اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

پولش مهم نیست 13 تومن شد ...
    خوبیش اینه که الان میدونم کجاهارو خراب میکنه اونجا هارو یه خورده درست ترش میکنم بیشترین مشکل سر Via هاست که با اینکه 6 میل هست ولی چون کنار همه وقتی متالیزه میشه بهم متصل میشن ... در اولین فرصت کل Via هارو درست میکنم دوستان اگه یه سنتز کوچیک روی برد انجام بدن هم ممنون میشم ...
    تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

سلام
      امروز جوان الکترونیک جواب استلام قیمتها را داد به شرح زیر :

ADM3202ARN Analog Devices Low Power, 3.3 V, RS-232 Line Drivers/Receivers 900
      AT24C1024W-10SI-2.7 ATMEL 2-wire Serial Eeprom 5100
      ES3A Fairchild Schottky Diode 950
      ES3A Vishay Semiconductors Schottky Diode 1950
      ES3A multicomp Schottky Diode 2500
      FDS9926A Fairchild Dual N-Channel MOSFET 2100
      IRMS6400 Vishay Semiconductors 4 Mb/s Infrared Data Transceiver 3000
      SST39VF6401-70-4I-EK Silicon Storage Technology Multi-Purpose Flash 6300
      UDA1341TS Philips Semiconductors AC97 2400
      IRLML2402 International Rectifier HEXFET Power MOSFET 300
      IRLML6402PBF International Rectifier HEXFET Power MOSFET 1200
      Si2323DS Vishay Semiconductors TrenchFET Power MOSFET 600
      AS1117M3-1.8 Alpha Semiconductor 800mA Low Dropout Regulator 600
      AS1117M3-3.3 Alpha Semiconductor 800mA Low Dropout Regulator 600
      MIC29300-3.3BU Micrel High-Current Low-Dropout Regulators 2400
      MIC29300-5.0BU Micrel High-Current Low-Dropout Regulators 2400
      SN65HVD10D Texas Instruments 3.3-V RS-485 TRANSCEIVERS 6000

فقط یه موردی که هست قطعه ES3A و یه قطعه دیگه (فکر کنم MOSFET ها باشه ) کمتر از 5 وارد نمی کنند
      من قرار برای خودم و یکی از دوستان سفارش بدم از بچه ها هر کی می خواد یا علی
      حدود 2 هفته فکر کنم طول بکشه تا بیاد

این قطعات مربوط به برد آقای شوری هست ما بقیه المانه هم که تو بازار هست به جزء قطعه AE2596-5 که نیست جوان هم نمی تونه وارد کنه مهم نیست به جاش مشابه اون میزاریم
      هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

ببخشید دوستان من سخت مشغول اصلاح این بردم اشکالاتش رو که البته از نظر ساخت برد هست در اوردم و دارم تو PCB براش جا باز میکنم که تو تجربه ی بعدی دیگه این مورد پیش نیاد...
        دوستان بجث سیستم عامل رو پیش ببرن تا سخت افزار برسه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
          ببخشید دوستان من سخت مشغول اصلاح این بردم اشکالاتش رو که البته از نظر ساخت برد هست در اوردم و دارم تو PCB براش جا باز میکنم که تو تجربه ی بعدی دیگه این مورد پیش نیاد...
          دوستان بجث سیستم عامل رو پیش ببرن تا سخت افزار برسه ...
          خسته نباشی آقای شوری
          راستی آقای شوری تو PCB جای 3 تا سلف SMD خالی هست اونرا چی کار می کنید؟سلف SMD پیدا میشه؟خازنها آلومینیومی چی؟

دیدگاه

سلام

اقای شوری اگه صلاح بدونین می تونین برد رو بعد از ویرایش زمان بیکاری بدین دوستان تا روش کار کنن و بعد هر کس به نفر بعدی بگه که کجاها رو وکدوم پد یا نت یا ویا رو دستکاری کرده(از روی شماره)
            سلف smd تا جایی که می دونم هست تو بازار تهرون
            خازن الومنیوم هم اگه گیر نیاد می تونیم یه مادربرد بخریم روش در بیاریم :mrgreen:(جدی نگیرین اینم تو بازار تهران گیر میاد بار اخر که اومدم تهران چند تا مدلشو دیدیم)
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام دوستان
              من می خوام در زمینه کاری شما تحقیقاتی رو شروع کنم و حتی الامکان یک سمپل برد بسازم. میتونم بپرسم کار شما تا چه حد پیشرفت کرده؟ آیا موفق شدید گنو/لینوکس رو روی ARM پیاده کنید؟
              دلا یاران سه قسمند ار بدانی
              زبانی اند و نانی اند و جانی
              به نانی نان بده از در برانش
              محبت کن به یاران زبانی
              و لیکن یار جانی را به دست آر
              به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام سلف هست ولی خازن رو باید بپرسم ...
                کار برد تقریبا تمومه ولی اینبار چون نمیخام هزینه الکی کنم دارم تک تک ترکهارو چک میکنم تا الان خوب پیشرفته با وجود این استادایBEEEB دانشگاه که فقط میخان وقت ادم رو بگیرن ...

