اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسم&

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گام(قسمت جدید)

نوشته اصلی توسط meysamg
    با سلام مجدد :

چند سوال دیگه هم داشتم :

1. مدار 32*8 که آقای نصیری معرفی کردن رو شبیه سازیش بخوبی جواب میده حالا میخوام بدونم چطور میشه به سطرها اضافه کرد ؟ یعنی مثلا 32*24 یا 32*16 ؟ یا کلا مداری سراغ دارید بشه راحت گسترش داد ؟ البته برنامش هم باشه ها :nerd:

2. آیسی های 74HC573 رو به 5+ ولت باید وصل کرد ؟ آیا میشه از 1 منبع که به 7805 وصل شده واسه همش استفاده کرد؟ ( پاور کامپیوتر)

3. آیا اگر خروجی 573 رو به ULN2803 وصل کنیم در نور دهی مدار تفاوتی ایجاد میشه ؟

ممنون از اینکه صبورانه جواب سوالاتمو میدید
    ممنون از پاسختون خیلی مفید بود

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط meysamg
    با سلام مجدد :

چند سوال دیگه هم داشتم :

1. مدار 32*8 که آقای نصیری معرفی کردن رو شبیه سازیش بخوبی جواب میده حالا میخوام بدونم چطور میشه به سطرها اضافه کرد ؟ یعنی مثلا 32*24 یا 32*16 ؟ یا کلا مداری سراغ دارید بشه راحت گسترش داد ؟ البته برنامش هم باشه ها :nerd:

2. آیسی های 74HC573 رو به 5+ ولت باید وصل کرد ؟ آیا میشه از 1 منبع که به 7805 وصل شده واسه همش استفاده کرد؟ ( پاور کامپیوتر)

3. آیا اگر خروجی 573 رو به ULN2803 وصل کنیم در نور دهی مدار تفاوتی ایجاد میشه ؟

ممنون از اینکه صبورانه جواب سوالاتمو میدید
    ستون هارو میشه اضافه کرد ولی سطر نه !! آقای نصیری اگه امکان داره یدونه *32*16 رو بگید چجوریه

متشکرم

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط meysamg
    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم

دوستان یه شماتیک و یه فایل برنامه به زبان c واسه تابلو روان 40*24 گذاشتم - نوشته قابل توسعه تا بی نهایت !

حالا مشکل اینجاست که من از برنامش سر در نمیارم و انگار برنامش کامل نیست.

از اساتید اگه یکی لطف کنه این رو توی پروتیوس شبیه سازی کنه و برنامش رو کامل کنه و بذاره خیلی ممنون میشم. متاسفانه من نمیدونم چیکارش کنم!

سوال دیگه اینکه تغذیه مدار چی میشه ؟ کم نمیاره مدار در وسعت بیشتر ؟؟؟

لینک تصویر شماتیک در سایز بزرگ

http://www.ecapic.ir/image/ECA-090605144943.jpg

یه مدار دیگه تابلو روان 24*24 هست که توسط آقای مهندس لاچینی ارائه شده و قابل توسعه هم هست . من شبیه سازیش رو انجام دادم ولی متاسفانه درست کار نمیکنه اگه ممکنه دوستان نگاه کنن ببینن مشکلم چیه ؟؟؟

لینک دریافت فایلهای مربوط به هر 2 پروژه :

http://s1.picofile.com/file/7301515585/ravan.rar.html

متشکرم
    آقای نصیری در مورد این پروژه 24*24 که گذاشتم چه نظری دارید ؟ به نظرتون مشکل کجاست ؟ چون اگه کار کنه براحتی میشه سطر و ستون هارو کم و زیاد کرد

