اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی رله

نوشته اصلی توسط amirrenjer
    کریستال هم عوض کردم نشد!!!کریستال 14و20 گذاشتم فیوز بیت هم CKSEL l3:0 روی 1111 ست کردم نشد م نشد .
    ckopt رو هم 0 کردی؟ (روشن کردی؟)
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

کلاک پشن 0 هستش و 2 خازن 22 پیکو ب کریستال هستش.

شما میگین جریان کشی زیاد ب دلیل وصله اون چراغ 12 ولتی ب میکرو اسیب نرسونده؟!

دیدگاه

کلاک پشن 0 هستش و 2 خازن 22 پیکو ب کریستال هستش.

شما میگین جریان کشی زیاد ب دلیل وصله اون چراغ 12 ولتی ب میکرو اسیب نرسونده؟!
        خازن هارو ور دار چون کلاک پشن 0 هست.
        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

برداشتم فرقی نکرد...تغذیه ام 5.5 ولته،من ی رگولاتور 7805 هم گذاشتم شد 4 ولت دیگه از همون اداپتور استفاده میکنم.مشکلی پیش نمیاد فعلا؟

دیدگاه

برداشتم فرقی نکرد...تغذیه ام 5.5 ولته،من ی رگولاتور 7805 هم گذاشتم شد 4 ولت دیگه از همون اداپتور استفاده میکنم.مشکلی پیش نمیاد فعلا؟
            خازن ها رو بر ندارید!!! ولتاژ هم 5.5 ولت مناسبه.
            تحمیل اضافه بار ممکنه باعث ایجاد مشکل برای منبع بشه. ولی اصولاً به خود مصرف کننده و یا مصرف کننده های دیگه ی داخل شبکه آسیبی نمیرسونه!! به اعتقاد من مشکل از جای دیگه ای هست.
            اگر همه ی پایه های I/O ی میکرو کنترلر دچار همین مشکل هستند و سوییچ نمی کنند، به اعتقاد من یک خطای انسانی اتفاق افتاده و پیدا کردن اشکال هم ممکنه بسیار وقت گیر باشه. به همین دلیل داشتن یک روند منطقی در پیدا کردن اشکال بسیار مفید خواهد بود.
            توصیه می کنم حتماً یک میکرو کنترلر دیگه از خانواده ی AVR تهیه کنید و سعی کنید یک مدار چشمک زن ساده رو با LED پیاده سازی کنید. اینطوری مشخص میشه اشکال از میکرو هست یا از جای دیگه..
            *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط K1.IEEE
              خازن ها رو بر ندارید!!!
              مگه کلاک پشن (ckopt) خازن های داخلی رو فعال نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ :NO:
              در صورتی که این فیوزبیت فعال باشه ، نیازی به خازن نداریم
              ==================================================
              آقای amirrenjer
              مدار رو روی برد بورد بستید؟
              در این صورت باید پینهای کریستال رو به پین های xtal میکرو لحیم کرد .(البته سعی کنید کریستال زیاد حرارت نبینه)
              برای کم کردن نویز کریستال میتونید بدنه آن را زمین کنید.
              هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
                مگه کلاک پشن (ckopt) خازن های داخلی رو فعال نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟ :NO:
                در صورتی که این فیوزبیت فعال باشه ، نیازی به خازن نداریم
                میکرو کنترلر یا از اسیلاتور داخلی استفاده می کنه، یا از اسیلاتور خارجی. اینطور نیست که نصف مدار اسیلاتور از مدار داخلی تأمین بشه و نصف دیگه ی اون از مدار خارجی!!
                میکرو کنترلر یا برای استفاده از اسیلاتور داخلی set میشه، یا برای استفاده از اسیلاتور خارجی.
                اسیلاتور داخلی، یک مدار RC دقیق و کامل هست. در حالی که اسیلاتور خارجی ممکنه یا به صورت مدار RC و یا به صورت ترکیب کریستال و خازن های رزونانس (که بسیار هم دقیق هست) ایجاد بشه.
                *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

سلام خسته نباشید من یک سنسور خطی ۵ ولت با یک رله تک کانال پنج ولت ویک منبع تغذیه ۵ ولت ۷۰۰ میلی امپر دارم و میخوام وقتی مانع جلوی سنسور امد مثلا یک لامپ۲۲۰ *ولتی روشن بشه و به این صورت عمل کردم که از خروجی منبع تغذیه به سنسور وصلکردم و درست عمل میکنه اما وقتی که به اتصالات رله میرسم نمیدونم میشه خروجی سنسور را به پایه vcc رله وصل کنم چون وقتی مانع جلوی سنسور هست پایه خروجی صفر میشه و یا اینکه اصلا این روش درستهست یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید چون زیاد وارد نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 3hossein@gmail.com نمایش پست ها
                    سلام خسته نباشید من یک سنسور خطی ۵ ولت با یک رله تک کانال پنج ولت ویک منبع تغذیه ۵ ولت ۷۰۰ میلی امپر دارم و میخوام وقتی مانع جلوی سنسور امد مثلا یک لامپ۲۲۰ *ولتی روشن بشه و به این صورت عمل کردم که از خروجی منبع تغذیه به سنسور وصلکردم و درست عمل میکنه اما وقتی که به اتصالات رله میرسم نمیدونم میشه خروجی سنسور را به پایه vcc رله وصل کنم چون وقتی مانع جلوی سنسور هست پایه خروجی صفر میشه و یا اینکه اصلا این روش درستهست یا نه. ممنون میشم راهنمایی کنید چون زیاد وارد نیستم
                    با درود
                    اگر از یک ماژول رله استفاده کنید مشکلتون حل میشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط 3hossein@gmail.com نمایش پست ها
                    با درود
                    اگر از یک ماژول رله استفاده کنید مشکلتون حل میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X