اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسم&

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسمت جدید)

آقا وحید فکر کنم باید آستینارو بالا بزنی و زحمت بکشی و این آموزشو ادامه بدید !

به نظرم این آموزش بهترین آموزش نت هست !

موفق باشید
    * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
    * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
    *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
    حضرت علی(ع)
    آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

• ۱٬۱۸۰٬۰۰۰ ریال ۲۹۵٬۰۰۰ ریال
      ۲٬۶۵۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۹۸۷٬۵۰۰ ریال
      ۴۴۹٬۰۰۰ ریال ۲۶۹٬۴۰۰ ریال
      ۶۶۳٬۰۰۰ ریال ۲۶۵٬۲۰۰ ریال
      ۱۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ریال ۱۰٬۲۶۰٬۰۰۰ ریال
      ۳٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۵۵۰٬۰۰۰ ریال

نوشته اصلی توسط erfan m
      اموزش 1 و2 رو باز هم بخون بعد اینو بخون :biggrin:

$regfile = "m8def.dat"
      $crystal = 4000000

Config Portb = Output
      Config Portd = Output
      Dim Index As Byte
      Dim A As Byte
      Portb = &H80

Do

If Index > 7 Then
      Index = 0 : Portb = &H80 : End If
      A = Lookup(index , Dat)
      A = Not A
      Portd = A
      Waitms 1

Portd = &HFF
      Rotate Portb , Right
      Incr Index

Loop

End

Dat:
      Data &H3C , &H42 , &H91 , &HA5 , &HA1 , &HA5 , &H52 , &H3C

1.اسم میکرو
      2.فرکانس اسلایتور
      3.خروجی کردن پورت b
      4.خروجی کردن پورت d
      5.تعریف متغیر index
      6.تعریف متغیر a
      7.فعال کردن سوتون اول (فرستادن کد 80 به دویی میشه 10000000 )
      8. حلقه
      9.شرط (اگر متغیر index ) بیشتر از 7 شد
      10.متغیر index رو بکن 0 و سوتون اول رو فعال کد ( فرستادن کد 80 به دویی میشه 1000000 ) پایان شرط (اگر شرط برقرار باشه فقط تا همین جا می خونه یعنی تا پایان end if )
      11.به تعداد متغیر index از برچسب dat بخون بریز توی متغیر a ( به عبارت دیگر متغیر index هر چند بود (مثلا بود 0 ) اونو بخون بریز توی متغیر a (اگر 0 باشه اولین کد رو می خونه یعنی 3c اگر 1 باشه کد دوم رو می خونه یعنی 42)
      12.خط زاپاس :mrgreen: (نمی دونم چیه )
      13.متغیر a هر چقدر بود بریز توی پورت d (اگر توی خط 11 متغیر index 0 بود باید کد 3c رو بفرسه توی پورت d)
      14.تاخیر به مدت 1 میکرو ثانیه
      15.بفرس ff رو به کد d (به دویی میشه 11111111 ) ( توی جا های دیگه گفتم بفرس کد ff خط 7 اینو گفتم )(دستورات یکی فقط کد هایی که می فرسه فرق درا )
      16. یه دونه پورت d رو بیا سمت راست ( توی خط 7 کد 80 فرستاده شده یعنی اگر 1000000 بود بکنش 01000000 ) هر بار یه دونه ستون دیگه فعال میشه
      18.به متغیر index یه دونه اضافه کن
      19.برگرد به do (حلقه )
      20. پایان برنامه (البته هیچ وقت به این خط نمی یاد تا برنامه تموم بشه ) (به عبارت دیگر اینم زاپاس هست :biggrin
      21.برچسب dat وخط پاینش کد هایی که باید خونده بشه توست خط 10 و توی خط 13 ریخته بشه توی پورت

موفق باشید
      اقا دستت درد نکنه :wow: :wow:
      اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
      هیتلر

