اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

نوشته اصلی توسط amir6000 نمایش پست ها
    سلام
    شوکر شوکره دیگه چه فرقی میکنه !!! موضوع تایپیک هم که شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتیبه صفحه قبل مراجعه کنید کلیپ نوع خازنی هم گذاشتم چرا الکی گیر میدید!!!!!!
    مگه نوشته فقط شوکر از نوع خازنی؟!!! در ضمن لطف کنید بفرمایید کدوم موضوع خارج از بحث شوکر بوده به مدیر بگم حذف کنه
    دوست عزیز بین عملکرد شوکرها تفاوت وجود داره واقعا و بحث این تاپیک در مورد شوکرهای خازنی هست و هدف از ایجاد این تاپیک این بوده که دربا ه شوکرهای خازنی بحث کنیم
    بعدش واقعا لحن صحبت شما نامناسبه
    من کجا گیر دادم؟
    اگر هم میخواید درباره شوکرهای دو ترانسه بحث کنید خودتون لطف کنید و یه تاپیک جدید ایجاد کنید و اونجا در موردش با دوستان علاقه مند بحث و گفت و گو کنید
    ممنون از توجه شما...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
    دوست بسیار گرامی جناب تسلا
    راستیتش با وجود یکی دو نفر از کاربرهای جنگنده!! و با وجود تذکرات فراوان ، ادامه بحث بی فایده هست
    دوست عزیز راستش هدفم فقط این بود که بقیه دوستان هم بتونن ازنتیجه کار استفاده کنن ولی متاسفانه حتی یک نفر هم نتیجه ای نزدیک به فیلمی که گذاشتم رو به دست نیاورده
    خودم الان از شوکرهای دو ترانسه نتیجه خیلی خوبی گرفتم اما آدم دیگه دل و دماغ نوشتن آموزش جدید براش نمیمونه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
      دوست عزیز راستش هدفم فقط این بود که بقیه دوستان هم بتونن ازنتیجه کار استفاده کنن ولی متاسفانه حتی یک نفر هم نتیجه ای نزدیک به فیلمی که گذاشتم رو به دست نیاورده
      سلام
      بله حق با شماست
      راستی اون کلیپ رو من ندیدم اگه مقدوره مجدد بذار. معمولا میسازند نتیجه میگیرند دیگه خبر نمی دند.حالا شاید حوصله ندارند یا به دلیل برخی مشکلات البته دوستانی هم زحمت میکشند و کلیپ هم میذارند.

سلام
      دوستانی که با حضور من مشکل دارند اگر سه نفر تایید کنند. من انجمن رو ترک کنم و کاربری خودم رو حذف کنم
      لطفا همینجا اعلام کنید.چون نمی خوام مزاحم کسی باشم بدرود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir6000 نمایش پست ها
        سلام
        بله حق با شماست
        راستی اون کلیپ رو من ندیدم اگه مقدوره مجدد بذار. معمولا میسازند نتیجه میگیرند دیگه خبر نمی دند.حالا شاید حوصله ندارند یا به دلیل برخی مشکلات البته دوستانی هم زحمت میکشند و کلیپ هم میذارند.

بعد از کلی گشتن بالاخره فهمیدم فیلم عملکرد مدار رو کجا گذاشتم؟ دوست عزیز شما تو صفحه 6 میتونید اون فیلم رو ببینید

سلام
        دوستانی که با حضور من مشکل دارند اگر سه نفر تایید کنند. من انجمن رو ترک کنم و کاربری خودم رو حذف کنم
        لطفا همینجا اعلام کنید.چون نمی خوام مزاحم کسی باشم بدرود
        دوست عزیز این چه حرفیه؟ مزاحمت یعنی چی؟ ما اینجا کنار هم جمع شدیم تا از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم و در واقع به دانسته های خود اضافه کنیم فقط باید با هم مهربون باشیم...

دیدگاه

سلام دوستان
          اینم از مدار بنده http://s5.picofile.com/file/82868366..._1653.mp4.html
          برای ورودیش باتری نداشتم مجبور شدم از شارژر مبایل استفاده کنم .
          ترانسم طبق آموزش آقای nikola_tesla روی فریت خطی پیچیده بودم که نمیدونم اشکالم کجا بود که کار نکرد ولی رو هسته E E جواب گرفتم .
          قسمت چند برابر کننده دیود خازنی مدارمم ضعیفه . در کل میدونم جواب خوبی ازمدار نگرفتم . باید یه دستی به سر روش بکشم .

