اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : rtc ds1307 ساعت ارزان ولی بدون مشتری

تغذیه وصله و اینطور میشه یا با باتریه اخه اینی که شما میگین باید مال جریان مدارت باشه
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط av_saber

1 مقاومت پول اپ 10K باشه کافیه یا نه من با 4.7Kو 47K هم تست کردم همین جواب رو داد آخه یه جا خوندم که گفته بود مقاومت رو زیر 2.2k انتخاب کنید توی هلپ خود بسکام نوشته RP=1Kohm بعد پایین توی مدارش 4.7K گذاشته من دم خروس رو باور کنم یا قسم ....رو :angry:
      2 راهی هست که بشه i2C رو تست کرد فرکانس توی خط sda & scl آ‌ایجاد می شه یه فرکانس متغیر

دیشب همینطوری داشتم باهاش ور می رفتم یه دفعه واسه خودش راه افتاد خیلی عالی کار کرد :job: چند بار پروگرمش کردم :mrgreen: زمان تاخیر رو ایناشو درستت کردم بعد یه ds دیگه داشتم گفتم تستش کنم ببینم اونم سالمه تا ای سی رو عوض کردم دوباره همین طوری شد ای سی اولیم که گذاشتم دیگه راه نیافتاد :eek:سوکت ای سی رو هم عوض کردم ولی جواب نداد دیگه دارم از دستش دیوانه می شم

help meeeeeeeeeeeeeeeeee
      سلام
      درمورد مقاومت بهترین مقاومت برای پول پ 4.7 کیلو هستش
      درمورد مشکلتون احتمالا ds هنگ میکنه که ممکنه چند علت داشته باشه
      1- بین پایه های آی سی رو تمیز کنید مخصوصا پایه های کریستال رو
      2- ممکنه از باطری استفاده نکردین یا از باطری مخصوص استفاده نکردین در صورتی که از باطری استفاده نکردین حتما باید پایه باطری ds رو به زمین وصل کنید وگرنه هنگ میکنه
      3- شاید به ثانیه مقدار نمیدین یا هم مقدار صحیحی نمیدین؟ در این صورت هم DS هنگ میکنه(برای اینکه DS شروع به کار کنه حتما باید ثانیه رو درست(زیر59) مقداردهی کنید )
      4- بعضی وقتها البته خیلی کم و بیشتر زمانی که هی آی سی رو سیخ میزنیم DS هنگ میکنه و دیگه راه نمیوفته که اگر اینجوری شده باشه باید مدار رو از برق جدا کنید و بعد باطری بکاپ رو در بیارید چند ثانیه ای که گذشت مدار رو بدون باطری بکاپ به برق وصل کنید بعد باطری رو بذارید اینجوری باز ds راه میوفته!
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

ببشن داداش یه راه حل بگم خوب تست کن یه تیکه برنامه به مدارت اضافه کن
        و این دستوراتو توش بنویس
        1. یک پین رو ورودی قرار بده برای یک کلید یا یک جامپر موقت
        2. بعد از کانفیگا یه چند خط برنامه اضا فه کن این کارا رو بکنه
        1. ثانیه =1
        2.دقیقه =0
        و همیه متغیرا رو صفر کنه ساعت هفته ماه سال روز
        خوب این رو رو دی اس 1307 بنویس ینی همیه متغیر های دی اسو صفر کن
        فقط برای یک بار اون پایه که شرط گزاشتی و ورودی تعریف کردیو یک کن تغذیه مدارو وصل کن و دو سه ثانیه صبر کن تا ایسی متغیر های دی اسو صفر کنه از اون موقع به بعد ولتاژ بک اپرو هر گز قطع نکن
        چون بازم حالت تعریف نشده رو دی اس به وجود میاد
        حالت تعریف نشده یه زمانیم به وجود میاد که مثلا تو بخوای رو متغیر ثانیه عدد 70 :eek: رو بنویسی

تست کن و بگو چه اتفاقی افتاد من اولین پست تایپکو زدم و تا حالا داره کار میکنه
        البته برنامش کامل نیست فقط میتونی ساعت دقیقه و ثانیرو ویرایش کنی

