اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ باتری

نوشته اصلی توسط mostafa6369
    سلام.خدمت دوساتن یه سوال داشتم.تو موبایلها اکثرا باتری 3.7 ولتی هستش و شارژر اونا 5 ولت هستش،حالا سوال من این هستش
    1.استاندارد شارژ چیه ،یعنی اگر باتری 3.7 ولت داریم شارژرش چند باید باشه.یا دوتا باتری که سری کردیم.مثلا ولتاژ اون 7.4 ولت شده باید با چه ولتاژی شارژش کرد 8 ولت خوبه؟
    2.سوال دوم این هستش که برای همون باتری 3.7 ولتی که شارژرش 5ولته و به اون وصل میکنیم ایا این اختلاف ولتاژ باعث میشه که باتری ما تا مقدار ولتاژ شارژر یعنی همون 5 ولت شارژ بشه.اگه جواب مثبته ایا این کار خطر نداره و باعث اسیب دیدن باتری نمیشه.
    ممنون از دوستان
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    برای شارژ باتری ها معمولا حدود 2 ولت بیش تر از ولتاژ نامی باتری ها در نظر گرفته می شود. اما جریان استاندارد شارژ باتری ها را 1/10 ظرفیت باتری در نظر گرفته می شود تا یک باتری دارای حداکثر کارایی خود را داشته باشد. مثلا یک باتری1100 میلی آمپر ساعتی موبایل که ولتاژ آن 3.7 ولت است 110 میلی آمپر می باشد.110= 10=1100 الی آخر. پس در باتری ها استاندارد جریان شارژ مهم است.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

پاسخ : مبدل برق 220 ولتی

نوشته اصلی توسط tirajheh
      سلام دوستان .
      من یه اینورتر ( مبدل برق 12 ولت به 220 ولت خریدم که توسط باطری کار میکنه و با باطری ماشین مشکلی نداره وساعتها کار میکنه حالا مشکل بنده اینه که خواستم یه کم سبکتر باشه که بشه حملش کرد یعنی بجای باطری اتومبیل از دوتا باطری موتور سیکلت استفاده کردم و از خروجیه اینورتر یه شارژر باطری گرفتم که باطریامو خودش شارز کنه
      ولی باطریها بعد یک ساعت با یه لامپ 100 وات خالی میشن
      آیا کسی میتونه راجع به این موضوع کمکی بهم بکنه »
      با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
      در ضمن میخواستم بدونم باطری قوی تر با توان و جریان بالاتر در بازار وجود داره که ازش استفاده کنم و از کجا میشه تهیه کرد ؟
      درود بر شما،

راه حل، استفاده از روشنایی LED است و بس.

پیروز باشید

دیدگاه

پاسخ : شارژ باتری

نوشته اصلی توسط mostafa6369
        سلام.خدمت دوساتن یه سوال داشتم.تو موبایلها اکثرا باتری 3.7 ولتی هستش و شارژر اونا 5 ولت هستش،حالا سوال من این هستش
        1.استاندارد شارژ چیه ،یعنی اگر باتری 3.7 ولت داریم شارژرش چند باید باشه.یا دوتا باتری که سری کردیم.مثلا ولتاژ اون 7.4 ولت شده باید با چه ولتاژی شارژش کرد 8 ولت خوبه؟
        2.سوال دوم این هستش که برای همون باتری 3.7 ولتی که شارژرش 5ولته و به اون وصل میکنیم ایا این اختلاف ولتاژ باعث میشه که باتری ما تا مقدار ولتاژ شارژر یعنی همون 5 ولت شارژ بشه.اگه جواب مثبته ایا این کار خطر نداره و باعث اسیب دیدن باتری نمیشه.
        ممنون از دوستان
        درود بر شما،

خواندن این مطلب برای شما می تواند مفید باشد:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/04/07/Batteries

پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X