اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
    با سلام
    دوستان به 1مشکل عجیب بر خوردم که دیگه داره :angry: میکنه
    من از پزوگرامر مولتی استفاده میکنم و مشکلی هم باهاش نداشتم تا اینکه 1برنامه روی مگا32 ریختم و هیچ کاریم با فیوز بیت ها نداشتم
    برنامم روی آی سی درست کار میکنه ولی حالا که میخام آی سی رو پاک کنم اروره:chip enable program errore میده
    حتی کریستالم براش قرار میدم ولی نمیشه :angry:
    کسی میدونه اشکال از منه ؟!!! از میکرو؟!!!!
    پروگرامر مشکلی نداره چون هر آی سی دیگه ای میزارم راحت کار میکنه

ممنون میشم کمک کنید
    بدجور لنگم کرده :cry: :angry:
    کـــــــــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــ ــــک :cry: :cry:
    Regards,
    Foad.R

دیدگاه

سلام مجدد
      یعنی تو این 3روز که من درخواست راهنمایی کردم جمع مهندسان هیچ کدام نبودند تا 1جواب حتی دستا پا شکسته به من بدند؟!!!!! oo: :angry:
      بابا 1کی بیاد راهنمایی کنــــــــــــــــــــــــه :cry: :cry2:
      Regards,
      Foad.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
        سلام مجدد
        یعنی تو این 3روز که من درخواست راهنمایی کردم جمع مهندسان هیچ کدام نبودند تا 1جواب حتی دستا پا شکسته به من بدند؟!!!!! oo: :angry:
        بابا 1کی بیاد راهنمایی کنــــــــــــــــــــــــه :cry: :cry2:
        سلام
        احیانا توی تنظیم فیوز بیت ها منبع کلاک رو تغییر ندادین؟
        1-کریستال خارجی
        2-نوسان ساز با RC خارجی
        3-نوسان ساز با کلاک خارجی
        من یه میکرو رو روی نوسان ساز خارجی قرار دادم به فنا رفت.برای حلش هم باید یه فرکانس یک مگ به پایه xtal1 با دامنه پنج ولت بدین.البته خودم امتحان نکردم که درست میشه یا نه.
        نمیدونم این پست هارو دیدین
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.0
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.50
        چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط صادق ابراهیمی
          سلام
          احیانا توی تنظیم فیوز بیت ها منبع کلاک رو تغییر ندادین؟
          1-کریستال خارجی
          2-نوسان ساز با RC خارجی
          3-نوسان ساز با کلاک خارجی
          من یه میکرو رو روی نوسان ساز خارجی قرار دادم به فنا رفت.برای حلش هم باید یه فرکانس یک مگ به پایه xtal1 با دامنه پنج ولت بدین.البته خودم امتحان نکردم که درست میشه یا نه.
          نمیدونم این پست هارو دیدین
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.0
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=20473.50
          دوست عزیز بابت جوابتون ممنون
          نه فیوز بیتاشا تغییر ندادم و روی کریستال داخلی هست و حتی اون برنامه ای هم که روش ریختم کار می کنه!!!!
          ولی چون برنامم با 16مگ کار میکنه بار اول حواسم نبود کریستالشا خارجی کنم و سرعت اجرای برنامه پایینه و حالا که میخام پاکش کنم و 2باره برنامرا پروگرام کنم نمیشه!!!!
          و اروری که تو پست های پایین نوشتما میده!!
          بله این پستارم دیدم
          Regards,
          Foad.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
            ولی چون برنامم با 16مگ کار میکنه بار اول حواسم نبود کریستالشا خارجی کنم و سرعت اجرای برنامه پایینه و حالا که میخام پاکش کنم و 2باره برنامرا پروگرام کنم نمیشه!!!!
            سلام می شه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟؟
            معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
            اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
            آموزش Modelsim

دیدگاه

ببخشید جسارتا موقعی که میخاین فیوز بیت ها رو دوباره روی داخلی تنظیم کنین کریستال رو به میکرو متصل کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                سلام می شه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟؟
                سلام
                نمی دونم منظورتون از توضیح بدم چیه؟!!!! :eek:
                ولی به خاطر اینکه حجم برنامه بالاست و فکر کنم حدود 70% حافظه ی میکرو را پر میکرد
                با کلاک های زیر 12مگ سرعت اجرا کم میشه برا همین از کلاک 16مگ استفاده میشه تا تاخیر در اجرا برنامه به وجود نیاد
                برای کلاک 16مگ هم باید از کریستال استفاده بشه
                اگه جایی شا اشتباه گفتم اساتید محترم اصلاح کنند :biggrin:
                Regards,
                Foad.R

