اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
    سبزواریم
    خوب از موسسات معروف نمیدونم کدومشون شعبه دارن ولی خودتون پیدا کنید یک آموزشگاه خوب.حتما کلاس برید. زبان هم به درد می خوره و هم تاثیر گذاره
    جانم به فدای ائمه اطهار
    می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام
      یک منبع خوب و درست و حسابی واسه معادلات دیفرانسیل معرفی کنید؟
      پارسال ریاضی منفی شد :cry:
      تجزیه و الکترونیک هم منفی زدم فکر کنم بخاطر پایه ریاضی بود :cry:
      رتبه رو بد خراب کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط I M A N
        سلام
        یک منبع خوب و درست و حسابی واسه معادلات دیفرانسیل معرفی کنید؟
        پارسال ریاضی منفی شد :cry:
        تجزیه و الکترونیک هم منفی زدم فکر کنم بخاطر پایه ریاضی بود :cry:
        رتبه رو بد خراب کرد.
        راستش اکثر کتابها خوبند
        من خودم کتابهایی که گیر اورده ام اینایند معادلات پوران و ریاضی پارسه و آمارواحتمالات شریف . خودم هنوز نمیدونم کتابهای خوبیند یا نه ولی میدونم از موسسات خوبی هستند . پس کتابهاشون هم باید خوب باشه .
        من یه راهی به شما پیشنهاد می کنم که به نظر من راه بدی نیست واسه ریاضی :
        شما اول سه روز وقت بزار روی مشتق و انتگرال . کتابهایی رو می تونی مختص همین دو گیر بیاری .
        بعد جزوات استاد های خودتو بخون و اونها رو یاد بگیر چون اونها یک دید کلی به شما میدند و میتونی هر کدومو 2 یا سه روزه بخونی . این یکی رو در مورد همه درسها انجام بده اگه جزواتشو داری
        بعد برو کتاب مورد نظرتو بخون من شنیدم ریاضی مهندسی کتاب راهیان ارشد کتاب خوبیه ولی من ندارمش دنبالش هم نمیرم چون پارسشو دارم . دلیلشون هم اینه که ریاضی مهندسی راهیان ارشد مختص خود برقی هاست می گند .
        واسه الکترونیک پیشنهاد می کنم بخش ماسفت و فت و فیدبک رو خوب یاد بگیر حتی اگه تونستی این ماسفت و فت رو مرجع بخون یا تقی شفیعی رو بخون چون مشکل بچه ها اکثرا توی ماسفت هاست و ماسفت هم توی کنکور زیاد میدند یعنی کلا هر سوالی میخواند بدند یک ماسفتی توش میزارند .
        من خودم تا 16 هم امتحان دارم با هم میخونیم قبول میشیم انشالله . فردا هم امتحان محاسبات عددی دارم . هه دانشگاهها امتحاناتشون تموم شده ما هنوز از فردا شروع میشه :angry: دعا کنید اسون باشه .
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

ان شا الله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
            راستش اکثر کتابها خوبند
            من خودم کتابهایی که گیر اورده ام اینایند معادلات پوران و ریاضی پارسه و آمارواحتمالات شریف . خودم هنوز نمیدونم کتابهای خوبیند یا نه ولی میدونم از موسسات خوبی هستند . پس کتابهاشون هم باید خوب باشه .
            من یه راهی به شما پیشنهاد می کنم که به نظر من راه بدی نیست واسه ریاضی :
            شما اول سه روز وقت بزار روی مشتق و انتگرال . کتابهایی رو می تونی مختص همین دو گیر بیاری .
            بعد جزوات استاد های خودتو بخون و اونها رو یاد بگیر چون اونها یک دید کلی به شما میدند و میتونی هر کدومو 2 یا سه روزه بخونی . این یکی رو در مورد همه درسها انجام بده اگه جزواتشو داری
            بعد برو کتاب مورد نظرتو بخون من شنیدم ریاضی مهندسی کتاب راهیان ارشد کتاب خوبیه ولی من ندارمش دنبالش هم نمیرم چون پارسشو دارم . دلیلشون هم اینه که ریاضی مهندسی راهیان ارشد مختص خود برقی هاست می گند .
            واسه الکترونیک پیشنهاد می کنم بخش ماسفت و فت و فیدبک رو خوب یاد بگیر حتی اگه تونستی این ماسفت و فت رو مرجع بخون یا تقی شفیعی رو بخون چون مشکل بچه ها اکثرا توی ماسفت هاست و ماسفت هم توی کنکور زیاد میدند یعنی کلا هر سوالی میخواند بدند یک ماسفتی توش میزارند .
            من خودم تا 16 هم امتحان دارم با هم میخونیم قبول میشیم انشالله . فردا هم امتحان محاسبات عددی دارم . هه دانشگاهها امتحاناتشون تموم شده ما هنوز از فردا شروع میشه :angry: دعا کنید اسون باشه .
            سلام به همه دوستان
            من پیشنهاد میکنم واسه درس الکترونیک حتما یه سری به سایت زیر بزنید
            seriebargh.com/default.aspx?lang=Fa#

