اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع ارشد 92

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع ارشد 92

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
    مدار و سیستم همون طور که از اسمش پیداست شامل دو زیر بخشه.طراحی مدارات مجتمع آنالوگ و دیجیتال/طراحی و تحلیل سیستمی(وارد ریزه کاری های مداری نمیشوید و به صورت سیستمی و بلوکی هر بخش از یک دستگاه یا سیستم الکترونیکی رو طراحی و تحلیل می کنید.)

وارد سایت گروه برق دانشگاه شریف که بشوید یک فایلی قرار داده اند که کلا گرایشها را توضیح داده است.
    سلام
    شریف چون این گرایشو نداره باید بگم توی پی دی افشم نیست این پی دی اف خودم دیدم قبلا .
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
      سلام
      شریف چون این گرایشو نداره باید بگم توی پی دی افشم نیست این پی دی اف خودم دیدم قبلا .
      کی گفته شریف این گرایش رو نداره؟؟؟پس اون گرایش مدارهای میکرو الکترونیک چیه که توی دفترچه نوشته؟؟؟؟؟آقا جان این گرایش های مدار و سیستم،مدارهای میکرو الکترونیک و مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال همشون یکیه!!!!

از طرفی تکنولوژی نیمه هادی،ادوات نیمه هادی،مدارهای مجتمع نوری و الکترونیک نوری هم همشون یکیه!!!

حل شد الان؟؟!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.jalali.rishehri
        کی گفته شریف این گرایش رو نداره؟؟؟پس اون گرایش مدارهای میکرو الکترونیک چیه که توی دفترچه نوشته؟؟؟؟؟آقا جان این گرایش های مدار و سیستم،مدارهای میکرو الکترونیک و مدارهای مجتمع آنالوگ و دیجیتال همشون یکیه!!!!

از طرفی تکنولوژی نیمه هادی،ادوات نیمه هادی،مدارهای مجتمع نوری و الکترونیک نوری هم همشون یکیه!!!

حل شد الان؟؟!!!
        سلام
        پس شما میگید که مدارهای میکرو الکترونیک و مدار های مجتمع آنالوگ و دیجتیال همون مدار سیستم می باشد
        اگه به این شکله از بین گرایش های الکترونیک فقط گرایش دیجیتال خالی رو می پسندم البته من می ترسم بخونم مثل دوستم بشم اخه ما فنی ها خیلی ضعیفیم . چند تا از دوستام خوندن واسه سال 92 فقط یکیشون 500 شد یکیشون مجاز هم نشد ! که خیلی واسه من عجیب بود دوتاشون هم 6000 هزار شدند !
        ولی توکل به خدا تصمیم گرفتم بخونم انشالله .
        مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

آقای طبسی این حرف من رو که دور اول رو با جزوات و کتابهای مرجع و بدون هیچ استرسی تمام کنید رو جدی بگیرید.سعی کنید مغز کلام در مباحث مختلف رو بگیرید.کار عملی رو هم بیخیال بشید چون اعتیادآور و زمان بر هست.دور دوم رو از کتب تستی بدون زمان گیری بخونید و دی و بهمن رو به خواندن نکات خلاصه شده و تست و آزمون آزمایشی اختصاص بدین.تاکید می کنم این آرمانی هست و شما می تونید اگر از بچه های فنی هستین که پایه ریاضی ضعیفی دارن کتب مرجع رو دوبار با همه تمرینات داخل درس و آخر فصل بخونید.این خیلی به شما بیشتر کمک می کنه تا اینکه الکی تست بزنید.شما نیاز به زدن میانگین 3 تست دارید تا روزانه دانشگاه های مادر (البته تهران،صنعتی اصفهان فقط) قبول بشید.
          در پایان آرزوی موفقیت و صبر دارم. هر کمک و راهنمایی خواستین در خدمتم
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            آقای طبسی این حرف من رو که دور اول رو با جزوات و کتابهای مرجع و بدون هیچ استرسی تمام کنید رو جدی بگیرید.سعی کنید مغز کلام در مباحث مختلف رو بگیرید.کار عملی رو هم بیخیال بشید چون اعتیادآور و زمان بر هست.دور دوم رو از کتب تستی بدون زمان گیری بخونید و دی و بهمن رو به خواندن نکات خلاصه شده و تست و آزمون آزمایشی اختصاص بدین.تاکید می کنم این آرمانی هست و شما می تونید اگر از بچه های فنی هستین که پایه ریاضی ضعیفی دارن کتب مرجع رو دوبار با همه تمرینات داخل درس و آخر فصل بخونید.این خیلی به شما بیشتر کمک می کنه تا اینکه الکی تست بزنید.شما نیاز به زدن میانگین 3 تست دارید تا روزانه دانشگاه های مادر (البته تهران،صنعتی اصفهان فقط) قبول بشید.
            در پایان آرزوی موفقیت و صبر دارم. هر کمک و راهنمایی خواستین در خدمتم
            سلام
            سپاس از راهنماییتون
            میشه کتابهای مرجع خوب رو معرفی کنید توی همه ی دروس ؟

