اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسم&

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسمت جدید)

نوشته اصلی توسط سعید خیری
    بهترین راهش چیه؟ :redface:
    سلام
    این تاپیک رو ببینید...
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=32529.15
    موفق باشید

دیدگاه

دوستان این تاپیک پاک سازی شد.
      پست های بی مورد حذف شدند و فایل ها در سایت پلود شدند.

موفق باشید.
      I ❤️ ECA

دیدگاه

با درود . . .

یه چند وقتی کله رو کچل کردیم رفتیم عجب شیر ببینیم چه خبره :mrgreen:!!!! تازه دیروز رسیدم.

از دوستان معذرت میخوام که در آموزشها تاخیر افتاده . این سربازی بد دردیه!!!

از مدیر سایت هم تشکر میکنم که زحمت میکشن و مطالب زائد رو حذف میکنن (ولی چرا ما رو 4 ستاره کردی؟؟؟ oo: )

از این به بعد کم کم و تا جایی که بتونیم روی افزایش سطرها کار میکنیم و به دلیل نبود وقت سعی میکنم تا توی همین تاپیک بنویسم تا زودتر جمع و جور بشه.

از دوستان این کاره هم ممنون میشم یه دستی بالا بزنن. بابا دمتون گرم همه اوستا هستین کم لطفی نکنین ،شما هم بیاین جلو :mrgreen:

خب بریم سر آموزش.

اگه مطالب قبلی رو به دقت خونده باشید و کمی روش مانور داده باشید حتما به این نتیجه رسیدین که میشه به راحتی هر چند تا که دوست داشته باشید به ستون ها اضافه کرد. خب این قضیه هر چند تا به همین سادگیا هم نیست و اگه یه نمونه 8 تایی رو به صورت عملی ببندید و اونو با یه نمونه 64 تایی به
        همون روش از لحاظ نور دهی مقایسه کنید متوجه ایراد کار میشید.

به طور ساده بگم:

این قضیه دیوتی سایکل رو فکر کنم دیگه همه بلد باشن. طبق رابطه هر چقدر مقدار PW نسبت به SW کمتر باشه سطح ولتاژ dc کمتری با بار اعمال
        میشه.حالا شما فرض کنید که میخاید 64 ستون رو رفرش کنید. چی میشه؟

یعنی برای هر led مقدار زمان1/64 (بخونید 1 تقسیم بر64 ) کل زمان وقت هست که خیلی کمه. و در نمونه 8 تایی 1/8 زمان . پس در نمونه 8 تایی به
        نسبت باید نور بیشتری داشته باشیم که همین طور هم هست.

برای رفع این مشکل 2 راه هست.

1- آرایش ستونی رو بیخیال شیم و بریم سراغ آرایش سطری
        2- آرایش ستونی رو بیخیال نشیم و بشینیم یه برنامه پیچیده بنویسیم تا همون ستونی کارمون رو را بندازه

در مورد آرایش سطری باید از شیفت رجیستر استفاده کرد و برنامه خاص خودش رو داره. اکثر این تابلوهایی هم که میبینید به در و دیوار وصله این طوری هستن و همون طور که میبینید مشکل نور ندارن. راجع به این روش تاپیک های زیادی هست و دوست عزیز اصفهونی من سید مهدی(اگه لطف کنه) میتونه کمک زیادی به دوستان بکنه

در روش دوم در ستونها باید از آیسی های لچ استفاده کرد و برنامه رو طوری نوشت که رفرش 8 ستون برای همه مشترک باشه(هم زمان باشه). این روش رو من برنامش رو نوشتم و رو سیستم ازش جواب گرفتم. اما چه کنم که اجل... ببخشید سربازی مهلت نداد که عملی ببندمش تا ببینم چه طوری جواب میده :mrgreen:

منتظر نظرات شما هستم
        فعلا یا حق...

