اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور 90

نوشته اصلی توسط GSMN11
    گفتم شاید امسال افزایش ظرفیت ارشد داشته امسال تا 1400-1500 الکترونیک بگیره که روزانه گویا نمیشه :nice:
    نه، معمولاً افزایش دیگه در این حد نمیشه.

وانگهی دیگه مهلت انتخاب رشته نموم شده دیگه. پیشنهاد من اینه که این تاپیک رو دیگه بی خیال شید!!! :mrgreen:
    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام من پایم خیلی ضعیفه امسال هم 10 هزار شدم . کلا دیگه انگیزه ای برای ادامه ندارم . هر چند خیلی دوس داشتم فوق رو بگیرم . دیگه انگیزه ای هم ندارم .

حالا نظر شما چیه امسال بخونم یا برا همیشه از درس خداحافظی کنم ؟ :cry2:
      گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
        سلام من پایم خیلی ضعیفه امسال هم 10 هزار شدم . کلا دیگه انگیزه ای برای ادامه ندارم . هر چند خیلی دوس داشتم فوق رو بگیرم . دیگه انگیزه ای هم ندارم .

حالا نظر شما چیه امسال بخونم یا برا همیشه از درس خداحافظی کنم ؟ :cry2:
        خوب از وضعیتت معلومه که درس خوندن رو دوست داری. پس اگه مشکلی (مثل سربازی و ...) نداری، و خیلی نگران کار پیدا کردن نیستی شروع کن به درس خوندن. فکر می کنم چون به گفته خودت پایه ات هم ضعیفه، بهتره از همین الان شروع کنی که توی تابستون یکی دوتا از درسای مهم رو پایه سازی کنی.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام من این رتبه های من بود:

الک :940
          مخ:980
          کنترل : 900
          م پزشکی: 717

گرایش کارشناسیم الک بود.ولی ترجیح دادم به جای اینکه برم یه شهر دور مثل شیرازو اصفهان مهندسی پزشکی تهران بخونم به نظرتون انتخابم درست بوده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ferikoohkan
            سلام من این رتبه های من بود:

الک :940
            مخ:980
            کنترل : 900
            م پزشکی: 717

گرایش کارشناسیم الک بود.ولی ترجیح دادم به جای اینکه برم یه شهر دور مثل شیرازو اصفهان مهندسی پزشکی تهران بخونم به نظرتون انتخابم درست بوده؟
            البته با این رتبه ها که شیراز و اصفهان قبول نمیشدی (البته شیراز و صنعتی اصفهان!!)
            وضعیتت مثل منه. من هم مهندسی پزشکی تربیت مدرس رو انتخاب کردم. البته رتبه مهندسی پزشکیم 640 بود.

مهندسی پزشکی کدوم شهر رو زدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
              البته با این رتبه ها که شیراز و اصفهان قبول نمیشدی (البته شیراز و صنعتی اصفهان!!)
              وضعیتت مثل منه. من هم مهندسی پزشکی تربیت مدرس رو انتخاب کردم. البته رتبه مهندسی پزشکیم 640 بود.

مهندسی پزشکی کدوم شهر رو زدی؟
              مخابرات سیستم شیراز و که صد در صد در میومدیم.آخرین رتبه پارسالش 1050 بوده.اصفهانو که آمار ندارم ولی فکر کنم اونم در میومدم.گیلانم که تا1200 پارسال راه میداد الان که مسلما بیشتره ولی از شیرازو اصفهان خیلی داغون تره.
              منم مهندسی پزشکیه علم وصنعت و تربیت مدرس و خواجه نصیرو زدم.که به نظر خودم ایشالا در میام.88 تربیت مدرس 730 هم در اومده.به نظرت درست زدم؟
              اگه تو شیراز و اصفهانو بالاتر زدی و رشته واست مهم آمیدوار باش که شیرازو اصفهانو در میای.تازه امسال نصبت به سالای قبل قدرتیای بیشتری جلومون هستن.یعنی رتبه واقعی الکیا بهتر وقدرتیا کمتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ferikoohkan
                مخابرات سیستم شیراز و که صد در صد در میومدیم.آخرین رتبه پارسالش 1050 بوده.اصفهانو که آمار ندارم ولی فکر کنم اونم در میومدم.گیلانم که تا1200 پارسال راه میداد الان که مسلما بیشتره ولی از شیرازو اصفهان خیلی داغون تره.
                منم مهندسی پزشکیه علم وصنعت و تربیت مدرس و خواجه نصیرو زدم.که به نظر خودم ایشالا در میام.88 تربیت مدرس 730 هم در اومده.به نظرت درست زدم؟
                اگه تو شیراز و اصفهانو بالاتر زدی و رشته واست مهم آمیدوار باش که شیرازو اصفهانو در میای.تازه امسال نصبت به سالای قبل قدرتیای بیشتری جلومون هستن.یعنی رتبه واقعی الکیا بهتر وقدرتیا کمتره.

من رتبه کنترلم 790 بود، اول کنترل های تهران (تربیت مدرس) و بعد اصفهان و شیراز رو زدم، بعد رسیدم به مهندسی پزشکی تربیت مدرس.

مطمئنی مخابرات سیستم دانشگاه شیراز تا 1050 بوده؟ صنعتی شیراز نبوده باشه...

