مثال میزنم
            یک کاربر قدیمی که اطلاعات خوبی در زمینه خاصی داره تغییر نام بده در همون زمان هم یک شخص تازه وارد بخواد از اطلاعات ایشون استفاده کنه
            پیش هر کس که بره میگن از فلانی بپرس اما اون شخص طرف رو پیدا نخواهد کرد چون ناگهان تغییر نام داده............
            این مورد رو خودم به شخصه تجربه کردم ....................
            یا اینکه اسپمر بعد از شناخته شدن تغییر نام میده و بکارش ادامه میده (و قصد تغییر و تحول نداره)احساسی که بعد این مورد به کاربرانی که طعم
            برخورد با این شخص رو چشیدن جالب نیست و یک نوع دهن کجی محسوب میشه...............
            دوستان دعوا نکنید و به یک راه میانه رای بدید تا خواسته هر دو طرف مخالف برآورده بشه..............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

به نظر من اینکه کلا امکان تغییر نام غیر فعال بشه زیاد جالب نیست .بهتره مثل خیلی از فرومها تاپیکی درست بشه برای درخواست تغییر نام کاربری هر فردی خواست تغییر نام کاربری بده داخل اون تاپیک در خواست میده مدیران بررسی می کنند در صورت موافقت تغییر نام داده میشه خوبیش اینه که :
              با یک سرچ ساده تو تاپیک میشه تغییر نامهای کاربری را پیدا کرد و پیدا کردن افراد ساده تر میشه

هر کسی هر روز نمی تونه یدونه نام کاربری انتخاب کنه

بدیش اینه که یک کار جدید به کار مدیران سایت اضافه میشه
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                بدیش اینه که یک کار جدید به کار مدیران سایت اضافه میشه
                کار که چه عرض کنم دردسر !
                چون کسی که الان هفته ای اسم عوض میکنه هفته ای هم پیغام میده ! منم که یادم نمیمونه کی چند بار اسم عوض کرده !
                I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پیشنهاد

بنظرمن راه حل های زیادی میتونه باشه تا نیاز همه رو برطرف کنه

یکی از مسئله های که عنوان میشه با تغییر نام فلان شخص که از ایشون سوال خاصی داریم
                  دیگه نمیتونیم پیداش کنیم

خب در این رابطه بهتره رو سیستم اضافه کردن به دوستان کار بشه
                  که تا اونجا که میدونم روی اداره سایت کار های جالبی شده و بخوبی مطالعه شده که باید چگونه باشه
                  سیستم دوستان فقط یک اشکال داره که خیلی هم پر رنگ
                  ما به دوستانمون اضافه میکنیم حتی شاید طرف مقابل (دوست ) خودش متوجه نشه
                  و این هم خوب
                  ولی این دوستان کجا هستن ؟ فقط خدا میدونه
                  ما فقط ادد میکنیم ولی لیست دوستانی گویا وجود نداره و اگه داره من ندیدم
                  خب اگه ما بتونیم به اندازه محدودی لیست دوست داشته باشیم و یا حتی گزینه ای به اسم دنبال کردن یک کاربر
                  این نیاز برطرف میشه که بخواید کس خاصی رو دنبال کنید حتی خودش هم متوجه این دنبال کردن ها نباشه و ریا نشه

خب مبحث بعدی که بحث توهین و قابلیت تغییر نام

اینجا چون ما معمولا توهین خاصی و یا اصلا توهین منطقی تشخیص داده بشه ندیدیم
                  و کم اتفاق میوفته .. بهتر از سیستم گزارش استفاده بشه که الانشم وجود داره

ما یه جوری از توهین حرف میزنیم که اینگار اینجا شب روز دعوا و فحش کشی هست
                  نه بابا اینجور هم نیست
                  پس همون گزارش میتونه کار ساز باشه و سعی کنیم توهین های واقعی رو گزارش بدید
                  نه اینکه یکی بجای شما گفت (تو)

و تا جای که ممکن به برخی مسایل فرعی توجه نشه
                  کسی که صحت توهیناش تائید بشه خب باید در این رابطه کاری کرد
                  ما هم سعی میکنیم بهش فرصت بدیم یعنی با صحت توهین
                  به اون شخص دوستانه توسط پیام شخصی تذکر داده بشه
                  و اگر باز مشاهده شد . اونو برای مدتی از سایت محروم میکنیم
                  و اگر هم باز ادامه داد مسدودی با زمان بیشتر

خب بنا بر فرمایشات و تجربیات مدیران سایت که عدم قابلیت تغییر نام میتونه پیامد های بدتری داشته باشه و این وسط تعدادی دیگه از این قابلیت محدود بشن و سبب ناراضی شدن این افراد بشیم ... و همچنیین این افراد مجرم میتونن با کاربری جدید باز ظاهر بشن

