سلام..
چرا بجای atmega 8 از atmeag48 ای=ستفاده نمیکند؟؟؟؟
قیمتش 1000 تومنه!!!!
فقط بجای 8 کیلو بایت حافظه 4 کیلو بایت حافظه داره... واسه کارهایی که برنامه سنگینی نداره خوبه!!!
ترکیب پایه هاشم عین مگا 8 است....
مگه خبر ندارین !
اینم منقرض شد !
تا قبل اینکه کسی نمی دونست ، تو قفسه های مغازه ها خاک می خورد !
اما درست بعد از اینکه ATMEGA8 منقرض شد ملت ریختن سر این میکرو که اینم الان .....
mega 48 قبلن 1000 تومن بود ولی الن شده 2500 جالبه نه ! مگا 8 هم دونه ایی 3 تومن
عجب بازار سیاهی درست کردن .
ولی اواسط خرداد اوضاع رو به راه میشه . سری A در راه است . نگران نباشید . فقط کمی صبر کنید قضیه حله .
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
سلام
به نظر من کار دلال ها است
هر چه به پایان فصل (تحویل پروژه ها)نزدیکتر میشیم دلال ها عکس یکی از بازیکنان که اصلا" 10 دقیقه هم توی تیمش بازی نکردند روی صفحه اول روزنامه میزنند بعد قیمت میره بالا
که در این مورد خاص ATMEGA8 است.صلا کسی زیاد کار نمی کرد امدند چندتا تاپیک زدند گفتند ATMEGA8
کم شده ببین حالا چه کار کرده :mrgreen: :mrgreen:
اقا 8051 دیگه توی بازار نیست :surprised: :surprised: :surprised:
البته من یکی دو تا دارم داره تمام میشه هر کی خواست پیام بدهد(البته تعداد خواستید ارزون تر هم میدیم )
من خودم با چنتا فروشنده توی تهران صحبت کردم. چون هنوز کسی وارد نکرده قیمتش رفته بالا ، چند وقت دیگه وارداتش از سر گرفته میشه. وقتی کل قدرت بازار باشه توی دست چند نفر همینه دیگه! کل وارد کننده های کلان AVR در تهران 4 - 5 نفر هستن. بقیه خورده کار می کنن مثلا روی 2000 تا و 3000 تا.
اصلا غصه نخورین ، فقط باید منتظر بمونیم تا این آقایون شکمشون سیر بشه ، بعدش همه چیز بر می گرده به روال عادی.
تازه اینم که میگن تولید AVR کم شده یا متوقف شده دروغی بیش نیست. سری AVR هشت بیتی جای خودشو داره و سری xmega جای خودشو. در ضمن با نظر اون دوستمون که گفتن AVR در امریکا و اروپا تولید نمیشه و در چین و مالزی و ... تولید میشه کاملا موافقم. از این جهت هیچ وقت جای نگرانی در مورد تحریم شدن نیست. فقط امکان خرید مستقیم از اتمل وجود نداره! بنابراین ما باید از فروشگاههای کشورهای دیگه مثل چین خرید کنیم نه از کارخونه هاشون.
فقط امیدواریم که بعد از اومدنش به بازار به قیمت قبلی برگرده !
اگر بخوان گرون کنن 200الی 300 تومن کمی منصفانست ولی دیگه چند هزارتومن بیاد روش و بعد از اینکه اومد تو بازار باز هم همین قیمت بمونه دیگه ....
سلام
واقعا avr کم شده و من حرفم رو مستند عرض میکنم
مستقیما با یک فروشنده با چین صحبت کردم و گفتش که avr توی چین کمیابه و قیمتش هم بالا هستش ازش پرسیدم چند تا داری برای ما بفرستی؟ گفت زیاد ندارم میتونم 10 تا برات بفرستم دونه ای 5 دلار (!)
و علت اصلی و دقیق کمیاب شدن avr تغییر و تحولات اقتصادی و تغییر خط تولید اتمل هستش و در سایت اتمل هم ذکر شده
بل اخره کدوم درسته اخه ما از بی avr ی مردیم بابا ینی چی دباره برگردیم به دوران 8051
راستی ایران ایسی میتونه بزنه oo: :eek:؟ یا هنوز باید گدایی کنیم ؟ :cry2:
بل اخره کدوم درسته اخه ما از بی avr ی مردیم بابا ینی چی دباره برگردیم به دوران 8051
راستی ایران ایسی میتونه بزنه oo: :eek:؟ یا هنوز باید گدایی کنیم ؟ :cry2:
سلام
دوست عزیز ایران تکنولوژی نانو رو نداره پس نمی تونه آی سی بزنه.اگه می تونست بزنه که کارمون این نبود.
من شنیدم که الان شرکت اتمل داره سری جدید AVR رو می زنه و تا چند وقت دیگه وارد بازار میشه.
شما که می گی حرفت مستنده، از سایت اتمل لینک خبر توقف تولید رو بگذار اینجا (گر چه اگر هم متوقف شده باشه چیز جدیدی نبوده، این شرکتها، چون کارشون مثل ما ها نصابی صرف محصولات بقیه نیست، یک جنس جدید رو یک مدت کوتاه خودشون تولید می کنند و بعدش می دن به کشورهای دیگه و خودشون می رن دنبال موارد جدیدتر). همچنین شماره تماس و ایمیل و وب سایت اون شرکت چینی رو که می گه نداریم اینجا بگذار. جالبه، چرا همه یهو بعد از عید ندار شدن.
به این می گن مهندسی دلالی و فرصت طلبی که به جای علافی تو دانشگاه باید این رو یاد می گرفتیم.
دیدگاه