اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تحریم avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تحریم avr

نوشته اصلی توسط طراح
    درباره بحث تهیه AVR از منابع موثقی در این مورد سوال شد که چند مورد قابل ذکر است:

1-شرکت Atmel مدتی است که به دلایل خاص خود که ممکن است افزایش قیمت یا تغییر سری تولید باشد، عرضه برخی شماره های محصولات خود را بسیار کم کرده و این امر خاص ایران نیست. شخصا با فردی در چین صحبت کردم و اظهار می کرد که در چین این مشکلات و کمبودها برقرار است و مسئله ربطی به ایران ندارد. هر چند ایران هم تحت تحریمهای Atmel است و برای کشور ما این مشکلات بصورت مضاعف است.
    اگه تولید کم شده، پس بعد ی مدت smd هم نایاب می شه و روز از نو روزی از نو...!
    درست نمی گم؟!
    به نظر من اگه ی مدت دلال ها را تحریم کنیم خوب جواب بده!
    به نظر من اصلا منطقی نیست که بگیم چون مجبورم می رم مگا32 می خرم 7 تومن!
    ی مدت نحرید تا قیمت ها بیان پایین...
    "مسلانم قبله ام یک گل سرخ..."

If you felt sad, just think your future when you are saying"good old days!!

دیدگاه

دوست عزیز من mega 32 smd ؟؟؟؟ پیدا نکردم شما جایی سراغ داری داشته باشه
      وضعیت بازار هم اکنون در هر روز با روز قبل ممکن است متفاوت باشد و در این لحظه بصورت دقیق نمی توانم در این مورد اظهار نظر کنم. اما در این رابطه سوال می کنم و به اطلاع شما خواهم رساند.

اگه تولید کم شده، پس بعد ی مدت smd هم نایاب می شه و روز از نو روزی از نو...!
      درست نمی گم؟!
      به نظر من اگه ی مدت دلال ها را تحریم کنیم خوب جواب بده!
      به نظر من اصلا منطقی نیست که بگیم چون مجبورم می رم مگا32 می خرم 7 تومن!
      ی مدت نحرید تا قیمت ها بیان پایین...
      از یک نظر تحریم Atmel کار بسیار خوب و پسندیده ای است و شرکتی که نتوان روی تولیدات آن حساب کرد، همان بهتر که تحریم شود تا با مشتریان خود هرگونه که بخواهد رفتار نکند.
      اما از جنبه دیگر ممکن است برای یک دانشجو تفاوتی نکند که امروز با AVR کار کند و فردا با PIC و در روزهای بعدی با ARM و XMEGA و غیره. اما برای کسانی که میلیون ها تومان سرمایه خود را بر اساس سرمایه گذاری روی خانواده AVR معطل کرده اند و دهها هزار خط نرم افزار برای آن نوشته اند، مسئله به همین سادگی نیست و اگر یک شماره خاص بجای هفت هزار تومان، هفتاد هزار تومان هم که باشد، گاهی ناچار به استفاده از آن هستند. بنابراین اگر تغییر خانواده میکروکنترلر برای شما مسئله ای ایجاد نمی کند لحظه ای در انجام آن تردید نکنید و به کسانی هم که در این مورد معذوریت دارند، حق بدهید که در این مورد نگران باشند و در استفاده از آن اصرار داشته باشند.

اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

من خودم به شدت به این مورد ناچار شدم!
        ی پروژه که همه ی کاراش انجام شده، اما من در حال حاضر ی مگا 16 بیشتر ندارم!
        یعنی اگه بسوز یا... همه زحماتم به باد می ره! و باید برم خدا تومن مگا 32 بخرم(اونم با کلی منت!)
        (بردا را نمی شه برای smd تغییر داد و برنامه هم مکافات داره برای تغییر به pic، البته فقط ی نمونه اولیه هستش ولی باید تا چند روز دیگه تحویلش بدم...) :cry2:

