اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور میتونم الکترونیک یاد بگیرم؟؟

اره من تو این سایت تازه اومدم چند سالی بود تو سایتهای دیگه عضو بودم

خوب به شما گفتم که

~x( ~x(www.benamkit.com

دیدگاه

با سلام دوباره خدمت دوستان
      من انتشاراتش را می دانم براتون می نویسم "انتشارات آشینا،تلفن:04115568334"نمی دونم فروش اینترنتی دارند یا نه؟
      با تشکر

دیدگاه

اره من تو این سایت تازه اومدم چند سالی بود تو سایتهای دیگه عضو بودم
        خوب به شما گفتم که
        ~x( ~x(www.benamkit.com
        راست می گید توی یک قسمت دیگه بود ندیدم!! :smile:
        من یکبار کتاب اموزش الکترونیک به زبان ساده جلد 1 و2 اش از طریق ادینه بوک سفارش دادم ولی برگشت خورد :گفت به علت قدیمی بودن سال چاپ این کتاب ها! گیر نمیاد!! حالا من موندم!!! چه کار!! می ترسم ریسک کنم!!! این سایت ها الکی میگن دارند!!! چون توی انبارشان ندارند!! به محض اینکه سفارش گرفتند میرند دنبال کتاب!!

دیدگاه

با سلام دوباره
          اگه براتون خیلی مهم باشه من میتونم هر وقت تبریز رفتم براتون بخرم و پست کنم

دیدگاه

شما میتونید تلفنی سفارش بدید

اول زنگ بزنید بپرسید که دارند یا نه

اگر هم خواستید میتونید از اینترنت اینها رو سرچ و دانلود کنید :

1- دانلود 101 مدار ترانزیستوری

2- دانلود 50 مدار با ایسی 555

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
              ممنون دوست عزیز:چرا عصبانی میشِ!!!! شما مثل اینکه تازه عضو این سایت شدی!!! راستی شما به تاریخ ارسال و ایجاد شدن این تایپیک نگاه کن!!!!
              خب همیشه خورشید پشت ابر نمی ماند!!! من نمیتونم منتظر باشم و دست روی دست بگذارم که دیگران نظر بدهند!! بنده عطش الکترونیک دارم!! و نمیتونم کاری نکنم:ان پست برای ان زمان هست و الان هم زمان حال هست!! زمان را که نمیشه نگه داشت :wow:خودم هم الان مشغول هستم و مطالعه می کنم!!!! البته روی رفرنس های خارجی نه کتاب های دگل ایرانی!!! با کتاب رفرنس پیشرفت می کنی و ایرانی............ولی کتاب های فنی و حرفه ای الکترونیک تقریبا میشه گفت خوب هستند! در ضمن ان مدار هایی که دادید قبلا گرفتم و میخوام پیاده سازی اش کنم !!! باز هم خارجکی ها!! ایرانی ها فقط کپی رایت کنند و به اسم خودشان جا بزنند!! :angry:
              سلام
              این کتاب ها :بارها گفتم :فسیل و دقیانوسی هستند :biggrin: و گیر نمیایند!!! حالا اگه شما سایتی را میشناسید برای فروش این دو جلد کتاب :لطفا معرفی کنید؟

سپاس
              کاممممملا با شما مخالفم(با صدای بلند بخونش :mrgreen
              برای ما فارسی زبان ها و مبتدی ها فقط کتب فارسی خوبه
              به جان خودم کتب بخت آور از این دو تا مداری که شما توی دامز دیدی ساده تر داره(و البته باحال تر)
              بعدشم
              کتب هنرستان خوب نیستند عالیند!!!!
              به نظر من کسایی که تو هنرستان درس خوندن نسبت به مهندسایی که با رتبه 25000 رفتند از دانشگاه غیر انتفاعی مدرک گرفتند با سواد ترند
              من تو مشهد زندگی می کنم بهنام کیت راست میگه داره کتب بخت آور رو
              من خودم فردا میرم جلد های 3و4و5و6 رو یکجا بخرم (تا چاپش تموم نشده )

دیدگاه

من تو مشهد زندگی می کنم بهنام کیت راست میگه داره کتب بخت آور رو
                من خودم فردا میرم جلد های 3و4و5و6 رو یکجا بخرم (تا چاپش تموم نشده )
                بابا ایول :smile:شما داری فردا میری یک امار بگیر کتاب اموزش الکترونیک به زبان ساده (جلد 1 و2)بخت اور+ مجموعه مداراش(جلد 1 و2) را برای فروش اینترنتی داره!!! اگه داشت یک ندا به ما بده تا بگیریم!!!
                من از این نظر میگن فسیل هست چون چاپش اولش برای سال 70 هست:حتما ویرایش هم نشده:فقط تجدید چاپ شده!! می ترسم بگیرم قطعات داخل کتاب گیر نیاد!! :agree:
                یک نمونه کتاب اموزش تضمینی الکترونیک (بهروز سهرابیان):جلد اش ابی هست:حتما دیده اید!!!چاپ اولش یرای سال 69 هست!!! فقط هی تجدید چاپ میشه !!! مثلا تست مقاومت با مولتی متر عقربه ای توضیح داده!!! حالا تا اخرش را خودت برو!! ببین چه خبره!!
                سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
                  بابا ایول :smile:شما داری فردا میری یک امار بگیر کتاب اموزش الکترونیک به زبان ساده (جلد 1 و2)بخت اور+ مجموعه مداراش(جلد 1 و2) را برای فروش اینترنتی داره!!! اگه داشت یک ندا به ما بده تا بگیریم!!!
                  من از این نظر میگن فسیل هست چون چاپش اولش برای سال 70 هست:حتما ویرایش هم نشده:فقط تجدید چاپ شده!! می ترسم بگیرم قطعات داخل کتاب گیر نیاد!! :agree:
                  یک نمونه کتاب اموزش تضمینی الکترونیک (بهروز سهرابیان):جلد اش ابی هست:حتما دیده اید!!!چاپ اولش یرای سال 69 هست!!! فقط هی تجدید چاپ میشه !!! مثلا تست مقاومت با مولتی متر عقربه ای توضیح داده!!! حالا تا اخرش را خودت برو!! ببین چه خبره!!
                  سپاس
                  باشه چشم می پرسم
                  ولی فکر کنم همه ی کتابای بخت آور رو داشته باشه
                  اگه نداشت من خودم دارمشون اگه مدیران اجازه بدن براتون اسکن می کنم
                  شما خودت کدوم شهری؟؟

