اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

دوستان سلام
    باید ببخشید که شدیدا در گیر هستم و کمتر میرسم سر بزنم
    دوستان واسه modbus من کار کردم و برنامش رو به زبون بیسیک دارم و بهتره بگم بسیار پروتکل مسخره ای هست و تنها خاصیتی که داره اینه که اگه دیتا وسط راه ناقص شد متوجه میشین(به نظر من که فقط میکرو رو مشغول می کنه.حد اقل اینجااا)

در مورد lcd تمام سعی رو می کنیم که این رو راه بندازیم اگه چینی نشد نهایت کار اینه که بعدا lcd رو جابه جا می کنیم سعی می کنیم تو pcb جای هر دو رو در بیاریم نهایت کار هر دو lcd وو خواهیم داشت
    تغذیه max شد و دیگه سرش بحث نمی کنیم
    flash و ram هم که تکلیفش روشنه
    فقط و فقط می مونه can که اون هم هر چی اقای nsm بفرمایند همونه پس بحث سخت افزار رو از هم اکنون تمام می کنیم هر چی قرار بوده بحث بشه این چند روزه شده (نترسین پشیمون نمیشیم) فقط دیگه خواهشن بحث رو از این بیشتر کش ندیم

از امشب تا اخر امشب اقا محمد شماتیک اولیه رو تا هر جا که رسوندن لطف کنن و واسه دوستان پیغام خصوصی کنن تا کار رو نوبتی شروع کنیم
    بچه ها از این لحظه به بعد فقط و فقط شماتیک و pcb رو کار می کنیم واسه شروع هر کس یه قطعه رو انتخاب کنه و فوت پرینت رو واسه من پیغام خصوصی کنه تا تقسیم کار رو دقیق تر کنیم.با تشکر از همگی
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اٌمید حبیبی
      فقط و فقط می مونه can که اون هم هر چی اقای nsm بفرمایند همونه پس بحث سخت افزار رو از هم اکنون تمام می کنیم
      نوشته اصلی توسط nsm
      استفاده از تراشه MCP2510 که یک مبدل SPI به CAN می باشد با سرعت 5Mb/s و تراشه MCP2515 با سرعت 10Mb/s که تراشه آخری جوان داشت قیمتش هم 3500 هست این تراشه ها با MCP2551 یا MCP82C250 یا MCP82C251 (دو تراشه آخری 2500 قیمتشه) یک مبدل کامل برای ارتباط CAN هست ، برای تراشه های که CAN ساپورت نمی کنند.

MCP2515 + MCP2551
      یا
      MCP2515 + MC82C250 or MCP82C251
      هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

برای استفاده از تراشه MAX8744 در قسمت تغذیه یه سری احتیاج به ماسفت داریم دوستان یه پیگیر کنند ببیندد موجود هست یا خیر

FDS6612A
        FDS6670S
        IRF7807VD1
        IRF7807V

ترانس T1 تو دیتاشت تراشه هست مشخصاتش نزده!!!

دیدگاه

میگم حالا LCD واجبه دوستان؟
          توی یه فیلم که دیدم ،دیدم که چطوری میشه از طریق رایانه یا میکرو و برد ارتباط برقرار کرد و فکر میآ‌کنم الان LCD غیر از اتلاف هزینه و وقت چیزی برامون نداره.
          میآ‌تونیم حتی محیط گرافیکی رو روی برد فعال کنیم و از طریق رایانه خونه و ریموت دسکتاپ کانکت بشیم و کارها رو انجام بدیم.
          نظرتون چیه؟
          میآ‌خواید فیلم آموزشی رو هم براتون بذارم؟ آخه توی اون فیلم با وجود اینکه برد خود اتمل هم بود و LCD بزرگ رنگی هم داشت ولی باز هم هیچی توش نمایش داده نمیآ‌شد و از طریق پورت سریال یا یو اس بی با میکرو ارتباط برقرار کرده بودند (گرچه برد avr32 بود و ۵۰۰ دلار هم قیمتشه ولی چیزی تو اصل قضیه عوض نمیشه و میآ‌بینیم که ارتباط یا حداکثر ریموت دسکتاپ یک گزینه بسیار عالی هست)

دیدگاه

سلام
            آقای NSM عزیز خاهش میکنم این بحث رگلاتور رو جمعش کنیم هرچی که میخاد بزاریم دایگه فکر کنم 1 هفته هست که داریم سر یه همچین چیز جزئی بحث میکنیم سرعت کارمون رو داره CAN و رگولاتور میگیره یا یه چیزی که هست و میشه استفاده کرد رو پیشنهاد بدین بزاریم یا اگه نیست بیخیالش بشیم یا سفارش بدیم ...
            منظورم اینه که قطعا بفرمائید چی بزاریم 2576 یا ... تا کار سریع تر جمع بشه .
            در رابطه با لینوکس نظرتون رو راجبه angstrom میخام بدونم کسی کار کرده قبلا ؟
            تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

