اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

داداش گلم داری شهرتونو تبلیغ میکنی :rolleyes: :redface: :mrgreen: :applause:
    من راضیم یاد تبریز از اونجام یه سری به سرعین واردبیل بیاد ما هستیم خدمتشون :mrgreen: :redface: :rolleyes: :nice: :nerd: :bye
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

در مورد pic16f628a که اینطور نبود البته جوان نداشت رفتم پایا گرفتم 16f84a هم مشکلی نداشت در مورد mt8870 هم جوان فقط smd داشت رفتم پایا گرفتم
      اگه دوستان میگن avr کم شده شاید بازی دلال ها باشه یا بازی atmel

دیدگاه

تا چند وقت دیگه این قضیه برای تمام مواد اولیه ( قطعات ) الکترونیک پیش میاد .
        برایی مثال گمرکی فیبر مدار چاپی از قبل عید از هر بسته 700 تومان به 3800 افزایش پیدا کرده و از اون موقع هیچ فیبری وارد ایران نشده و تا چند روز دیگه تمام ذخایر انبار ها هم تموم میشه ( این تو زمینه کاری من بوده ) . 100% این قضیه برای همه موارد صادقه . تا یه مدت کوتاهی احتمالا تغییر قیمت تو تمام بازار الکترونیک پیش میاد . واین باعث سخت تر شدن بازار رقابت با چین میشه و نتیجه اون هم از بین رفتن تولید در الکترونیک و وابستگی هر چه بیشتر به محصولات خارجی میشه .
        دولت به جای این که با بیشتر کردن مالیات محصولات خارجی به ایران موافقت کنه این کارو با مواد اولیه داره انجام میده و نتیجه اون هم از بین رفتن تعداد بیشتری شغل در این زمینه میشه .
        ای کاش میشد این رو یه جوری به گوش دولت رسوند .
        A-Hosseini

دیدگاه

داداشی بحثو سیاسی نکن oo: :eek: oo: :eek: سایتو میبندن :cry2: اخه این روزا مد شده هر چی به ضررشون باشه فیلتر میشه :angry: :cry2: شرمنده اگه رک گفتم :cry2:
          غلط کردیم :cry2:
          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
            داداشی بحثو سیاسی نکن oo: :eek: oo: :eek: سایتو میبندن :cry2: اخه این روزا مد شده هر چی به ضررشون باشه فیلتر میشه :angry: :cry2: شرمنده اگه رک گفتم :cry2:
            غلط کردیم :cry2:

این بحث اجتماعی نه سیاسی . منظورم هم از ارسال اون پیدا کردن راه چاره هست نه به هم زدن اوضاع کشور .
            A-Hosseini

دیدگاه

سلام
              توی عید امسال avr کسی نیاوردش واسه همین قیمتش زیاد شدش تا 15 روزه دیگه برای خودمون avr میاد و قیمتش به حالت سابق بر میگرده , زیاد غصه نخورین
              اگر هم چین کلا ایران رو تحریم کنن و حتی یه دونه مقومت هم ندن ترفند های زیادی داره که باهاش مقابله کرد و روتین ترین ترفند اینه که جنس رو اول به اسم یه کشور دیگه میخرن(مثله دبی) و جنس میره توی اون کشور بعدش از اون کشور میاد به ایران به همین سادگی که هم اکنون هم دارن از این روش استفاده میکنن(البته راه های دیگه ای هم داره مثلا قاچاق و...)
              پس یعنی بر فرض مثال هم ایران کلا تحریم بشه بازم راه هایی هستش و زیاد نباید نگرن شد
              حتی آمریکا که از 30 سال پیش ایران رو تحریم اقتصادی کردش , الان دارن قطعات بویینگ 547 وارده ایران میکنن
              از طرفی دیگه چین از خداش هست که جنساش رو بفروشه و مطمئنا با تحریم و از این حرفا مخالفت میکنه
              برایی مثال گمرکی فیبر مدار چاپی از قبل عید از هر بسته 700 تومان به 3800 افزایش پیدا کرده
              قیمت فیبر در اصل به بازار های جهانی بستگی داره و قیمتش هی کم و زیاد میشه یه زمانی قیمتش 10 تومن بود ولی الان قیمتش به 14 رسیده و در یه دوره که قیمت نفت رفت رو 150 دلار رفتش قیمت فیبر حدودا 16 شدش

