اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتی

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
    در مورد آخر هم دوست عزیزمون amir6000 شرطی برای استارتر گذاشتن و آخر سر هم مسئله رو خیلی ساده گرفتن که وارد بودن به الکترونیک کافیه یک روزه شوکر بسازیم . با عرض پوزش از این دوستمون باید بگم به نظر من و خیلی از اساتید ساخت شوکر به این راحتی ها نیست
    سلام
    دوست عزیز من به جناب نیکول جسارت نکردم منظورم این بود که ترانس دوم باید بادست پیچیده بشه!!! چون اگه قرار اماده بخریم خوب یه شوکر اماده میخریم و دیگه الکی وقت خودمون هم هدر ندیدم. با این حال اگه باعث ناراحتی شما و دوستان شدم عذرخواهی میکنم. در کل من به کسی جسارت نکردم دوستان ظاهرا خیلی زود رنج و حساس هستند.هدف من فقط راهنمایی هستش . باز اگه مشکل دارید میتونم شما رو راهنمایی کنم هر مشکلی دارید اینجا یا خصوصی اعلام کنید اگه کمکی از دستم بربیاد انجام میدم
    جدیدترین ویرایش توسط amir6000; ۰۰:۳۷ ۱۳۹۵/۱۱/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kimiya40 نمایش پست ها
      تایپیک رو دوست خوبمون nikola_tesla لطف فرمودن و استار زدن و بسیار هم صادقانه جلو اومدن
      حتی یکی دو بار تاخیری در ادامه مطالب پیش اومد که بنده ازشون خواهش کردم مطلب رو رها نکنند و یک بار هم پیام خصوصی خدمتشون ارسال کردم
      متاسفانه در این تایپیک بر خلاف سایر تایپیک ها ؛ چند نفر از کاربرها برای هم و خصوصا برای استارتر تایپیک هیچ احترامی قائل نیستند و بحث فقط کرکری خوندن برای هم شده
      اکتر کاربران هم به مدار اصلی استارتر توجهی ندارن و برا خودشون مدار ارائه میکنن . کاربر عزیز تو که مدار داری و ساختی مثل این جناب nikola_tesla برا خودت یه تایپیک بزن
      حالا یکی میره زحمت میکشه یه مداری از اینترنتی یا هر جایی پیدا میکنه یا طراحی میکنه (که اون هم معلوم نیست جواب بده. چون این مدارها بر خلاف ظاهر سادشون هزار کوفت و زهرماری دارن از رزونانسش بگیر تا سیم پیچی و عایق کاری و...) میاره میسازه و اون همه وقت و تلاشش و تجربش رو میاره میزاره برای استفاده عموم
      حالا از این به بعد درد سرها برای این بخت برگشته شروع میشه و مجبوره با صبرو متانت و ادب پاسخگوی دوستان باشه و درد از اینجا شروع میشه که :
      یکی میکه طرحت مال خودت نیست از فلانجا کپی کردی
      یکی میگه من بهترش رو دارم بیا نگاه کن !
      یکی با روحیه جنگنده ای سوالاتش رو میپرسه
      و ...
      و در مورد آخر هم دوست عزیزمون amir6000 شرطی برای استارتر گذاشتن و آخر سر هم مسئله رو خیلی ساده گرفتن که وارد بودن به الکترونیک کافیه یک روزه شوکر بسازیم . با عرض پوزش از این دوستمون باید بگم به نظر من و خیلی از اساتید ساخت شوکر به این راحتی ها نیست
      بنده بیشتر از 10 مدل شوکر تک ترانس و دو مدل دوترانس با 4 سانت آرک ساختم که همه طرحهاش یا اینترنتیه یا تکه ای از طرح یکی رو سوار تکه دیگه طرح دیگه کردم (یکیشون طرحی روسیه که آقا وحید توی تایپیک پروژه صفر تا صد.... زحمت ساخت و حوصله استارت و توضیحش رو کشیدن) ولی هنوز اندر خم پس کوچه ام. و برا همین هم از استارتر عزیز nikola_tesla خواهش کردم بحث رو ادامه بدن . حالا من بگم چون دو ترانسهای من جواب داد دیگه روی مبحثی که بهش علاقه دارم دیگه کار نکنم و برا مردم کرکری بخونم که تک ترانسهام از همه قویتره!!
      (اگه شکی هست من هم مثل شما فیلم بذارم !)
      حالا
      جناب nikola_tesla برای بنده هم مورد مشابه شما پیش اومد و بنده تایپیکی به نام آموزش ساخت دستگاه اوزون ساز ( اوزونر ) تو همین انجمن زدم و با این که متخصص رشته خودم هستم و با اعداد و ارقام دقیق موضوع رو توضیح میدادم و میگفتم برای ضد عفونی اتاق عمل- لوازم پزشکی- اتاق بیمار - آب شرب - حتی آکواریوم و میوه و سبزیجات بکار میره توی 6 صفحه نتونستم دوستان رو قانع کنم که آقا لااقل بذار کسی که برای تخصصش لازم داره استفاده کنه و من هم مثل شما بدون ارائه مدار و توضیحات مثل شما تسلیم شدم
      خلاصه درک تون میکنم
      از دوستان خواهش میکنم کمی مهربونتر و منطقی تر با هم رفتار بکنید
      سلام به شما دوست عزیز kimiya40 و همه دوستان عزیز
      از لطف شما واقعا ممنونم
      بله واقعا موافقم ساخت شوکر نکات و ظرایف خاص خودش رو داره
      کاش همه آدما با هم مهربونتر بودن(اینو کلی عرض میکنم)
      امیدوارم موفق باشید...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط amir6000 نمایش پست ها
      به شرطی مه ترانس دوم رو خودت ساخته باشی مال کویل موتور یا تلوزیون نباشه در اینصورت خیلی خوبه البته شوکر چیز خاصی نداره کسی که تو الکترونیک وارد باشه و اصلا شوکر نساخته باشه اگه تمام لوازم دم دستش باشه تو 1 روز باید نتیجه مطلوب بگیره
      بله دوست عزیز ترانس پالس روخودم ساختم خیلی کوچیک و جمع و جور از اب در اومده
      ولی ساخت شوکر مثل ساخت هر مداری نکات مخصوص خودش رو داره و خیلی ساده نیست مخصوصا اگه بخواید جواب خوبی از مدار بگیرید

