نمیدونم همه مثل من فکر میکردن یا نه،اما من تا حالا فکر میکردم که قراره تشکرهارو برگردونید،اینطوری که شما میگین که تشکرها...پر!
حالا مثل منی که تشکر زیادی نداشته خیلی شاید براش مهم نباشه
اما اساتید زیادی بودن که کلی تشکر داشتن و............
در ثانی کسی هم که سوال میپرسه،وقتی میبینه طرفش مثلا کاربر حرفه ایه میتونه رو حرف حساب کنه،فکرشو کنین!!الان من با اقای کی نژاد یا اقای جبراییلی یا ....... برای کساییکه تازه به انجمن وارد میشن یکی هستم!!!!!!!!!!
اگه دارین روش کار میکنین برشون گردونین که خدا قوت ولی.........!
یه پیشنهاد دیگه
الان شما میگین قراره از این به بعد افراد با کاربر فعال و........ طبقه بندی شن
خب مگه سایت چنتا مدیر و پلیس و همکار و کاربر فعال داره؟ تهش 200 تا،بیشتره؟
قبلا که 25 تا کاربر فعال داشت
ینی این همه استاد،فقط 200 تاشون به درد میخورن؟
خواهشمندم اگه میشه سیستمی شبیه به اون سیستم قبلی پیاده کنین؛لا اقل تشکرهارو برگردونین
یه چیز دیگه بگم،بیرونم نمیکنین؟
من قبلنا هر کی ازم میپرسید چرا eca?
یکی از دلایلم این بود که ظاهرش راحت تر از بقیس
خب خیلی سایت ها مدت ها بود این شکلی بودن
میشه اینجارو یکم شبیه قبلش کنین؟
یه مشکل دیگه هم دارم
وقتی وارد میشم،بعد چن دقیقه خود سایت از یوزر خارج میشه
امیدوارم وقتی مدیر سایت و مدیر فنی اینارو میخونن دیوار و بقیه وسایل خطرناک نزدیکشون نباشه،کار دست خودشون بدن
دوست عزیز نمیخاستم جوابتون رو بدم دلیلشم سوالات تکراری بود شما موقع وارد کردن یوزر پسورد تیک رو بزنید دیگه نمیدازه بیرون تشکر ها رو کلا فراموش کنید دیگه کاری نمیشه کرد تو سیستم جدید هر کسی تعداد پست هاش زیاد باشه بالای یوزرش ستاره ظاهر میشه و سطح کاربری یک دو سه اینا هم کلا جمع شده الان بر اساس گروه کاربری هست که به کاربرا رنگ میدیم اگه شما قبلا کاربر فعال بودید یا درجه داشتید به مدیریت کل بگید تا بهتون درجه مناسب با سیستم جدید بده موفق باشید
با سلام :
خدمت مسئولین محترم سایت. ویرایش امضا در زیر متن پست های ارسالی در ECA جدید چگونه است.؟
امضا تو سیستم جدید برای کاربران عضو غیر فعال هست اگر شما قبلا مدیر یا یوزر فعال بودید به مدیریت اطلاع بدید تا بهتون درجه بده درجه بگیرید هم امضا براتون باز میشه هم امکانات براتون زیاد میشه موفق باشید
امضا تو سیستم جدید برای کاربران عضو غیر فعال هست اگر شما قبلا مدیر یا یوزر فعال بودید به مدیریت اطلاع بدید تا بهتون درجه بده درجه بگیرید هم امضا براتون باز میشه هم امکانات براتون زیاد میشه موفق باشید
کاربر فعال نبودیم ولی حرفه ای سطح سوم بودیم جزو فعالا نمی شیم؟؟؟؟
دیدگاه