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysamg
      آقای نصیری مارو هم دریابید
      :-B
      نوشته اصلی توسط meysamg
      ستون هارو میشه اضافه کرد ولی سطر نه !! آقای نصیری اگه امکان داره یدونه *32*16 رو بگید چجوریه
      متشکرم
      داش میثم گل پس 1 ساعت تمام اون بالا بادمجون واکس زدم برات!
      الان دارم سفارش یه بنده خدایی رو انجام میدم و تا قبل از عید هم باید تمومش کنم. اگر زنده موندم به روی چشم
      :biggrin:

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
        :-Bداش میثم گل پس 1 ساعت تمام اون بالا بادمجون واکس زدم برات!
        الان دارم سفارش یه بنده خدایی رو انجام میدم و تا قبل از عید هم باید تمومش کنم. اگر زنده موندم به روی چشم
        :biggrin:
        شرمنده بخدا اصلا ندیدم رفرش کردم دیدم مرسی ممنون از شما

پیغام خصوصی هم براتون فرستام بی زحمت ملاحظه کنید

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          اگر کدهایی که با fastlcd ایجاد کردی دم دستته بزار تا برات تبدیل کنم.
          ضمنا لازم نیست اصلا بسکام داشته باشی! با همون notpad میتونی هر فایل رو باز کنی(خیر سرش اسکی هست :biggrin: )
          وحید جام موضوع تبدیل نیست. اون اوکی. موضوع اینکه الان مثلا من پورت c و دادم به اند پورت d رو دادم کاتد حالا این کدهارو چجوری و با چه ترتیبی رو پورتا ست کنم؟واسه همین میگم یسکام نمیدونم که نفهمیدم سما چجوری دیتا رو ست کردی و چجوری دونه دونه ست کردی رو پرتا اصلا کدوم این کدها برای اند و کد.م برای کاتد استفاده میشه؟میدونم پر رو هستم :mrgreen:اما اگه یه مثال codevision بهم بگید خیلی ممنون میشم
          اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
          هیتلر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysamg
            شرمنده بخدا اصلا ندیدم رفرش کردم دیدم مرسی ممنون از شما
            پیغام خصوصی هم براتون فرستام بی زحمت ملاحظه کنید
            ممنون
            دشمنتون :biggrin:
            جواب PM رو هم دادم.
            راجع به اون 24 در 24 هم نظری ندارم، چون اصلا ندیدمش
            بهتره برای اطلاعات بیشتر این مهدی مهری رو که هی میاد سرک میکشه خفت کنید و ازش اطلاعات بکشید بیرون!
            در این زمینه اطلاعات کافی رو داره و تنها کافیه تحت فشار قرارش بدید تا تخلیه بشه!!! =))
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
              وحید جام موضوع تبدیل نیست. اون اوکی. موضوع اینکه الان مثلا من پورت c و دادم به اند پورت d رو دادم کاتد حالا این کدهارو چجوری و با چه ترتیبی رو پورتا ست کنم؟واسه همین میگم یسکام نمیدونم که نفهمیدم سما چجوری دیتا رو ست کردی و چجوری دونه دونه ست کردی رو پرتا اصلا کدوم این کدها برای اند و کد.م برای کاتد استفاده میشه؟میدونم پر رو هستم :mrgreen:اما اگه یه مثال codevision بهم بگید خیلی ممنون میشم
              من خودم هم زیاد با سی کار نکردم و برا همینم فایل سی رو ندارم.
              در ساختار کلی کار زبان برنامه نویسی اصلا مهم نیست که! اگر شما آموزش 1 و 2 رو بخونید متوجه میشید منظور از رفرش ها و کد دهی چیه. دقیق یادم نیست تو کدوم یکی بود. اما طریقه راه اندازی سون سگمن مالتی پلکس رو به صورت ساده گفتم. اگر اون رو نگاه کنید کل قضیه رو متوجه میشید.

بدرود . . .

