اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور 90

نوشته اصلی توسط goldax84
    دوستان اطلاعی دارین که اگر کسی شبانه در بیاد و نره سال بعد محرومه؟ تو دفتر چه چیزی ننوشته.امروز شنیدم برای یه نفر این اتفاق افتاده و وقتی با سنجش تماس گرفته بهش گفتن از اردیبهشت این قانون تصویب شده..حالا نمی دونم واقعیت یا جو انتخاب رشتس.اخه اگه از اردیبهشت هم تصویب شده باشه برای سال بعد اجراش می کنن.نه؟
    اگه این جوری باشه که من نه شبانه میزنم نه غیر انتفاهی چون از دو تاش متنفرم !
    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldax84
      دوستان اطلاعی دارین که اگر کسی شبانه در بیاد و نره سال بعد محرومه؟ تو دفتر چه چیزی ننوشته.امروز شنیدم برای یه نفر این اتفاق افتاده و وقتی با سنجش تماس گرفته بهش گفتن از اردیبهشت این قانون تصویب شده..حالا نمی دونم واقعیت یا جو انتخاب رشتس.اخه اگه از اردیبهشت هم تصویب شده باشه برای سال بعد اجراش می کنن.نه؟
      نه دوست عزیز، این حرفها همش شایعه است. محرومیت دو ساله فقط برای روزانه هست. از این شایعه ها فراوون هست.

نوشته اصلی توسط riple
      آقا تو رو خدا یکی بیاد بگه آخرین رتبه قبولی سراسری روزانه شبانه تو دانشگاه ها چنده ؟ دیگه آخرش ؟!!! :cry2:
      (با توجه به افزایش ظرفیت ها )
      خدایی حرف عجیبیه. اینو خود سازمان سنجش هم درست نمی دونه!
      فرض کن گرایش در غوز مخابراتی دانشگاه غیر انتفاعی درپیت آباد (که اتفاقاً روزانه هم هست )بدترین دانشگاه ایران باشه. حالا فرض کن رتبه 10000 تا 10999 این دانشگاه رو نمیزنه، اما نفر 11000 میزنه (همین یک دونه هم جا خالی مونده کلاً). با این شرایط آخرین فرد قبول شده 11000 هست، اما در واقع پتانسیل برای تا 10000 بوده. همین مساله برای اکثر دانشگاهها هست، یعنی آخرین فردی که قبول شده ممکنه فاصلش با نفر قبلی خیلی باشه. اما حداقل اینکه برای دانشگاه های خوب این اختلاف نهایت 100 نفره. اما برای دانشگاه شهر درپیت آباد ممکنه این اختلاف خیلی باشه.
      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام... :nerd:

ببخشید از دوستان کسی امسال** مهندسی ابزاردقیق شرکت نکرده که رتبش خوب شده باشه ؟!....

رتبه و درصد هاشو اگر دوست عزیزی شرکت کرده میتونه لطفا بگه ؟!....

با تشکر و آرزوی موفقیت...

دیدگاه

لازم به ذکر است دانشگاه گیلان مخابراتش سال اوله

این نمیتونه مشکل داشته باشه؟فکر نکنم لیسانس مخابرات هم داشته باشه
          بسیار سفر باید....

دیدگاه

منظورم 2000 به بالا بود!!!!!! :cry2:
            الکترونیک و م.پزشکی جایی هست ؟!

دیدگاه

یه سوال دیگه ؟؟؟؟؟؟ این معدل کارشناسی با معدل موثر فرق بکنه اشکالی نداره که ؟!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط riple
                یه سوال دیگه ؟؟؟؟؟؟ این معدل کارشناسی با معدل موثر فرق بکنه اشکالی نداره که ؟!!!
                اگه فرق بکنه خوب هم هست, یعنی دانشگاهی که شما توش لیسانس گرفتین ارزشش بیشتره پس معدلتم خود سازمان سنجش بیشتر میکنه مثلا برا من 31 درصد اضافه شده
                من هر کاری می کنم نمی تونم انتخاب رشته کنم می گه شلوغه :angry: :angry:بچه ها میشه درخواست بدین تمدید کنن؟؟؟؟