پس عدم این قابلیت تغییر نام کاملا اشتباه احساس میشه

بنظرم این مواردی که عرض کردم راه حل خوبی باشن
                  پس یک گزینه دنبال میکنم یا اضافه کردن به لیست دوستان اینجا لازم میشه
                  که اضافه کردن هست ولی لیستی وجود نداره ( من که ندیدم )

و یک چیز دیگه دوستان چقدر رووحیه لطیفی دارن
                  من که دعوا یا توهینی توی این تاپیک ندیدم ... نمیدونم چرا میگن دوستان دعوا نکنید و حتی توهین ؟؟؟؟؟؟
                  بیایید گفتمان رو دعوا طلقی نکنیم

دیدگاه

تا اینجا یعنی حداقل صفحه قبل فرض بر این بود که یا باید تغییر نام برای همه باشه و یا برای هیچ کس ولی مثل اینکه از روی تعداد ارسال میشه این امکان رو محدود کرد
                    وقتی نمیدونیم چه امکاناتی در دسترسه بحث کردن هم فایده ای نداره ..

[quote author=فلانکس فلانی link=topic=91266.msg571594#msg571594 ]
                    فرهنگ سازی [/quote]
                    هنوز هستند دوستانی که دقیقا رو بیخیال حدودا هم نمیدونن هدف تایپیک چیه انوقت صحبت از فرهنگ سازی میشه
                    فرهنگ سازی کار یکی دو ماه نیست و با یکی دو تا تایپیک نمیشه کاری کرد .. یه کار مستمر و همیشگی باید باشه نه مثل اینجا که روی تعداد محدودی از کاربرا تاثیر محدودی داره به مدت محدود.. دو روز دیگه هم فراموش میشه میره پی کارش .. نمیدونم شایدم قرصی چیزی داشته باشه..
                    اینطوری هم نیست که همه کاربرا هر روز اسم عوض کنن شاید 5 درصد هم نباشه تعداد این کاربرا بنابراین اگه قراره فرهنگ سازی بشه باید بشینید اون اشخاص رو شناسایی کنید که غیر ممکنه .. بهتره فکری به حال دست و پا کردن بهترین قانون با توجه به امکانات موجود باشیم (امکانات نامعلوم) .. بعدا هم اگه امکانش بود میشه قانون رو بهبود داد
                    زندگی پر ز وجود است ولی ..
                    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

این بحث کی تموم میشه :smile:
                      انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                      فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

پاسخ : پیشنهاد برای غیر فعال کردن امکان تغیی&

سلام
                        حالا چه اصراری هست که شما حتما کاربر مقابلتون رو بشناسید؟ چه فایده ای داره برای شما؟

1- اگر شما کسی هستید که دارید بدون چشم داشت به دیگران کمک میکنید دیگه چه لزومی داره که بدونید دارید به کی کمک میکنید؟
                        2-اگر شما کسی هستید که دارید از کسی کمک میگیرید نباید به تصمیم و طرز فکرش احترام بزارید؟
                        3-اگر شما به خاطر تغییر نام های متعدد نمیتونید دوستانتون رو پیدا کنید و از طرفی معتقدید این تغییر نام ها کار غلطی هست چه لزومی داره با چنین افرادی دوست باشید؟

از طرفی شاید واقعا کسی نیاز به تغییر نام داشته باشه (مواردی که استاد قاصد فرمودن)
                        به نظر من غیر فعال کردن این قابلیت برای افراد با تعداد پست پایین موثر نیست و اقدام به ایجاد اکانت جدید میکنند که اصولا اکثر افرادی هم که تغییر نام میدند بیشتر از همین دسته هستند (همین الان هم به خودی خود بعضی ها بعد از مدتی اکانت عوض میکنند ، حالا اگه این قابلیت هم بسته بشه که ....) پس برداشتن این قابلیت بی فایده خواهد بود در کنترل قضیه(هر چند همونطور که در بالا گفتم معتقدم اصولا برداشتن این قابلیت جدای از موثر بودن یا نبودنش کار غلطی هست)
                        پ ن:انقدر سخت نگیرید دنیا رو
                        با سپاس

دیدگاه

علی خان مورد یک که فرمودید اصلا درباره ش بحث نشده ..
                          مورد دوم باز هم هدف بحث نیست (ولی چون امکانات انجمن محدوده ناچارا این مورد پیش میاد که اونم پیشنهاداتی شد برای رفعش)
                          مورد سوم باز هم در باره ش بحث نشده و هدف تایپیک نیست بحث در مورد دوستان نبوده یه حالت کلیه.. چند نفر مثال هایی زدن در این مورد و تجربیاتشونو گفتن که نمیشه به کل تایپیک نسبت داد
                          نیاز به تغییر نام مطمئنن هست ولی ...
                          در مورد اکانت جدید هم صفحه های قبل بحث شد و جزو مواردی هست که به هیچ وجه نمیشه جلوشو گرفت و اگه قرار باشه به این فکر کنیم هیچ کاری نباید انجام داد..

زندگی پر ز وجود است ولی ..
                          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X