دیدگاه

خیلی عالیه .مرسی آقای شوری.
                  nsm عزیز هم تا الان خیلی پیگیر بوده و اون قطعاتی که تو بازار موجود نبوده رو سفارش دادن.
                  از هر دوی شما عزیزان متشکرم .
                  بنده هم دارم روی نصب لینوکس و سبک سازی و ... کار میآ‌کنم ولی وقتی برد ساخته شد اصل کار بنده شروع میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm

قطعه AE2596-5 که نیست جوان هم نمی تونه وارد کنه مهم نیست به جاش مشابه اون میزاریم
                    با سلام
                    مشکل این قطعه هم خدا را شکر حل شد مشابه اون یعنی LM2596-5 به جوان سفارش دادم
                    برای اسیلاتور هم قطعه 3H14-BT-50.000 مال کمپانی Mercury مطابق با برد آقای شوری هم سفارش دادم
                    فقط مونده قطعاتی هم چون مقاومت ، خازن و سلف SMD که اونها هم به یاری حق حل میشه
                    بقیه قطعات هم که دیگه مشکلی نداره

دیدگاه

سلام
                      مهندس این 2596 رو نمیتونیم با 2576 که ایران داره جایگزین کنیم البته اگه اون فوت پرینتش به برد میخوره خوب خیلی بهتره ...
                      مرسی از دوستان کارا داره خوب پیش میره اگه خدا بخاد ...
                      برد هم وقتی آماده شد دوباره پلود میکنم تا دوستان هم تا جایی که میشه اصلاح رو ادامه بدن ...
                      ممنون از همه مخصوصا آقای NSM ...

دیدگاه

http://www.4shared.com/file/145437413/d3115d56/REP_V1.html

فعلا برد به اینجا رسیده چون نتلیست نداره نمیشه زیاد دستکاریش کرد ولی رزولوشن وایاها از 0.3 به 0.5 رسیده باز هم خدارو شکر ...
                        کلا برد ی نیست که هرکسی بتونه بزنه ولی پیدا میشه کسایی که بتونن خوب درشبیارن
                        دوستان نگاه بندازین اگه جایی رو میشه بهتر کرد ادامه بدیم کارو ...
                        یکی از ترک های پشت برد که میخاد به پین هدر ها وصل بشه رو هوا مونده من متوجه این موضوع نمیشم شما هم یه نگاه بندازید... oo:

دیدگاه

این 2596 رو نمیتونیم با 2576 که ایران داره جایگزین کنیم البته اگه اون فوت پرینتش به برد میخوره خوب خیلی بهتره ...
                          مرسی از دوستان کارا داره خوب پیش میره اگه خدا بخاد ...
                          برد هم وقتی آماده شد دوباره پلود میکنم تا دوستان هم تا جایی که میشه اصلاح رو ادامه بدن ...
                          با سلام
                          از لحاض پایه ها باهم فرقی نداره تنها فرق اون تو فرکانس سوئیچ اون هست که تو تراشه 2576 اسیلاتور فرکانس داخلی 52 کیلوهرتز و برای 2596 اسیلاتور فر کانس داخلی 150 کیلوهرتز می باشد که این تفاوت فرکانس تو انتخاب مقادیر سلف و خازن خروجی تاثیر داره
                          که چندانی تفاوتی نداره چون خازن خروجی برای ریپل ولتاژ خروجی و سلف نیز برای جریان می باشد

آقای شوری خیلی ممنون

دیدگاه

یکی از ترک های پشت برد که میخاد به پین هدر ها وصل بشه رو هوا مونده من متوجه این موضوع نمیشم شما هم یه نگاه بندازید... oo:
                            آقای شوری منظورت این قسمت برد هست؟
                            تو کدام لایه هست؟
                            من چند بار دیدیم این قسمت بیشتر تو چشمم امد

راستی این قسمت برد هم باید یه pad بزاری مربوط به پایه شماره 1 اسیلاتور 50 مگاهرتزی هست (گوشه بالا سمت چپ برد)

دیدگاه

این ترک منظورم هست پلیگن نیست ...

دیدگاه

با سلام
                                من تو شماتیکش نگاه کردم این ترک از پایه 20 ، AT91SAM9260 میاد و باید تو دو قسمت بره یکی برای پایه 9 سوکت J402 و تو پایه 1 سوکت J400 برای بیزره
                                که تو هر دوتاش هم رفته و مسئله نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X