دیدگاه

پاسخ : تالار مشاوره کنکور ارشد برق 92

نوشته اصلی توسط ali.fitnes
              اینطور که من دیدم وخوندم،سوالات کنکور ارشد91خیلی فرق کرده بود باسالهای قبل.
              توبعضی ازتایپیک هاهم دوستان منابعی رو معرفی کرده بودن.
              حالا چندتاسوال ذهن منو درگیر کرده اینکه ایامنابعی که دوستان گفتن بااین روندرو به مفهومی سوالات،کارسازخواهد بود یا....؟
              ایااین منابع مفهومی یاد میدن؟
              سلام دوست عزیز
              حرف شما کاملا صحیح هست
              دیدگاه طراحان در سال ها اخیر کاملا عوض شده است
              این حرف رو رو هوا نمیگم بلکه در کتاب الکترونیک که تالیف کردم سوالات را به صورت دقیق دسته بندی کردم و شما اگه به سایر کتاب های تالیف شده در درس الکترونیک نگاه بیندازید متوجه می شوید که کتاب ها برای امتحان دانشکاه خوبه و یا حد اقل باید شما سر کلاس اون مولف باشید
              اما در کتاب الکترونیک بنده (بهنام درستکار انتشارات سری برق) متن کتاب به گونه ایست که نیاز به رفتن به سر کلاس نیست و با دیدگاه های جدید طراحان منطبق است
              seriebargh.com/default.aspx?lang=Fa#

دیدگاه

سلام. من امسال 1107 قدرت آوردم. به نظرتون روزانه کاشان، بوعلی، کردستان میارم؟
                انتخاب رشتم به این ترتیبه:

صنعتی اصفهان
                اصفهان
                امام خمینی قزوین
                صنعتی اراک
                اراک
                کاشان
                بوعلی
                کردستان

بنظرتون از اینا کدومو میارم؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                  من یکی از همشهریام رتبه 5 برق رو اورده بود درصداش به این شکل بود
                  ریاضی 70
                  مدار 50
                  الکترونیک 40
                  زبان سفید
                  بقیه درس ها حولو حوش 12 تا 15 درصد
                  به نظر من اگه تمام انرژی درس خوندنت رو روی 3 تا درس بذاری احتمال داره رتبه ی خوبی بیاری،
                  وه کو شیتان شیتی تو بوم

دیدگاه

این هم میتونه یک روش باشه ولی من این کار را پیشنهاد نمی دم حداقل باید روی 4 الی 5 درس سرمایه گذاری کنید سه درس به نظر من کم است . مگر این که قصد داشته باشید کمتر از 5 ماه وقت بگذارید . و ایشون به نظر من روی دروس دیگر هم زمان صرف کرده که تونسته 15 درصد بزنه .
                    من سال قبل روی کنترل و مدار یک کوچولو سرمایه گذاری کردم ولی نتونستم بزنم حتی مدارم منفی شد ولی الکترونیک رو تونستم یک کوچولو بزنم با اون که سرمایه گذاری نکرده بودم تازه اگر الکترونیک رو دقت می کردم خیلی بهتر میزدم .
                    اصلا سرمایه گذاری روی 3 درس رو من پیشنهاد نمیدم از نظر من اشتباهه . تازه من که میخوام شش ماه وقط بزارم واسه ارشد خوندن , وقتی اینترنتی از یکی از اساتید سوال کردم گفتند پیشنهاد نمی شود که شما الکترومغناطیس رو کنار بگذارید سعی کنید لااقل حتی برای یک تست یک فصلش را یاد بگیرید ولی گفتند اگر خیلی خیلی ضعیف هستید با خودتونه کنارگذاشتنش , ولی گفتند پیشنهاد نمیشود .
                    هر سال دو درس سختر میاد دو درس به نظر من آسونتر به همین علت پیشنهاد نمیدند که درسی رو کنار بگذارید . البته خیلی ها زبان و الکترومغناطیس رو کنار میگذارند .
                    هفته ی پیش پروژمو تموم کردم انشالله از همین روزها میشینم میخونم . ولی خودم احساس میکنم شش ماه زمان کمی است :cry: بخصوص واسه ما فنی ها . باید سعیمو بیشتر کنم
                    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام
                      برنامه کلی من به این شکله
                      که روزهای فرد صبحش ریاضی و عصرش کنترل
                      و روزهای زوج صبحش مدار و عصرش سیگنال
                      و صبحها کلا روزی ۱٫۵ ساعت زبان و عصر ها روزی ۱٫۵ ساعت الکترونیک
                      جمعه ها هم یا تست یا مرور خوانده شده ها

