اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

نوشته اصلی توسط skiboy
    می شه یک بار دیگه دقیق بگی برای میکروت چه اتفاقی افتاده یا چه بلایی سرش اوردی قبلا ازش استفاده کرده بودی؟؟؟ چند بار پروگرم شده بود؟؟ ازش جواب گرفته بودی ؟؟
    این طور که پیش می ره من دارم به این باور می رم که میکرو شما چینی چینی و باید بندازیش دور :biggrin:( مگا 8 تقلبی زیاد دیدیم آیا این مگا 32 نیز تقلبی بوده oo
    شوخی کردم اگه یه پروگرم دیگه داشتی خوب بود یه تستی با اون می کردی مخصوصا اگه Stk 500 بود
    بله قبلاً ازش استفاده کرده بودم و مشکلی نداشت
    فکر کنم حدودای 500بار پروگرام شده باشه و هر بارم ازش جواب گرفتم
    نه به خدا چینی نیست
    ولی در مورد اینکه چه بلایی سرش آوردم یا امده
    1برنامه روش پروگرام کردم که حدود 70% حافظه میکرو را اشغال میکنه و این برنامه با فرکانس 16مگ کار میکنه (با فرکانس پایینم کار میکنه ولی بسیار کند)
    و برای کار تو فرکانس 16 باید فیوز بیت هارا تغییر میدادم که این کارا نکردم(یعنی حواسم نبود) و فقط برنامه را پروگرام کردم که الانم کار میده
    و حالا که میخام آی سی رو پاک کنم و 2باره پروگرام کنم تا فیوز بیتاشم تغییر بدم اون ارورا میده؟!
    امید وارم کامل توضیح داده باشم
    ممنون
    Regards,
    Foad.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
      بله قبلاً ازش استفاده کرده بودم و مشکلی نداشت
      فکر کنم حدودای 500بار پروگرام شده باشه و هر بارم ازش جواب گرفتم
      نه به خدا چینی نیست
      ولی در مورد اینکه چه بلایی سرش آوردم یا امده
      1برنامه روش پروگرام کردم که حدود 70% حافظه میکرو را اشغال میکنه و این برنامه با فرکانس 16مگ کار میکنه (با فرکانس پایینم کار میکنه ولی بسیار کند)
      و برای کار تو فرکانس 16 باید فیوز بیت هارا تغییر میدادم که این کارا نکردم(یعنی حواسم نبود) و فقط برنامه را پروگرام کردم که الانم کار میده
      و حالا که میخام آی سی رو پاک کنم و 2باره پروگرام کنم تا فیوز بیتاشم تغییر بدم اون ارورا میده؟!
      امید وارم کامل توضیح داده باشم
      ممنون
      خب منم کم کم دارم امیدم را به این میکروی شما از دست می دم ولی یه چیزهایی به ذهنم میرسه که مثل تیری در تاریکی هستش خودمم بهشون اعتقادی ندارم ولی می گم شاید به هدف خورد
      خب اون چیزهایی که توی فکرم می گذره اینه
      1_ شاید کامپایلر داره ادا در میاره و چون حجم فایلی که روی فلش می ریزی زیاده داره کرک بودنش را به رخ می کشه( که این فرضیه را با توجه به اینکه گفتید یک بار قبلا این حجم برنامه را روی میکرو ریختید خودم نقضش می کنم ولی اگه شده با یک کامپایلر دیگه تست کنید شاید این تیر اول ما به هدف خورد)
      2_ چون گفتید که قصد داشتید که بعدش کریستال 16 را بهش وصل کنید شاید بعد از پروگرم کردن ان را در مداری که کریستال بود قرار دادید یا یه طوری با اون کریستال با توجه به مداری که دارید عذاب را بر میکرو نازل کردید و میکرو قاطی کرده و شایدم نابود شده(این فرض هم با توجه به اینکه گفتید میکرو در حالت کریستال داخلی بوده و به فیوز بیت ها دست نزدید نقض می شه ولی برای اینکه شاید این تیر به هدف بخوره میکرو را در مداری مطمئن با گذاشتن کریستال پروگرم کنید )
      3_ ممکنه داستانی که برای ما تعریف کردی حقیقت نداشته باشه و این وسط ها یه بلایی سر این میکرو آورده باشی ( که اینم باید اون دنیا جواب بدی ، من نمی دونم خودت با نکیر و منکر صحبت کن)
      دوست عزیز ناراحت نشی از شوخی های من من هرچی به ذهنم رسید گفتم اگه تونستی یک پروگرمر قوی تر پیدا کن و با اون هم یک تستی انجام بده
      موفق باشید
      معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
      اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
      آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy

1_ شاید کامپایلر داره ادا در میاره و چون حجم فایلی که روی فلش می ریزی زیاده داره کرک بودنش را به رخ می کشه( که این فرضیه را با توجه به اینکه گفتید یک بار قبلا این حجم برنامه را روی میکرو ریختید خودم نقضش می کنم ولی اگه شده با یک کامپایلر دیگه تست کنید شاید این تیر اول ما به هدف خورد)
        2_ چون گفتید که قصد داشتید که بعدش کریستال 16 را بهش وصل کنید شاید بعد از پروگرم کردن ان را در مداری که کریستال بود قرار دادید یا یه طوری با اون کریستال با توجه به مداری که دارید عذاب را بر میکرو نازل کردید و میکرو قاطی کرده و شایدم نابود شده(این فرض هم با توجه به اینکه گفتید میکرو در حالت کریستال داخلی بوده و به فیوز بیت ها دست نزدید نقض می شه ولی برای اینکه شاید این تیر به هدف بخوره میکرو را در مداری مطمئن با گذاشتن کریستال پروگرم کنید )
        3_ ممکنه داستانی که برای ما تعریف کردی حقیقت نداشته باشه و این وسط ها یه بلایی سر این میکرو آورده باشی ( که اینم باید اون دنیا جواب بدی ، من نمی دونم خودت با نکیر و منکر صحبت کن)
        دوست عزیز ناراحت نشی از شوخی های من من هرچی به ذهنم رسید گفتم اگه تونستی یک پروگرمر قوی تر پیدا کن و با اون هم یک تستی انجام بده
        موفق باشید
        من با progisp کار میکنم و حتی با chiliprog هم امتحان کردم که نشد
        میشه در مورد این مدار مطمئن 1کم توضیح بدی؟!!!!!
        حتی آی سی را روی زیف سوکت قرار دادما پروگرام کردم تا این مشکلات اثری نداشته باشه
        نه بابا این حرفا چیه رفیق ولی خدا وکیلی کاریش نکردم برا همین بهم زور میگه :cry: :cry:
        Regards,
        Foad.R

دیدگاه

کسی در مورد کریستال x1 که مقدار اون رو من نمی دونم فقط تا این حد که در فلش های 4 گیگی یو اس بی 2 به کار می رود ، چیزی می دونه ؟ :nerd: :bye :cry2:

دیدگاه

با سلام
            دوستان کسه دیگه ای نبود راهنمایی کنه؟!!!! :cry2: :read:
            Regards,
            Foad.R

دیدگاه

آقا ما یه چند تا آی سی میت (مرده) داریم . یه mega8 سالم هم داریم . اینقد که این آی سی ها پروگرام شد و دیگه نتونستم پروگرام کنمشون ترسی در وجودمان است که شاید این روشی که در پست اول گفتند رو پروگرام کنم و نه تنها بقیه درست نشن . این یکی هم به دیار باقی بشتافه :biggrin:
              من با برنامه xtreme burner کار میکنم و برنامه های bascom , codevision , winavr رو هم دارم .
              میشه با یکی از این برنامه ها بگین فیوز بیتا رو در چه حالتی تنظیم کنم که بشه دفعه بعد پاکش کرد ...
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                آقا ما یه چند تا آی سی میت (مرده) داریم . یه mega8 سالم هم داریم . اینقد که این آی سی ها پروگرام شد و دیگه نتونستم پروگرام کنمشون ترسی در وجودمان است که شاید این روشی که در پست اول گفتند رو پروگرام کنم و نه تنها بقیه درست نشن . این یکی هم به دیار باقی بشتافه :biggrin:
                من با برنامه xtreme burner کار میکنم و برنامه های bascom , codevision , winavr رو هم دارم .
                میشه با یکی از این برنامه ها بگین فیوز بیتا رو در چه حالتی تنظیم کنم که بشه دفعه بعد پاکش کرد ...
                ممنون
                سلام مهندس
                1-کدویژن رو باز کن
                2-منوی tools>>>chip programer
                3-یه پنجره باز میشه سمت راست یه جدول هست که مربوط به فیوزبیت هاست .تو جدول از بالا چهارتای اول مربوط به فیوزهای تنظیم فرکانس هستش
                4-ازبالا:اولی و دومی و چهارمی رو تیک بزن و از منوی program گزینه fuse bits رو بزن
                5-تبریک میگم شما فرکانس رو روی هش مگ تنظیم کردین
                پ.ن
                برای اطلاعات بیشتر در رابطه با دیگر فرکانس ها به دیتاشیت جدول فرکانس های داخلی مراجعه کنید
                چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

یه سوال دیگه ..
                  تو یه سری برنامه ها مثل کد ویژن به تک تک ویوز بیت ها میتونی 0 یا 1 بدی ولی تو یه سری برنامه ها مثل extreme burner کد ها رو به صورت مثلا 0x0000 میگیره . چطور میتونم تبدیلش کنم . آیا باید به شکل هگز درشون بیارم ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                    یه سوال دیگه ..
                    تو یه سری برنامه ها مثل کد ویژن به تک تک ویوز بیت ها میتونی 0 یا 1 بدی ولی تو یه سری برنامه ها مثل extreme burner کد ها رو به صورت مثلا 0x0000 میگیره . چطور میتونم تبدیلش کنم . آیا باید به شکل هگز درشون بیارم ؟؟
                    هرچی با 0x شروع بشه کد هگز هست .من طریقه تنظیم کردن این مدلی رو نمیدونم ولی لینک زیر میتونه خیلی بت کمک کنه
                    http://www.engbedded.com/fusecalc
                    چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