دوستان تیم pcb ؛شما پی سی بی که آقای شوری معرفی کردند رو دیدید؟
              من که دیدم . همه اون نسخه اولیه با ویاهای بسیار کوچک که عملاً امکان ساخت برد تو ایران رو ازمون میآ‌گرفت و هم همین برد رو بعد از اینکه آقای شوری زحمت کشیدند و تک تک ویاها رو دستی بزرگآ‌تر کردند.
              میگم حالا که تمامی سختآ‌افزارهای این برد همونی هست که کلی در موردشون بحث کردیم، بهتر نیست به جای اینکه یه برد از صفر بزنیم بیایم و همون بردی که آقای شوری معرفی کردند رو کامل کنیم؟
              این لیست قطعات برد آقای شوری:
              http://aysabzevar.persiangig.com/AT91SAM9260V1.0.xls
              این از فایل پی دی اف pcb :
              http://aysabzevar.persiangig.com/AT91SAM9260V1.0%20-%20PCB.pdf
              و این هم از مدار کاملی که آقای شوری معرفی کردند (شامل فایل پروتل و شماتیک و لیست قطعات و ...):
              http://www.4shared.com/file/142388859/a9a3a759/E_9260_CM.html
              لطفاً فایلآ‌ها رو ببینید و روش فکر کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یوسفی سبزوار
                دوستان تیم pcb ؛شما پی سی بی که آقای شوری معرفی کردند رو دیدید؟
                من که دیدم . همه اون نسخه اولیه با ویاهای بسیار کوچک که عملاً امکان ساخت برد تو ایران رو ازمون میآ‌گرفت و هم همین برد رو بعد از اینکه آقای شوری زحمت کشیدند و تک تک ویاها رو دستی بزرگآ‌تر کردند.
                میگم حالا که تمامی سختآ‌افزارهای این برد همونی هست که کلی در موردشون بحث کردیم، بهتر نیست به جای اینکه یه برد از صفر بزنیم بیایم و همون بردی که آقای شوری معرفی کردند رو کامل کنیم؟
                من هم با نظر شما موافق هست دیگه وقت برای زدن PCB نزاریم همه چیزهای که احتیاج داریم هم داره
                خوبی برد همینه که پورتها اورده توی PHL و ما می تونیم برای LCD هم از همون استفاده کنیم
                بهتر همین بورد بدیم برای چاپ و دیگه دست دست نکنیم

دست آقای شوری درد نکنه :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یوسفی سبزوار
                  این لیست قطعات برد آقای شوری:
                  http://aysabzevar.persiangig.com/AT91SAM9260V1.0.xls
                  این لسیتی که آقای شوری گذاشتن به زبان چینی که من اون به انگلیسی تبدیل کردم

http://www.4shared.com/file/143213877/cb17d5bd/AT91SAM9260_Learning_boardV10_Components_List.html

دیدگاه

سلام
                    حال همگی خوبه؟
                    میبینم که من نبودم همگی کلی Active بودین جز اقا محمد که همه رو ایلون ویلون ول کردن به امون خدا و سر قولشون نموندن

من pcb رو دیدم ولی اصلا جای قطعات و فوت پرینتشون معلوم نبود که چی به چیه هااا
                    اگه همه موافق هستین و نمی خواین بیش از این وقت بزارین و کار بتراشین و می خواین صاف برین سر برنامه من هم با گروه موافقم.فقط کی قراره برد اول رو بخره روش کار کنه و بده pcb رو بزنن؟در این باره نظرتون چیه؟

فقط یه نکته مطمین هستین تمامیه قطعات موجوده؟
                    قیمتشون(همه قطعات)رو ممکنه یکی لیست کنه تا ببینیم چند در میاد؟

دیدگاه

AT24C1024 I2C EEPROM 4000 تومن
                      AT45DB642D Data Flash 6000 تومن
                      AT91SAM9260 ARM9 Processor 18000 تومن
                      DM9161AEP Ethernet 4000 تومن
                      K9F2G08U0M Nand Flash 9000 تومن
                      MT48LC16M16A2TG SDRAM 8000 تومن

ADM3202 RS232 Drive
                      UDA1341TS AC97
                      AS1117M3-1.8 Regulator 1.8 (مشابه LD1117-1.8)
                      AS1117M3-3.3 Regulator 3.3 (مشابه LD1117-3.3)
                      DC/DC Buck AE2596-5
                      Schottky Diode ES3A
                      MOSTube FDS9926A
                      MOSTube IRLML2402
                      Infrared Transceiver IRMS6400
                      Nor Flash SST39VF6401