ولی جناب nikola_tesla ما همچنان مشتاقانه منتظر ادامه آموزشتون هستیم
          برای یک ::
          بار ایستادن:::
          صد بار زمین خوردم::::
          زمین خوردن مهم نیست:::::
          دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

دوست عزیز خسته نباشید
            با توجه به اینکه مدار شما با شارژر موبایل داره کار میکنه نتیجه قابل قبوله
            شما اگه از باتری مناسب استفاده کنید نتیجه خیلی بهتری میگیرید
            توصیه میکنم از باتری های لیتیوم پلیمری که نرخ تخلیه بالایی دارن استفاده کنید مثلا باتری 1000 میلی امپر
            25c نتیجه خیلی خوبی خواهد داشت
            و برای خازنهای قسمت افزاینده هم سعی کنید خازنهای مرغوب تهیه کنید

دیدگاه

چقدر اینجا سوتوکور شده .
              کسی دیگه کاری انجام نداده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alishuk نمایش پست ها
                چقدر اینجا سوتوکور شده .
                کسی دیگه کاری انجام نداده ؟
                سلام به شما دوست عزیز
                وقت بخیر
                والا من که دیگه کاری نمونده انجام بدم
                کسی هم فعلا حرکتی نکرده!
                وگرنه بنده مدام تاپیک رو چک میکنم که اگه کسی امری داشت در حد توانم کمک کنم...

دیدگاه

سلام به شما دوست عزیز
                  وقت بخیر
                  والا من که دیگه کاری نمونده انجام بدم
                  کسی هم فعلا حرکتی نکرده!
                  وگرنه بنده مدام تاپیک رو چک میکنم که اگه کسی امری داشت در حد توانم کمک کنم...
                  سلام بسیار عالی وحرفه ای
                  1- اسپارک گپ رو توی مدار جا دادین؟ و دقیقا کجای مدار؟
                  2- خازنهای بعد از ترانس و قبل از دیود دقیقا چند کیلو ولت باید باشن؟
                  3- خازن های بعد از دیود چند کیلو ولت هستن؟
                  4 خازن 2.2 خروجی دقیقا چند کیلو ولت باید باشه؟
                  تموم ای سوالهای تکراری رو پرسیدم تا به یه نتیجه مهم برسم که حتما شما با زحمات فراوان تجربش کردین و اون هم ولتاژ دقیق خازنها برای طول عمر بیشتر این قسمت از مدار هست ممنون میشم اکر این تجربتون هم به اشتراک بزارید
                  سوال دیگه اینکه اگر با ظرفیت خازنها بازی بشه چه تغییری تو مدار رخ میده؟
                  ممنون

دیدگاه

http://s4.picofile.com/file/82878626...DB%B6.3gp.html قدرتمندترین شوکردستساز این شوکرازنوع دوترانس هستش وجریان پرقدرت خروجیش لامپ ۲۰۰وات روروشن میکنه

