پاسخ : نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)
نوشته اصلی توسط yas135
سلام اقا خواهشا جواب بدید با 1196 قدرت شبانه تهران میشه قبول شد :sad: :sad: :sad: جون من فقط جواب اگه قبول شم وای خدا یعنی میشه :wow:
شبانه اگه بومی تهران باشی شانسم بیاری شاید(احتمالش کمه چون فقط 25 نفر میخواد اونم نیم سال دوم)
اگه بومی نیستی احتماش در حد صفره
چون 60 تا 80 درصد سهمیه بومیه
با مشتی گره کرده نمی توان دستی را به گرمی فشرد (گاندی)
(خیام اگر ز باده مستی خوش باش
باماهرخی اگر نشستی خوش باش
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش)
آقا جان یا ساعت ما با ساعت سازمان سنجش فرق داره یا شایدم امروز 7 شهریور نیست
نوشته اصلی توسط yas135
سلام اقا خواهشا جواب بدید با 1196 قدرت شبانه تهران میشه قبول شد :sad: :sad: :sad: جون من فقط جواب اگه قبول شم وای خدا یعنی میشه :wow:
مگه شبانه تهران به غیر از شهید رجایی اونم 25 نفر توی نوبته دوم بیشتر میگیره؟ چجوری حساب کردی که با 1196 میخوای بری اونجا
ولی شما با اینکه اصلا نباید امید وار باشی بزن یهو میبینی گفتن قبولی :eek:
اگه تهرانی حتما اول روزانه و بعد شبانه رو بزن بعد برو سراغ غیر انتفاعی ها . چون تعداد انتخاب ها زیاد هست شما از دست بالا بزن تا پایین
نوشته اصلی توسط mahdifaheca
جوابای اعترازار کی میدن پس؟ کسی نمیدونه؟
با سیستم پاسخگویی اعتراض کردی؟
من با این سیستم سه بار گفتم سوالات به همراه کلید رو روی سایت قرار بدید و تاکید کردم که نمونه سوال نمیخوام بلکه سوال های کنکوری رو که دادم میخوام (بار سوم)
هر بار جواب دادند برای دریافت نمونه سوال با فلان شماره تماس بگیرید
یه بار چهارم هم نسبت به یه سوال اعترض کردم روز سوم همین ماه هنوز جوابم رو ندادند ولی اگه بخوان جواب بدن فکر کنم بیشتر از دو روز نباید طول بکشه
نوشته اصلی توسط uchiha_keyvan
آقا جان یا ساعت ما با ساعت سازمان سنجش فرق داره یا شایدم امروز 7 شهریور نیست
زیاد عجله نکنید من که امروز انتخاب رشته نمیکنم با توجه به اینکه پس از انتخاب رشته نمیشه تغییری انجام داد
واحتمال اینکه یه اصلاحیه روی سایت بزنند هست بنابراین صبر داشته باشید و فردا انتخاب رشته کنید(البته اگر زنده باشیم یا مشکلی پیش نیاد)
نوشته اصلی توسط uchiha_keyvan
شبانه اگه بومی تهران باشی شانسم بیاری شاید(احتمالش کمه چون فقط 25 نفر میخواد اونم نیم سال دوم)
اگه بومی نیستی احتماش در حد صفره
چون 60 تا 80 درصد سهمیه بومیه
ممنون ازalizard و uchiha_keyvan چقدر انلاین و برخط :agree: نه من بومی تهران نیستم ولی نکته ای که هست اینه که چون نیمسال دوم پذیرش داره خیلی ها انتخاب نمیکنن دوم اینکه در عالم رویا و خیال مثلا فلان دانشگاه روزانه پذیرش داره من میدونم روزانه تو اون دانشگاه درصد قبولیم خیلییییییی کمه ولی انتخاب اولمو میزنم اونجا وانتخاب های بعدیم شبانه همین جور تا اخرین انتخابم که امل باشه اون وقت احتمال قبولیم تو امل چه جوریه چه فرقی با اونیکه اولین انتخابش امله داره