مشکل با پروگرامری که خودم ساختم حل شد :wow:. فقط راجع به فیوز بیت SUT و فیوز بیت CKOPT اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگید کارش دقیقا چی هست و اصلا لازم هست تغییر کنه یا نه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navid.h
                        مشکل با پروگرامری که خودم ساختم حل شد :wow:. فقط راجع به فیوز بیت SUT و فیوز بیت CKOPT اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگید کارش دقیقا چی هست و اصلا لازم هست تغییر کنه یا نه ؟
                        ckopt میتونه خازنهای داخلی برای کریستال رو فعال کنه
                        و معمولا ذز فرکانس های بالا پروگزام میشه
                        sut برای زمان start up میکرو هست

دیدگاه

سلام دوستان
                          کسی هست بتونه این کدو با سی بهم بگه ؟؟آخه من بیسیک کار نیستم

$regfile = "m16def.dat"
                          $crystal = 8000000
                          Config Portd = Output

Do

Toggle Portd.1
                          Loop

End

دیدگاه

دوستان من یک روشی رو تست کردم و جواب گرفتم گفتم یک چیزی بلدم اونم به شما بگم که بدردتون بخوره بیشتر پروگرمر ها وقتی شما کریستال خارجی تنظیم میکنید دیگه دسترسیشون طبق گفته دوستان از کلاک داخلی حذف میشه و شما باید یک کریستال بزارید مهم نیست چه کریستالی یک کریستالی که من از 2 مگا هرتز امتحان کردم تا 12 مگا هرتز جواب داد تا دوباره میکرو توسط پروگرمر شناخته بشه من چون دو تا اتمگا داشتم با استفاده از یک موج PWM با فرکانس داخلی 6 مگا هرتز به وسیله تایمر 2 یک موج مربعی ساختم حتما میدونید که وقتی از تایمر دو استفاده برای دسترسی به موج PWM باید از پایه D.7 که همون OC2 هست خروجی بگیرید (می تونید با اسیلسکوپ تو محیط پروتئوس امتحان کنید)کافیه یک سیم به این پایه وصل کنید و اون رو به پایه Xtal2 وصل کنید مشکلتون حل میشه من از این روش استفاده کردم روی برد برد پیاده سازی کردم و بعد ای سی رو روی پروگرمر گذاشتم و از برد پرد پایه d.7 یک سیم به xtal2 وصل کردم و جواب گرفتم (چهار تا از میکرو هام رو با این روش احیا کردم )
                            یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
                              دوستان من یک روشی رو تست کردم و جواب گرفتم گفتم یک چیزی بلدم اونم به شما بگم که بدردتون بخوره بیشتر پروگرمر ها وقتی شما کریستال خارجی تنظیم میکنید دیگه دسترسیشون طبق گفته دوستان از کلاک داخلی حذف میشه و شما باید یک کریستال بزارید مهم نیست چه کریستالی یک کریستالی که من از 2 مگا هرتز امتحان کردم تا 12 مگا هرتز جواب داد تا دوباره میکرو توسط پروگرمر شناخته بشه من چون دو تا اتمگا داشتم با استفاده از یک موج PWM با فرکانس داخلی 6 مگا هرتز به وسیله تایمر 2 یک موج مربعی ساختم حتما میدونید که وقتی از تایمر دو استفاده برای دسترسی به موج PWM باید از پایه D.7 که همون OC2 هست خروجی بگیرید (می تونید با اسیلسکوپ تو محیط پروتئوس امتحان کنید)کافیه یک سیم به این پایه وصل کنید و اون رو به پایه Xtal2 وصل کنید مشکلتون حل میشه من از این روش استفاده کردم روی برد برد پیاده سازی کردم و بعد ای سی رو روی پروگرمر گذاشتم و از برد پرد پایه d.7 یک سیم به xtal2 وصل کردم و جواب گرفتم (چهار تا از میکرو هام رو با این روش احیا کردم )
                              سلام
                              کاش پست اول همین تاپیک رو میخوندین!!!!
                              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

باسلام اقا امشب زدم یک اتینی 2313 رو با کریستال خارجی پروگ کردم دیگه پروگرامر اونو نمیشناسه کریستالم نصب کردم 4 .8.16 مگاهرتز ولی بالا نیومد پروگرامرم stk500 خیره سرش...اساتید نظری ندارن چون فقط فیوز بیت کلاک تغیر دادم همین :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X