دیدگاه

سلام جناب آقای نصیری شرمنده من اینهمه مزاحم میشم

آقا من این کاری که شما گفتید انجام دادم الان ولی چطور میشه همزمان اطلاعات رو به 2 سطر8تایی فرستاد ؟ چون هر لحظه 1کی فقط فعاله دیگه پس تاخیر میفته وسطش. بعد مشکل دیگه اینکه اطلاعات اگه بیشتر بشه چطوری میشه اونارو فرستاد ؟
                من ULN رو گذاشتم بین اتصال ستون ها ولی مدار کار نکرد اگه ممکنه شما مدارم رو تصحیح کنید بفهمم مشکلم چیه.
                در مورد تاخیر هم اگه میشه راهنمایی کنید.

دریافت فایلهای پروتیوس و بسکام :

http://s1.picofile.com/file/7302028602/test.rar.html

ممنون از شما

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گ&#1575

نوشته اصلی توسط meysamg
                  سلام جناب آقای نصیری شرمنده من اینهمه مزاحم میشم

آقا من این کاری که شما گفتید انجام دادم الان ولی چطور میشه همزمان اطلاعات رو به 2 سطر8تایی فرستاد ؟ چون هر لحظه 1کی فقط فعاله دیگه پس تاخیر میفته وسطش. بعد مشکل دیگه اینکه اطلاعات اگه بیشتر بشه چطوری میشه اونارو فرستاد ؟
                  من ULN رو گذاشتم بین اتصال ستون ها ولی مدار کار نکرد اگه ممکنه شما مدارم رو تصحیح کنید بفهمم مشکلم چیه.
                  در مورد تاخیر هم اگه میشه راهنمایی کنید.

دریافت فایلهای پروتیوس و بسکام :

http://s1.picofile.com/file/7302028602/test.rar.html

ممنون از شما
                  منم که از رو نمی رم :mrgreen:

اموزش ها رو خوب نخوندید باید این قدر سریع رفرش کنید تا یک نواخت معلوم بشه
                  توی برنامه هم تاخیر های 100 میکرو ثانیه گذاشتید اگر کمتر کنید خطای چشم فرکانس های بالا رو نمی بینه یک نوخت میشه اگر هم خیلی سریع رفرش بشه نورش کم میشه عین pwm
                  یه محاسباتی برای این کار هست توی اموزش ها بهتر توضیح دارده شده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گا

نوشته اصلی توسط erfan m
                    منم که از رو نمی رم :mrgreen:

اموزش ها رو خوب نخوندید باید این قدر سریع رفرش کنید تا یک نواخت معلوم بشه
                    توی برنامه هم تاخیر های 100 میکرو ثانیه گذاشتید اگر کمتر کنید خطای چشم فرکانس های بالا رو نمی بینه یک نوخت میشه اگر هم خیلی سریع رفرش بشه نورش کم میشه عین pwm
                    یه محاسباتی برای این کار هست توی اموزش ها بهتر توضیح دارده شده
                    ممنون از راهنمایی شما
                    اگه میشه همین فایل رو ویرایش کنید خطاهاش رو رفع کنید تا درست بفهمم مشکلم چیه.
                    من آموزش هارو خوندم ولی تا در عمل کار نکنم متوجه نمیشم.اگه شما اساتید کمک کنید بنده بهتر متوجه میشم.

با تشکر از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
                      اموزش 1 و2 رو باز هم بخون بعد اینو بخون :biggrin:

$regfile = "m8def.dat"
                      $crystal = 4000000

Config Portb = Output
                      Config Portd = Output
                      Dim Index As Byte
                      Dim A As Byte
                      Portb = &H80

Do

If Index > 7 Then
                      Index = 0 : Portb = &H80 : End If
                      A = Lookup(index , Dat)
                      A = Not A
                      Portd = A
                      Waitms 1

Portd = &HFF
                      Rotate Portb , Right
                      Incr Index

Loop

End

Dat:
                      Data &H3C , &H42 , &H91 , &HA5 , &HA1 , &HA5 , &H52 , &H3C