نوشته اصلی توسط alishuk نمایش پست ها
      جناب nikola_tesla من به شخصه از آموزشایی که تا الان برامون گذاشتین واقعا سپاس گذارم .
      مداری که گذاشتین رو طبق نکاتی که گفته بودین من درس کردم و به نتیجه خیلی خوبی رسیدم .
      ولی قبل از این که از نتیجه فیلم یا عکسی بگیرم اینقدر باش ور رفتم که
      متاسانه سوختش ، انشاالله بعد این که قطعاتشو خریدم فیلمشو میزارم .
      این تایپیک تا الان که برای من خیلی خوب و مفید بود و کلی استفاده بردم .
      امیدوارم که به حرفایی که ناراحتتون میکنه توجهی نکنین به کارتون با قدرت ادامه بدین تا ما هم از اطلاعاتون بهرمند بشیم و به دانشمون اضافه بشه .

بازم ممنون
      خواهش میکنم شما لطف دارید دوست عزیز
      در فرصت مناسب اگه وقت شد شاید اموزش ساخت مدار دو ترانسه رو بزارم

دیدگاه

http://s5.picofile.com/file/82865137...mlدوستان این مداری هستش که دوست بسیارخوبم سجاد (nikola_tesla )زحمت طراهیشوکشیده منم یه تعقیراتی دادم خصوصاقسمت ترانس باتشکرازسجادعزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط valavi نمایش پست ها
          http://s5.picofile.com/file/82865137...mlدوستان این مداری هستش که دوست بسیارخوبم سجاد (nikola_tesla )زحمت طراهیشوکشیده منم یه تعقیراتی دادم خصوصاقسمت ترانس باتشکرازسجادعزیز
          سلام.کلیپ باز نمیشه.چیکار کنم؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirhosein.keshavarzian نمایش پست ها
            سلام.کلیپ باز نمیشه.چیکار کنم؟؟
            دوست عزیزفایل مشکلی نداره بایددانلودش کنی من خودم الان دیدم مشکلی نداشت

