اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تیم لینوکس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تیم لینوکس

DM9161 رو میتونیم بگیم بیاره اگه الان بگیم انشالا تا اتمام PCB ما میارنش علاوه بر اون همین
    MIC29300-3.3BU
    MIC29300-5.0BU
    ها رو هم میتونیم سفارش بدیم بیاره جریان دهی خوبی دارن قبلا داشت ولی تموم کرده.
    کل برد رو نمیشه اتو روت کرد بعضی از قسمتهاشو دستی روت میکنیم و بقیه رو میزنیم رو اتو روت.
    دوستان نظر خودشونو در مورد قسمت صوت اعلام کنن که چی کار کنیم آقا امید زحمت کشیدن واسه همه pm زدن که قضیه چیه. راه ساده تر رو بریم یا از VS1003 استفاده کنیم.

دیدگاه

به نظر من یه AC97 انتخاب کنیم بهتره درایورهای سیستم عاملش هم زیاده خود IC هم تعمییر کارای مادر برد ها کامپیوتری دارن مدل های مختلف هم داره ...
      تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

چند نکته که به نظرم اومد تا عرض کنم:

However, it is strongly recommended to port the operating system on AT91 products by supporting
        the interrupt vectoring. This can be performed by defining all the AIC_SVR of the interrupt
        source to be handled by the operating system at the address of its interrupt handler. When doing
        so, the interrupt vectoring permits a critical interrupt to transfer the execution on a specific very
        fast handler and not onto the operating system’s general interrupt handler. This facilitates the
        support of hard real-time tasks (input/outputs of voice/audio buffers and software peripheral handling)
        to be handled efficiently and independently of the application running under an operating
        system.

کلمه recommended رو حتما در Datasheet جستوجو کنیم. به نتایج جالب
        و گاها حیاتی میرسیم. مثلا در صفحه 734 مقاومت هایی رو خودش پیشنهاد داده.

MT48LC16M16A :
        توسط این میکرو 9260 پشتیبانی نمیشه . لیست کمپانی هایی که ساپورت میشند داخل
        Datasheet هست.

برای اینکه بخواهیم سرعت linux رو که روش پیاده میشه رو بالا ببریم باید از
        یک NAND DATA FLASH استفاده کنیم که از SPI0 به 9260 متصل بشه صفحه 80.
        در ضمن 3تا هم میتونیم بهش متصل کنیم طبق Datasheet صفحه 359

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
          به نظر من یه AC97 انتخاب کنیم بهتره درایورهای سیستم عاملش هم زیاده خود IC هم تعمییر کارای مادر برد ها کامپیوتری دارن مدل های مختلف هم داره ...
          ممنون آقای شوری دقیقا همین به ذهن خودم هم رسید ولی در مورد موجود بودنش تو بازار دچار شک شدم. اگر موجود باشه من هم با همین موافقم چون درایور های آماده هم داره می تونم روش کار کنم.
          چند نمونه که می تونم معرفی کنم :
          AD1881 AC97 SoundMAX Codec-1
          HMP9701 AC97 Audio Codec-2
          AK4543VQ AC97 Rev 2.1 Multimedia Audio CODEC-3
          نظر بقیه چیه؟

دیدگاه

DM9161 برای اترنت هیچ مشکلی نداره و تو هسته (لینوکس) به طور کامل پشتیبانی میشه.(nsm پیشنهاد داده بودند و دستشون درد نکنه از این پیشنهاد ناب!)
            AT73C213B رو هم میشه برای صدا انتخاب کرد . این یکی هم از پشتیبانی کامل هسته برخورداره.

RTL8019 که خودم پیشنهاد داده بودم احتمالاً کمی اذیت کنه تو هسته و چون حال و حوصله وصله زدن به هسته نیستش همون DM9161 که ارزونتر هم هست و فول ساپورته مناسبآ‌تره.وهیچ دلیلی برای انتخاب RTL8019 فکر کنم نمیآ‌مونه!
            برای صوت AC97 هم دارم تحقیق میآ‌کنم .

دیدگاه

ظاهراً AC97ها با راهآ‌انداز عمومی AC97 یعنی (Generic AC97 codec) پشتیبانی میشن.
              AD1881 هم همچنینه وباید دید دیگه چه چیپستآ‌های دیگهآ‌ای از این دسته پیدا میشه.

دیدگاه

این چیپست AC97 هم که پیشنهاد دادم در حال حاضر موجود نیست ولی اگر تصویب بشه وارد می کنیم.
                با نظرتون موافقم DM9161 تقریبا تو همه DEV بردهایی که تو نت موجوده استفاده شده و تا حالا به غیر از یک مورد که از KS8721 استفاده کرده بود بقیه همه از DM9161 استفاده کرده بودن. (به نظرم کل دنیا با پیشنهاد آقای nsm موافقن ). شماتیک و کتابخونه DM9161 هم آمادست که براتون پ خواهم کرد فقط خواهش می کنم در اسرع وقت پیشنهاداتون رو نسبت به AC97 و چیپ های احتمالی موجود در ایران اعلام کنید.

