پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی
سلام
سوالاتی دیگر
1-شما ترانس رو با دست میپیچید یا دستگاه
2-اگر قطر سیم لاکی سیم پیچ اولیه یا ثانویه تغییر کند ولی تعداد دور همان باشد چی اتفاقی میافتد
ممنون
سلام ، لطفا مشخصات هسته های ترانس اول و دوم رو هم اعلام کنید.
بهتر نیست از دیود های فست استفاده کنید به جای em518 ؟
سلام به شما دوست عزیزم
وقت بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
با توجه به اینکه فروشنده محترم(عرفان الکترونیک)فرمودند که این هسته پارت نامبر نداره نمیتونم با اطمینان چیزی بگم
ولی با توجه به تستهای مختلف که با هسته های مختلف گرفتم جنس فریت هسته کاملا جوابگوی فرکانس کار مدار هست
اما ابعاد رو خدمتتون عرض میکنم عرض ترانس 29 میل و ارتفاع ترانس 21 میل و سطح مقطع هسته 10 میل هستش
با توجه به آزمایشهای مختلف دیود EM 518 جواب بسیار خوبی داد اما دیودهای دیگه هم واقعا خوب بودن مثلا UF 4007 خیلی خوب بود
حالا از هر دیودی که خوب جواب بده میتونید استفاده کنید اما قاعدتا دیودهای فست مناسب تر هستن
و حسن استفاده از دیود EM 518 ولتاژ معکوس بالای دیود هست که 2000 ولته و باعث میشه دیود کمتری سری کنیم...
سلام
سوالاتی دیگر
1-شما ترانس رو با دست میپیچید یا دستگاه
2-اگر قطر سیم لاکی سیم پیچ اولیه یا ثانویه تغییر کند ولی تعداد دور همان باشد چی اتفاقی میافتد
ممنون
سلام دوست عزیز
وقت بخیر
بنده ترانسها رو با دست میپیچم
کلا هر چه قطر سیم بیشتر بشه مقاومت سیم کمتر میشه و تحمل جریان بیشتری رو خواهد داشت
و هر چه قطر کمتر بشه مقاومت بیشتر و تحمل جریان کمتری خواهد داشت
شما باید با توجه به جریان مورد نیاز قطر سیم رو انتخاب کنید
چون هر چقدر سیم قطرش بیشتر باشه ترانس شما هم بزرگتر میشه
سوالی بود در خدمتم...
سلام
وقت بخیر
دلیل جرقه زدن هسته فریت شما عدم رعایت نکاتی هست که بنده در آموزش ذکر کردم
شما برای جلوگیری از جرقه زدن بدنه هسته فریت باید با چند لایه چسب نواری هسته رو نسبت به سیم پیچ ترانس عایق کنید....
سوالی بود در خدمتم
دوستان عزیزم اگه واقعا تمایل دارید که آموزش ساخت ترانس پالس رو قرار بدم لطفا قطعات شماتیکی که قرار دادم رو تهیه کنید که مرحله به مرحله با هم پیش بریم و در واقع مرحله آخر شامل ساخت ترانس پالس میشه چون میخوام نتایج کار شما رو هم ببینم هر چند طبق قولی که دادم حتما آموزش ساخت ترانس پالس رو قرار میدم
ممنون میشم
ارادتمند همه تون...
دوستان عزیزم اگه واقعا تمایل دارید که آموزش ساخت ترانس پالس رو قرار بدم لطفا قطعات شماتیکی که قرار دادم رو تهیه کنید که مرحله به مرحله با هم پیش بریم و در واقع مرحله آخر شامل ساخت ترانس پالس میشه چون میخوام نتایج کار شما رو هم ببینم هر چند طبق قولی که دادم حتما آموزش ساخت ترانس پالس رو قرار میدم
ممنون میشم
ارادتمند همه تون...