دیدگاه

ببخشید جسارتا موقعی که میخاین فیوز بیت ها رو دوباره روی داخلی تنظیم کنین کریستال رو به میکرو متصل کردین؟
                  فیوز بیت ها را من اصلاً کاری باهاش نداشتم که 2باره به داخلی کردنش احتیاجی داشته باشم
                  ولی بله حتی کریستالم به میکرو وصل کردم ولی بازم ارور میده :cry:
                  Regards,
                  Foad.R

دیدگاه

خب الان باز کریستال توی مداره؟؟؟
                    من با این پروگرمر کار نکردم گفتی ای سی دیگه می زاری مشکلی نداره؟؟؟ یه تستی انجام بده و میکرو را عوض کن ببینیم چی می شه
                    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                    آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
                      فیوز بیت ها را من اصلاً کاری باهاش نداشتم که 2باره به داخلی کردنش احتیاجی داشته باشم
                      ولی بله حتی کریستالم به میکرو وصل کردم ولی بازم ارور میده :cry:
                      دوباره سلام
                      من دیتا شیت مگا 32 رو دیدم
                      برا کریستال خارجی تا 8 مگاهرتز نوشته بود
                      وبرای RC نهایتا تا 12 مگاهرتز
                      نمیدونم با این کار میکرو ضربه میبینه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboy
                        خب الان باز کریستال توی مداره؟؟؟
                        من با این پروگرمر کار نکردم گفتی ای سی دیگه می زاری مشکلی نداره؟؟؟ یه تستی انجام بده و میکرو را عوض کن ببینیم چی می شه
                        بود یا نبود کریستال الان که روی کریستال داخلی هست برای کار مدار که فرقی نداره!!!
                        بله IC دیگه قرار میدم با پروگرامر همه کاریش میشه کرد البته میکرو دیگه که الان موجود دارم tiny 2313 هست
                        Regards,
                        Foad.R

دیدگاه

دوباره سلام
                          من دیتا شیت مگا 32 رو دیدم
                          برا کریستال خارجی تا 8 مگاهرتز نوشته بود
                          وبرای RC نهایتا تا 12 مگاهرتز
                          نمیدونم با این کار میکرو ضربه میبینه یا نه؟

بله روی RC خارجی تا 12 مگ ساپورت میکنه ولی با کریستال خارجی در حالت آور کلاک تا 16 مگ هم میشه ازش کار کشید
                          فکر نکنم مشکلی براش پیش بیاد ولی این بار نمی دونم چرا اینجوری شده؟!!!!
                          Regards,
                          Foad.R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Foad-EMR
                            بود یا نبود کریستال الان که روی کریستال داخلی هست برای کار مدار که فرقی نداره!!!
                            بله IC دیگه قرار میدم با پروگرامر همه کاریش میشه کرد البته میکرو دیگه که الان موجود دارم tiny 2313 هست
                            اوه ببخشید من فک میکردم مگا 32 هست ولی سوال این فرکانس رو میتونه پردازش کنه ؟
                            منم یه تاینی 2313 رو قبلا به فنا دادم خیلی گرونه فسقلی

دیدگاه

اوه ببخشید من فک میکردم مگا 32 هست ولی سوال این فرکانس رو میتونه پردازش کنه ؟
                              منم یه تاینی 2313 رو قبلا به فنا دادم خیلی گرونه فسقلی
                              دوست عزیز میکرو ای که الان مشکل داره مگا32 هست و میکرویی که الان بجز مگا 32 موجود دارم و سالم بودن پروگرامر را باهاش چک کردم tiny 2313 هست
                              آره نسبت به سایزش خیلی گرونه
                              Regards,
                              Foad.R

دیدگاه

می شه یک بار دیگه دقیق بگی برای میکروت چه اتفاقی افتاده یا چه بلایی سرش اوردی قبلا ازش استفاده کرده بودی؟؟؟ چند بار پروگرم شده بود؟؟ ازش جواب گرفته بودی ؟؟
                                این طور که پیش می ره من دارم به این باور می رسم که میکرو شما چینی چینی و باید بندازیش دور :biggrin:( مگا 8 تقلبی زیاد دیدیم آیا این مگا 32 نیز تقلبی بوده oo
                                شوخی کردم اگه یه پروگرمر دیگه داشتی خوب بود یه تستی با اون می کردی مخصوصا اگه Stk 500 بود
                                آموزش Modelsim

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X