اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

سلام ایول روش جالبی بود و 2 تا مگا 32 از حالت بیهوشی دراومد :mrgreen: :mrgreen: ولی بقیه چرا برنگشتند :-w :-w ~x( ~x(

دیدگاه

سلام شکرت خدا مگا8 برگشت :wow:

ولی مگا 32 نه
      البته مگا 32
      mega32 L بود واسه همین فکر کنم دیگه بیشتر از 8 مگا نمیشه بهش داد

حالا یکی گفت 1 روز بزار تو فریزر درست میشه اااا نخند جدی میگم :agree:

میخام تست کنم جواب داد خبر میدم ا :read:

دیدگاه

بهترین راه .همون پارالل پروگرام کردن هست.که همه حالتها رو پوشش میده.همونطور که تو دیتا شیت میکرو هست.
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

سلام به همه دوستان
          من به یه مشکلی جدیدا برخوردم اونم اینه که ای سی های جدیدی که خرید میکنم به کیفیت قبلی ها نیست
          قبلا atmega128aخرید میکردم و تا 70 درصد اون پر میشد و توی ای سی ها هیچ مشکلی وجود نداشت با پروگرامر هاتل کار میکنم بدون هیچ مشکلی
          اما جدیدا به مشکل بر خوردم و اونم اینه که هر چی ای سی با هر روش لحیم کاری و شستشو ای سی ها کار نمیکنن و اگر هم کار میکنن با کلی مشکل و اشکال که به هیچ عنوان نمیشه بهشون اعتماد کردی
          یکسری از اونا که حتی اطلاعاتی کهمن در eepromاونا ذخیره کردم به عنوان تنظیمات پیش فرض بهم میریزه و تمام سیستم مشکل دار میشه
          با این وجود وقتی ای سی ها سری قدیم رو دوباره پروگرام میکنم همون برنامه رو با همون تنظیمات بدون هیچ مشکلی کار میکنن . بنظر اساتید میتونه مشکل از کجا باشه
          یه حسی بهم میگه ای سی ها به اون مرغوبیت قبل نیستن با وجوداینکه فروشنده تنضمین کرده چینی نیستن و تایوانی هستن فروشگاهای معتبر
          اینده و پایا

دیدگاه

من هم بهتون تضمین میدم که ممکنه آی سی ها تقلبی باشه!
            چند وقت پیش هم حسابی توی یه تاپیک راجع بهش بحث شد.
            برای اطلاعات بیشتر میتونید به آقای داریوش عباسی(از کاربران همین سایت) مراجعه کنید.
            خود من یه سری از مگا 8 هایی که خریدم به شدت بنجول هستن. هیچ نمیشه بهشون اعتماد کرد. مثلا خود بخود ایپرام مقدار میگیره و یا واچداگ عمل نمیکنه و یا هنگ میکنه.(با اینکه سیستم کاربردی همون سیستم قدیم هست)

موفق باشید
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

منم یه همچین مشکلی داشتم . ای سیو پروگرام کردم قشنگ جواب داد وقتی تغذیه قطع کردم دوباره وصل کردم کار نکرد . با پروگرامر ای سی read کردم چیزی توش نبود.؟؟؟ oo: oo: oo: فکر کنم این چینیها یه سطل سیلیکن درست میکونند میمالند روی یک پوسته آی سی سفارشی میفرستند فقط برا ایران
              {خلاف قوانین - حذف شد}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                با درود . . .
                این روش رو من از FAM عزیز یاد گرفتم و همون دفعه اول جواب داد.حیفم اومد بقیه هم استفاده نکنن.

اول برنامه ای روکه در متن عکس میبینید در u1 پروگرام کنید.سپس سیمی رو که در عکس میبینید به پایه XTAL1 در آیسی قفل شده وصل کنید
                بعد همون stk200 رو به آیسی قفل شده وصل کنید و به راحتی فیوز بیتهاتون رو تغییر بدین

قابل توجه اینکه من همین الان 2 تا mega32 رو از حال کما با این روش در آوردم
                ضمنا این روش برا اون دسته از میکروهاییه که فیوز بیت کریستالشون اشتباهی زده شه.

