اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

عرضم به حضور انور تمامی دوستان
    من لینوکس رو به این دلایل برای سیستمآ‌عامل برد آرم آ‌مون انتخاب کردم وگرنه مسلماً سیستمآ‌عاملآ‌های دیگهآ‌ای هم هست.
    پایداری
    امنیت
    عدم نیاز به شکستن قفل و نیاز به ثبت بعد از ۳۰ روز و نمیآ‌دونم بی نیاز از کرک و شماره سریال و ...
    پایبندی به تمامی قوانین جهانی کپی رایت( حق نشر) و patentها و ... . بنابراین اگه هر تو کشوری رفتیم میآ‌دونیم که جلبآ‌مون نمیآ‌کنن و ازمون غرامت نمیآ‌خوان!
    رایگانی لینوکس و تمامی برنامهآ‌های آن (برخی از برنامهآ‌های پولی رو میآ‌تونیم از مشابهآ‌های رایگان و آزادشون استفاده کنیم ولی واسه کار ما اصلاً نیاز به این سری برنامهآ‌ها نیست تا چه رسه به برنامهآ‌های مشابهآ‌شون . کل این برنامهآ‌های غیر آزاد هم کمتر از ۰٫۰۰۱ درصد کل برنامهآ‌های گنو/لینوکسی هستند).
    آزاد بودن در کپی به تعداد بیآ‌نهایت ،آزاد بودن برای فروش برنامه یا رایگان کردن آن
    بهآ‌روزرسانی رایگان
    عدم تأثیر ویروس در لینوکس
    گسترش دهندهآ‌های بی شمار لینوکس و برنامهآ‌های اون (آ‌به عنوان مثال گوگل همین چند وقت پیش ۳۰ نفر رو استخدام کرد تا فقط بیان روی هسته لینوکس کار کنند و بهترش کنن)
    استفاده از برنامهآ‌های دیگران به طور آزادانه ( مثلاً میآ‌تونیم از آندرویید گوگل استفاده کنیم تا اصلاً بیایم آندرویید رو روی برد آرمآ‌مون نصب کنیم . یا سیستمآ‌عامل نوکیا اِن ۹۰۰ http://nokian900.com یا گرافیک از یکی و هسته از یکی دیگه یا ...).
    کار بسیاری از شرکتآ‌های معتبر و معروف بر روی برنامهآ‌های لینوکسی و آزاد و متن باز .( یه چشمه استخدام ۳۰ نفر و سیستمآ‌عاملآ‌های آندرویید و کروم گوگل رو که گفتم . مثلاً hp هم چند نفر رو استخدام کرده تا فقط رو هسته کار کنن و واسش برنامهآ‌ بنویسن یا نوکیا شرکت http://trolltech.com رو خریده و اگه شما این آدرس رو بزنید ،خودکار به آدرس http://qt.nokia.com/ ریدایرکت میآ‌شید . QT کتابخانه گرافیکی محیطآ‌های معروفی مثل KDE هست و نوکیا گفته میآ‌خواد از این کتابخونه زیبا واسه محیطآ‌های گرافیکی گوشیآ‌هاش استفاده کنه و همینطور هم از سال ۲۰۱۰ به جای سیمبیان ، از لینوکس تو گوشیآ‌هاش استفاده کنه و سیمبیان رو کنار بذاره کم کم. نمونهآ‌اش هم همین n900 .)

و بسیاری دیگه که الان یادم نیست تا لیست کنم.
    آقای شوری هم چیپست ENC28J60 رو برای شبکه بردآ‌مون پیشنهاد دادند که دیدم تو هسته پشتیبانی کامل و ۱۰۰٪ میشه. هم ۱۰ و هم ۱۰۰ مگابیتش. ایشون فرمودند که این چیپست برای پی سی بی راحتآ‌تره و همینطور صنعتیآ‌تر هم هست. (دیشب چند بار به آقای شوری sms دادم ولی چون به دستشون نرسید این بود که اینجا گفتم)

دیدگاه

سلام به همگی .

من از شماتیک گروه zilion استفاده کردم و یه بورد برای at91sam7s64 ساختم و لحیم کردم .
      من توی این PCB فقط پورتA و USB و سوکت MMC رو بیرون کشیدم .
      IAR رو هم روی سیستمم نصب کردم .
      حالا یک برنامه بسیار ابتدایی میخوام که بتونه هر 32 تا LED رو که روی پورت A گذاشتم رو تقسیم فرکانسی بده .