دیدگاه

شما یه طوری گفتید AC97 رو میشه از تعمیراتیآ‌های موبایل یا مادربرد که خرید که فکر کردم تو بازار ریختهآ‌است. :rolleyes:
                  اگر هم میآ‌فرمایید تو بازار نیست فکر کنم ارزش وارد کردن رو نداره . ارزش نداره که ما بیایم یه قطعه رو وارد کنیم . باید دنبال باشیم تا یه قطعهآ‌ای رو پیدا کنیم که غیر از کار ما کاربردهای دیگهآ‌ای هم داشته باشه و تو بازار موجود باشه تا چند ماه یا چند سال دیگه به مشکل پشتیبانی و موجود نبودن قطعه تو بازار نخوریم.
                  نهایتش اگر هم نشد همون AT73C213B که تو بازار موجوده و تو لینوکس هم ازش پشتیبانی میشه و قابل استفاده است . بنابراین فکر میآ‌کنم نباید روی این قضیه زیاد وقت بذاریم تا قطعه وارد کنیم و تو بازار جا بندازیم و ....

دیدگاه

من با AT73C213B و DM9161 موافقم. :nerd:

برنامه ای جهت تعیین میزان مقاومت و ... برای رگولاتور LM317
                    از اینجا

دیدگاه

اگر همه دوستان با AT73C213B و DM9161 موافق هستن پس باید زودتر به فکر سفارشش باشیم .( همونطور که میدونیم فعلا موجود نیست.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
                        اگر همه دوستان با AT73C213B و DM9161 موافق هستن پس باید زودتر به فکر سفارشش باشیم .( همونطور که میدونیم فعلا موجود نیست.)
                        بنده هم موافقم
                        خوبی تراشه ای DM9161A داشتن LED که وضعیت LINK و Activity سرعت 10/100 و Full Do\uplex را نشان میده
                        هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

سلام دستان من امروز جمهوری بودم ... DM9161 رو جوان تو بارش داره و داره خودش وارد میکنه نیاز نیست ما سفارش بدیم ولی dm9000 رو الان موجود داره تفاوت قیمتی هم نمیکنه ...
                          آی سی های انواع مختلف AC97 هم من تعمییر کار آشنا دارم لیستش رو در میارم تا 1 یا 2 روز دیگه خبرشو میدم UDA134 هم بد نبود ولی امروز دیدم جوان تمموم کرده
                          نمیدونم یعنی انقدر ARM9 کار تو ایران بود ما خبر نداشتیم ...
                          MAX3232 هست .
                          LD1117 هم هست .
                          DM9000 هم که گفتم تا نظر دوستان چی باشه ...
                          تنها روز زیبای دنیا از ساعت 12 تا 18:30

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nsm

به هر حال ما احتیاج به یک تغذیه داریم که بتونه حداقل جریان 3 آمپری تامین کنه
                            تراشه RC1587 نیز یک رگولاتور خطی قابل تنظیم می باشد و می تونه جریان 3 آمپری ما را تامین کنه
                            اگر این نیز تو بازار نباشه باید سفارش خارجی داد
                            برای مدار تغذیه به MAX8744 مراجعه کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فراهانی
                              برای مدار تغذیه به MAX8744 مراجعه کنید
                              موافق نیستم
                              شما یه نگاه به دیتاشیت آی سی بندازید پکیچ بسته بندی تراشه QFN هست همچنین مدار عملی تراشه ملاحضه بفرماید
                              من قبلا به جوان سفارش RC1587 داده بودم یه سری بزنید ببیند برای خودش هم اورده یا خیر
                              هرکه خود را یک بار با اشکهایش شستشو دهد تا زنده است پاک و مقدس میماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی شوری
                                http://www.4shared.com/file/141529300/b4e0821d/AT91SAM9260-PROTEL.html

شماتیک کل اجزای برد به همراه فوت پرینتش
                                فقط خواهش میکنم بچه های PCB این لینک زیر رو سریعتر تبدیل کنن چون برد آماده هستش
                                http://www.4shared.com/file/141505090/57726bd5/2007-11-30_15-41-26_98.html
                                اسم برنامش OrCAD-Allegro هست

در رابطه با MMC هم امکان بوت شدن ازMMC برای 9260 وجود نداره 9263 میتونه
                                • System
                                – 90 MHz six 32-bit layer AHB Bus Matrix
                                – 22 Peripheral DMA Channels
                                – Boot from NAND Flash, SDCard, DataFlash® or serial DataFlash
                                – Reset Controller with On-Chip Power-on Reset
                                – Selectable 32,768 Hz Low-Power and 3-20 MHz Main Oscillator
                                – Internal Low-Power 32 kHz RC Oscillator
                                – One PLL for the system and one PLL optimized for USB
                                – Two Programmable External Clock Signals
                                – Advanced Interrupt Controller and Debug Unit
                                – Periodic Interval Timer, Watchdog Timer and Real Time Timer

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X