این جور که من شنیدم نحوه محاسبه سنجش اینجوری که:
از رتبه اول شروع میکنه (فکر کنم رتبه اول کل گروه برق) انتخاب اولش رو نگاه میکنه و میزنه قبول
برای رتبه های بعدی هم همین جوری میره جلو
یعنی مثلا رتبه 1000 که رسید انتخاب اولش رو نگاه میکنه میگه توی رجایی دیگه جا نیست بعد انتخاب دوم رو نگاه میکنه میگه توی شبانش هم جا نیست همین جور میره جلو تا برسه به یه غیر انتفاعی که جا داشته باشه اونوقت میگه قبولی
خوب شما اگه انتخاب اول رو بزنی یه غیر انتفاعی در پید دیگه قبولت میکنه و به سراغ انتخاب های بعدی نمیره
به همین خاطر میگم از بهترین جا شروع کنید تا بدترین جا(بهترین و بدترین هم براساس مسافت ...سطح علمی...پول....و.. نسبت به هر شخص متفاوت است)
ولی این سنجش هم برای خودش عالمی داره ساعت 17 شد هنوز میگه برید 16 بیاد :eek:
بچه ها سنجش یه اصلاحیه داده:
http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=3&id=529
کامپیوتری ها اعترض کرده بودند یه بخش هایی از ظرفیت رو به نیمسال دوم بردند تا بچه هایی که توی بهمن فارغ التحصیل می شوند هم بتونند برن دانشگاه
کاشکی یکی پیدا میشد برای برقی ها اعترض میکرد لااقل باهنر رو اضافه میکردند
عجب خر تو خریه این مملکت :angry: :angry: :angry:
بچه ها قسمت الف-2:دستور العمل
کدام گزینه رو باید زد اصلا چی هست؟
من انتخاب رشته کردم تمام شد
فقطم غیر انتفاعی شهر خودمو زدم :nerd:
امیدوارم همتون موفق باشین هر جا رو که دوست دارین قبول شین :applause: :wow: :read:
باهنر اون طوری که من شنیدم توی همونایی که پارسال گرفته مونده باهنر من موندم با این امکاناتی که باهنر داره چرا باید توش بمونه!
روش سنجش هم این طوریه که بر اساس سهمیه و نمره خام رشته بهتون می دهد و تمام رشته ها را هم چک می کنه در دوره کارشناسی ناپیوسته معمولا یک چیزی بالاتر از اون ظرفیت را به هر دانشگاه می دهند تا اگر یک مکانی به علت این که قبولی چندم یک فرد بود و سهمیه ازبین رفته بود بتونن اون سهمیه را بدهند به یکی دیگه حالا این روالی بوده که سال پیش هم اتفاق افتاده (برای سراسری هم همینه فقط سهمیه همونی هست که توی دفتر چه هست بعد تکمیل ظرفیت مثل همین جا)اما ممکنه امسال تغییر بکنه (مثلا من یادمه یکی از بچه ها می گفت سهمیه دفترچه 80 نفر بود برای غیر انتفاعی ما 130 نفر بودیم 20 نفر انتقالی و... گرفتند و نهایتش 110 تا شدیم که موسسه اول کار سه تا 30 تا کرده بود بعد مجبور شد یک گروه دیگر هم اضافه کنه)
این کامپیوتر ها هم اعتراض کردنشون به جایی نرسیده فقط چندتا غیر انتفاعی اضافه شده برایشون اونم نیمه دوم!
نوشته اصلی توسط alizard
بچه ها سنجش یه اصلاحیه داده:
http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=3&id=529
کامپیوتری ها اعترض کرده بودند یه بخش هایی از ظرفیت رو به نیمسال دوم بردند تا بچه هایی که توی بهمن فارغ التحصیل می شوند هم بتونند برن دانشگاه
کاشکی یکی پیدا میشد برای برقی ها اعترض میکرد لااقل باهنر رو اضافه میکردند
دیدگاه