این برنامه ی کلی من می باشد خواستم نظر دوستان رو بدونم اگر ضعفی در برنامه می بینید راهنمایی کنید
                      علت اینکه دروس زیاضی و مدار و زبان رو صبح انداخته ام به این علت است که بهره صبح بهتر می تونم بخونم ولی سه درس دیگر رو که عصر انداخته ام علت ش اینه که شیرین تره و بهتر میشه این دروس رو عصر خوند . مخصوصا الکترونیک
                      سپاس
                      دیگه هم نمیخوام واسه تهیه ی کتاب وسواس خرج بدم چون وقتم هدر میره به نظرم کتابهایی که دارم خیلی خوبند گرچه قدیمیند . میخوام سریع شروع کنم . دلمم درد گرفته

دیدگاه

نامه ریزی جهت مطالعه کنکور ارشد برق از آغاز تا پایان راه

در اینجا، روشی برای زمان بندی مطالعه دروس آزمون کارشناسی ارشد، بر اساس تجربیات رتبه های برتر ارشد مهندسی برق پیشنهاد می دهیم.

در مرحله اول باید هدف و گرایش مورد نظر شما مشخص گردد و بر اساس آن منابع ارشد آن گرایش تعیین گردد.
                        یکی از دوحالت زیر، برای شروع کار و مطالعه با توجه به فرصت و میزان مطالعه شما پیشنهاد می گردد:

حالت اول: وقت آزاد شما برای مطالعه کم است و درگیر دانشگاه هستید و تعداد واحد زیادی دارید.
                        ابتدا برای دوماه فقط ریاضیات ارشد و مدارهای الکتریکی مطالعه گردد.سعی کنید در ابتدا بیشتر به مطالعه ریاضی مهندسی بپردازیدو تا معادلات را نیز به علت اینکه دارای مطالب پیش نیاز است در دستور کار مطالعه خود قرار دهید.ریاضی و مدار در کلیه گرایش ها مشترک بوده و برای کسب تراز بالا، به درصد خوبی از این دروس نیاز دازید تا بتوانید درصد بالاتر از میانگین کسب نمایید.برای هر درس میتوان 2 تا 4 ساعت اختصاص داد و بعد از دو ماه، کم کم مطالعه دروس های دیگه اضافه شود.

حالت دوم:زمان و فرصت مطالعه دارید(بخصوص ازشروع ترم تا 15 فروردین که جو دانشگاه ها خیلی جدی نیست).می توانید با 4 درس مهم و زمان بر و مفهومی شروع کنید و.روزی دو درس را مطالعه کنید....روزهای زوج هفته مدار و ریاضیات ارشد و روزهای فرد هفته با توجه به گرایشی که مدنظر شماست دو درس دیگر.هر درس به طور متوسط 2-4 ساعت و یا میانگین 3 ساعت مطالعه.
                        برای دو درس دیگر، از دروسی که ضریب سختی بالاتری دارند انتخاب میشوند( معمول در ا
                        گرایش قدرت : مغناطیس و ماشین،.گرایش کنترل: الکترونیک و ماشین،گرایش مخابرات و الکترونیک: مغناطیس و الکترونیک)
                        پایه خود را در این چهار درس ویا اگر فرصت زیاد ندارید اول در ریاضیات و مدار قوی کنید که با همین دو درس ریاضیات و مدار، شما نیمی از راه را طی کرده اید.