دیدگاه

خواهشا خودتون رو بزارید جای من ،واقعا فهمیدید چه رتبه ایی لازمه برای قبولی توی شریف
              لازم به ذکره که این سوال زمانی برام به وجود اومد که یکی از دوستان تو رشته صنایع رتبه 200 آورد ولی نتونست امیر کبیر قبول بشه این طور که پیداست رتبه ها با کنکور کارشناسی خیلی فرق میکنه چرا که در کنکور کارشناسی با رتبه 900 میشد تو رشته صنایع امیر گبیر قبول شد
              خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
              "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

سلام.

دوستان از راهنمایی هاتون ممنونم ، کلی استفاده کردیم.
                امسال ارشد شرکت کردم و نتیجه ای که می خواستم رو نگرفتم ، به روزانه ها اصلا نمی خورم ، اما شاید شبانه ی یه دانشگاه ضعیف در بیام. قصد دارم سال دیگه دوبارهه شرکت کنم و می خواستم در مورد روش خوندن چندتا درس لطف کنید و راهنمایی کنید.
                اصولا جزء اون دسته از افرادی هستم که نمی تونم فقط درس بخونم !!

کتاب چنگ برای الکترومغناطیس رو زمان دانشجویی خوندم ، اما سوالای پایان فصلش برای من واقعا قابل حل نبودن ! اکثرا !
                جواب ها رو از کجا می شه پیدا کرد ( حل المسائلش هم تا اونجایی که یادمه جالب نبود. ) برای کنکور هم این درس رو نخوندم و نزدم.
                آیا لازمه همه ی فصل ها رو خوند یا بخشی خوندن رو توصیه می کنید؟

الکترونیک رو خدار رو شکر مشکل خاصی ندارم.

برای مدار کارو زرگر رو خوندم ، اما نه چندان خوب ، توی کنکور مدار رو هم خیلی بد زدم!
                سرفصل های مدار2 هم زیادهه و در دوران کارشناسی هم فقط پاس شد! و سرفصل ها کامل نشد.
                آیا مدار هم باید بخشی خوند و قید بعضی فصل ها رو زد؟

کنترل هم که ...!
                ممنون می شم یه منبع معرفی کنید. چون امسال تصمیم گرفتم دیگه روی این درس انرژی هدر ندم!

گرایش مد نظرم هم الکترونیک_ دیجیتال هست.
                قصد شرکت در کلاس کنکور هم ندارم.
                پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون.
                It is what it is
                آموزش های ویدئویی به سبک MBED
                پروژه EasyMCU :: تا ارائه چیزی نمانده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                  سلام
                  سپاس از راهنماییتون
                  میشه کتابهای مرجع خوب رو معرفی کنید توی همه ی دروس ؟
                  سلام مجدد
                  کتابهای مرجع خوب؟! همونایی که در دانشگاه بهتون معرفی کردن مثل ماشین چاپمن و مدار دسور و هیت و الکترونیک نشلسکی و صدرا و ....
                  حتما ریاضی عمومی رو سریع بخونید تا برای انتگرال گیری و مشتق گیری و .... آماده باشید
                  جانم به فدای ائمه اطهار
                  می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