متاسفانه هیچ کدوم از قطعات در شهرستانها پیدا نمیشن
بنده قبلا یکسری لوازم از تهران گرفته بودم که بکار میان
بجای اسپارک گپ 2400 سه تا 800 ولتی یا 4 تا 600 ولتی دارم
به جای دیودها ، دو یا سه سری UF4007 یا از دیودهای فست 3000ولتی 1 آمپر که قبلا از عماد الکترونیک گرفته بودم در نظر گرفتم
ولی هنوز تو خازن گیر دارم چون خازنهای من 330 نانو فاراد 1200 ولتی هستن که اینجا بکار نمیاد
سلام
دوستان کسی در توانش هست قطعات مورد نیاز رو خریداری و برای اینجانب ارسال بفرماید
زیرا من در شهری زندگی میکنم که قطعات در ان یافت نمیشود
اخر من چه کار کنم هیچ سایتی هم اسپارک گپ و خازن ها رو نداره
یا لااقل اگر سایتی میتونید معرفی کنید یا فروشنده ای
اگر در توانتان هست لطفا دریغ نفرمایید
ممنون
متاسفانه هیچ کدوم از قطعات در شهرستانها پیدا نمیشن
بنده قبلا یکسری لوازم از تهران گرفته بودم که بکار میان
بجای اسپارک گپ 2400 سه تا 800 ولتی یا 4 تا 600 ولتی دارم
به جای دیودها ، دو یا سه سری UF4007 یا از دیودهای فست 3000ولتی 1 آمپر که قبلا از عماد الکترونیک گرفته بودم در نظر گرفتم
ولی هنوز تو خازن گیر دارم چون خازنهای من 330 نانو فاراد 1200 ولتی هستن که اینجا بکار نمیاد
سلام
وقت بخیر
بله کاملا متوجهم که قطعات کمیاب هستن
این نقشه رو برای گرفتن آرک تا حدود 10 سانت طراحی کردم
پس اگه دوستان موافقن مقادیر رو کم کنم مثلا برای 3 الی 4 سانت آرک
که بتونید قطعات رو به راحتی تهیه کنید
منتظر نظرات دوستان هستم
ارادتمند همه تون...
سلام
دوستان کسی در توانش هست قطعات مورد نیاز رو خریداری و برای اینجانب ارسال بفرماید
زیرا من در شهری زندگی میکنم که قطعات در ان یافت نمیشود
اخر من چه کار کنم هیچ سایتی هم اسپارک گپ و خازن ها رو نداره
یا لااقل اگر سایتی میتونید معرفی کنید یا فروشنده ای
اگر در توانتان هست لطفا دریغ نفرمایید
ممنون
سلام
وقت بخیر
راستش خودم هم برای تهیه قطعات مشکل داشتم
اما از تهران تهیه کردم
حالا اگه مایل هستین مدار رو ضعیف تر کنیم که قطعاتش یافت بشه
منتظر نظرات شما هستم...
بله کاملا متوجهم که قطعات کمیاب هستن
این نقشه رو برای گرفتن آرک تا حدود 10 سانت طراحی کردم
پس اگه دوستان موافقن مقادیر رو کم کنم مثلا برای 3 الی 4 سانت آرک
3الی4سانتیمتر ارک هم خوبه در صورتی که جریانش بالا باشه
در ضمن 10 سانتی متر ارک به نظر بیش از حد زیاد میاد مگر دنبال کاربرد خاصی از این مقدار ارک زدن باشید
حالا این نظر شخصی بنده بود من که راضی هستم با قطعات فراوانتر اما با قدرت کمتر ساخته بشه
ممنون
3الی4سانتیمتر ارک هم خوبه در صورتی که جریانش بالا باشه
در ضمن 10 سانتی متر ارک به نظر بیش از حد زیاد میاد مگر دنبال کاربرد خاصی از این مقدار ارک زدن باشید
حالا این نظر شخصی بنده بود من که راضی هستم با قطعات فراوانتر اما با قدرت کمتر ساخته بشه
ممنون
کلا هدف از ساخت این مدار هر چیزی بوده به جز شوکر!!!
اول تاپیک هم عرض کردم که بنده راضی نیستم کسی از این مدار به عنوان شوکر استفاده کنه...
اگه کسی بتونه این مدار رو خوب عایق بندی کنه برای ساخت بقیه مدارات ولتاژ بالا با توان کم به مشکل بر نمیخوره
حالا نظر خودم 3 سانت آرک هست منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم...
حالا نظر خودم 3 سانت آرک هست منتظر نظرات بقیه دوستان هم هستم...
با سلام
راستش رو بخواین اگرکسی دنبال ساخت شوکر باشه به هیچ وجه نباید روی این مدار کارکنه بنده کاملا و به شدت مخالف پایین آوردن سطح قدرت مدار هستم چون این مدار میتونه زیر ساخت تحقیقات و آزمایشات گوناگون در زمینه هایی که های ولتاژ پایه اونه ؛ باشه
و موردیه که برای اولین بار مطرح میشه که میتونه مرجع باشه
از جناب تسلا خواهشمندم به آموزش خودشون با قطعات اصلی ادامه بدن و ضمن توضیحات برای کسانی که نتونستن قطعه مناسب رو پیدا کنن شرح بدن که اگر فلان قطعه پیدا نشد بجاش فلانی رو بذارید تا قدرتتون کم بشه بنده خودم برنامه ریزی کردم برای تهیه قطعات برم تهران و جهت پیشبرد تایپیک راضی هستم برای حداکثر 10 نفر از دوستان شهرستانی هم قطعات رو بگیرم و با فاکتور ارسال کنم
از جناب تسلا خواهش میکنم که محبت کرده و ادامه آموزش رو قرار بدن
به محض اینکه آموزش تموم شد بنده قطعات رو تهیه میکنم
دیدگاه