دیدگاه

از یک نظر تحریم Atmel کار بسیار خوب و پسندیده ای است و شرکتی که نتوان روی تولیدات آن حساب کرد، همان بهتر که تحریم شود تا با مشتریان خود هرگونه که بخواهد رفتار نکند.
          اما از جنبه دیگر ممکن است برای یک دانشجو تفاوتی نکند که امروز با AVR کار کند و فردا با PIC و در روزهای بعدی با ARM و XMEGA و غیره. اما برای کسانی که میلیون ها تومان سرمایه خود را بر اساس سرمایه گذاری روی خانواده AVR معطل کرده اند و دهها هزار خط نرم افزار برای آن نوشته اند، مسئله به همین سادگی نیست و اگر یک شماره خاص بجای هفت هزار تومان، هفتاد هزار تومان هم که باشد، گاهی ناچار به استفاده از آن هستند. بنابراین اگر تغییر خانواده میکروکنترلر برای شما مسئله ای ایجاد نمی کند لحظه ای در انجام آن تردید نکنید و به کسانی هم که در این مورد معذوریت دارند، حق بدهید که در این مورد نگران باشند و در استفاده از آن اصرار داشته باشند.
          به نظ بنده همین بی ثباتی Atmel هست که اکثر بورد ها از PIC استفاده میکنند ( نمونه هاش رو ما زیاد ندیدیم اما اونها خوب دیدن ) من به واسطه کارم چندین کمپانی رو میشناسم که محصولات اونها بیشتر بر پایه میکرکنترلر و محصولات Microchip هست تا Atmel .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
            به نظ بنده همین بی ثباتی Atmel هست که اکثر بورد ها از PIC استفاده میکنند ( نمونه هاش رو ما زیاد ندیدیم اما اونها خوب دیدن ) من به واسطه کارم چندین کمپانی رو میشناسم که محصولات اونها بیشتر بر پایه میکرکنترلر و محصولات Microchip هست تا Atmel .
            این بی ثباتی نیست بلکه پگرید زود به زود محصولات هست که یک حسن به حساب می آید.
            سری A خیلی وقت پیش در بازار جهانی آمده و این گپ موجود در بازار به دلیل این هست که تولید کننده چین و تایوان جدیدا خط تولید رو سویچ کردن وگرنه سایر خط تولید ها قبلا سویچ شده بودند.
            I ❤️ ECA

دیدگاه

یعنی چی مهندس؟
              به نظر شما تا کی وضع عادی می شه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                این بی ثباتی نیست بلکه پگرید زود به زود محصولات هست که یک حسن به حساب می آید.
                سری A خیلی وقت پیش در بازار جهانی آمده و این گپ موجود در بازار به دلیل این هست که تولید کننده چین و تایوان جدیدا خط تولید رو سویچ کردن وگرنه سایر خط تولید ها قبلا سویچ شده بودند.
                شما بی ثباتی رو فقط در عدم تولید یک قطعه تفسیر می کنید؟!
                کوچکترین کاری که در یکی از این شرکت ها اتفاق بیافته و موجب بلاتکلیفی در یک یا چند بخش بشه عدم ثبات هست.
                چنانکه بیماری مدیر عامل اپل آقای استیو جابز موجب رکود ارزش سهام این شرکت به طور مقطعی شد.

دیدگاه

دوستان من چند تا سوال دارم ممنونم میشم جواب منون بدید
                  این مساله واقعا منو دیوانه کرده
                  1- آیا کلا سری Atmega تولید نمیشه
                  2- دقیقا کدام محصولات تولید نمیشند
                  3- آیا ممکن هست 128 و 32 اس ام دی هم تولیدشون متوقف بشه
                  4-آیا توی سری جدید سری A میشه با زبان بسکام برنامه نوشت

معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                    دوستان من چند تا سوال دارم ممنونم میشم جواب منون بدید
                    این مساله واقعا منو دیوانه کرده
                    1- آیا کلا سری Atmega تولید نمیشه
                    2- دقیقا کدام محصولات تولید نمیشند
                    3- آیا ممکن هست 128 و 32 اس ام دی هم تولیدشون متوقف بشه
                    4-آیا توی سری جدید سری A میشه با زبان بسکام برنامه نوشت
                    سلام
                    خیر دوستان
                    تولید avr کم نشده
                    بلکه سری A بجای آنها تولید میشه که مزیتهای هر دو سر ی L و معمولی رو داره
                    و همنین هیچ فرقی از لحاظ برنامه نویسی ندارن و متقیم میشه جای اونا استفاده کرد که مزیتهای زیادی هم داره
                    درضمن atmel کلا قیمتاشو برده بالا به همین دلیل شرکتهای چینی هم ندارن
                    در ضمن اینکه شایعه کردن xmega به جای avr 8bit میخاد بیاد اشتباهه رو دست فروشنده ها مونده میخوان بفروشن
                    خواندن کلمات قصار برای یک آدم تحصیلآ‌نکرده چیز خوبی است
                    چرچیل

تنها معجزه بزرگ و نابودنشدنی، اعتقاد بشر به معجزه است.
                    ژان پل سارتر
                    [color=red][size=14pt]جادوی دست یک انسان، در دست دیگری، توانایی "مهندسیآ‌کردن" است. "ماوراءالطبیعه" واژهآ‌ای پوچ است. رابرت آنسون هاینآ‌لاین

دیدگاه

دوست عزیز آیا توی ایران سری A رو میشه تهیه کرد
                      و قمیت آنها در چه حد است
                      مثلا بجای atmega32 چی هست
                      دیتاشیت رو از کجا میشه تهیه کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                        شما بی ثباتی رو فقط در عدم تولید یک قطعه تفسیر می کنید؟!
                        کوچکترین کاری که در یکی از این شرکت ها اتفاق بیافته و موجب بلاتکلیفی در یک یا چند بخش بشه عدم ثبات هست.
                        چنانکه بیماری مدیر عامل اپل آقای استیو جابز موجب رکود ارزش سهام این شرکت به طور مقطعی شد.
                        اتمل چندین کارخانه تولید در کشور های مختلف داره ویک قطعه رو از کل بازارش حذف نمیکنه بلکه کارخانه هارو یکی یکی سویچ میکنه تا بازار جهانی مشکلی پیدا نکنه. منتها در ایران فقط از 1-2 کارخونه میتونند وارد کنند که وقتی نوبت سویچ اونها شد ایران به مشکل خورد و جایگذینی هم ندارد
                        شما دارین از دید مصرف کننده به قضیه نگاه میکنید و من از دید تولید کننده و ارزیابی جهانی و کلی صورت میدم.