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

بابا تورو به حضرت عباس یکی کمکم کنه
          تا 4شنبه بیشتر برای تحویل پروژه ام وقت ندارم
          انیمیشن در تابلو روان 8*32 چطوری میشه
          تورو به قران کمکم کنید

دیدگاه

باید از برنامه های تبدیل گیف یا بی ام پی یه کد هگز استفاده کنید که گیر آوردنش یکم سخته !
            موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
            (ادیسون)

دیدگاه

با سلام به تمامی دوستان
              نور تابلو روانم خیلی کم است وامکان تغییر در مدار وجود دارد چون مدار چاپی هستش
              می خواستم بدونم که atmega16تا چند ولت وچند آمپر می تونه تحمل کنه تو داد شیتش چیزی پیدا نکردم

دیدگاه

باسلام حضور مهندسین

آقایون یه پروه کنترلی هست که می خوام 8 تا لامپ 12 ولت که کنار هم قرار گرفته اند (به نظرم یک سطر و 8 ستون!)رو با پورت A میکرو که بهش ULN2803 وصل و بعد در خروجی ULN یک پایه لامپها و یایه دیگر همگی به 12 ولت وصل است،کنترل کنم.من میخواستم کمکم کنید برنامه ای بنویسیم که از رو جدول گلایف اطلاعات شکل رو خط به خط هر دو ثانیه روی پورت قرار بده و لامپ ها را روشن و یا خاموش کند،انگار میخواهیم مثلا یک نوشته را در تابلو روان از بالا به پایین حرکت دهیم و اثر موندگاری هم مهم نیست.
                لطفا کمک کنید

دیدگاه

سلام به تمام اساتید عزیز من چند وقتی هست که دارم روی تابلو های روان کار میکنم با این تفاوت که عبارات عبوری از روی این تابلو ها از پیش تعین شده نباشه . واین کار به صورتی انجام گیرد که هر کس با کمترین تجربه علمی بتواند عبارت خودش رو روی تابلو قرار دهد و این عمل توسط متصل کردن یک کیبرد به تابلو به صورت مستقیم انجام شود میخواستم بدونم شما ایده ای دارید (بدون استفاده از pc) تنها راهی که به ذهن من رسید اینه که اعداد دیتا رو به صورت متغیر تعریف کنیم و بعد با نرم افزار عدد دیتای هر حرف رو تعریف کنیم وبعد از فشردن هر حرف با کیبورد با مطابقت دادن کد اسکی خط دیتای تعریف شده رو تطبیق دهیم که خوب این روش نیاز به برنامه نویسی زیادی داره (2-3 هزار خط) خوشحال میشم اگر ایده ای دارید مطرح کنید تاباهم شروع کنیم
                  موفقیت بدست آوردن چیزیست که دوست داری و خوشبختی دوست داشتن چیزیست که بدست آوردهآ‌ای.

دیدگاه

سلام
                    فایلها از روی سرور حذف شدن
                    زیر لینکها نوشتید که داخل سایت پلود شده لینکی که از داخل سایت باشه پیدا نکردم.
                    منظورتون داخل همین سایت eca.ir پلود شده؟
                    ...

دیدگاه

با درود . . .
                      لینکها موجود هستند منتها شاید دقت نکردید.
                      به هر حال من دوباره میزارمشون:
                      قسمت اول:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=331 8
                      قسمت دوم:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=400 1
                      قسمت سوم:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=400 2
                      قسمت چهارم:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=460 8

موفق باشید
                      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                      بدرود . . .

دیدگاه

واقعا خوب بود. منتها از لحاظ سخت افزاری ایا برای led ها باید مقاومت گذاشت یا اینکه مستقیما همان شکلی که گذاشتید رو تو عمل ببندیم.
                        ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

برای این شکل و طرح نخیر لازم نیست. مگر اینکه از درایور استفاده کنیم که در اون صورت بهتره گذاشته بشه تا ال ای دی ها از بین نرن.

بدرود . . .

دیدگاه

برای این فارسی نوشتن باید چی کار کنم ؟
                            اگر خواستم یه کد مثل h&21 رو بفرسم باید چی کار کنم
                            مشخصات :
                            پورت موازی
                            16 بیت یعنی کد 21H رو به 16 پایه موازی بفرسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                              برای این فارسی نوشتن باید چی کار کنم ؟
                              اگر خواستم یه کد مثل h&21 رو بفرسم باید چی کار کنم
                              مشخصات :
                              پورت موازی
                              16 بیت یعنی کد 21H رو به 16 پایه موازی بفرسم
                              برای فارسی نویسی از یه نرم افزار فارسی ساز مثل مریم باید کمک بگیری. هرچی خواستی رو توی اون بنویس و بعد کپیش کن. بعد از قسمت تکست فست ال سی دی توی پنجره اش پیستش کن و یادت باشه که حتما از فونتهای سری F که مال خود مریمه تو فست ال سی دی استفاده کنی.
                              اون 16 بیت و 21 و کد و ... رو نفهمیدم چیه!

بدرود . . .

دیدگاه

یه برنامه خیلی خوب برای تابلوروان
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55267.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X