بطور کلی، روش مطالعه بصورت زیر پیشنهاد می گردد.
                        ابتدا مبحث و فصلی را از روی جزوه کنکوری مطالعه کنید،سپس مطالب آموزشی همان فصل را از روی کتاب کنکوری که به عنوان منبع اصلی انتخاب کرده اید، بخوانید و بعد تعدادی از تست های انتهای فصل رابزنید، مثلا اگر 80 تست داشت 20 تا از آنها را بزنید و بقیه برای دفعات بعدی مرور این فصل بماند.
                        دراینجا، یکی از دوحالت زیر ممکن است رخ دهد:

حالت اول: از پس حل کردن تست ها بر می آیید که دیگر وقت را تلف نکنید و سراغ مبحث و فصل بعدی بروید.

حالت دوم: تست ها را نمیتوانید درست حل کنید و به پاسخ نهایی برسید؛ این بدان معنی است که ایراد و اشکال هنوز وجود دارد و مطلب را درست،متوجه نشده اید که لازم است به سراغ منابع مطالعه دیگه ای که برای آن درس تهیه کرده اید برویدید و مروری مجددا بر روی جزوه و کتاب اول که اصلی ترین منبع بوده داشته باشید تا مشکل برطرف شود.

*برنامه مطالعه فصل تابستان
                        همانطور که گفته شد پیشنهاد میشودکه از سیستم زوج و فرد کردن ایام هفته استفاده نمائید؛روزهای زوج هفته ریاضیات ارشد(ریاضی مهندسی-معادلات-آمار) و مدارهای الکتریکی و روزهای فرد هفته دو درس دیگر.....
                        و اگر ساعات مطالعه شما در ایام تابستان بیشتر از 7 ساعت است در طول شبانه روز،به جای مطالعه دو درس، روزی سه درس مطالعه کنید. در واقع سه درس روزهای زوج و سه درس روزهای فرد.
                        به عنوان مثال در تابستان بصورت زیر عمل کنید:
                        روزهای زوج که قرار است ریاضیات و مدار را مطالعه کنید، در دو نوبت صبح و نوبت عصر و هر کدام 2+2، مجموعا 4 ساعت صبح و 4 ساعت عصر برای ریاضیات و مدار زمان مطالعه اختصاص دهید و نوبت شب را به مدت 1تا2 ساعت به مرور مطالب مطالعه شده در طول روز اختصاص دهید.

روزهای زوج
                        مثلا:
                        برنامه نوبت صبح:
                        11-9 ریاضیات
                        1-11 مدار

برنامه عصر:
                        6-4 ریاضیات
                        8-6 مدار

روزهای فرد
                        مثلا:
                        برنامه نوبت صبح:
                        11-9الکترومغناطیس
                        1-11 ماشین

برنامه نوبت عصر:
                        6-4الکترومغناطیس
                        8-6 ماشین

-نوبت شب: در نوبت شب قبل از خواب لطفا مروری سریع بر مطالب مطالعه شده در طول روز داشته باشید....حدود 1-2 ساعت و سوالات و مطالب نکته دار را مجددا بررسی کنید.

توجه: روزهای جمعه هم فقط مرور داشته باشید و به بررسی و مطالعه مجدد مباحثی که با مطالعه اولیه در طول هفته درست متوجه نشدید و اشکال در آنها داشتید، بپردازید.
                        بقیه زمان هم اختصاص به امور شخصی و تفریح مثلا بیرون رفتن و بودن در کنار فامیل و دوستانی که خوش صحبت و خوش برخورد هستند و بودن در کنار آنها و گفتن و خندیدن در کنار آنها باعث شارژ روحی شما می شود و سرحال تر می شوید، اختصاص پیدا کند.

*(اتمام دور اول مطالعه 4 یا 6 درس اصلی):
                        سعی کنید که تا اواسط و یا اوایل شهریور ماه یا در 4 درس از منابع ارشد گرایش مورد نظرتون به تسلط کافی دست پیدا کرده باشید و یا 6 درس را یک بار مطالعه کرده باشید.

