اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را &

من LPC1788 رو از سایت 32 تومن گرفتم. البته کویر حدود 38 تومن میداد(سه هفته پیش)
    امسال کلا قطعه ارزون تر شده، یه مدت LPC1768 حدود 20 تومن بود.

به نظر من اول یه کور برد ساده که I/O هارو بدون منظم سازی (برای راحتی طراحی بورد) بسازیم،
    بعد روی مادر برد I/O هارو منظم کنیم و ... .

منم این پروژم تموم شد(دو هفته کار داره) همراهیتون میکنم.

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

با توجه به عنوان تاپیک باید عرض کنم که برای شروع کار روی پردازنده های سطح بالای آرم 11 (همونی که سیستم عامل انردوید یا لینوکس) روش نصب میشه، نیازی به پیش زمینه و دانش برنامه نویسی روی آرم های سطح پایین مانند LPC ،STM نیست چون محیط کاری و کدنویسی زمین تا آسمون فرق میکنه ولی برای کار روی آرم 11 هم لازمه که یک سری مفاهیم پایه رو بدونید مثلا کسی مفهوم UART رو ندونه هرچقدر سطح بالاتر کار کنه فایده ای نداره از این رو پیشنهاد میشه قبلش با پردازنده های ضعیف کار بشه تا یک سری مفاهیم جا بیفته. تمرین برای طراحی PCB و چاپ اونم میتونه کمک موثری بکنه تو یادگیری خیلی چیزا البته اصلا پیشنهاد نمی کنم برای آرم 11 خودتون PCB بزنید چون اولا بدلیل اینکه برد حداقل 4 لایه میشه، بشدت گرون در میاد ثانیا نیازمند دانش مداری هست که طی چند سال تجربه بدست میاد کلا ریسک چاپش میره بالا و بهتره که روی برد آماده کار کنید.

دیدگاه

پاسخ : چگونه میتوانیم سیستم عامل اندروید را روی یک برد به همراه یک lcdپیاده سازی کنیم؟

خب اقای Shahin bahari من چه رم و فلش نندی احتیج دارم؟ینی 16 بیت یا8 بیت یا مشخصات دیگشون که باید برام مهم باشه تا تهیه کنم؟مثلا گفتید 4bank ینی چی؟و اینکه نند 256مگابایت منظورتونه یاچیز دیگس اخه اولین باره کار میکنم یکم سطح پایین تر بگید عالی میشه :biggrin:

اقای mohammadfa91 به کمک دوستان به این نتیجه رسیدم که ابتدا از سطح پایین شروع کنم تا دستم راه بیفته بعد برم سراغ بحث اصلی ینی اندروید!خب بحث طراحی ممکنهسخت باشه اما طبق گفته ی دوستان ساخت برد های زیر 8mil تو ایران ممکن نیست.خب اون قسمت هم مشکلات خودش رو داره اما از جهت طراحی اگر تعدادی از دوستان تجربه ی لازم رو داشته باشن میتونن کمک کنن به ما.مثلا قوانین منحسر به فرد طراحی اینجور برد ها.یا مثلا طراحی میکنیم میزاریم اینجا از ما اشکالات رو بگیرن یا کمکمون کنن. :smile: :biggrin: :nerd: البته اگر این دوستان در به اشتراک گزاری اطلاعاتشون سخاوت لازم رو داشته باشن :smile: که ایشالا دارن
        آرامش هنر نپرداختن به انبوه مسائلیست، که حل کردنش سهم خداست...

دیدگاه

خب خیلی عالیه خیلیplasma جان.امیدوارم زودتر اونور کارت تمومشه بیای کمک ما :biggrin: :nice: :wow:

دیدگاه

خب اقای Shahin bahari من چه رم و فلش نندی احتیج دارم؟ینی 16 بیت یا8 بیت یا مشخصات دیگشون که باید برام مهم باشه تا تهیه کنم؟مثلا گفتید 4bank ینی چی؟و اینکه نند 256مگابایت منظورتونه یاچیز دیگس اخه اولین باره کار میکنم یکم سطح پایین تر بگید عالی میشه :biggrin:
            این که باس چه قدری باشه بستگی به شما داره. بایدی وجود ندارد. هرچه باس پهن تر باشه حجم دیتا انتقالی بیشتره ولی خوب پایه های بیشتری مصرف میشه و سخت تر میشه طراحی و هزینه ها بالا میره.
            اون که 4 بانک زده بر میگرده ساختمان رم ها.شما فکر کن 4 تا رم کوچیکتر توی چیپ اصلی رم هست. با اون رمی که گفتم یعنی 32bit * 2M * 4Bank میشه حجمی حدود 32 مگابایت داشت. نند فلش هم بله 256 مگا بایت هست.
            [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نند فلش تو LPC1788 به جز ذخیره دیتا به چه درد میخوره؟ آخه از روش که بوت نمیشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                نند فلش تو LPC1788 به جز ذخیره دیتا به چه درد میخوره؟ آخه از روش که بوت نمیشه!

512 کیلو حافظه داخلی داره که کافیه برای برنامه. چرا باید از روی نند بوت بشه که سرعتش بیاد پایین؟! ( u-boot می تونه این بوت رو براتون انجام بده ولی نیازی نیست)
                وقتی LCD تو اون سایز رو بهش وصل می کنی حتما کلی asset داری که باید یه جا نگه داری. کجا بهتر از این نند؟!

دیدگاه

یه بنده خدایی تو بوت از نند گیر کرده.
                  من نتونستم کمکش کنم شما میتونید؟ (یه تاپیک با اسم آیا 1688 میتونه از رو ایپرام خارجی بوت شه؟)

راستی منظورتون از Asset چیه؟ من این کلمه رو تو ادوبی فلش زیاد دیدم (Asset و Asset pack)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                    یه بنده خدایی تو بوت از نند گیر کرده.
                    من نتونستم کمکش کنم شما میتونید؟ (یه تاپیک با اسم آیا 1688 میتونه از رو ایپرام خارجی بوت شه؟)

راستی منظورتون از Asset چیه؟ من این کلمه رو تو ادوبی فلش زیاد دیدم (Asset و Asset pack)
                    نه منم این کار رو نکردم و مثالی ازش ندارم.
                    asset به داشته های برنامه میگن. مثلا عکس ها،فونت ها ، صدا ها و... که برای کار نرمال برنامه نیاز هست. این ها داده های ثابت هستند و بهتره جدا از برنامه باشن.

دیدگاه

ممنون
                      من یه هدر برد کوچیک برای 1788 طراحی میکنم و تا 1 هفته دیگه کار با این میکروی نازنین رو شروع میکنم
                      بعدش یه مادر برد براش میسازم :agree:

راستی نند فلش محدودیت خوندن و نوشتن داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
                        ممنون
                        من یه هدر برد کوچیک برای 1788 طراحی میکنم و تا 1 هفته دیگه کار با این میکروی نازنین رو شروع میکنم
                        بعدش یه مادر برد براش میسازم :agree:

راستی نند فلش محدودیت خوندن و نوشتن داره؟
                        یه کور برد بخر و خودتو خلاص کن دیگه!
                        اگه منظورت از محدودیت تعداد دفعات خوندن و نوشتن آره. تعداد محدودی میشه روش نوشت ولی برای خوندن فکر نمی کنم محدودیتی باشه.

دیدگاه

آخه کوربرد گرونه!

دیدگاه

بچه ها عید همتون مبارک ایشالا به همه ی ارزوهاتون برسید :smile: من دارم میرم سفر ایشالا شنبه سرحال و قبراغ بحثمون رو ادامه بدیم
                            عیدتون مباااارک :bye

دیدگاه

سلام.
                              آقا عید شمام مبارک
                              دعا کن من به آرزوم که ساخت یک کامپیوتر 8-بیتی هست برسم :wow: علاقه ای که به 6502 دارم خیلی بیشتر از ARM هستش!(از امضام معلومه :rolleyes: )

دیدگاه

آقا منم دارم برای At91sam9260 و sdram
                                k4s561632j-uc75 و nandflash
                                k9f2g...
                                pcb می زنم به نظرتون با این رمه می شه؟
                                کسی کتابخانه های خازن مقاومت Smd برای آلتیوم رو داره؟
                                اگه بذارید خیلی ممنون می شم
                                یه سوال اگه تغذیه رو از usb بگیرم بعد با چند تا رگولاتور ولتاژهای مورد نظر رو بسازم مشکلی پیش نمیاد؟
                                اینم pcb فقط الان جای sdram ها خوبه؟

بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X