دیدگاه

با سلام،
              قدرتش که ظاهرا عالیه،ولی نقشه روی کاغذ با اجرا شده ی تو فیلم،زیاد فرق داره،مثلا تعداد دیوودهایی که مثل قطار،پشت هم وایسادن، که ظاهرا توی کاور،نمیشه جاش داد،بجا فیلم هم میتونید از عکس،بحالت گیف بذارید،البته این فیلم کارکردش نمیگم،واسه قطعات و شکل ها

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز شوکر شما هم خوبه بد نیست. ولی خدمت شما عرض کنم بله پرقدرت تر از اونم هم وجود داره اگه شما علم اش رو ندارید دلیل نمیشه وجود نداشته باشه شما با همون قطعات و محاسبات با کمی تغییرات میتونید همون لامپ رو هم ذوب کنید!!!
                ولی خوب خودت میگی شوکر یعنی قابل حمل و استفاده در مواقع ضروری و دفاع از خود که با اولین شوک خدای نکرده یه جنازه رو دست شما میمونه . در کل شوکر باید استاندارد باشه نهایت جریان خروجی ارک نباید بیشتر از 35 میلی امپر باشه و اینکه همین مقدار جریان هم باید فقط در حد 1 ثانیه شوک داده بشه تا 20 دقیقه بعدش هم نباید شخص رو شوک داد وگرنه قلب از کار می افته
                البته خدمت شما عرض کنم که کلیپی که بنده قبلا گذاشتم لامپ رو روشن میکرد هم تایید نمی کنم !!! چون مقدار جریان خروجی رو نگرفتم فقط اموزشی بود که قصد شما هم قطعا همین بوده موفق باشید
                جدیدترین ویرایش توسط amir6000; ۰۷:۲۷ ۱۳۹۵/۱۱/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.azadbakht نمایش پست ها
                  با سلام،
                  قدرتش که ظاهرا عالیه،ولی نقشه روی کاغذ با اجرا شده ی تو فیلم،زیاد فرق داره،مثلا تعداد دیوودهایی که مثل قطار،پشت هم وایسادن، که ظاهرا توی کاور،نمیشه جاش داد،بجا فیلم هم میتونید از عکس،بحالت گیف بذارید،البته این فیلم کارکردش نمیگم،واسه قطعات و شکل ها
                  دوست عزیزلطف کنیداون قطاردیودرونشون بدید! 4تادیود بیشترنداره

دیدگاه

و اینکه تو کلیپ 3 تا باطری سرس شده مشخص بود که مجموع میش 12.6 ولت حالا نمی دونم باز باطری ادامه داشت یا نه کاش باطریها رو هم کامل نشان میدادید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h.azadbakht نمایش پست ها
                      با سلام،
                      دوست عزیزلطف کنیداون قطاردیودرونشون بدید! 4تادیود بیشترنداره درصمن من فقط تعقییراتی توترانس دادم بقیه طرح زحمات دوست عزیزم سجاد هستش

و اینکه تو کلیپ 3 تا باطری سرس شده مشخص بود که مجموع میش 12.6 ولت حالا نمی دونم باز باطری ادامه داشت یا نه کاش باطریها رو هم کامل نشان میدادید.
                      نه دوست عزیزیواشکی زدم توپریزبرق واقعاکه !باطریم به خاطر استفاده زیادضعیف شده بود مجبورشدم یکی اضافه کنم که بازم همون۷.۴ولت رومیدادچشم توکلیپ بعدی ۲تاباطری پرتست میکنم