*برنامه مطالعه فصل پاییز
                        زبان هر شب 45 دقیقه قبل از خواب کافی است و شاید بتوان گفت که این درس اهمیت چندان زیادی ندارد..
                        مثال و دلیل:درصد زبان انگلیسی رتبه 1 ارشد برق سال 86 ، 10% بوده و رتبه 1 ارشد برق سال 88 %14 درصد زبان زده است؛ پس اگر این درس به درصد بالایی احتیاج داشت، این افراد نمیبایست رتبه 1 ارشد برق میشدند.
                        در فصل پاییز بیشتر تست بزنید، جهت آمادگی بیشتر و برای کنترل کار و روند مطالعه و شناخت واقعی از وضعیت خودتون و سیر نکردن در حالت توهم پیشنهاد می شود که در کنکورهای آزمایشی شرکت کنید.(می توان فقط در ازمون های جامع شرکت نمود)

* اگر در کنکورهای آزمایشی ،اختلاف رتبه های شخص در مراحل مختلف، زیاد باشد یعنی یک جای کار میلنگد و نمی شود زیاد حساب باز کرد،یا شخص بگیر نگیر دارد و بعضی وقت ها که درس میخواند و بعضی وقت ها هم نه و یا شاید هم سر جلسه آزمون آزمایشی، اگر بغل دستی قوی باشد از لطف پاسخ نامه آن فرد بهره مند شده و رتبه فردمطلوب میشود و اگر کسی نباشد رتبه اش نامطلوب می شود!!!!!
                        روی این افراد و رتبه هاشون نمیشه حساب چندانی باز کرد و غیرقابل پیش بینی هستند.

* خلاصه نویسی از مطالب مهم: در هنگام مطالعه و تست زدن، نکات ، مطالب و فرمول های مهم را یادداشت کنید و درواقع خلاصه نویسی، به هیچ وجه فراموش نشود که در دوماه آخر باقی مانده تا آزمون ارشد قطعا به ارزش این کار پی خواهید برد.
                        *ماه آخر : ماه آخر، زمان مرور خلاصه های یادداشت شده و زدن تست های سالهای گذشته ی ارشد مهندسی برق است.

توصیه های دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه های برتر،جهت کسب موفقیت بیشتر در آزمون کارشناسی ارشد مهندسی برق

.
                        بهتر است از همان ابتدا ،هدف خود را مشخص کنید که از نظر شما، کدام تحصیل در کدام گرایش مطلوبتر است تابیشتر توان خود را برای آن گرایش بکار بگیرید. مطالعه دروس به صورت موازی توصیه می شود، به این صورت که نقاط قوت خود را تقویت کنید و نقاط ضعف خود را به یک جایی برسانید که مانع تراز منفی آن درس گردد. برای صرفه جویی در وقت، پیشنهاد می شود که برای تمام دروس وهمه ی مباحث سراغ کتاب های مرجع نرفته و از کتابهای کنکورچاپ شده در این زمینه استفاده کنید؛روش های تستی ازارائه شدن در برخی از کتابها می توانند بسیار مفید واقع شوند،روی دروس با ضرایب 4 بیشتر کار کنید.

روش های ساده برای موفقیت
                        تا حد امکان از فعالیت های جانبی خودکم کنید، منظور از فعالیت های جانبی، فعالیت هایی مثل دنبال کردن سریال هاست!!!!!!!!
                        برای تمرکز کامل از مطالعه با هندزفری یا با هر نوع موزیک، دست بکشید!!!!!!

جمعه ها درس نمیخونم ؟!!!!!!!!
                        نظر شما، در این باره چسیت؟
                        خیلی از داوطلب های دیگر که اصولا جمعه، روز تعطیل آنها است، تمام ساعات مفید این روز را به مطالعه می پردازند و این تعطیل کردن مطالعه شما، قطعا باعث عقب افتادگی درسی شما نسبت به رقبا می شود وکه آن هم، شاید فقط با برنامه ی بسیار فشرده در آینده جبران گردد.

چند انگیزه برای تلاش مداوم
                        رسیدن به دانشگاه های برتر، میتواند انگیزه ی خوبی محسوب گردد، چون هم از نظر علمی در موقعیت بهتری قرار می گیرید و راه برای رسیدن به مراحل علمی بالاتر هموار خواهد شد و هم از لحاظ شغلی به نوعی تضمین می شوید، از موقعیت اجتماعی حاصل هم می توان به عنوان یکی از فاکتور های مهم نام برد.
                        از سایت سری برق

دیدگاه

با سلام
                          من برای انتخاب گرایش ارشدم ازتون راهنمایی میخوام که اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم
                          کارشناسی مکاترونیک خوندم. به ادامه این رشته بسیار علاقه دارم اما با توجه به اینکه طرفیت پذیرش این رشته در دوره ارشد کمه و با توجه به ایینکه بازارکارش بیشتر مرئونه ست تصمیم گرفتم کنترل بخونم که به این رشته از بقیه نزدیکتره و بازار کارش هم فک میکنم برای خانوما هم خوب باشه . برای کنترل باید سیگنال بخونم و برای مکا منطقی(فرقشون تو ایناست)
                          از طرفی از اونجاییکه خیلی وقتم برای درس خوندن باز نیست میخوام گرایشی شرکت کنم که قبولیش از بقیه گرایش ها راحتتر باشه
                          با این اوصاف نظر شما چیه؟ میشه راهنماییم کنید . واقعا نمیدونم چیکار کنم :cry2:

