اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

دمت گرم علی جان یعنی الان دیگه هیچ مشکلی نداره؟
    به نظرت میارزه بسازیمش؟
    فایل رو هنوز دانلود نکردم ولی شجاعتتون در صرف اینهمه وقت و پول قابل ستایشه. مارو بی خبر نذارین.
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

سلام
      از پروژه شما خوشم آمده و قصد دارم با ساختن ان به تجربه و نکات آموزشی جدید رو یاد بگیرم
      خواستم بدونم فایل PCB و شماتیک پروژه و لیست قطعات مورد نیاز را از کجا می توانم دریافت کنم؟

دیدگاه

اگه می خوای چیزی یاد بگیری لازم نیست حتما برد رو داشته باشی و از همه بدتر اینکه خودت اونو بسازی . به نظر من اول برو یه کم بگرد و با خود آرم ۹ آشنا شو و ببین میتونی اصلا اونو از فلش های خارجی بوت کنی و فایل بوتشو پیدا کنی یا اگه خیلی حرفه ای هستی اونو بنویسی بعدش برو روی ساخت برد وقت و هزینه بذار .
        ولی از یه جا شروع کن که بعدا پشیمون نشی و حتما شروعش کن .
        من خودم به شخصه هنوز نتونستم بردمو بوت کنم ولی دست از تلاش بر نمیدارم .
        انشاالله موفق باشی :job: :job:
        فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

بالاخره برد تیم لینوکس به ثمر رسید و بوت شد . الآن هم جلوی من داره چشمک میزنه :mrgreen: :mrgreen: البته در آینده قراره لینوکس روش اجرا بشه . به امید آن روز :applause:
          فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

علی جان تبریک میگم امکانش هست فایلهات رو اینجا بذاری ما هم ازش استفاده کنیم؟
            منظورم کل پروژه ست.
            ممنون میشم
            It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نتیجه کار تیم لینوکس با برد AT91SAM9260

من فکر کردم شاید بهتر باشه برای کسانی که قصد دارن این برد را تهیه ببینن وجود یک پست که بطور کلی نتیجه این گروه را بیان کرده باشه استفاده داشته باشد برای همین این پستم رو اینگونه ویرایش می کنم.

ددریافت فایل PCB با آخرین تغییرات (برد آقای شوری) از لینک زیر
              http://www.4shared.com/rar/-pxGyeqY/REP_V1.html

دوستان گروه یکسری قطعات را با قیمت شان لیست کردند که من دوباره اینجا می گذارم

AT24C1024 I2C EEPROM 4000 Toman
              AT45DB642D Data Flash 6000 Toman
              AT91SAM9260 ARM9 Processor 18000 Toman
              DM9161AEP Ethernet 4000 Toman
              K9F2G08U0M Nand Flash 9000 Toman
              MT48LC16M16A2TG SDRAM 8000 Toman

********** لیست قطعات برد فوق **********
              ADM3202ARN Analog Devices Low Power, 3.3 V, RS-232 Line Drivers/Receivers 900
              AT24C1024W-10SI-2.7 ATMEL 2-wire Serial Eeprom 5100
              ES3A Fairchild Schottky Diode 950
              ES3A Vishay Semiconductors Schottky Diode 1950
              ES3A multicomp Schottky Diode 2500
              FDS9926A Fairchild Dual N-Channel MOSFET 2100
              IRMS6400 Vishay Semiconductors 4 Mb/s Infrared Data Transceiver 3000
              SST39VF6401-70-4I-EK Silicon Storage Technology Multi-Purpose Flash 6300
              UDA1341TS Philips Semiconductors AC97 2400
              IRLML2402 International Rectifier HEXFET Power MOSFET 300
              IRLML6402PBF International Rectifier HEXFET Power MOSFET 1200
              Si2323DS Vishay Semiconductors TrenchFET Power MOSFET 600
              AS1117M3-1.8 Alpha Semiconductor 800mA Low Dropout Regulator 600
              AS1117M3-3.3 Alpha Semiconductor 800mA Low Dropout Regulator 600
              MIC29300-3.3BU Micrel High-Current Low-Dropout Regulators 2400
              MIC29300-5.0BU Micrel High-Current Low-Dropout Regulators 2400
              SN65HVD10D Texas Instruments 3.3-V RS-485 TRANSCEIVERS 6000

