اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی 89 اعلام شد(به همراه تعدادی کارنامه)

یکی از رفیقای من با رتبه ی 1000 غیر انتفاعی اهواز آورده!

جهاد دانشگاهی هم یک موسسه ای هست که داخل کل کشور دانشگاه داره!

قبول شده ها شیرینی فراموش نشه

دیدگاه

بچه های کامپیوتر حدود 7 صفحه رتبه و قبولی قرار دادند ولی برقی ها انگار نگار!
      31 هزار فکر نمی کنم قبول شده باشه! این دیگه یکمی مبالغه هست!

دیدگاه

بچه ها منم دیگه رفتم
        امیدوارم همه موفق باشین
        تا یک سال و نیمه دیگه تو کنکور ارشد بریم یه پوز اساسی از این بچه های ریاضی بزنیم :bye :bye :bye :read:
        با مشتی گره کرده نمی توان دستی را به گرمی فشرد (گاندی)
        (خیام اگر ز باده مستی خوش باش
        باماهرخی اگر نشستی خوش باش
        چون عاقبت کار جهان نیستی است
        انگار که نیستی چو هستی خوش باش)

دیدگاه

قدرت بهار مشهد کسی قبول نشده/؟
          دعای صبح و آه شب کلید گنج مقصود است
          بدین راه و روش میرو که با دلدار پیوندی
          در این بازار اگر سودیست با درویش خرسند است
          خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

دیدگاه

صنعتی مازندران چه طور موسسه ای هست کسی خبر داره؟ بد ، خوبه

از تهران تا اون چند ساعت راه هستش؟ :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

با 2432 متاسفانه آمل قبول نشدم ولی یه بنده خدایی با 2400 انگار قبول شده بود.حیف که ادبیاتم منفی 3 زدم. من محمود آباد کاوش قبول شدم
              طب اسلامی

دیدگاه

دیشب اقای حاجی بابایی توی برنامه دو نیم ساعت شبکه خبر صحبت میکرد و در بخشی راجع به خدماتش به معلمان میگفت ما توی کنکور از دیپلم به کاردانی و کاردانی به کارشناسی رو ظرفیت هامون رو به معلم دادیم
                و دوباره تاکید کرد که در مورد کاردانی به کارشناسی ما سال های قبل هم معلم میگرفتیم و هم ازاد ولی امسال فقط معلم گرفتیم!!!!!
                و هر معلمی که بخواد توی شهر خودش ادامه تحصیل بده میتونه

جالبه که بخش هایی از صحبت هاش در مورد اموزش پرورش گفت که بر سه رکن معلم- دانش اموز ومدرسه است
                که از همه مهمتر معلم است
                ولی حاجی بابایی نگفت که هنرستانی باید چه کار کنه و اینکه شما میخوای به معلم ها خدمت کنی چرا راه ما رو میبندی؟ oo: oo: ایا حداقل حقمون این نبود که از اول اطلاع رسانی میکردید؟

منبع:تحلیل خبری alizard (اخه این خبرگزاری ها که هر نوع خبری رو تحلیل میکنند الا درد دل ما رو)
                دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X