المانهای که قرمز رنگ مشخص شده موجود نیست (تا اونجای که من اطلاع دارم) اما در اسرع وقت سفارش به جوان میدم ببینم چه قیمت در می
                      تمامی تراشه ها همونهای هستند که می خواهیم رو برد مد نظر بگیریم
                      سر تا جمع فکر کنم حدود 50 تومن در بیاد
                      بقیه خورد ریزها مثل مقاومت - خازن - PHL - LED - کانکتور USB - MMC - PS2 - DB9 و ... با برد حدود 40 الی 50 تومن در میاد
                      سر جمع دوستان 100 تومن فکر کنم در بیاد (البته میشه هر کدام قسمت دوستان نخواستن در نظر نگیریم یعنی اون قسمت رو برد لحیم نکنیم)

دیدگاه

من میتونم برد اول رو بدم بزنن واسه اینکه تست کنیم ببینیم کار میکنه یا نه فقط یه مشکلی دارم اونم اینه که فعلا جایی گیر کردم و واسه خرید قطعات نمی تونم برم جمهوری.

دیدگاه

سلام دوستان ممنون از لطف شما ...
                          من PCB رو سفارش دادم و فردا یا پس فردا آمادس (انشاا..)
                          LD1117 هست جوان داره سایر موارد رو هم میشه سفارش داد روح ا.. گفت یه نصفه آی سی هم اگه بخای برات میارم ( oo: )
                          پیشنهاد میکنم همون طور که آقا امید گفتن بریم سر سیستم عامل اول لینوکس Angestrom بعد هم اگه دوستان موافق باشن WINCE .
                          اگه انشا ا.. از برد جواب گرفتیم میتونیم روی ساخت و تولیدش هم اقدام کنیم من پیشنهاد میدم دارامدش بین گروه و ECA تقسیم بشه اینطوری کسایی که میخان شرو ع کنن راحت تر و ارزون تر کارشون رامیوفته و هم کمکی میشه به ECA . شاید هنوز زود باشه برای این حرفا ولی میخام بگم انگیزه من برای اینکار و ترویجش خیلی زیاده ... اگه خدا بخاد ... .

من صحبت هایی برای لینوکس با کسی که قبلا کار کرده بود کردم ایشون هم چند روز دیگه حضورا ملاقات میکنم که راه کار هاشو برای شروع به کار با سیستم عامل بگیرم ( کامپایلش بوتلودرش و از همه مهم تر درایور نویسی براش که اگه راه بیفته و یاد بگیریم دیگه قصه ی LCD و دیگر پریفرال ها رو نداریم خودمون بهش Add میکنیم ...
                          دوستان من کلا وقتی به یه چیز فکر کنم دیگه سلوشن های دیگر رو نمیبینم دوست دارم اگه اشتباه میریم دوستان اصلاح کنن و جور دیگه فکر کنن که اگه اشتباه رفتیم همه با هم نریم ..

دیدگاه

سلم دوستان.
                            شرمنده تک تک همتون هستم. یک کار ضروری موجب شد 2 روز از وب عقب بمونم.
                            بنده چه وظیفه ای دارم.
                            کمکی میتونم به دوستان انجام بدم.

دیدگاه

سلام دوستان من امروز برد رو گرفتم ولی اینطوری که میبینم سوتی زیاد داره توش :angry: :angry:
                              اگه بتونم قسمت های حساسش رو یکم درست کنم میشه استفاده کرد ولی اینطوری امکانش نیست با اینکه Via هارو تازه از 3 به 5 تبدیل کرده بودم هنوز هم این صنعت گران ما نمیتونن درست درش بیارن ...
                              :cry:

دیدگاه

سلام
                                چرا ؟مگه دیگه مشکل چیه؟خوب اگه خراب کرده برو یقش رو بگیر...
                                من اینجا تا pcb رو کامل چک نکنم تحویل نمی گیرم تازه اگه بعدش صوتی دادشته باشه پولش رو تا قرون اخر تو هلقومش میکشم بیرون تازه وقتت رو هم تلف کرده

ولی اگه مسیله حاد نیست بی خیال کار رو ادامه بده.من هم واسه اول که برد چینی رو داشتم می ساختم فکر میکردم خیلی صوتی داشته باشه ولی بعدش دیدم بدبختا فقط یه پول اپ نزاشتن باقیش خوب بود و مشکلی نداشت
                                pcb رو چند دادین زد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X