من کتابهایی رو که دارم معرفی میکنم خواستم بدونم با داشتن این کتابها لازمه که بازم به سراغ کتابهای مرجع برم آخه بعضی هاشون هم مرجع هستند آیا خواندن کتابهای مرجع زمان مارو تلف نمی کنند مثل کتاب صدرا و .... و اینکه شما کدوم کتابهارو میپسندید این کتابها بعضیهاشون قدیمی هستند ولی مبحث همونه شاید اونهایی که تستی هستند تستهاشون قدیمی باشه ولی خوب میشه تست دانشگاه تهران رو خرید و توی 2 ماه اخر اونو خوند .
                    ابتدا زبان
                    504 – زبان تخصصی ماهان – کتابچه ی واژگان عمومی ماهان . کتاب دانشگاهی زبان تخصصی برق کنترل الکترونیک مخابرات که کتاب راهنماشو هم دارم . از این کتاب جزوه ندارم
                    ریاضیات
                    معادلات پوران پِژوهش - معادلات کرایچیان - ریاضی مهندسی پارسه - آمارواحتمالات دکتر نیکوکار - امارواحتمالات مدرسان شریف . جزوه یه ریاضی مهندسی و معادلات استادمم هست
                    مدار
                    تحلیل مدار 1 کاردانی به کارشناسی مدرسان که به نظر من بی نظیره – مدار 2 پارسه – مدار های الکتریکی پردازش . جزوه مدار 2 از 2 استاد دارم آخه بار اول حذفش کردم .
                    الکترونیک
                    الکترونیک 1 کاردانی به کارشناسی شریف که مباحث دو رو هم شامل شده تقریبا اینم بی نظیره به نظر من - الکترونیک 1و2 علوی – روش طراحی و تحلیل مدارهای الکترونیک دکتر مافی نژاد – الکترونیک پردازش – مدارهای میکرو الکترونیک صدرا و اسمیت - الکترونیک 1 و 2 تقی شفیعی . الکترونیک زیاد دارم . جزوه یه خاصی از این درس ندارم .
                    کنترل
                    سیستمهای کنترل خطی راهیان ارشد – کنترل خطی مدرسان شریف . و جزوه ی استاد که ارزش خوندن داره .
                    سیگنال
                    سیگنال علوی و سیگنال شریف مدرسان شریف .
                    الکترومغناطیس
                    الکترومغناطیس ندارم ولی یکی هست فیزیک الکتریسیته و مغناطیس که مربوط به دوره کاردانی به کارشناسیه .

من الکترومغناطیس و زبانم خیلی خیلی ضعیف تر از بقیه است گرچه در مابقی هم ضعیف هستم ولی یکی از دوستان گفت در همین سایت که اشتباه دو سه تا درس و حدف کرد .
                    من مدار منطقی و ریز پردازنده رو هم میخونم روزی یک ساعت با اون که واسه الکترونیک ضریبش صفره ولی خوب شاید این امیدی شد واسه رشته ی مکاترونیک . حالا نمیدونم آیا خوندن یک ساعت از این درس لطمه میزنه به قبولی یا نه ؟

متاسفانه امروز امتحان کردم و تقریبا بخش یک سیگنال رو خوندم ولی باز نتونستم تستهای سال 86 که از بخش یک اومده بود رو بزنم حتی توضیحاتشو که خوندم باز هم متوجه نشدم که چطوری اون گزینه شده :surprised:

نوشته اصلی توسط sharin
                    سلام.
                    اصولا جزء اون دسته از افرادی هستم که نمی تونم فقط درس بخونم !!

کتاب چنگ برای الکترومغناطیس رو زمان دانشجویی خوندم ، اما سوالای پایان فصلش برای من واقعا قابل حل نبودن ! اکثرا !
                    جواب ها رو از کجا می شه پیدا کرد ( حل المسائلش هم تا اونجایی که یادمه جالب نبود. ) برای کنکور هم این درس رو نخوندم و نزدم.
                    آیا لازمه همه ی فصل ها رو خوند یا بخشی خوندن رو توصیه می کنید؟

الکترونیک رو خدار رو شکر مشکل خاصی ندارم.

برای مدار کارو زرگر رو خوندم ، اما نه چندان خوب ، توی کنکور مدار رو هم خیلی بد زدم!
                    سرفصل های مدار2 هم زیادهه و در دوران کارشناسی هم فقط پاس شد! و سرفصل ها کامل نشد.
                    آیا مدار هم باید بخشی خوند و قید بعضی فصل ها رو زد؟

کنترل هم که ...!
                    ممنون می شم یه منبع معرفی کنید. چون امسال تصمیم گرفتم دیگه روی این درس انرژی هدر ندم!