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان

یه سوال داشتم

میشه بگید حداکثر چند LED که آندهاش با مقاومت 330 به منبع با جریان بالا ( توانایی روشن کردن 1000 led همزمان ) وصله رو میشه به فقط 1 پایه 573 وصل کرد ؟ یعنی محدودیت داره که هر پایه 573 بتونه مثلا فلان تعداد led رو روشن کنه ؟ یا نه چون فقط منفی led ها به 573 وصله تفاوتی نمیکنه ؟
        مثلا میتونم به پایه 1 ایسی 573 تعداد 100 تا led وصل کنم ؟ (منفی ها )
        پایه 2 مثلا 50 تا
        پایه 3 مثلا 80 تا و غیره ؟
        اگه خروجی 573 رو به 2803 وصل کنیم چی ؟ فرقی میکنه برای این مورد ؟
        سوال من بخاطر تابلوهای LED ثابت هست که LED رو دور تا دور حروف میچینن.
        شما چه روشی برای کنترل همچین تابلوهایی پیشنهاد میکنید ؟

متشکرم

دیدگاه

دوستان کسی نیست به این سوال بی جواب من جواب بده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysamg
            دوستان کسی نیست به این سوال بی جواب من جواب بده ؟
            چرا هست!!!
            ببین داش میثم گل گلاب ، بحث حداکثر و حداقل نیست. بافرها کلا یه سری محدودیت ها دارن.
            مثلا تو همین 573 نمیشه توقع بیشتر از 30 یا 40 میلی رو داشت(استاندارد) برای سینک کردن هم قضیه همینطوره(یه مقدار بهتر)
            بهتره کلا از 2803 استفاده کنی تا اینکه بخوای شک کنی که میشه یا نه.
            برای تابلوهای ثابت هم کلا قضیه فرق داره. شما میای نگاه میکنی که منبع ولتاژت چقدره، بعد با توجه به اون ال ای دی سری میکنی و کمبودش رو با مقاومت جبران میکنی(کنترل جریان هم هست) و در آخر یا با استفاده از همون 2803 و یا 2003 و یا یه ترانزیستور و یا ماسفت سوئیچش میکنی.

موفق باشید

نوشته اصلی توسط coloop
            آقا وحید فکر کنم باید آستینارو بالا بزنی و زحمت بکشی و این آموزشو ادامه بدید !
            به نظرم این آموزش بهترین آموزش نت هست !
            موفق باشید

والا من همیشه آستینامو بالا میزنم(آستین مزاحم کارای فنی هست! :mrgreen: )
            اگر وقت کنم به روی چشم، ادامش میدم. شما لطف دارید :biggrin:
            موفق باشید
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
              چرا هست!!!
              ببین داش میثم گل گلاب ، بحث حداکثر و حداقل نیست. بافرها کلا یه سری محدودیت ها دارن.
              مثلا تو همین 573 نمیشه توقع بیشتر از 30 یا 40 میلی رو داشت(استاندارد) برای سینک کردن هم قضیه همینطوره(یه مقدار بهتر)
              بهتره کلا از 2803 استفاده کنی تا اینکه بخوای شک کنی که میشه یا نه.
              برای تابلوهای ثابت هم کلا قضیه فرق داره. شما میای نگاه میکنی که منبع ولتاژت چقدره، بعد با توجه به اون ال ای دی سری میکنی و کمبودش رو با مقاومت جبران میکنی(کنترل جریان هم هست) و در آخر یا با استفاده از همون 2803 و یا 2003 و یا یه ترانزیستور و یا ماسفت سوئیچش میکنی.

موفق باشید

والا من همیشه آستینامو بالا میزنم(آستین مزاحم کارای فنی هست! :mrgreen: )
              اگر وقت کنم به روی چشم، ادامش میدم. شما لطف دارید :biggrin:
              موفق باشید
              ممنون از پاسختون آقای نصیری
              خوب ببینید من سوالم واسه همین تابلو های ثابت هست. اگه فقط از 2803 استفاده کنم که نمیتونم کنترل کنم ال ای دی هارو.
              ببینید من یه تابلو ثابت دارم که از 4 تا کلمه کلی تشکیل شده. و یه قاب مستطیل دورش.
              هر کلمه حدود 150 تا ال ای دی داره دورش. قابش هم 200 تا ای ای دی داره. بعد ال ای دی ها 3تا 3تا باهم سری شدن و به مقاومت 120 وصل شدن. حالا من میخوام بتونم تک تک حروف هر کلمه رو کنترل کنم. مثلا کلمه "علی" ع جدا ل جدا و ی هم جدا.
              حالا طبق حرف شما هر پایه 573 میتونه 40 میلی آمپر رو بده. پس هر پایش 2 تا ال ای دی حداکثر میتونه روشن کنه!
              2803 تنها هم که 8 تا پایه داره پایه کنترلی هم نداره. حالا میخوام بدونم میتونم تک تک حروف که هرکدوم 30-40 تا ال ای دی دارن رو بدم به 1 پایه 2803 ؟ یا حداقل کل 2803 ؟