دیدگاه

تا 4شنبه تمدید شد
                  کسی میدونه تبریز بهتره یا سهند تبریز ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط riple
                    منظورم 2000 به بالا بود!!!!!! :cry2:
                    الکترونیک و م.پزشکی جایی هست ؟!
                    احتمال داره باشه، اما از من میشنوید برید سال دیگه بهتر بخونید. واقعاً ارشد گرفتن توی یه دانشگاه خوب ارزش داره به اینکه یه سال بخونی (البته اگه کلاً قصد ارشد رو برای سالهای بعد داشته باشید).
                    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
                      احتمال داره باشه، اما از من میشنوید برید سال دیگه بهتر بخونید. واقعاً ارشد گرفتن توی یه دانشگاه خوب ارزش داره به اینکه یه سال بخونی (البته اگه کلاً قصد ارشد رو برای سالهای بعد داشته باشید).
                      آخه من خیلی خونده بودم ولی متاسفانه روز کنکور خراب کرد میترسم یه سال دیگه هم بشینم بخونم و دوباره همین بشه :cry2:
                      اگه مشکل از نخوندن بود همین کار را میکردم ولی .... :angry: :angry: :angry:

دوستان کسی از دانشگاه شاهرود خبر نداره شبانه روزانه تا چه حدودی میگیره ؟ خوب هست ؟!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط riple
                        دوستان کسی از دانشگاه شاهرود خبر نداره شبانه روزانه تا چه حدودی میگیره ؟ خوب هست ؟!!
                        چرا. من خبر دارم. دانشگاه خودم بوده. دانشگاهش زیاد سطح عملی خوبی نداره، اما اگه تو کار درس خوندن باشی راضی میشی.

آخریان رتبه الکترونیک پارسال حدودای 1250 بوده.

نوشته اصلی توسط riple
                        آخه من خیلی خونده بودم ولی متاسفانه روز کنکور خراب کرد میترسم یه سال دیگه هم بشینم بخونم و دوباره همین بشه :cry2:
                        اگه مشکل از نخوندن بود همین کار را میکردم ولی .... :angry: :angry: :angry:
                        برای همه مشکله سر جلسه مشکل پیش بیاد. من چندین مورد رو دیدم که سال اول سر جلسه حالشون خوب نبود، با کلی استرس دوباره سال دیگه خوندن و توپ شدن. شما باید به خودت نگاه کنی که آیا یک سال دیگه حاضر هستی بخونی یا نه.

اگه سال دیگه خوندی و بازم مشکل پیش اومد، اون موقع با قاطعیت تصمیم بگیر که با 2000 کجا رو بزنم :mrgreen:

دیدگاه

چرا. من خبر دارم. دانشگاه خودم بوده. دانشگاهش زیاد سطح عملی خوبی نداره، اما اگه تو کار درس خوندن باشی راضی میشی.

آخریان رتبه الکترونیک پارسال حدودای 1250 بوده.
                          برای همه مشکله سر جلسه مشکل پیش بیاد. من چندین مورد رو دیدم که سال اول سر جلسه حالشون خوب نبود، با کلی استرس دوباره سال دیگه خوندن و توپ شدن. شما باید به خودت نگاه کنی که آیا یک سال دیگه حاضر هستی بخونی یا نه.

اگه سال دیگه خوندی و بازم مشکل پیش اومد، اون موقع با قاطعیت تصمیم بگیر که با 2000 کجا رو بزنم :mrgreen:
                          الکترونیک روزانه یا شبانه ؟

مخابرات دانشگاه یزد روزانه نمیدونید تا چه رتبه ای میگیره ؟ سمنان چطور ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط GSMN11

مخابرات دانشگاه سمنان روزانه تا 1500-14000 هم قبول شده بودند ولی کلا مخابرات میدانش خوب نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط GSMN11

روزانه دیگه. البته در مورد اینکه شبانه تا چند گرفته نمی دونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elnaz_88
                                مخابرات دانشگاه سمنان روزانه تا 1500-14000 هم قبول شده بودند ولی کلا مخابرات میدانش خوب نیست
                                ممنون :smile:

روزانه دیگه. البته در مورد اینکه شبانه تا چند گرفته نمی دونم.
                                گفتم شاید امسال افزایش ظرفیت ارشد داشته امسال تا 1400-1500 الکترونیک بگیره که روزانه گویا نمیشه :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X