با تشکر
                          آدم نباید نگران این باشه که کی می میره چون دست خودش نیست
                          ولی باید نگران این باشه که چه جوری زندگی می کنه چون دست خودشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aramesh_f
                            با سلام
                            من برای انتخاب گرایش ارشدم ازتون راهنمایی میخوام که اگه کمکم کنید واقعا ممنون میشم
                            کارشناسی مکاترونیک خوندم. به ادامه این رشته بسیار علاقه دارم اما با توجه به اینکه طرفیت پذیرش این رشته در دوره ارشد کمه و با توجه به ایینکه بازارکارش بیشتر مرئونه ست تصمیم گرفتم کنترل بخونم که به این رشته از بقیه نزدیکتره و بازار کارش هم فک میکنم برای خانوما هم خوب باشه . برای کنترل باید سیگنال بخونم و برای مکا منطقی(فرقشون تو ایناست)
                            از طرفی از اونجاییکه خیلی وقتم برای درس خوندن باز نیست میخوام گرایشی شرکت کنم که قبولیش از بقیه گرایش ها راحتتر باشه
                            با این اوصاف نظر شما چیه؟ میشه راهنماییم کنید . واقعا نمیدونم چیکار کنم :cry2:

با تشکر
                            سلام اگه شما این شکلی بخوای فکر کنی که خوب همه گرایش های برق بیشتر مردونه است . حتی مخابراتو الکترونیک . اگه توی فکر کار توی شرکت باشی مخابرات واسه خانم ها بهتره و بیشتر میگیرند خانم ها رو توی این گرایش .
                            در مورد کنترل و مکاترونیک : به نظر من اشتباه بزرگی است با توجه به علاقه ای که به این رشته دارید که مکاترونیک رو به اون دلیل که ذکر کردید ول کنید و به سمت کنترل برید در کنترل اگر خودتون قصد کنید کار بزنید دنیای بسیار کوچکی دارید ولی مکاترونیک چون بیشتر به سمت الکترونیک میره دنیای بزرگتری دارید و به نظر من کنترل به همون اندازه مکاترونیک مردونه است بیشتر نباشه کمتر نیست .
                            اگه مکاترونیک ظرفیتش کمه خوب به همون اندازه کمتر به سمت این گرایش میرند و ....
                            شما دروس مکاترونیک ارشد و کنترل رو نگاه کنید من خودم زمانی که دروس ارشد مکاترونیک و نگاه میکنم خیلی حال می کنم دروس ارشدش خیلی عالیه . البته اگر فقط در اندیشه قبول شدن هستید که خوب مشخصه قبول شدن توی کنترل از همه گرایش های برق ساده تره دلیل به این دلیل که من میبینم طرف دروس الکترونیکو زده ولی رتبه ی کنترل بهتر شده .
                            اختلاف دروس کنترل با مکاترونیک فقط یه درسه من اگه جای شما بودم مکاترونیکمو میخوندم و مکاترونیک رو انتخاب میکردم بعد از انتخابهای مکاترونیکم کنترل رو انتخاب می کردم تازه من اصلا کنترل رو انتخاب هم نمیکردم اگه جای خودم بودم چون دنیای بسیار کوچکی داره .

دیدگاه

جواب ارشد کی میاد؟؟
                              مرسی
                              **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شاه قلی پور
                                جواب ارشد کی میاد؟؟
                                مرسی
                                سلام دوست من.
                                این لینک میگه هفته اول شهریور
                                http://kandoocn.com/news/entrance-news/6730-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B9%D9%84%D8%A7%D9%85-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C-92.html

اما فکر کنم 15ام به بعد بیاد، حالا باید گوش به زنگ بود، سازمان سنجش تو همون هفته اول دیگه میزنه که کی میاد نتیجه ها...
                                زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست
                                امتحان ریشه هاست
                                ریشه هم هرگز اسیر باد نیست
                                زندگی چون پیچک است
                                انتهایش میرسد پیش خدا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X