با تشکر از FAM عزیز

بــدرود . . .
                آقا این میکرو من برنگشت
                وقتی فیوز بیت رو پروگرام کردم ی تیک اشتباه خورده شد که نمیدونم چی بود الان
                اینو امتحان کردم
                کریستال خارجی 8 و 16 رو امتحان کردم
                RC با خازن22 و مقاومت 10کیلو رو هم امتحان کردم
                چیکار کنم؟ :cry2:
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

stk200 همان پروگرامر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                    سلام شکرت خدا مگا8 برگشت :wow:

ولی مگا 32 نه
                    البته مگا 32
                    mega32 L بود واسه همین فکر کنم دیگه بیشتر از 8 مگا نمیشه بهش داد

حالا یکی گفت 1 روز بزار تو فریزر درست میشه اااا نخند جدی میگم :agree:

میخام تست کنم جواب داد خبر میدم ا :read:
                    تیبا جان میکروت خیلی وقته در فریزر مونده !! ما که نخندیدم :cry2:
                    کمتر سخن گویم
                    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

سلام
                      مگا 16 منم قفل شده مشکل اینجاست چطوری قفلشو باز کنم اگه میشه بیشتر توضیح بدید ما هم بفمیم
                      چطوری فرکانسو عوض کنم
                      حالم گرفته شده مگا 16 م قفل شده :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
                      چرا؟ چرا؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                      هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

سلام رفقای عزیز من یه 2 تا میکروی atmega16 داشتم اومدم کدی که توی برنامه نوع میکرو رو atmega32 معرفی کرده بودم ریختم توی atmega16 حالا دیگه هرکاری کردم دیگه atmega16 کار نکرد
                        مقدار حافظه فلش استفاده شده هم به 10 درصد نمی رسید تا این شد که توی دانشگاه دیدم یک عالم atmega 32 و atmega 16 رو مسئول ازمایشگاه داشت که هیچ کدوم پروگ نمی شد با پروگرامر stk500 هم نتونستم راشون بندازم فهمیدم :surprised: که همون بلایی که سر اون دوتا میکروی من اومده بچه ها سر این ها آوردن حالا دوستانی راهی برای حل این مشکل دارن یا نه ؟
                        ایا تا به حال به این مشکل برخورد کردید؟ oo:
                        قم الکترونیک

دیدگاه

این سایت یک مدار داره که اگه بخونید خودتون می فهمید چیه همه ی فیوز بیت هارو تنظیم میکنه ولی من هنوز خودم نساختمش :biggrin:
                          http://felezyab.persianblog.ir/post/40/
                          ین دو خانه یک برد بورد (به علت وجود پلاستیک عایق بین آنها) یک خازن کوچک وجود دارد که خیلی سریع شارژ میشود.

به این دلیل در مدارات فرکانس بالا که سرعت تغییرات زیاد است نمیتوان از برد بورد استفاده نمود. چون زمان شارژ خازن کوچک محسوس میشود.
                          http://www.botlobby.com/PishAzEftetah/

دیدگاه

با سلام
                            دوستان به 1مشکل عجیب بر خوردم که دیگه داره :angry: میکنه
                            من از پزوگرامر مولتی استفاده میکنم و مشکلی هم باهاش نداشتم تا اینکه 1برنامه روی مگا32 ریختم و هیچ کاریم با فیوز بیت ها نداشتم
                            برنامم روی آی سی درست کار میکنه ولی حالا که میخام آی سی رو پاک کنم اروره:chip enable program errore میده
                            حتی کریستالم براش قرار میدم ولی نمیشه :angry:
                            کسی میدونه اشکال از منه ؟!!! از میکرو؟!!!!
                            پروگرامر مشکلی نداره چون هر آی سی دیگه ای میزارم راحت کار میکنه

ممنون میشم کمک کنید
                            بدجور لنگم کرده :cry: :angry:
                            Regards,
                            Foad.R

دیدگاه

کسی نبود
                              خدا وکیلی 1کی بیاد راهنمایی کنه :cry: :cry2: :angry: :angry: :angry: :angry:
                              Regards,
                              Foad.R

دیدگاه

بابا 1کی بیاد نظر بده
                                مهندسای عزیز بیایند راهنمایی کنید
                                خواهش کردم :cry: :cry:
                                کممممممممممممممممممممک :angry: :angry: :angry: :angry:
                                Regards,
                                Foad.R

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X