چند نکته:
              جایگزین قطعه AE2596-5 == LM2596-5
              استفاده از تراشه MAX8744 در قسمت تغذیه

به گفته دوستان چاپ PCB برد از 13000 تا 20000 تومان هزینه میبرد
              هزینه کلی هم 120،000 تومان در میاد

امیدوارم مفید واقع شده باشد

[move]""فایل مجددا بارگزاری شده و می توانید دریافت کنید""[/move]

دیدگاه

چرا اینجا اینقدر تاریک و متروکه شده
                حیف نیست پروژه به این حرفه ای و جالبی اینطوری ناقص رها شده
                :sad: من 16 تا صفحه این تاپیک رو مطالعه کردم خیلی منتظر موندم تا کار شما به نتیجه ی نهایی برسه :sad:

دیدگاه

با عرض سلام و احترام خدمت تمام جوانهای فعال ایران زمین.نمیدونم به دردتون میخوره یا وقتش گذشته و لی اگر تعداد pcbمورد نیازتون زیاد نباشه،
                  جهت اعتلای سطح دانش و حمایت از محققان فهیم ، این مژده رو بهتون بدم که کارا الکترونیک میتونه بردتون رو بهتون به رایگان تقدیم کنه .به هر حال
                  ما باید دست به دست همدیگه بدیم تا خلاف این موضوع را ثابت کنیم که ایرانی ها کشتی گیرای خوبین ولی فوتبالیست های خوبی نیستند چون کار گروهی بلد نیستند.اگر فایل pcb,تون نهائی شده و هنوز تهیه اش نکردین یه نماینده معرفی کنین تا من هماهنگی لازم رو انجام بدم.این نماینده باید مورد تائید مدیریت محترم انجمن باشه .

دست به دست هم نهیم به مهر میهن خویش را کنیم اباد
                  زکات علم،نشر و پخش آن است.
                  {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من خیلی متشکرم از شرکت کارا الکترونیک
                    من یه مقدار امیدوار شدم که بلاخره هنوز تو ایران کسای هستند که از این جور کارها حمایت کنند

و بلاخره چی شد فایل کامل شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb

با عرض سلام و احترام خدمت تمام جوانهای فعال ایران زمین.نمیدونم به دردتون میخوره یا وقتش گذشته و لی اگر تعداد pcbمورد نیازتون زیاد نباشه،
                      جهت اعتلای سطح دانش و حمایت از محققان فهیم ، این مژده رو بهتون بدم که کارا الکترونیک میتونه بردتون رو بهتون به رایگان تقدیم کنه .به هر حال
                      ما باید دست به دست همدیگه بدیم تا خلاف این موضوع را ثابت کنیم که ایرانی ها کشتی گیرای خوبین ولی فوتبالیست های خوبی نیستند چون کار گروهی بلد نیستند.اگر فایل pcb,تون نهائی شده و هنوز تهیه اش نکردین یه نماینده معرفی کنین تا من هماهنگی لازم رو انجام بدم.این نماینده باید مورد تائید مدیریت محترم انجمن باشه .

دست به دست هم نهیم به مهر میهن خویش را کنیم اباد
                      با نهایت تشکر از شما و شرکت خوبتان.
                      بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
                      موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
                      نلسون ماندلا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فراهانی
                        البته یادمون نره نتیجه نهایی هر تیم باید به صورت مکتوب در بیاد که آیندگان هم بتونند به صورت کامل این پروژه رو انجام بدهند.و البته که نیاز هست که تمامی تیمها از نتیجه و کار تیمهای دیگه تجربه کسب کنند