اگه منظورمو تو برنامه نفهمیدی بزار یه توضیح بدم تو با اون کارا یه پایه میزاری که با یک کردن اون پایه همیه متغیر ها 0 بشه همیه متغیر ها به جز ثانیه اونم یک بزار اگه تونستی مشکلتو حل کنی یه پیام بده اینجا در ضمن هیچ وقت متغیراتو بزرگ رو حافظه ننویس مثلا ثانیه نباید هیچ وقت از 60 بیشتر باشه اگه 60 بود خودش 0 میکنه ولی تو برنامت شرطارو رعایت کن که متغیرات از اعداداشون بیشتر نباشه :wow: :wow: :wow:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
          از دوستان کسی برنامه تبدیل میلادی به شمسی و برعکس رو با بسکام نداره ؟ با تشکر

دیدگاه

داداش گلم من زیاد دنبالش گشتم یدونه برنامه تو سایت یزد کیت هست الان نتونستم دقیق بگم کجاشه ولی بگرد هس اون جا یه مدار ساده ساختن با 1307یدونه برنامه تبدیلم گزاشتن
            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

این تابع میلادی به شمسی

[code=vb]
              Dim Myear As Integer
              Dim Mday As Integer
              Dim Mmonth As Integer
              Dim Mdayofyear As Integer
              Dim Myear_ As Integer

Dim Jday As Integer
              Dim Jmonth As Integer
              Dim Jyear As Integer
              Dim Jdayofyear As Integer

Dim Gnumdayofyear As Integer
              Dim Isleapyear As Bit
              Dim Isleapyearp As Bit

Dim Iloop As Byte
              Dim Temp1 As Integer
              Dim Temp2 As Integer
              Dim Temp3 As Integer
              Dim Temp4 As Integer

Dim Jmonth_a(12) As Byte
              Dim Mmonth_a(12) As Byte
              Dim Dama As Long

Mmonth_a(1) = 31

Mmonth_a(2) = 28
              Mmonth_a(3) = 31

Mmonth_a(4) = 30
              Mmonth_a(5) = 31
              Mmonth_a(6) = 30

Mmonth_a(7) = 31
              Mmonth_a(8) = 31
              Mmonth_a(9) = 30

Mmonth_a(10) = 31
              Mmonth_a(11) = 30
              Mmonth_a(12) = 31

Gnumdayofyear = 365

'****************************************
              Myear = _year + 2000
              Mday = _day
              Mmonth = _month

Temp1 = Myear Mod 4
              Temp2 = Myear Mod 100
              Temp3 = Myear Mod 400
              Temp4 = Temp1 And Temp2

If Temp4 <> 0 Or Temp3 = 0 Then
              Mmonth_a(2) = 28
              Else
              Mmonth_a(2) = 29
              End If

Myear_ = Myear - 1
              Temp1 = Myear_ Mod 4
              Temp2 = Myear_ Mod 100
              Temp3 = Myear_ Mod 400
              Temp4 = Temp1 And Temp2

If Temp4 <> 0 Or Temp3 = 0 Then
              Reset Isleapyearp
              Else
              Set Isleapyearp
              End If

Temp1 = Mmonth - 1

For Iloop = 1 To Temp1
              Mdayofyear = Mmonth_a(iloop) + Mdayofyear
              Next
              Mdayofyear = Mday + Mdayofyear

If Mdayofyear > 79 Then

Temp1 = Mdayofyear - 79
              Jyear = Myear - 621

If Temp1 < 186 Then

Temp2 = Temp1 Mod 31
              Temp3 = Temp1 / 31

If Temp2 = 0 Then
              Jmonth = Temp3
              Jday = 31
              Else
              Jmonth = Temp3 + 1
              Jday = Temp2
              End If

Else

Temp2 = Temp1 - 186
              Temp3 = Temp2 Mod 30
              Temp4 = Temp2 / 30

If Temp3 = 0 Then
              Jmonth = Temp4 + 6
              Jday = 30
              Else
              Jmonth = Temp4 + 7
              Jday = Temp3
              End If

End If

Else

Jyear = Myear - 622

If Isleapyearp = 1 Then
              Mdayofyear = Mdayofyear + 11
              Else
              Mdayofyear = Mdayofyear + 10
              End If

Temp2 = Mdayofyear Mod 30
              Temp3 = Mdayofyear / 30

If Temp2 = 0 Then
              Jmonth = Temp3 + 9
              Jday = 30
              Else
              Jmonth = Temp3 + 10
              Jday = Temp2
              End If

End If

Mdayofyear = 0

'*****************************************
              [/code]jday =روز
              jmonth=ماه
              jyear=سال
              پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

jday =روز
                jmonth=ماه
                jyear=سال

اینا ورودی یاست یا خروجیا ؟ کسی اینو تست کرد باید
                7/4/1389= 29/06/2010

باشه :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                  jday =روز
                  jmonth=ماه
                  jyear=سال