http://s4.picofile.com/file/8287862542/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B2%DB%B2%DB%B7_% DB%B2%DB%B2%DB%B1%DB%B5%DB%B2%DB%B9.3gp.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alghadirshop نمایش پست ها
                      سلام بسیار عالی وحرفه ای
                      1- اسپارک گپ رو توی مدار جا دادین؟ و دقیقا کجای مدار؟
                      2- خازنهای بعد از ترانس و قبل از دیود دقیقا چند کیلو ولت باید باشن؟
                      3- خازن های بعد از دیود چند کیلو ولت هستن؟
                      4 خازن 2.2 خروجی دقیقا چند کیلو ولت باید باشه؟
                      تموم ای سوالهای تکراری رو پرسیدم تا به یه نتیجه مهم برسم که حتما شما با زحمات فراوان تجربش کردین و اون هم ولتاژ دقیق خازنها برای طول عمر بیشتر این قسمت از مدار هست ممنون میشم اکر این تجربتون هم به اشتراک بزارید
                      سوال دیگه اینکه اگر با ظرفیت خازنها بازی بشه چه تغییری تو مدار رخ میده؟
                      ممنون
                      سلام به شما دوست عزیز و همه دوستان محترم
                      1-در این مدار از اسپارک گپ استفاده نشده و معمولا در این مدل شوکر از اسپارک گپ استفاده نمیشه
                      2-اون خازنها رو بالاتر از 2 کیلو ولت استفاده کنید خوبه(هر چند در مدار خودم از خازنهای 1600 ولتی استفاده کردم و جواب دادچون خازنها قدیمی هستن و واقعا اصلی هستن)
                      3-اون خازنها رو هم سهی کنید بالاتر از 2 کیلو ولت بذارید اگه 4 کیلو موجود باشه خیلی خوبه
                      4-خازن خروجی رو اگه 6 کیلو ولت بذارید خوبه و در دراز مدت مدار بدون مشکل کار میکنه
                      خواهش میکنم
                      برای کارکرد طولانی مدار حتما سعی کنید خازنهایی با کیفیت بالا و با ولتاژ بالا تهیه کنید تا در دراز مدت مشکلی برای خازنها پیش نیاد
                      هرچه ظرفیت خازنها رو بیشتر کنید سرعت آرک زدن مدار کمتر میشه ولی قدرت آرکها و صدای اون خیلی بیشتر میشه و اگه ظرفیت خازن خروجی رو خیلی زیاد کنید طول آرک کمتر میشه ولی قطر آرک خروجی بیشتر میشه و صدای خیلی بیشتری خواهد داشت در ضمن ظرفیتی بیشتر از 4.7 نانو فاراد رو تست نکنید چون طول آرک خیلی کم میشه و اگه فاصله دو الکترود خروجی زیاد باشه سریع اون خازن 4.7 نانو میسوزه یا ممکنه منفجر بشه
                      اگه سوالی بود در خدمتم
                      موفق باشید
                      جدیدترین ویرایش توسط nikola_tesla; ۱۵:۳۹ ۱۳۹۵/۱۲/۱۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط valavi نمایش پست ها
                        http://s4.picofile.com/file/82878626...DB%B6.3gp.html قدرتمندترین شوکردستساز این شوکرازنوع دوترانس هستش وجریان پرقدرت خروجیش لامپ ۲۰۰وات روروشن میکنه

http://s4.picofile.com/file/82878625...DB%B9.3gp.html
                        آفرین خسته نباشی خیلی قوی شده

اسپارک گپش چند ولته ؟

امکانش هست یکم راجب ترانس دومش توضیح بدین ممنون میشم !
                        جدیدترین ویرایش توسط alishuk; ۰۱:۳۷ ۱۳۹۵/۱۲/۱۳.

دیدگاه

با سلام خدمت اقا وحید محترم بنده قسط دارم پروژه 0 تا 100 ساخت شوکر را درست کنم که متاسفانه در بخش ساخت ترانس به مشکل بر خوردم
                          من از ماسفت z44n استفاده میکنم با مقاومت 1 کیلو تا 2
                          مشکل اینجاست که دقیق نمی فهمم چطور تو فیلم ترانس رو پیچیدن 0 تا 100 ساخت شوکر دست ساز

خب من الان یک لامپ کم مصرف 50 وات تهیه کردم
                          ترانسش رو در اوردم
                          وکامل بازش کردم
                          الان که میخاهم سیمپیچی کنم دقیق نمیدونم اولیه با ثانویه منظورش چیه دقیق ابتدا 22 تا 25 دورمیپیچیم گفته که اون رو انجام دادم
                          بعد تو تصویر بعدی گفته مطابق تصویر بقیه سیمپیچی رو ادامه میدیم که نشون داده دوتا سیم دیگه از ترانس اومده بیرون و تا اینجا 4 سیم داره ترانس
                          بعد از اون گفته عایق میزنیم روی قسمتی که سیم پیچی کردیم و بعد از عایق یه سیم نمره 0.008 میاریم و تا جایی که قرقره جا داره سیم پیچی میگنم
                          الان مشکل بنده اینه اون قسمتی که اول سیمپیچی کرده چطوریه چطور 4 تا سیم خارچ شده آیا دوقسمتی سیم پیچی کرده ؟ سیم پیچ هاش کنار هم هستن اگراینطوره مشکل پیش نمیاد برای ترانس
                          لطفا ازتون خواهش میکنم کمکم کنید
                          این بخش اول میشه مثلا طبق اموزش اگر بخوایم بپیچیم البته این ترانس یه مثال که بعدش یه بهتر درست کنم
                          تصویرش
                          http://s1.picofile.com/file/82885181...5_15_12_20.jpg

وبعد هم این بخش آخر سیم پیچی که عایق میزنیم و تا جایی که جا داره قرقره میپیچیم
                          http://s3.picofile.com/file/82885185...5_15_12_31.jpg

به نظرتون کدام مورد درسته
                          این هم نمونه دوم
                          قسمت اول

این قسمت دوم

اینم قسمت اخر

کدام نمونه برای سیم پیچی ترانس این مدار درسته؟

ممنون میشم راهنمایم کنیدخیلی وقته این مسعله در گیرم کرده
                          با تشکر از سایت خوبتون

جدیدترین ویرایش توسط amir0011; ۱۶:۲۹ ۱۳۹۵/۱۲/۱۷.