دیدگاه

من از صفحه اول تا 16 همه پست ها رو دنبال کردم که ببینم بچه های تیم به چه نتیجه ای رسیدن ولی وسط راه نیمه کاره رهاش کردن که این موضوع از نظر من دو دلیل بیشتر نمیتونه داشته باشه:
                          1- بچه ها هر کدوم به نتیجه رسیدن و اینجا رو فراموش کردن (که انشاء الله اینطوری نیست) که در این صورت بهتره به حرفهایی که قبلا زدن هم فکر کنن و یادشون باشه که قرار بود چه کاری انجام بدن. :NO:
                          2- بچه ها از ناهماهنگی خسته شدن و کار رو رها کردن ، که در این صورت هم حیفه اینهمه زحمت و هزینه بی نتیجه بمونه
                          امیدوارم که این کار به این قشنگی نیمه کاره نمونه و تموم بشه البته با بهترین نتیجه :applause:

نوشته اصلی توسط جهرمی
                          البته یادمون نره نتیجه نهایی هر تیم باید به صورت مکتوب در بیاد که آیندگان هم بتونند به صورت کامل این پروژه رو انجام بدهند.و البته که نیاز هست که تمامی تیمها از نتیجه و کار تیمهای دیگه تجربه کسب کنند
                          خداوند میآ‌فرمایند:
                          هرگز نیکی و بدی در جهان یکسان نیست، همیشه بدی خلق را به بهترین عمل (که نیکی است) پاداش ده تا همان کس که گویی با تو بر سر دشمنی است دوست تو گردد. «سوره فصلت آیه 34»

دیدگاه

من در مورد دیگران نمیتونم نظر بدم ولی برای خودم یه کم زود بود ، چون هیچ اطلاعات کاملی نداشتم و فقط با سعی و خطا کارمو جلو میبردم که خیلی وقتگیر بود و برای همین برد آمادمو که درست کرده بودم گذاشتم کنار . البته خوب جلو رفته بودم . از شما چه پنهون اولش یه کم جو گیر شده بودم ولی کمکم جو ولم کرد . اگه میخوای شروع کنی بهتره خوب خوب اطلاعات از اینور و اونور جمع کنی . :bye

دیدگاه

سلام من تمام انجمنها و فرومها را مطاله کردم
                              به نتیجه جالبی در مورد بوت کردن لینوکس و ویندوز رسیدم

1- برای شروع کار نیاز به سخت افزار اماده دارید ، یا اینکه اون بسازید که هزینه پایینی داشته باشه که طبق برسی های که کردم یک سخت افزار اماده را پیدا کردم با امکانات مموری کارت ، رم، فلش ، ال سی دی ، یو اس بی و خیلی امکانات جانبی دیگر با قیمت ارزان بله .
                              گوشی های سونی ارکسون با سیپی یو ارم 9 و 11
                              فعلا من k750 را انتخاب کردم .
                              مزایای ان

1-تمام نقشه ها در اینترنت هست .
                              2-به سخت افزار اضافی برای فلش نیاز نداره ، همان کابل رابط نرم افزار setols لایت.
                              3- قبلا سیستم عامل اون هک شده تمام درایورهای ال سی دی و کتابخونه اماده وجود داره
                              4-میتون لینوکس رو رو اون نصب کن هسته ارم 9 و ای سی رم یا هیپ ان تا 32 مگا قابل افزایش
                              5- مهمتر از همه امده است و دست دوم سالم اون تا 40 تومن را حت پیدا میشه

2- دومین مساله نرم افزار نویسی و بوت کردن سیستم عامل که طبق برسی ها متوجه شدم از لینوکس که منبع باز باید شروع کنم
                              کمپایلر keil انتخاب کردم به عنوان ادیتور و تصمیم دارم کرنل لینوکس که توسط کمپایلر gcc میسه کمپایل کرد برای این گوشی ادیت کنم
                              لازم به ذکر در گوشی موترلا که سخت افزار ضعیف تری نصبت به k750 داره لینوکس نصب شده

من برای شروع کار می خوام یک تاپیک جدید بزنم

از دوستان در این مورد نظر می خوام

هر کس تمیل به همکاری داره با من تماس بگیره تا ریز نکات نقشه ها و نرم افزارهای مورد نیاز در اختیاش قرار بدم

email : hadi.bashniji@gmail.com

دیدگاه

با سلام دوستان بالاخره نتیجه این تاپیک چی شد کاش به یه جایی میرسید حیف بود که کسی ادامه نمیده :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X