دلیل اقبال PIC در بعضی کشورهای دیگه مورد دیگری هست که اکثرشون موارد تجاریست نه علمی .

علی جبرئیلی عزیز شما هم درست میگید اتمل سری جدید را بهانه به افزایش قیمت کرده که بازهم کارخانه های درجه 3 برای ایران قیمت ارزانتر خواهند داد.
                        احتمالا هم دقت کردین میکروهای تک و توکی که جدیدا پیدا میشن و میخریم فوری بعد چند بار استفاده قفل میشند یا حتی میسوزند ! احتمالا وارد کنندگان گرامی این بار به جای جنس درجه 3 ، ضایعات رو وارد کردند که البته کاری از دست آنها هم بر نمیاد !
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط john lock
                          دوست عزیز آیا توی ایران سری A رو میشه تهیه کرد
                          و قمیت آنها در چه حد است

دیدگاه

اتمل چندین کارخانه تولید در کشور های مختلف داره ویک قطعه رو از کل بازارش حذف نمیکنه بلکه کارخانه هارو یکی یکی سویچ میکنه تا بازار جهانی مشکلی پیدا نکنه. منتها در ایران فقط از 1-2 کارخونه میتونند وارد کنند که وقتی نوبت سویچ اونها شد ایران به مشکل خورد و جایگذینی هم ندارد
                            چرا وقتی مثلا کارخانه های امریکا سویچ کرد این منطقه دچار مشکل نشد.
                            حال اگر بحث تحریم و ... هم نبود هرگز واردات اون از اروبا و ... هم صرفه صرفه اقتصادی نداشت.

شما دارین از دید مصرف کننده به قضیه نگاه میکنید و من از دید تولید کننده و ارزیابی جهانی و کلی صورت میدم.
                            مگه غیر از اینه که در نهایت به مصرف کننده ختم میشه ( هر چند که این برداشت شماست ) .
                            کجای دید شما صورتی از دید تولید کننده و جهانی داره؟
                            موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                              چرا وقتی مثلا کارخانه های امریکا سویچ کرد این منطقه دچار مشکل نشد.
                              حال اگر بحث تحریم و ... هم نبود هرگز واردات اون از اروبا و ... هم صرفه صرفه اقتصادی نداشت.
                              چون معامله مستقیم آمریکا و اروپا با ایران برای آنها ممکن نیست و معامله غیر مستقیم برای وارد کننده نمیصرفه.برای همین مجبورند از کشورهای خاصی وارد کنند.
                              در ضمن وارد کننده حتی در صورت نبودن مقطعی جنس (حتی تا 1 سال) نمیاد کارخانه خودش رو عوض کنه و از کشور دیگری وارد کنه چون قراردادهای شرکت ها بسیار بلند مدت و سودهای بالایی داره که این موارد در تمام تولیدات پیش میاد.

اینکه من گفتم دید شما درست نیست دلیلم حرفتون بود که گفتید چون تو ایران سری مگا نایاب شده پس شرکت بزرگ اتمل بی ثبات است !!!!

در هر صورت من و بعضی از دوستان دیگه در تهران که همکاری باهم داریم پیگیر قضیه هستیم و اگر تولید کنندگان اصلی جنس جدید آوردند اینجا اعلام میکنیم.

موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

چون معامله مستقیم آمریکا و اروپا با ایران برای آنها ممکن نیست و معامله غیر مستقیم برای وارد کننده نمیصرفه.برای همین مجبورند از کشورهای خاصی وارد کنند.
                                در ضمن وارد کننده حتی در صورت نبودن مقطعی جنس (حتی تا 1 سال) نمیاد کارخانه خودش رو عوض کنه و از کشور دیگری وارد کنه چون قراردادهای شرکت ها بسیار بلند مدت و سودهای بالایی داره که این موارد در تمام تولیدات پیش میاد.
                                اگر فکر میکنید وارد کننده های ایران با چین و ... قرار داد دارند سخت در اشتباهید و دوستانتون در تهران با شما صادق نبودند!

اینکه من گفتم دید شما درست نیست دلیلم حرفتون بود که گفتید چون تو ایران سری مگا نایاب شده پس شرکت بزرگ اتمل بی ثبات است !!!!
                                الان وقتی ژاپن کم کم داره به بحران مالی نظیر یونان نزدیک میشه میگن اوضاع ژاپن بی ثبات میشه.
                                کمپانی که نتونه موجودی و حساب محصولاتش رو در بازار پیش بینی بکنه بی ثباته چه تضمینی وجود داره که فردایی دگر سری SAM7 کم پیدا نشه؟ خط تولید 8051 اینتل جمع شد آیا دیگر موجود نیست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X