متشکرم

اضافه شده در تاریخ :
              آقای نصیری مارو هم دریابید ! متشکرم

دیدگاه

کلی وقت برد تا ثبت نام کردیم . آن وقت لینک ها غیر فعال شده اند . واقعاً که :twisted: :twisted: :twisted:

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گ&#1575

نوشته اصلی توسط m b
                  کلی وقت برد تا ثبت نام کردیم . آن وقت لینک ها غیر فعال شده اند . واقعاً که :twisted: :twisted: :twisted:
                  سلامت کو ؟ :mrgreen:
                  شوخی کردم :icon_razz:
                  وردتونو به سایت تبریک میگم
                  لینکا که سالمه oo:
                  از اینا استفاده کنید :nice:
                  موفق باشیدد

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                  با درود . . .

قسمت اول:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=331 8
                  قسمت دوم:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=400 1
                  قسمت سوم:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=400 2
                  قسمت چهارم:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=dlattach;topic=26542.0;attach=460 8

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گ&#1575

سلام دوستان.
                    اااااووووووه ه ه ه ه ه
                    تموم شد...... خدمتم تموم شد.
                    بعد از این همه مدت که از الکترونیک فاصله گرفتم، الان که اومدم سایت، احساس اصحاب کهف رو دارم.
                    باور کنید بغض گرفته مارو که همه اطلاعاتمون (همون یه ذره ای که داشتیم) به باد فنا رفته. امروز دوباره جزوه های دوران دانشگاه رو نگاه میکردم، همشونو یه روزی به دوستام توضیح میدادم اما الان همش مثل نمکی میمونه که رو زخمم میریزه.....
                    ولش کنید..... با امید خدا و کمک دوستانی مثل شما دوباره شروع میکنم.
                    اول از همه از دوست عزیزم جناب نصیری کمال تشکر رو دارم که با بیان شیوای خودش مجددا ما رو مجذوب و تشویق کرد. 2 سه روزی هست که فایلهای آموزشی ایشون رو خوندم و تابلو روان رو در همون سطح چهار فایل آموزشی یاد گرفتم. مثالهای زیادی حل کردم، واسه خودم برنامه هارو مینوشتم و تمرین زیادی در رفرش سطر و ستون انجام دادم و همشو به حمد الله با یاری مهندس نصیری یاد گرفتم. از روشهای مختلف استفاده کردم، خودم رو با مشکلات مختلف روبرو کردم و در صدد رفعشون تمرینات زیادی انجام دادم. مثلا در آخرین چالش با دیکدر 4 به 16 یه دیکدر 8 به 256 طراحی کردم (بعد از این همه فاصله از الکترونیک کار بزرگی محسوب میشه ها!!!) و یک پورت رو روتیت و از یک پورت دیتای ستون رو ارسال میکردم با مشکلاتش هم روبرو شدم که به خاطر سرعت رفرش چه اتفاقی می افته، اما حالا به جایی رسیدم که برای سرعت بیشتر در پیشرفت یه کمبود رو احساس میکنم که دقیقا نمیدونم کجاس. اما فکر میکنم با کمک مهندس نصیری حل میشه. به همین خاطر رک و راست و با کمال پررویی می گم:

مهندس جان... یه خواهش در صورت امکان...

شما اگه یه مدار و برنامه مشابه با همون فیلمی که گذاشتید (تعمیرات موبایل) به صورت کامل پلود بفرمایید، من بصورت مهندسی معکوس تجزیه و تحلیلش میکنم و قطعا با امید به خدا تابلو روان رو یاد میگیرم. ضمنا منم با بیسیک کار میکنم و جای هیچ مشکلی نیست. لازمه یادآوری کنم که من خودم با دادن ماهی مخالفم اما این تقاضای بنده به این خاطره که مغزم خوابیده و در حال حاضر اصلا ایده نمیتونم داشته باشم به همین خاطر میخوام با کمک تحلیل یک مثال حل شده، مجددا این کله خراب شده رو بیدار کنم.

