اینم شوکردوترانسه که امروزتمومش کردم البته این یه نمونه اولیس جاواسه قویترشدن داره
دوست عزیز تا دلت بخواد کلیپ شوکر تو یوتیوب فراوانه اینکه نمیشه تبادل اطلاعات شما باید شماتیک خودت رو که روش کار کردید بذارید!!! اگه چند صفحه قبل برید بنده هم کلیپ گذاشتم شوکر پر قدرت هستش
خیلی عالی بود .
ترانس دومی دور اولیش و ثانویش چقدره ؟
ثانویش چند اهم شده ؟
اسپارک گپ خریدین یا خودتون ساختین ؟
اگه امکانش هس مراحل ساخت ترانس دومیشو بزارین !
برای یک ::
بار ایستادن:::
صد بار زمین خوردم::::
زمین خوردن مهم نیست:::::
دوباره برخاستن مهم است ::::::
پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی
متاسفانه اکثر دوستان میخوان شوکر بسازند و تمام بشه بره مثلا اولیه ترانس 15 دور ثانویه 1000 دور ... هیچ وقت هم از خودتون نمی پرسید چرا 15 دور باید باشه و چرا مثلا چرا 20 دور میشه شوکر کار نمیکنه چرا تحلیل نمی کنید.چرا دنبال علمش نیستید؟!!! حتما باید از سایتهای خارجی و روسی و چینی کپی کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی
متاسفانه اکثر دوستان میخوان شوکر بسازند و تمام بشه بره مثلا اولیه ترانس 15 دور ثانویه 1000 دور ... هیچ وقت هم از خودتون نمی پرسید چرا 15 دور باید باشه و چرا مثلا چرا 20 دور میشه شوکر کار نمیکنه چرا تحلیل نمی کنید.چرا دنبال علمش نیستید؟!!! حتما باید از سایتهای خارجی و روسی و چینی کپی کنید؟!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
ببین دوست عزیزاگه قراربه کپی کردن بودالان دست همه یه شوکربودمندست کم25ساله کارم الکترونیکه شایدخیلی ازمدارهاروبشه ازشماتیک انجام دادولی توزمینه شوکرمخصوصادوترانسه احتیاج به محاسبات هست یک دوما تومسئله ساخت ترانسها حتمابایداول علم بعدشم تجربه لازمه کاره
دوست عزیز تو این مداری که اوراق کردی کقدار خازن چقدر بود؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
دوست عزیز تا دلت بخواد کلیپ شوکر تو یوتیوب فراوانه اینکه نمیشه تبادل اطلاعات شما باید شماتیک خودت رو که روش کار کردید بذارید!!! اگه چند صفحه قبل برید بنده هم کلیپ گذاشتم شوکر پر قدرت هستش
راستی من شوکری که فرمودیدساختیدتوچندصفحه قبل پیدانکردم میشه لطفا لینکشودوباره بذارید ممنون میشم
یه سری هستن استادبه انحراف کشوندن مبحث هستن البته من نمیدونم چرا ولی بنده به نوبه خودم هرکلیپی که گذاشتم ازشوکرهایی که ساختم آخرش نوشتم اگه سوالی هست درخدمتم ولی بعضی ازدوستان عوض سوال کردن میان میگن کپی کرده و.... بحث به انحراف میره
ببین دوست عزیزاگه قراربه کپی کردن بودالان دست همه یه شوکربودمندست کم25ساله کارم الکترونیکه شایدخیلی ازمدارهاروبشه ازشماتیک انجام دادولی توزمینه شوکرمخصوصادوترانسه احتیاج به محاسبات هست یک دوما تومسئله ساخت ترانسها حتمابایداول علم بعدشم تجربه لازمه کاره
بله دوست عزیز اونی که دست شماست کپی شده هستش!!! اگه قبول نداری یه کلیپ کامل که هم منبع تغذیه و هم ترانس کامل تو فلیم مشخص باشه بذار مشخص بشه که کپی هست یا نه . یا اینکه تعداد دور اولیه رو بگید. علت اینکه دست همه شوکر نیست !!! اولا از کجا میدونی دست همه شوکر نیست؟ و اینکه شاید خیلی ها علاقه ندارند نگه دارند.و اینکه تا جایی که اطلاع دارم خیلیها نمی تونند از روی کپی شوکر بسازند!!! چون مدار رزنانسی هستش دقیق همون نمیشه . مثلا یه شوکر چینی رو بازش کنید و فقط اولیه ترانس رو باز کنید و دو باره ببندید . دیگه کار نمیکنه
البته من به شما جسارت نکردم ناراحت نشید. در کل منظورم اینه بیاییم خودمون بسازیم
