اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برگرداندن فیوز بیتها به حالت اول(برا اون آی سی هایی که قفل کردن)

من میخوام ی مگا8 i روپروگرامر جمشادبه روش ispپروگرام کنم تغذیه مدار وپایه درستن ولی ارور میده'can not open porogramming platform.

دیدگاه

سلام من دو مدار فیوز بیت دکتر ساختم ولی کار نکردند
      راه حل دیگه اس هست برای ریکاوری میکرو ها
      ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط flightsazan نمایش پست ها
        ممنون
        با درود
        با پروگرامر USB میتونید بیشتر فیوزبیتها رو به حالت اول برگردونید ولی بعضی فیوزبیتها مثل تغییر پایه ریست با دکتر فیوز یا پروگرامر ولتاژ بالا انجام میشه.
        من خودم تا الان کارم به دکتر فیوز نیوفتاده ولی تو انجمن یا گوگل سرچ کن مدار و برنامش زیاده
        موفق باشید
        جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۰۵:۰۵ ۱۴۰۰/۰۳/۳۱.

دیدگاه

من چه پالسی باید به میکروatmega8بدم که زنده شه
          ؟؟؟؟

لطفا بگین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirabbasfarhoudi نمایش پست ها
            من چه پالسی باید به میکروatmega8بدم که زنده شه
            ؟؟؟؟

لطفا بگین
            اینجا یه توضیحاتی داده:
            من یه پروگرامر USBasp دارم که مشکلی باهاش ندارم اما اشتباهی (زدم فیوزبیت های دو تا میکرو Atmega16 ,Atmega32 تنظیم کردم حالا دیگه پروگرامر میکرو ها رو نمیشناسه و ارور Chip Enable Program Error رو میده . :mad: می خوام بدونم راهی هست که بشه دوباره از این میکرو ها استفاده بکنم .یعنی بشه فیوز بیت ها رو تغییر بدم . اگه روشی هست بهم

و اینجا:

دیدگاه

سلام پروگرامر usbasb دارم و چند میکرو قفل شده... چطور برشون گردونم؟ میشه با همین پروگرامر برگردوند یا حتما باید دکترفیوزبیت ساخت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم برزه کار نمایش پست ها
                سلام پروگرامر usbasb دارم و چند میکرو قفل شده... چطور برشون گردونم؟ میشه با همین پروگرامر برگردوند یا حتما باید دکترفیوزبیت ساخت؟
                با سلام و احترام
                اگر فیوزبیت RSTDISBL و یا SPIEN را تغییر داده اید و یا توسط CKSEL سورس اشتباهی برای کلاک پالس انتخاب کرده اید دیگر توسط usbasp قادر به تصحیح آن نخواهید بود و باید از پروگرامری که پروگرام حالت ولتاژ بالا را پشتیبانی میکند و یا دکتر فیوزبیت استفاده نمایید.
                موفق باشید.
                جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۶:۵۸ ۱۴۰۱/۰۱/۰۴.

دیدگاه

با سلام . آیا خانواده DSPنیز قفل می شود ؟ چطور میتوان این را فهمید ؟ بنده نیاز به یک مدار دارم که بتوان با یک DSP که از بردی خارجش کردم ارتباط بگیرم و بخوانمش

دیدگاه

please Give Me Answer
                    یک تقاضا دارم از دوستان که نوشته های پایین تر رو هم بخونید . بعد از مدتی که به سایت سر میزنید تیترها رو بخونید چند لحظه میشه فقط / موضوعات رو هم 50 تایی کنید که مطالب قدیمی تر گم نشوند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X