در مورد مهندسی پزشکی احتمالاً تربیت مدرس یا خواجه رو میاری. البته اینا هر سال ممکنه یه کم تغییر کنن، چون هر کدوم تو یه گرایشی خوبن، هر سال ممکنه خواستشون تغییر کنه. اما فکر کنم همین جاها رو قبولی.

دیدگاه

نه حامد جون من الان سربازم و امسال فک نمی کنم بتونم بخونم.علاقه دارم اما دیگه ای انگیزه ای ندارم .میخام بچسبم کار آزاد.حالا هم تو رشته خودم هم رشته های غیر مرتبط با اون.
                  الکترونیک درساش همش محاسباتیه و منم تو محاسبات ضعیفم . اصلا اون دیدی که داشتم با اون چیزایی که خوندم 180 درجه فرق می کرد.
                  گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                    نه حامد جون من الان سربازم و امسال فک نمی کنم بتونم بخونم.علاقه دارم اما دیگه ای انگیزه ای ندارم .میخام بچسبم کار آزاد.حالا هم تو رشته خودم هم رشته های غیر مرتبط با اون.
                    الکترونیک درساش همش محاسباتیه و منم تو محاسبات ضعیفم . اصلا اون دیدی که داشتم با اون چیزایی که خوندم 180 درجه فرق می کرد.
                    منم اول تابستون سربازم!

اما تصمیم برای خودته، مخصوصاً اگه میبینی که الکترونیک اونی نیست که می خوای اصلاً نرو سراغش. چون همین طور که جلوتر میره درسها تئوری تر میشه و از عملی بیشتر فاصله می گیره.

دیدگاه

نمی دونم ای کیو من در اون سطح نیست یا واقعا از این درسا نمیشه تو عمل استفاده کرد ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                        نمی دونم ای کیو من در اون سطح نیست یا واقعا از این درسا نمیشه تو عمل استفاده کرد ؟؟؟
                        هر درسی کاربرد عملی هم داره، منتها باید در مورد اون درس انقدر اطلاعات داشته باشی که بتونی بفهمی ازش چه استفاده هایی میشه کرد.

یه مثال میزنم. مثلاً درس سیگنال. وقتی به متن و تیتر درس ها نگاه می کنی می بینی که همش در مورد انواع و اقسام تبدیل هاست که کاملاً تئوریه. اما وقتی جلوتر بری می بینی که از همین انواع تبدیل ها انواع مدولاسیون ها و روش های ارسال دیتا رو بوجود میارن. توی درس مخابرات و مدارهای مخابراتی هم انواع مدارات و ماژول هایی که برای مدولاسیون و ارسال دیتا هست رو معرفی کرده. این یعنی شما اگه بخوای دیتا رو در عمل ارسال کنی باید مفاهیم سیگنال و تبدیل ها رو بلد باشی، و با مدارات اونها هم آشنا باشی. یعنی باید درس مدار و الکترونیک و مخابرات و مدار مخابراتی و ... رو بلد باشی...

می بینی که کاربردها مختص یه درس خاص نیست. بلکه کل برق یه مجموعه به هم پیوسته هست که باید اونها رو بصورت رشته به هم وصل کنی تا ازشون کاربرد بکشی بیرون.

البته این مثالی که من زدم فقط برای مخابرات بود و اون بخشی که خودم درش اطلاعات دارم. اما برای همه کارها می تونی یه همچنین رشته ای از درس ها و اطلاعات رو درست کنی که در کل میشه با قاطعیت گفت که مفاهیم برق کاملاً بهم مرتبطه.

دیدگاه

سلام خدمت همه ، اگه لطف کنید در کنار رتبه ها ،درصدهای دروس رو هم بگذارید ممنون می شم . فکر کنم برای اونایی که هنوز کنکور ندادن (مثل من ) مفید باشه.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نتایج کنکور 90

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد

مطمئنی مخابرات سیستم دانشگاه شیراز تا 1050 بوده؟ صنعتی شیراز نبوده باشه...

در مورد مهندسی پزشکی احتمالاً تربیت مدرس یا خواجه رو میاری. البته اینا هر سال ممکنه یه کم تغییر کنن، چون هر کدوم تو یه گرایشی خوبن، هر سال ممکنه خواستشون تغییر کنه. اما فکر کنم همین جاها رو قبولی.
                            اره شیرازو مطمئنم.یکی از بچه هامون پارسال 860 مخابرات سیستم در اومده بود گفت اخرین قبولیش 1050 بوده.
                            من به شک افتادم نکنه یکی از مهندسی پزشکیای تهرانو در نیام.موقع انتخاب رشته مطمئن بودم زیرشو چرت و پرت زدم.اگه کسی آمار داره بگه.

دیدگاه

رشته های زیر قبول شدم

کنترل شاهد انتخاب 27

مکاترونیک بین الملل تهران پردیس کیش انتخاب 85

کنترل بین الملل تهران پردیس کیش انتخاب 88

الکترونیک بین الملل سیستان پردیس چابهار انتخاب 100

کسی می دونه تو مصاحبه چی می پرسند ?
                              هرکه را اسرار حق آموختند
                              مهر کردند و دهانش دوختند

دیدگاه

باسلام،رتبه تون چند شده بود؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X