اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

نوشته اصلی توسط زوار
    با سلام دوستان بالاخره نتیجه این تاپیک چی شد کاش به یه جایی میرسید حیف بود که کسی ادامه نمیده :cry:
    من زمانی خیلی مشتاق این برد بودم ولی متاسفانه نمیدونم چرا دوستان تمایلی به ادامه آن ندارند.
    خلاصه کل 240 تاپیکی که این گروه وقت گذاشتن زحمت تحقیق و نوشتن اون رو انجام دادن و الان پروژه رو ناقص رها کردن رو در 5 تاپیک بالاتر نوشتم (مهندسی معکوس تاپیکخونی :nerd

دیدگاه

:surprised:این تایپیک رو کی آوردش بالا :surprised:
      یه سال پیش من همین تایپیک رو دنبال کردم که منجر به ساخت اون بورد شد . بورد هم جواب داد ولی به دلیل آشنا نبودنم با پورت کردن سیستم عامل کنار گذاشتمش . ولی سخت افزار جواب داد . :cry2: :cry2:
      نزدیک 200.000 تومن هم یک سال پیش پیاده شدم .
      ولی قصد دارم بعد از امتحانات دانشگاه دوباره روش کار کنم .
      فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

باسلام اگر به انجمن arm نگاه کنید دوستان دیگری میخواهند از اول این تاپیک را راه بندازند که به نظرم بهتره همین جا ادامه بدهند تا این تاپیک به یک نتیجه برسه ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
          :surprised:این تایپیک رو کی آوردش بالا :surprised:
          ولی قصد دارم بعد از امتحانات دانشگاه دوباره روش کار کنم .
          دوستان سوال داشتن بخودی خود اومد بالا :rolleyes:
          میگم اگه تا بعد از امتحانات شما که هیچ تا یک سال دیگه هم بگی بالا نگهش دارم :nice:

دیدگاه

سلام
            من هم سخت افزار آماده ی این کار رو دارم که دو لایه هم هست مشکلی هم تو ساختش نیست
            شما یه لینوکس کار حرفه ای پیدا کنید که بتونه لینوکس جنریت کنه اینجوری کلی جلو میوفتیم
            مرسی
            تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
              سلام
              من هم سخت افزار آماده ی این کار رو دارم که دو لایه هم هست مشکلی هم تو ساختش نیست
              شما یه لینوکس کار حرفه ای پیدا کنید که بتونه لینوکس جنریت کنه اینجوری کلی جلو میوفتیم
              مرسی
              من فکر کنم بتونید از انجمن اصلی لینوکس برای کارتون و تغییرات لازم جهت مناسب سازی این سیستم عامل جهت برد کمک بگیریم

دیدگاه

سلام
                من قصد کار با لینوکس نداشتم اما با یکی از دوستان که لینوکس کار شدید هست میخواهیم ارم رو شروع کنیم .. اگر دوستان میخواهند به https://plus.google.com/u/0/110342604326188760139/postsپیام بدهند تا بلکه سرعت کار بالا بره

دیدگاه

سلام علیکم

بالاخره قرار هست این تاپیک به جایی برسه یانه؟

من دارم رو ساخت برد کار میکنم تو روت کردن رم ها به میکرو یه ذره به مشکل برخوردم کسی هست بتونه راهنمایی ای بکنه؟ یه ذره سخته تو برد 2 لایه رمها رو روت کردن.

دیدگاه

خوب clearance بوردتون چقدره ؟ توی اون بورد دو رویی که بچه ها گذاشته بودن و منم ساختمش فکر کنم 0.1 میلیمتر بود و ترکها هم 0.1 بودن . اون بورد رو نگاه کن ببین چجوری کشیده .
                    فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