گرایش مد نظرم هم الکترونیک_ دیجیتال هست.
                    قصد شرکت در کلاس کنکور هم ندارم.
                    باید بگم من هم نمی تونم فقط درس بخونم ولی داداشم تونست و رتبش توی رشته ی خودش یک رقمی شد
                    من هم خیلی سوالات و متوجه نمیشم حتی جواب حلش هم هست فکر کنم دلیلش ریاضی ضعیفمون هست .
                    اشتباه اگر درسی رو حذف کنید مخصوصا من که امسال قصد دارم حداقل 6 ماه تا 7 ماه فرصت روش بزارم . و این ترم هم سیگنال دارم و دارم سیگنال رو می خونم .
                    اگه الکترونیک مشکل ندارید باعث نشه روش فرصت کمتری بگذارید . این کار اشتباه است .
                    اشتباه ما همینه کتابهامونو خوب نمیخونیم و میگیم چرا خوب کنکور نزدیم و .... یا این کتابه بدرد نخوره و ... البته بعضی از کتابها بهتر از بعضی کتابها هستند ولی ما کتاب بد نداریم .
                    مدار 2 رو که اصلا نباید بخشی خوند ولی شاید بشه مدار یک رو بعضی جاهاشو بخشی خوند .
                    واسه کنترل خودمم کمک نیاز دارم واسه سیگنال هم همین طور . الکترومغناطیس هم همین طور
                    قبولی توی دیجیتال سال به سال سختر میشه و اینکه به نظر من بزودی گرایش دیجیتال رتبه های پایین تری را نسبت به گرایش های دیگر الکترونیک میگیره .
                    ولی هر دو مون قبول میشیم توی شریف دیجیتال . همکلاسی هم میشم من میشم رتبه 2 تو هم میشی یک آیا نمیشه قبول شیم خدارو چه دیدی شاید دیدی شد

دیدگاه

آقای طبسی همه این منابع رو دارید؟ :eek: oo:
                      نه خوبن همینا. نکته ای بگم؛ فرمودین که امروزم سیگنال خوندین و نتونستین تستهای 86 رو حل کنید؟! تستها سختن.من اینجوری بودم که وقتی درس رو می خوندم تمرین زیاد حل می کردم و بعد از مدتی نسبتا طولانی یک جهش رخ می داد و میتونستم عالی سوالات خیلی سخت رو هم حل کنم!! به قول استادم تو ذهنم می نشت.تست کنکور نهایت سختی سوالات هست و نباید انتظار زیاد از حد داشته باشید به این زودی.در ضمن فکر کنم بر میگرده به همون بحث خواندن مرجع.قبلا گفتم لازم شد 2بار و بیشتر اون فصل رو با تمام تمرینات بخونید تا ملکه ذهنتون بشه.این خیلی مهمه که تستهای 3 فصل اول رو با احتمال بالای 90% بتونید بزنید نه اینکه تمام کتاب سیگنال رو با این کیفیت امروز بخونید و من قول می دم که یک تست رو هم نمیتونید در کنکور حل کنید.گفتم قول چون میدونم که طراحان سوال 12 سوال میدن برای حل کردن اونایی که خودشون قبولشون دارن نه برای تمرین درسی بچه های در سطح ما علمی-کاربردی ها و آزاد ها و .... .امیدوارم متوجه باشید.یعنی نگران کامل نکردن کل تستهای کل منابع موجود و اونم تمام فصولشون نباشید.سعی کنید که بتونید اون فصلهایی رو که می خونید حتما تستهاش رو بزنید.باز هم تکرار می کنم میرسید ولی اگر نرسیدین مثلا 15% آخر مراجع رو تست نزنید عیبی نداره،عوضش خود فصل رو با تمریناش کار کردین.اینجا بحث سرعته نه سواد! شما سواد رو کسب کنید با میانگین 50% هم شریف قبولید.
                      جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

همه ی اون منابع رو دارم :biggrin: ولی اکثرا قدیمیند که قدیمی بودنش زیاد لطمه نمیزنه مخصوصا کتابهای مرجعش هیچ فرقی نمی کنه .
                        پس با این حساب که شما میگید کتابهای سیگنال و کنترل و مغناطیسم اصلا برای شروع خوب نیستند و باید کتابی گیر بیارم که توش تمرین داشته باشه چون تمرین ندارن .

دیدگاه

مغناطیس که ندارید اصلا،پس بخرید!!!! اما برای سیگنال که حتما باید خود اپنهایم رو بخونید و برای کنترل هم مثلا اگاتا و هم از این تستی ها رو باید داشته باشید.
                          جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