مثلا توی codevision اینتوری میشه .

int i ;

DDRA = 0xff ;

PORTA = 0x00 ;

for ( i=0 ; i<255 ; i++ )
      {
      PORTA = i ;
      delay_ms(100) ;
      }

کسی میتونه کمکم کنه و این برنامه رو توی محیط IAR برای at91sam7s64 بنویسه ؟

اما برای 32 تا LED .

یعنی به جای 2 به توان 8 حالت یا 256 حالت
      2 به توان 32 حالت یا 4,294,968,296 حالت داشته باشه .

مرسی .

بگو که گل نفرستد کسی به خانه من
      که عطر یاد تو پر کرده آشیانه من

دیدگاه

nand flash بگذارید (128 مگ یا حداقل 64 مگ)
        اون سیستم عامل خود IAR از نوع RTOS هست و نیازی هم به mmu نداره . یکی از تفاوتهای آرم 9 با آرم7 تو همین mmu هست . پس بهتره یه سیستم عامل درست حسابی روش نصب بشه . برای همین روی لینوکس با محیط گرافیکی حساب کنید.
        در مورد maemo (سیستم عامل n900 ) باید بگم که من الان حدود 2ساله دارم با این سیستم عامل کار میکنم (maemo 4 برای n810) . تا اونجایی که من میدونم برای arm11 و جدیدا برای arm cortex-A8 پورت شده ( ورژن پنجمش ) . بنابراین اگرم خودتون بخواید روی آرم9 پورتش کنید ، کارایی چندانی نخواهد داشت. آندروید هم همینطوره .

اینجا رو هم حتما ببینید:
        http://www.at91.com/linux4sam/bin/view/Linux4SAM/GettingStarted

دیدگاه

جواب رو براتون گذاشتم اینجا
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26694.30
          امیدوارم بدرد بخوره
          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
            من این چند روزه تایپیک شما رو از اولش خوندم . روند پیشرفت کار با عرض پوزش گنده :cry2: :cry2:. اصلا معلوم نیست چی کار کردید . شما از uclinux و ARM7 شروع کردید آخرش هم به linux full و ARM9 رسیدید . معلوم نشد این بردی که دادید چاپ چی شد؟؟؟؟ از همه اینا که بگذریم اصل کاری یعنی نصب لینوکس به کجا رسید ؟؟؟؟
            یه گزارشی بدید دیگه !!!!!
            :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
            فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
              سلام
              من این چند روزه تایپیک شما رو از اولش خوندم . روند پیشرفت کار با عرض پوزش گنده :cry2: :cry2:. اصلا معلوم نیست چی کار کردید . شما از uclinux و ARM7 شروع کردید آخرش هم به linux full و ARM9 رسیدید . معلوم نشد این بردی که دادید چاپ چی شد؟؟؟؟ از همه اینا که بگذریم اصل کاری یعنی نصب لینوکس به کجا رسید ؟؟؟؟
              :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
              حق با شماست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
                سلام
                با سلام

یه سری قطعات که موجود نبودند که سفارش خارجی دادیم و رسید الان حدود 2 - 3 ماه میشه

بردی که در نظر گرفته بودیم با توجه به ظرافت و شلوغی که داشت متاسفانه جای پیدا نکردیم که بزنند و کارشون خوب بشه که بعد از گذشت چند هفته ای یه نفر پیدا شد برد زدیم برد هم خوب از آب در امد و حالا برد مونتاژ و هنوز یه سری قطعات باید لحیم بشن

تو این چند مدت نیز آقای شوری دنبال یه برد بودند که راحتتر و قابل استفاده تر باشه

آقای یوسفی هم که دنبال لینوکس بودند

کندی روند کار به دلیل هماهنگ نبودند بچه ها تیم بوده که وسط کار معلوم نشد کی کجا بوده

این هم نمونه ساخته شده

هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

خیلی خوب شده. ایشالا چاپ سبزش رو هم ببینیم.
                  دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                  زبانی اند و نانی اند و جانی
                  به نانی نان بده از در برانش
                  محبت کن به یاران زبانی
                  و لیکن یار جانی را به دست آر
                  به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

این واقعا عالیه دستتون درد نکنه.
                    به هر حال اگر کوتاهی بوده به خاطر نبود هماهنگی بوده و نه به خاطر تنبلی. :redface:
                    ممنون از تلاشتون