دیدگاه

قیمت فیبر در اصل به بازار های جهانی بستگی داره و قیمتش هی کم و زیاد میشه یه زمانی قیمتش 10 تومن بود ولی الان قیمتش به 14 رسیده و در یه دوره که قیمت نفت رفت رو 150 دلار رفتش قیمت فیبر حدودا 16 شدش
                این قیمتی که شما گفتید برای قبل عید به دلیل افزایش یک دلاری قیمت فیبر بوده . ولی تا به حال افزایش قیمت کمرکی اون هم به این اندازه نداشتیم .
                البته حرف شما هم درسته همیشه تا یکی دو ماه بعد عید قیمتها نوسان داره و بعد ثابت میشه .
                A-Hosseini

دیدگاه

دادش من میدونی چیه اگه بخوایم کار خوبی بکنی اینا بازم گیر میدن منم ناراحتم وقتی میرم میگه m32 4500
                  :cry2: :cry2: چه میشه کرد فقط یه راه داریم
                  [move] :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:[/move]

دیدگاه

بی زحمت بیخود شایعه درست نکنید.
                    تو این وضع بد اقتصادی دنیا همین الان هم تمام شرکتای دنیا دارن جنس میفروشن.اصلا از خداشونه که کسی پیدا بشه و تولیداتشون رو بخره.
                    من که این حرفها رو باور نمیکنم.
                    در ضمن این آی سی های تکنولوژی بوق توی آمریکا و اروپا تولید نمیشه که بخوان بهمون ندن.همش چینی یا فیلیپینیه.
                    لطفا بازار رو مشوش نکنید و اگر حرفی میزنید بر اساس مدرک و سند باشد.

دیدگاه

بچه ها چه خاکی بر سرمون شده هاااااااااا
                      توی مشهدم گیر نمیاد اگه هم باشه قیمتش دو برابر شده!!!!
                      اینجام گفتن تحریم یا ترحیمه نمدونم همووون :angry: :angry: :angry: oo:

دیدگاه

الکی نگید تحریم تحریم. تحریم کجا بود ....
                        Atmel فعلا تولید AVR رو متوقف کرده که میکروهائی که در بازار هست همه عرضه بشه و از ماه دیگه سری جدید AVR با پسوند A تولید میشه که هم قابلیت سری L رو داره و هم معمولی رو ... یعنی هم با فرکانس بالا کار میکنه و هم با ولتاژ پائین .
                        تا یک ماه دیگه همه چی برمیگرده سر جای خودش تا اون موقع با 8051 کار کنید :biggrin:

دیدگاه

بله همین طوره . atmegaxxA به جای سری های قبلی تولید میشه .

یه سری به سایت اتمل بزنید تا متوجه شید
                          http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/AVR523.pdf
                          مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

بالاخره نفهمیدیم تحریمه، کٍرم ریختن دلالها، توقف شرکت اتمله، سری جدیده.... ما که گیج شدیم!!

فقط 2a میکنیم وضعیت درست شه :cry: ... وقتی رفتم میکرو بخرم، نداشتند، اونایی هم که داشتن یه قیمتی گفتن که اینجوری شدم: :eek: :angry:
                            دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

واقعا لازم بود شرکت اتمل همچین محصولی رو تولید کنه
                              ما منتظرش می مونیم :smile: :smile:
                              www.tehranelec.com

دیدگاه

آقا منم رفتتم همه چی بود
                                ولی دیپ مگا 32 بود 5000 تومن و smd هم 3800 فروشنده هم گفت smd هرچی بخواهی دارم
                                فرزندم در راه است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X