دیدگاه

باشه چشم می پرسم
                    ولی فکر کنم همه ی کتابای بخت آور رو داشته باشه
                    اگه نداشت من خودم دارمشون اگه مدیران اجازه بدن براتون اسکن می کنم
                    شما خودت کدوم شهری؟؟
                    ممنون دوست عزیز:کتاب های بخت اور:اموزش الکترونیک به زبان ساده اش را (جلد 1و2):قسمت فهرست مطالب 2 صفحه بیشتر گمان نکنم بشه!! لطف کن اسکن و اپلودش کن:میخوام بدونم مباحثی که توی کتاب گفته دقیقا در مورد چه هست؟؟؟
                    من محل سکونتم شمال هست:غرب مازندران! :biggrin:

شما میتونید تلفنی سفارش بدید

اول زنگ بزنید بپرسید که دارند یا نه

اگر هم خواستید میتونید از اینترنت اینها رو سرچ و دانلود کنید :

1- دانلود 101 مدار ترانزیستوری

2- دانلود 50 مدار با ایسی 555
                    ممنون دوست عزیز: خیلی عالی بود!! مخصوصا ic555 !!!(اگه باز هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید!) راستی شما مداری مربوط به رقص نور مثلا 10 کاناله+ نویسنده الکترونیک :ساده باشند!! سراغ دارید؟؟کیت نمیخوام ها!! نمودار شماتیکش را میخوام!!

سپاس

دیدگاه

با اینکه حوصله اسکن و پلود عکس و.... ندارم
                      ولی باشه
                      تا یک رب دیگه پلود می کنم

دیدگاه

خیر .

ساده ندارم با میکروکنترلر هستش #:S

دیدگاه

ممنون دوستان عزیز: راستی کسی با prteous7 کار کرده؟؟؟من یک نرم افزار برای طراحی مدار چاپی میخواستم و به prteous7 رسیدم!!! خیلی نرم افزار خوبی هست!! کتاب اموزشی چاپی در مورد این نرم افزار سراغ دارید؟؟؟من یک مدار فلاشر با ic555 توش طراحی کردم ولی نمیدونم چرا کار نمیکنه!!! گمان کنم مشکل منبع تغذیه اش هست!!یک ارور هایی میده!!!

دیدگاه

اینهم لینک دانلود proteus7

:NO:

http://ece.ut.ac.ir/GWS/microcontrollers/content/proteus-www.IR-MAN.com.pdf

دیدگاه

عکس ها پلود شد
                              کیفیت عکس هارو برای کاهش حجم کم کردم
                              شما روی عکس ها راست کلیک کنید و گزینه view emaje رو بزنید و با ی کلیک بر رو صفحه تمام نوشته ها با زوئم واضح می شوند
                              متاسفانه این کتابها یک فهرست واحد و منسجم ندارند
                              اما من عنوان بخش های این کتاب را براتون گذاشتم
                              این جلد روی کتاب(الکترونیک بزبان ساده برای دانش آموزان 1 )

بخش اول

بخش دوم

زیر مجموعه بخش دوم

زیر مجموعه بخش دوم

بخش سوم

زیر مجموعه بخش سوم

جلد روی کتاب(الکترونیک بزبان ساده برای دانش آموزان 2 )

بخش اول

بخش دوم

بخش سوم

هرکی استفاده کرد لطفا یه صلوات بفرسته

دیدگاه

ممنون جناب باقری:عالی بود!!!به نظر میرسه کتاب خوبی باشه: انشااله بهنام کیت داره!!! تا ما هم فیض ببریم!! راستی فهرست کتاب مجموعه مدارت برای جوانان هم بزار هر وقت حال داشتی (جلد 1و2)(فردا) :applause:

http://ece.ut.ac.ir/GWS/microcontrollers/content/proteus-www.IR-MAN.com.pdf
                                بابا این کتاب را قبلا دانلود کردم:یعنی هر چی کتاب الکترونیکی در این ضمینه بود هیچ کدامشان جامع نبودند!! و سطحی می گند و میرند!!همه خواندم:مشکل توی این پروژه که با ic555 هست و خیلی ساده هست:90% کارش را انجام دادم :درست هست: ولی یک ارور میده در مورد منبع برق!!! فایل را گذاشتم:لطفا بررسی کنید!خیلی ساده هست برای ان کسانی که کار کردند!!!
                                http://public.fileup.ir/d/2133018/test.rar
                                سپاس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X