دیدگاه

دوستان دست همتون درد نکنه. من هم خیلی راغب شدم یک نمونه از این برد رو داشته باشم. اگر موافقید شرایط رو برام پ خ بزنید.
                      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                      زبانی اند و نانی اند و جانی
                      به نانی نان بده از در برانش
                      محبت کن به یاران زبانی
                      و لیکن یار جانی را به دست آر
                      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

در مورد پیاده کردن نرم افزار روی بردتون به مشکلی بر نخوردید؟ اگر مشکلی پیش اومده توی نتیجه میشه اینجا مطرح کنید من بی سواد دیگه اون اشتباه رو تکرار نکنم. :mrgreen: البته امیدوارم 100% جواب گرفته باشید
                        راستی با واسط گرافیکی هست یا نه؟چون منم نفهمیدم مشابه برد الیمکس ساختینش یا ....
                        Gracias A La Vida
                        [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                        http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                        زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

آقا اگه تند صحبت کردم منو ببخشید . اصلا قصد نداشتم زحماتتون رو نادیده بگیرم . فقط می خوام بگم اگه یه کم منسجم تر کار بشه خیلی بهتره . اینجوری زحماتتون هم بهتر به نتیجه میرسه و هم تازه کارایی مثل من می تونن از تجربیات گرانبهای شما اصتفاده کنند .
                          از این حرف ها که بگذریم ،من چند تا سوال داشتم و میخوام شما رو ببرم به اون وقتی که قصد داشتید برد سی پی یو رو جدا از برد اصلی درست کنید . من در حال حاضر AT91SAM9260 رو برای شروع کارم با ARM انتخاب کردم و اونو خریدم .
                          1- توی این میکرو خبری از Flash (حافظه قابل برنامه ریزی ) نیست پس حتما باید براش NAND Flash گذاشت . آیا امکان داره با چیز دیگری مثلا SDMMC اونو بوت کرد ؟
                          2- آیا میشه به جای SDRAM از رم های SD کامپیوتر استفاده کرد ؟
                          فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT

1- توی این میکرو خبری از Flash (حافظه قابل برنامه ریزی ) نیست پس حتما باید براش NAND Flash گذاشت . آیا امکان داره با چیز دیگری مثلا SDMMC اونو بوت کرد ؟
                            هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
                              آقا اگه تند صحبت کردم منو ببخشید . اصلا قصد نداشتم زحماتتون رو نادیده بگیرم . فقط می خوام بگم اگه یه کم منسجم تر کار بشه خیلی بهتره . اینجوری زحماتتون هم بهتر به نتیجه میرسه و هم تازه کارایی مثل من می تونن از تجربیات گرانبهای شما اصتفاده کنند .
                              از این حرف ها که بگذریم ،من چند تا سوال داشتم و میخوام شما رو ببرم به اون وقتی که قصد داشتید برد سی پی یو رو جدا از برد اصلی درست کنید . من در حال حاضر AT91SAM9260 رو برای شروع کارم با ARM انتخاب کردم و اونو خریدم .
                              2- آیا میشه به جای SDRAM از رم های SD کامپیوتر استفاده کرد ؟
                              1. نه ، حتما باید فلش رو بگذارید . بعد از اون میتونه با SD بوت بشه.
                              2. به هیچ عنوان !

دیدگاه

1- میشه یه کم در مورد SDCARD و DataFlash or Serial DataFlash توضیح بدین و بگین چی هستند و چه جوری کار میکنند . البته به صورت مختصر بگین که از موضوع اصلی تایپیک دور نشیم . :nice:
                                2-چرا میگین نمیشه از SDRAM کامپیوتر به صورت یک ماژول آماده استفاده کرد ؟ من تقریبا به طور کامل بررسی کردم و مشکل سخت افزاری ندیدم . فقط فرکانس کاریشونو مقایسه نکردم که فکر کنم کلاک رم ها اونقدر بالا هست که مشکل ماکزیممی نداشته باشیم .حالا اگه مشکل مینیممی نباشه که دیگه حله :nice: :nice: اگه مشکل دیگه ای هست بگین . در ضمن من قصد دارم سوکت SDRAM رو از یه مادربرد سوخته با حوضچه قلع در بیارم . فقط اگه برد دولایه جواب بده و بشه PCB رو AUTO ROUTE رسم کرد که خیلی عالی میشه . :nice: :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X