سلام
                      دوست عزیز شوکر شما هم خوبه بد نیست. ولی خدمت شما عرض کنم بله پرقدرت تر از اونم هم وجود داره اگه شما علم اش رو ندارید دلیل نمیشه وجود نداشته باشه شما با همون قطعات و محاسبات با کمی تغییرات میتونید همون لامپ رو هم ذوب کنید!!!
                      ولی خوب خودت میگی شوکر یعنی قابل حمل و استفاده در مواقع ضروری و دفاع از خود که با اولین شوک خدای نکرده یه جنازه رو دست شما میمونه . در کل شوکر باید استاندارد باشه نهایت جریان خروجی ارک نباید بیشتر از 35 میلی امپر باشه و اینکه همین مقدار جریان هم باید فقط در حد 1 ثانیه شوک داده بشه تا 20 دقیقه بعدش هم نباید شخص رو شوک داد وگرنه قلب از کار می افته
                      البته خدمت شما عرض کنم که کلیپی که بنده قبلا گذاشتم لامپ رو روشن میکرد هم تایید نمی کنم !!! چون مقدار جریان خروجی رو نگرفتم فقط اموزشی بود که قصد شما هم قطعا همین بوده موفق باشید
                      به به دوستان چقدررررررررلطف دارم دوست من باشه من علمشوندارم فراموش نکنیدماداریم برای ارتقاء سطح علمیه همدیگه تلاش میکنیم نمیخوایم کارخانه تولیدشوکربازکنیم بله منم میدونم میشه تامیلیونهاولت تولید کرد وقرارهم نیست لامپ روذوب کنیم روشن کردنش لطف بیشتری داره درصمن من هرچی بلدم ازدوستان یادگرفتم فکرکنم راصی شدی عزیزراستی لطف کنیداون کلیپتون رودوباره بذاریدچون من افتخاردیدنشونداشتم شایدخیلی ازدوستان هم ندیده باشن

جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۱۴:۲۹ ۱۳۹۵/۱۱/۲۸.

دیدگاه

باطریم به خاطر استفاده زیادضعیف شده بود مجبورشدم یکی اضافه کنم که بازم همون۷.۴ولت رومیدادچشم توکلیپ بعدی ۲تاباطری پرتست میکنم
                        دوست عزیز من نگفتم تو پریز برق زدید. منظورم این بود منبع تغذیه بالای 12 ولت هستش
                        در ضمن هر سلول باطری اگه ئ3.2 ولت باشه یعنی در صد شارژ باطری صفر هستش و 4.2 ولت باطری فول شارژ و 100 درصد شار ژ شده سه تا باطری شما شده 7.4 ولت که هر سلول میشه 2.5 ولت!!! تو ولتاژ 2.5 ولت هم این نوع باطریها جریان 2.5 امپر رو اصلا نمی تونند بدند. دوستان میتونید باطری رو خالی کنند تا هر سول بشه 2.5 ولت و سه تا رو سری کنند. ببنید اصلا جریانی میده؟ بعد نتیجه رو اینجا اعلام کنند.

دیدگاه

سلام
                          اینم شوکر دو ترانس البته ترانس دوم رو فریت نداشتم رو اهن پیچیدم !!! مدار خیلی ساده است و فقط با یک ماسفت سویچ میکنه .
                          اینو فعلا گذاشتم تا مرحله بعد

دیدگاه

سلام دوستان
                            وقت همگی بخیر
                            واقعا جالبه که تو این تاپیک به همه چیز پرداخته میشه بجز موضوع اصلی تاپیک که شوکر از نوع خازنی هست...
                            به هر حال اگه دوستان کمی از خودشون اشتیاق نشان بدن شاید اونوقت شاید آموزش ساخت شوکر دو ترانس رو بذارم در واقع مستمع صاحب سخن رو بر سر ذوق آورد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
                              واقعا جالبه که تو این تاپیک به همه چیز پرداخته میشه بجز موضوع اصلی تاپیک که شوکر از نوع خازنی هست...
                              سلام
                              شوکر شوکره دیگه چه فرقی میکنه !!! موضوع تایپیک هم که شوکر بسیار قوی و بسیار ساده با آرک سه سانتیبه صفحه قبل مراجعه کنید کلیپ نوع خازنی هم گذاشتم چرا الکی گیر میدید!!!!!!
                              مگه نوشته فقط شوکر از نوع خازنی؟!!! در ضمن لطف کنید بفرمایید کدوم موضوع خارج از بحث شوکر بوده به مدیر بگم حذف کنه
                              جدیدترین ویرایش توسط amir6000; ۱۲:۵۷ ۱۳۹۵/۱۱/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nikola_tesla نمایش پست ها
                                سلام دوستان
                                وقت همگی بخیر
                                به هر حال اگه دوستان کمی از خودشون اشتیاق نشان بدن شاید اونوقت شاید آموزش ساخت شوکر دو ترانس رو بذارم در واقع مستمع صاحب سخن رو بر سر ذوق آورد...
                                دوست بسیار گرامی جناب تسلا
                                راستیتش با وجود یکی دو نفر از کاربرهای جنگنده!! و با وجود تذکرات فراوان ، ادامه بحث بی فایده هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X