دیدگاه

جناب amir0011
                            این سوالتون رو در دو تایپیک مطرح کردین که در [پروژه] آموزش ( 0 تا 100 ) ساخت دستگاه ولتاژ بالای قابل حمل پاسخگویی شد

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                              وقت همگی به خیر
                              امیدوارم حالتون خوب باشه و روز به روز در کارتون پیشرفت کنید...
                              مدتی بود که برای ساخت شوکر تلاش میکردم تا اینکه به نتیجه رسیدم و حالا میخوام دوستان دیگه هم از نتایج کار استفاده کنن
                              فقط انصافا و شرافتا استفاده منفی از این مدار نکنید و روی حیوان و انسان تست نکنید و درکل به کسی اسیب نرسانید
                              الان شماتیک مدار رو میفرستم
                              و نکات لازم برای ساخت رو میگم

سیم پیچ اولیه ترانس رو هم با سیم یک زدم و 5+5 دور هستش
                              سیم پیچ ثانویه رو هم از سیم 0.120 استفاده کردم و به تعداد 3200 دور زدم و اهمش هم شده 155 اهم
                              هسته ترانس هم از فریت میله ای که در رادیو موجود هست استفاده کردم که طول هسته 4 سانته
                              برای عایق کاری هم از شارلاک رقیق شده با تینر 20000 استفاده کردم و ترانس رو روی یک قرقره های ولتاژ ساختم...

اینم فیلم عملکرد مدار...

اگه سوالی هست در خدمتم...

راستی از دیود 2cl75 استفاده کردم که دوتا موازی کردم به ازای هر دیود
                              قیمتش هم خیلی مناسبه حدود 500 تومن گرفتم که ممکنه ارزانتر هم بشه تهیه کرد چون دیود 2cl01 که هشت کیلو ولتی هست خیلی ارزانتر هستش
                              و به صورت ازمایشی خازنها رو هم از نوع پلی استر 2.2 نانو با ولتاژ 1500 ولت استفاده کردم که البته زود میسوزن و باید شما دوتا سری کنید
                              و برای خازن خروجی هم از سه تا خازن 2.2 ناونو 2 کیلو ولتی به صورت سری استفاده کردم...
                              به همین راحتی...
                              سلام واقعا عالیه طبق اطلاعاتی که دارم دیود های سری 2CL مثل اچار فرانسه میمونن و خیلی خوب با هر شرایطی کار میکنن

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
                              جناب amir0011
                              این سوالتون رو در دو تایپیک مطرح کردین که در [پروژه] آموزش ( 0 تا 100 ) ساخت دستگاه ولتاژ بالای قابل حمل پاسخگویی شد
                              ویرایش شد تشکر

دیدگاه

سلام به همه دوستان عزیزم
                                وقت همگی بخیر
                                در ساخت شوکر دو ترانسه جواب عالی گرفتم
                                تصمیم بر این شد که آموزشش رو براتون بزارم
                                تمام محاسبات ترانسها رو برای گرفتن نتیجه عالی با دقت انجام دادم
                                و به دوست خوبم آقای valavi هم اصلاعات ساخت رو دادم و ایشون هم نتیجه بسیار خوبی گرفتن
                                فقط امیدوارم مثل همین تاپیک بحث رو به بیراهه نبرن بعضی از دوستان و سعی کنیم همه از تجربیات همدیگه استفاده کنیم...
                                فیلم عملکرد مدار رو هم براتون میفرستم البته این نسخه با قطعات بی کیفیت و باتری ضعیف داره کار میکنه انشاالله سر فرصت فیلم بهترین نسخه رو هم میزارم
                                فیلم عملکرد مدارتقدیم به همه دوستان عزیز

جدیدترین ویرایش توسط nikola_tesla; ۲۰:۴۳ ۱۳۹۵/۱۲/۱۸.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X