1.اسم میکرو
                      2.فرکانس اسلایتور
                      3.خروجی کردن پورت b
                      4.خروجی کردن پورت d
                      5.تعریف متغیر index
                      6.تعریف متغیر a
                      7.فعال کردن سوتون اول (فرستادن کد 80 به دویی میشه 10000000 )
                      8. حلقه
                      9.شرط (اگر متغیر index ) بیشتر از 7 شد
                      10.متغیر index رو بکن 0 و سوتون اول رو فعال کد ( فرستادن کد 80 به دویی میشه 1000000 ) پایان شرط (اگر شرط برقرار باشه فقط تا همین جا می خونه یعنی تا پایان end if )
                      11.به تعداد متغیر index از برچسب dat بخون بریز توی متغیر a ( به عبارت دیگر متغیر index هر چند بود (مثلا بود 0 ) اونو بخون بریز توی متغیر a (اگر 0 باشه اولین کد رو می خونه یعنی 3c اگر 1 باشه کد دوم رو می خونه یعنی 42)
                      12.خط زاپاس :mrgreen: (نمی دونم چیه )
                      13.متغیر a هر چقدر بود بریز توی پورت d (اگر توی خط 11 متغیر index 0 بود باید کد 3c رو بفرسه توی پورت d)
                      14.تاخیر به مدت 1 میکرو ثانیه
                      15.بفرس ff رو به کد d (به دویی میشه 11111111 ) ( توی جا های دیگه گفتم بفرس کد ff خط 7 اینو گفتم )(دستورات یکی فقط کد هایی که می فرسه فرق درا )
                      16. یه دونه پورت d رو بیا سمت راست ( توی خط 7 کد 80 فرستاده شده یعنی اگر 1000000 بود بکنش 01000000 ) هر بار یه دونه ستون دیگه فعال میشه
                      18.به متغیر index یه دونه اضافه کن
                      19.برگرد به do (حلقه )
                      20. پایان برنامه (البته هیچ وقت به این خط نمی یاد تا برنامه تموم بشه ) (به عبارت دیگر اینم زاپاس هست :biggrin
                      21.برچسب dat وخط پاینش کد هایی که باید خونده بشه توست خط 10 و توی خط 13 ریخته بشه توی پورت

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysamg
                        ممنون از راهنمایی شما
                        اگه میشه همین فایل رو ویرایش کنید خطاهاش رو رفع کنید تا درست بفهمم مشکلم چیه.
                        من آموزش هارو خوندم ولی تا در عمل کار نکنم متوجه نمیشم.اگه شما اساتید کمک کنید بنده بهتر متوجه میشم.

با تشکر از شما
                        فقط مشکلت تاخیر هست
                        $regfile = "m8def.dat"
                        $crystal = 8000000

Config Portb = Output
                        Config Portc = Output
                        Config Portd = Output

En1 Alias Portc.0
                        En2 Alias Portc.1
                        Portb = &B00000001

Do

Set En1
                        Reset En2

Portd = &B00000000
                        Waitms 3

Set En2
                        Reset En1
                        Portd = &B00000000
                        Rotate Portb , Left
                        Waitms 3
                        Loop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
                          فقط مشکلت تاخیر هست
                          $regfile = "m8def.dat"
                          $crystal = 8000000

Config Portb = Output
                          Config Portc = Output
                          Config Portd = Output

En1 Alias Portc.0
                          En2 Alias Portc.1
                          Portb = &B00000001

Do

Set En1
                          Reset En2

Portd = &B00000000
                          Waitms 3

Set En2
                          Reset En1
                          Portd = &B00000000
                          Rotate Portb , Left
                          Waitms 3
                          Loop
                          یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که وقتی ستون هارو به uln2803 وصل میکنم دیگه مدار کار نمیکنه. آیا تغییر خاصی باید داده بشه وقتی پای 2803 میاد وسط ؟
                          بعد اگه مثلا یه حرف " A " رو بخوایم نمایش بدیم و مثلا از چپ به راست حرکت کنه چطور میشه اینکارو کرد ؟زمانی که سطر ها 8 تا هستن مشخصه و به همون روشی که توی پی دی اف گفته شده میشه کار کرد.اما الان که 16 تا هست چطور میشه اینکارو کرد؟
                          یعنی باید کل دیتا رو هم به 8 سطر اول و هم 8سطر دوم بفرستیم؟
                          ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

