اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولت متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولت متر

باشه عزیز. الان می کشمش. شما غصه نخور! :redface: :mrgreen:

دیدگاه

اینم نقشه کامل:

با 4 تا مقاومت اول می تونی تضعیف و با 4 تا بالایی می تونی تقویت داشته باشی!! بسته به نیازت میتونی مقاومت هارو هر جوری که می خوای رنج کنی مقاومت ورودی 1 مگا اهم رو کمتر هم می تونی بگیری ولی اگه یک مگا بگیری مثل ورودی اهمتر ها مقاومت ورودیت میره بالای یک مگا اهم که استاندارد میگه. می تونی یک خازن هم با ولتاژ بالا تو ورودی با دیود پایینی موازی کنی که نویز رو تو ورودی حذف کنی. ولتاژ تغذیه ca3140 هم که پ امپ تک تغذیه است می تونه 12 ولت باشه که خروجیشو واسه اینکه به میکرو ضربه نزنه با یه مقاومت و دیود حفاظت کردیم. اگه ولتاژ ca3140 رو همون 5-6 ولت گرفتی که اون دیود آخری رو هم می تونی حذف کنی. حالا با این شکلی که دادم بهت اگه می تونی مدارو بترکون !!!

دیدگاه

من توی یک کتاب اندازه گیری خونده بودم که برای اندازه گیری های این تیپی که ممکنه ولتاژ ناگهانی تعقیر کنه اول ولتاژ رو تضعیف می کنن بعد اون رو به اندازه که می خوان تقویت می کنن
        مثلا برای محدوده ولتاژ ورودی 400 ولت می تونی 1/400 کنی بعدش با یک پ امپ اونو تا 5 ولت تقویت کنی اینجوری اگه ولتاژ تغذیه پ امپ 5 ولت باشه تحت هیچ شرایطی ولتاژ ورودی به میکرو بیشتر از 5 ولت نمیشه
        ممکنه دقت یکمی پایین بیاد ولی با کالیبره کردن به طور سخت افزاری و نرم افزاری می تونی دقت خوبی بگیری
        در ضمن می تونی از مدارات خودت هم در قسمت های اتورنج استفاده کنی تا دقتت بالاتر بره
        با این کار حداقل دیگه ای سی هات نمیسوزه
        اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

روز اول خودم هم اومدم با AGC چنین کاری کنم و رفتم با opamp ها مثل خودتون یک چیزی کشیدم اما خیلی خوشم نیومد ازش اصلا تستش هم نکردم و اصلا یادم هم رفت دیگه چسبیدم به همون تقسیم مقاومتی ساده که کارم رو راحت اما چوبی لای چرخم کرد که نگو. دستت درد نکنه :job:
          دیودهای D1 و D2 باید چند ولت باشند؟

دیدگاه

دیود ها معمولی هستند می تونی 4007 بذاری که هزلر ولتیه. منم یه زمانی دنبال agc گشتم ولی پیدا نشد تو ایران. نمونه های خارجیشم که آخرش بود قیمتش بالا بود. البته بازم بگم agc به درد کار شما نمی خوره اصلا ها!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X