یه سری هستن استادبه انحراف کشوندن مبحث هستن البته من نمیدونم چرا ولی بنده به نوبه خودم هرکلیپی که گذاشتم ازشوکرهایی که ساختم آخرش نوشتم اگه سوالی هست درخدمتم ولی بعضی ازدوستان عوض سوال کردن میان میگن کپی کرده و.... بحث به انحراف میره
بله حرف شما رو قبول دارم متاسفانه چون اطلاعاتشون کمه و دوستانی هم که تاپیک اموزش گذاشتند هم اطلاعاتشون خیلی ضعیفه
سلام وخسته نباشی مهندس عزیز بایدبهت تبریک بگم کارت خیلی خوب بوده ومعلومه زحمت زیادی کشیدی وبراش وقت گذاشتی وپاسخش روهم گرفتی فقط خواستم خدمتت عرض کنم اگه ممکنه این مدارروکه کلیپشوگذاشتیو بایه لامپ 100وات امتحان کن ببین نتیجه چی میشه اگه بتونه روشنش کنه اندازه یه شوکردوترانسه قدرت داره کلیپشم برامون بذار
سلام به همه دوستان
وقتتون بخیر
بخاطر غیبت طولانی عذر میخوام
واقعا مدتی خیلی کار داشتم و هم چنان درگیرم
در جواب شما آقای ولوی عزیز باید بگم اتفاقا با یه لامپ 100 وات تست کردم و لامپ رو کامل روشن میکرد انشاالله فردا حتما حتما فیلمش رو میذارم براتون
دلیل پرقدرت بودن ولتاژ زیاد هستش من که 6 تا سلول باطری دارم می بینم به نظر هر 6 تا سرس شده!!! در هر حال خودش هم باید تایید کنه
آقای sadof عزیز در جواب شما باید بگم خیر بنده از شش سل باتری به صورت سری و موازی استفاده کردم در واقع باتریها سه تا سه تا موازی شدن و برای بالا بردن آمپر این کار کردم و ولتاژ معادل باتریها 7.4 ولت هست و 6 آمپر هم جریان میده اگه دقت کنید تو فیلمی که گذاشتم مشخصه که قطب مثبت باتریها با هم یک جهت دارن
من که آخر نفهمیدم نقش اون خازن تو ورودی چیه
واس من وقتی خازن از تو مدار حذف میکنم قدرتش بیشترم میشه
واس شماها ام اینجوریه یا واس من مشکل داره ؟
دوست عزیز مدار بدون اون خازن که با ترانس موازی شده هم کار میکنه
این خازن باعث میشه مدار به حالت رزونانسی دربیاد و مسلما دوستان میدونن که این خازن در فرکانس خاصی با سیم پیچ اولیه ترانس به رزنانس در میاد به عبارتی ظرفیت خازن شما بستگی به فرکانس کاری مدار شما داره و فرکانس کاری مدار هم وابسته به تعداد دور سیم پیچ ها و اندازه هسته و حتی مقاومت های روی گیت ماسفت ها هست(بنده به صورت تجربی تاثیر مقاومتها رو در تغییر فرکانس دیدم البته با یه تحلیل ساده هم میشه تاثیرش رو فهمید)
و چون ترانس من مشخصاتش با ترانس شما فرق داره مسلما خازن هم ظرفیت دیگه ای باید داشته باشه
پس شما نمیتونید از خازن با هر ظرفیتی استفاده کنید و اگر خازن تاثیر منفی در کارکرد مدار شما داره به علت مناسب نبودن ظرفیت خازن شما هست
پس کمی حوصله میشه بهترین ظرفیت رو با آزمون و خطا بدست آورد
دوستان خواهشا از بحث های نا مربوط خودداری کنید چون کلا موضوع عوض شده و بعضی از دوستان تاپیک رو به مسیردیگه ای بردن
هدف بنده فقط استفاده دوستانی از این مدار هست که تا حالا موفق به ساخت شوکر نشدن و یا نتیجه خوبی نگرفتن تو ساخت شوکر
از همه دوستان بخاطر توجه کردن ممنونم
سلام به همه دوستان عزیز
چند روزی رو ساخت یه مدل جدید شوکر کار کردم و نسخه اولیه اش جواب نسبتا خوبی داده و به راحتی 5 سانت آرک میزنه
البته تو این آزمایش باتریام خیلی ضعیف بودن و خرجی مدار رو ضعیف کرده
اگه دوستان مایل هستن آموزش ساخت این شوکر رو میذارم...
اینم فیلم عملکرد مدار My-new-taser.mp4 My-new-taser.mp4
سلام به شما دوست عزیز
ممنونم
قابل شما عزیزان رو نداره
دارم یه مدل جدید افزاینده میسازم که نتیجه بسیار بهتری خواهد داشت
که به زودی تقدیم دوستان میکنم انشاالله
مهندس میشه لطف کنی آموزش این مدارو بزاری !
برای یک ::
بار ایستادن:::
صد بار زمین خوردم::::
زمین خوردن مهم نیست:::::
دوباره برخاستن مهم است ::::::
دیدگاه