تشکر. زنده باشی.
                    چقدر این ندیدن ها و نشنیدن ها مردم را خوشبخت کرده (دکتر علی شریعتی)

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسم&

با درود . . .
                      در ابتدا مجتبی جون تولدت رو تبریک میگم (رها شدن از سربازی مثل تولد دوباره هستش!) :applause:
                      خیلی خوشحالم که میبینم چرند و پرندهایی که نوشتم مورد توجه شما و دوستان قرار گرفته :biggrin:

یه نکته دیگه! : مهندس خودتی!!!! :biggrin:
                      بگذریم!
                      والا راستیتش آموزش اون فیلم رو شروع کردم و بنا به دلایلی نتونستم تمومش کنم
                      کمی هم سرم شلوغه و نمیتونم بشینم برا تایپش

خود اون برنامه رو برای یه مشتری نوشتم و صحیح نیست که اوپن سورس بزارمش رو اینترنت. برای همین از اول باید یکی دیگه بنویسم. طریقه کارش خیلی راحته و تنها کافیه کار با لچ رو یاد بگیری که بتونی تعداد پورتهات رو افزایش بدی
                      من دنبال این بودم که با برنامه کدساز برادر فتاح تفرشی فیکسش کنم منتها وقت نکردم.
                      در اولین فرصت میرم دنبالش و تمومش میکنم

با سپاس
                      موفق باشید
                      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                      بدرود . . .

دیدگاه

اقاوحید دستت دردنکنه :applause:...خداخیرت بده..
                        فقط یادت نره قراربود اموزش تابلو تجاری هم بذاری
                        بازم درباره تابلوروان بنویس
                        بی صبرانه منتظرم...... :bye

دیدگاه

ما همه بی صبرانه منتظر آموزش های آقای نصیری هستیم ...

دیدگاه

:mrgreen:
                            من الان دارم دنبال کش کلفت و محکم میگردم اونوقت شما میگید بیا آموزش بده!!!

به محض اینکه سرم خلوت بشه به روی چشم. :biggrin:

بدرود . . .

دیدگاه

با درود . . .
                              دوستان واقعا بابت تاخیر های بوجود اومده عذر میخوام
                              مشکلات و گرفتاریهای شخصی و کاری در اندازه ای هست که چند روز یکبار فرصت میکنم ببینم کجام و به سایت سر بزنم :biggrin:
                              تو یکی از بخشهای همین سایت دوستان دارن خوب پیش میرن:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55267.300

اخوی تفرشی که سنگ تموم گذاشته و برادر دادگستر هم که داره روی آموزش پی دی اف کار میکنه
                              فکر کنم اگر دنباله اون رو بگیریم بهتر باشه، چون بعید میدونم بتونم کار رو ادامه بدم

باز هم از همگی دوستان عذر میخوام
                              امیدوارم که بنده رو ببخشید

بدرود . . .

دیدگاه

با سلا م و خسته نباشید یه سوال داشتم
                                من به کمک آموزشهای آقا وحید گل یه تابلوی 8*36 شبیه سازی کردم که طبق آموزش های آقا وحید به دو صورت متن ثابت و متحرک میشه ازش استفاده کرد
                                میخواتم بدونم میشه در مدل ثابت بجای کد حروف کد انیمیشن یا گیفی که به کمک نرم افزار آقای تفرشی تبدیل به هیکس شده رو قرارداد
                                اگر پاسخ مثبته چطور
                                چون می یک بار تلاش کردم ولی بسکام یه مشکلات عجیبی گرفت که فکر میکنم مربوط به زیاد بودن تعداد کدها بود
                                میخواستم بدونم راه حلش چییه
                                با تشکر :wow:

اضافه شده در تاریخ :

یه سوال دیگه میخواستم بدونم اگه بخوایم متن از سمت راست به چپ بره باید چیکار کنیم البته خودم یه تغییراتی دادم دیدم گند زد به همه چی oo:
                                کد:
                                Index = B
                                If B = 0 Then
                                B = 105 : End If
                                Loop
                                End
                                خدایا چگونه زیستن را به من بیاموز ، چگونه مردن را خود خواهم آموخت
                                "دکتر علی شریعتی"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...