سلام
                            نمیدونم چرا میرتسم وقت بزارم روی کتابهای مرجع . امروز با استادم صحبت کردم گفت وقت نمیکنی اگه مرجعها رو بخونی . گفت اگر بخونی هر کدوم 2 سال وقت میبره . گفت شما باید کتابهای مرجع رو توی همین دوسال میخوندی و نگاه میکردی و ... .
                            از جهتی راست میگه :smile:از جهتی هم اقای پاشایی راست میگه :biggrin:. دیگه کلا موندم :surprised:. تازه ایشون فقط ملاکش قبولی بود که خوب همین هم خوبه ولی گرایش مد نظر من توی دانشگاههای معلمولی نیست و ایشون نمیدونست که من دوست دارم برم به گرایش دیجیتال خالی که دیگه اخرش شهید بهشتیه تهرانه که حدااقل باید زیر 700 بشی . تازه ایشون با اون که خودش سیستم مخابرات خونده میگفت الکترومغناطیسو نخون ولی بقیه رو بخون . خیلی هم تاکید داشت روی خوندن زبان . من بهش گفتم زبانم ضعیفه :mrgreen:ولی باز گفت خوب باشه . oo: جالبه که ایشون خیلی هم تاکید داشت روی خوندن کنترل . میگفت کنترل خیلی اسونه در صورتی که خیلی هم سخته . انگار هیچ نگاهی روی کنترل سالهای اخیر نداشته .
                            ولی من تصمیمو گرفتم میخوام بخونم دیگه توکل به خدا
                            اگر سیگنال کتاب نارنجی پوران پژوهش اقای مومن زاده رو بخونیم چطوره یا راهیان ارشد ؟
                            و مثلا کتترل فقط بخش هایی رو که درکش سنگینه و تستاش مشکله فقط یه نگاه توی مراجع داشته باشیم مثل بخش نایکویست و نیکلاژ و بود ؟
                            اگر بازهم اقای پاشایی و دوستان راهنمایی کنند خیلی سپاس گذار میشیم . تا من مسیرمو تا قبل از امتحانات مشخص کنم .

دیدگاه

اینکه وقت کم میارید یا نه مساله جدی هست و خودتون میدونید اینارو.من راه کلی رو گفتم و تنظیم دقیق با شما.اما توصیه الان من به شما با توجه به پایه درسیتون اینه که حداقل توضیحات مراجع رو بخونید.چیزی که خیییلی وقتگیره حل تمرینات آخر فصلهاشونه نه خواندن متن فصول و حل تمریناتش داخل توضیحات.اگر اینکارو نکنید نمیشه به رتبه های زیر 1000 فکر کرد مگر اینکه پایه قوی داشته باشید. استادتون بدم نگفت،الان که یادم میاد می بینم منم بیچاره شدم تا تونستم اکثر مراجع رو تا مقدار خوبی بخونم و اکثرشون رو کمتر از نصف خونده بودم اونم در طول 4 سال تحصیلم بود!اینه که میگن پایه درسی سالها زحمت می خواد و از وقتش بگذره خیلی کار سخت میشه.اما شما میتونید هدفگرایی رو بیشتر کنید تو کارتون.اگر با تمرکز بخونید و واقعا تا بهمن بشینید خونه و با روحیه بخونید تا حد بسیااااری حل میشه و میتونید موفق بشید.نگران نباشید و با توکل به خدا شروع کنید.برای زبان بهترین گزینه کلاس مکالمه عمومی هست.البته در موسسه ای خوب.کدوم شهر هستین؟
                              جانم به فدای ائمه اطهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                                اینکه وقت کم میارید یا نه مساله جدی هست و خودتون میدونید اینارو.من راه کلی رو گفتم و تنظیم دقیق با شما.اما توصیه الان من به شما با توجه به پایه درسیتون اینه که حداقل توضیحات مراجع رو بخونید.چیزی که خیییلی وقتگیره حل تمرینات آخر فصلهاشونه نه خواندن متن فصول و حل تمریناتش داخل توضیحات.اگر اینکارو نکنید نمیشه به رتبه های زیر 1000 فکر کرد مگر اینکه پایه قوی داشته باشید. استادتون بدم نگفت،الان که یادم میاد می بینم منم بیچاره شدم تا تونستم اکثر مراجع رو تا مقدار خوبی بخونم و اکثرشون رو کمتر از نصف خونده بودم اونم در طول 4 سال تحصیلم بود!اینه که میگن پایه درسی سالها زحمت می خواد و از وقتش بگذره خیلی کار سخت میشه.اما شما میتونید هدفگرایی رو بیشتر کنید تو کارتون.اگر با تمرکز بخونید و واقعا تا بهمن بشینید خونه و با روحیه بخونید تا حد بسیااااری حل میشه و میتونید موفق بشید.نگران نباشید و با توکل به خدا شروع کنید.برای زبان بهترین گزینه کلاس مکالمه عمومی هست.البته در موسسه ای خوب.کدوم شهر هستین؟
                                سبزواریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X