اولش که تاپیک را دیدم با اشتیاق شروع کردم به خوندن.
                      به آخرش که رسیدم دیدم به مشکل برخورده ظاهرا و استپ شده.
                      واقعا حیف این همه زحمت نبود؟
                      دوستمون آقای حبیبی ذکر کرده بود که باید حساب شده پیش بریم اما برای یک کار خوب. واقعا حرفش درسته و اگر رعایت شده بود اینجا استپ نمیشد.
                      در هر حال دیدم یکی دو تا از دوستان نوشته بودند که بورد را ساختند ولی توی لینوکس متوقف شدند و یک لینوکس کار میخان.
                      من خیلی حرفه ای نیستم ولی با لینوکس زیاد کار کردم. با بوردهای مختلف از جمله مینی2440 و cw9g20 و...
                      کارهایی که کردم از قبیل درایور نویسی ، ساختن کرنل و روت فایل سیستم ، شبیه سازی لینوکس های embedded در qemu و ....
                      من حاضرم با شما همکاری کنم. اما سعی کردم پی سی بی را دانلود کنم ولی فایلش نبود. از طرفی وقت مونتاژ و ... هم ندارم. اگر بتونید یک نمونه بورد نهایی را با مشخصاتش برای من بفرستید که هزینه شو هم میدم میرم روش کار میکنم و نتایج را در اختیار همه دوستان میگذارم.
                      در هر صورت دوستان همکاری کنند این تاپیک متوقف نشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
                        خوب clearance بوردتون چقدره ؟ توی اون بورد دو رویی که بچه ها گذاشته بودن و منم ساختمش فکر کنم 0.1 میلیمتر بود و ترکها هم 0.1 بودن . اون بورد رو نگاه کن ببین چجوری کشیده .

منظور شما دقیقا کدوم برده؟میشه بذارید ش برای دانلود؟

دیدگاه

بالاخره تونستیم روی این بورد لینوکس هم بوت کنیم ولی با زجر بسیار زیاد.
                          خیلی حیف که دوستان بحث را ادامه ندادند. کاری که ما میتونستیم در یک هفته انجام بدیم مجبور شدیم 1-2 ماه وقت بگذاریم چون کسی راهنمایی نکرد.
                          اما از دوستانی که در این بحث قبلا شرکت داشتند تشکر میکنم.

دیدگاه

سلام من تو این لینک نحوه پورت کردن لینوکس رو برای at91sam9260 دارم توضیح می دم. پیش شرطش اینه که لینوکس لد باشی و رو سیستمت یک ubuntu نصب باشه حداقل و یک اینترنت خوبم داشته باشی که بتونی سورس ها را دانلود کنی.
                            http://embededsystems.ir/
                            http://embededsystems.ir/1_4_Documents.html
                            من از یک ماژول آماده استفاده کردم فقط NAND نداشت که خودم اضافه کردم. خودش روش لینوکس داشت ولی زیاد باهاش حال نکردم رفتم سراغ linux4sam بعدش تونستم لینوکس 2.6.30 رو روش بالا بیارم. فعلا هم sam-ba برای لینوکس و برد sam9260 رو توضیح دادم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تیم لینوکس

نوشته اصلی توسط m_b_mofidi
                              سلام من تو این لینک نحوه پورت کردن لینوکس رو برای at91sam9260 دارم توضیح می دم. پیش شرطش اینه که لینوکس لد باشی و رو سیستمت یک ubuntu نصب باشه حداقل و یک اینترنت خوبم داشته باشی که بتونی سورس ها را دانلود کنی.
                              http://embededsystems.ir/
                              http://embededsystems.ir/1_4_Documents.html
                              من از یک ماژول آماده استفاده کردم فقط NAND نداشت که خودم اضافه کردم. خودش روش لینوکس داشت ولی زیاد باهاش حال نکردم رفتم سراغ linux4sam بعدش تونستم لینوکس 2.6.30 رو روش بالا بیارم. فعلا هم sam-ba برای لینوکس و برد sam9260 رو توضیح دادم
                              سلام
                              شما روی همین بورد لینوکس هم کار کردید و جواب گرفتین؟ یا کلا روی برد آماده دیگری آزمایش میگیرید؟
                              بنده تارنمای شما را دیدم اگر ممکنه مراحل کار را در اینجا هم بیان بفرمایید ممنون میشم.

دیدگاه

نه بردم آماده بود.سخته همه پست هاب قبلی رو بخونم کاش تو پست اول لینک فایل pcb رو بزارن!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X