راستی عرفان خان یه پروژه 24*24 هست توسط آقای لاچینی انجام شده.من شبیه سازیشو انجام دادم ولی درست نمایش نمیده.توی صفحات قبل گذاشتم آقای نصیری گفتن با شیفت رجیستر ها کار نمیکنن برای همین گفتم شما یه نگاه بندازید ببینید مشکلم چیه.

متشکرم

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت تابلو روان به صورت گام به گ&#1575

[color=blue]
                              نوشته اصلی توسط meysamg
                              یه مشکل دیگه ای که دارم اینه که وقتی ستون هارو به uln2803 وصل میکنم دیگه مدار کار نمیکنه. آیا تغییر خاصی باید داده بشه وقتی پای 2803 میاد وسط ؟
                              بعد اگه مثلا یه حرف " A " رو بخوایم نمایش بدیم و مثلا از چپ به راست حرکت کنه چطور میشه اینکارو کرد ؟زمانی که سطر ها 8 تا هستن مشخصه و به همون روشی که توی پی دی اف گفته شده میشه کار کرد.اما الان که 16 تا هست چطور میشه اینکارو کرد؟
                              یعنی باید کل دیتا رو هم به 8 سطر اول و هم 8سطر دوم بفرستیم؟
                              ممنون میشم راهنمایی کنید
                              uln2803 در واقع یه بافر وارانه ساز هست وقتی که از این استفاده می کنید باید هم از ULN2803 و ULN2981 استفاده کنید چون فقط از ULN2803 منفی میده ولی ULN2981 مثبت (دقیقا نمی دونم بزارید اقای وحید بیاد )
                              اگه بخواید A رو نمایش بدید بازم اموزش 3 رو با دقت بخونید اموزش 3 فقط راجب همین موضوع هست
                              16 تا هم همونه فقط به سوتون رفرش ها اضافه میشه همون 8 بیت دیتا ولی 16 تا رفرش میشه
                              به طور کلی میشه
                              سوتون اول فعال بشه بعد کد سطر اول
                              دوم دوم
                              ...

دیدگاه

دوستان شرمنده من زیاد نمیتونم پیگیر قضایا باشم و فقط شبها میتونم سر بزنم. :biggrin:
                                اونی که برادر عرفان میگه UDN2981 هست و قیمتش یه نمه بالا هست(آخرین بار 1500 بود) در حقیقت این آیسی سورس کننده هست و نقش مکمل رو برای 2803 که سینک کننده هست بازی میکنه.
                                کار باهاش راحته و در آخر تر و تمیز درمیاد اما در بعضی از روش ها زیاد مقرون به صرفه نیست(ترکیب ترانزیستوری ارزونتر درمیاد) :agree:
                                2803 در اصل از 8 دارلینگتون تشکیل شده که به صورت کلکتور باز هستند و تا حدود 500 میلی رو میتونه سینک کنه. (بعضی ها اشتباها در ورودی این قطعه بدبخت مقاومت سری میکنند غافل از اینکه خودش مقاومت سری شده داخلی داره. به دیتاشیت و قسمت ساختمان داخلیش مراجعه کنید)
                                زمانی که شما به ورودی 1 رو اعمال کنید سوئیچ فعال شده و با اعمال 0 خاموش میشه. همین.

سعی کنید در شبیه سازی با پروتئوس از قطعات اضافی استفاده نکنید(مثلا همین 2803 اصلا توی ژروتئوس نیاز نیست قرار داده بشه) دلیلش هم اینه که پروتئوس در حالت تئوری هست و راحت میتونه جریان راه اندازی رو براتون تامین کنه.

موفق باشید

بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X