اینا ورودی یاست یا خروجیا ؟ کسی اینو تست کرد باید
                  7/4/1389= 29/06/2010

باشه :read:
                  اینها خروجیهای تبدیل شده تاریخ میلادی هستند که تاریخ شمسی رو نشون میدن

دیدگاه

سلام به همه دوستان پرمنده چند وقت نبودم گیر پروژه و دانشگاه و اینا دیگه
                    و بالاخره بعد از 3 هفته در به دری این ساعت ما هم راه افتاد امما راه افتاااداااااا
                    2 تا مشکل داشت که الان دیدم که جناب کاخکی و رحیمی دقیقا همون دوتا عیب رو توضیح دادند
                    توی برنامه ای که از سایت یزد کیت داره یه مشکل کوچیک وجودداره که مشکل اصلیه من هم بود همون طور که اقای کاخکی گفتند باید در واقع ای سی Ds با یه مقدار اولیه حتما استارت بخوره یعنی اینکه دفعه اولی که راه اندازی می شه حتما باید یه مقدار مثلا 01 به ثانیه اختصاص بدین تا Ds شروع به کار کنه
                    مشکل دوم من این بود که از باطری استفاده نمی کردم اخه داشتم رو برد تست چک می کردم که کار می کنه یا نه و وقتی از باطری استفاده نمی کنید پایه 3 رو به پایه 4 که منفی هست وصل کنید اگر این کار رو نکنید امکان ایجاد اختلال در کار ds هست
                    و اما از هر چه بگذریم دقت مهمتر است
                    چند وقت پیش داشتم همین طوری اتفاقی برد یه پخش پراید رو نگاه می کردم که یه دفعه از زیر چسبا یه چیزی چشمک زد دقیق که شدم دیدم یه کریستال ساعت توپه با کلی بد بختی درش آوردم سالم بدون این که گرم بشه و بستمش روی برد تستم اصلا شرایط خوبی رو برد نداشت فقط با یه حلقه به منفی وصل بود در 24 ساعت با ساعت کامپیوتر دقیقا هم زمان بود حتی 1 ثانیه هم عقب نیافتاد البته جنس آی سی هم عالی بود 1100 تومن خریدم.
                    واسه تقویم شمسی هم من از برنامه سایت یزد کیت استفاده کردم بدک نیست البته من هنوز برد اصلی رو نساختم بزودی می سازم و نتیج بهتری رو براتون گزارش می دم

دیدگاه

سلام
                      چه جوری میشه کریستال تست کرد که دقتش چقدر میشه یک برد تست درست کرد تا قبل از استفاده دقت کریستال چک کرد

دیدگاه

خوب برای سوال شما باید بگم که باید با یه منبع ای مقایسه بشه خوب اگه منبع دقیقی داری با فرکانس دقیق
                        32768 هرتز می تونی اونو با این کریستا ل مقایسه کنی باید حد اقل یه 1 دقیقه این کارو بکنه تو یه دقیق باید 1966080 پالس در یافت کنی البته این یک دقیقه باید خیلی دقیق باشه یه ثانیه اشتباه تو 60 ثانیه باعث کم یا زیاد شدن تعداد 32768 پاس میشه :eek: ینی ممکنه اون کریستا ل سالم باشه ولی منبعت دقیق نباشه از بچه ها کسی ساعت دقیق سراغ داره که به این کریستالا وابسته نباشه مثل ساعت اتمی :eek:
                        پس اونوقته که """(میگیم انرژی حسته ای حق مسلم ماست)"""" :mrgreen:

اضافه شده در تاریخ :
                        نکته:

1.بچه ها در ضمن من یه چیزی بگم در کل اگه مقا ومت پول اپو وصل نکنین ایسی میکرو هنگ میکنه

2.هیچ وقت از باطری های 3.6 استفاده نکنین برای بک اپ چون به هیچ وجه نمیشه اون 3.6 کم کرد فقط با مقاومت و تقسیم ولتاژ میشه این کارو کرد که اونم به نوبه خودش باعث جریان کشی از باطری و تمام شدن باطری مشه تو دیتا شیت باطری مین بردو گفته 10 سال کار میکنه 10ساللللل یه عمره :eek:

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط AFSHARAN
                        اینها خروجیهای تبدیل شده تاریخ میلادی هستند که تاریخ شمسی رو نشون میدن
                        ورودی ا کدومن داداش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                          ورودی ا کدومن داداش
                          Myear = _year + 2000
                          Mday = _day
                          Mmonth = _month

شما نمیخواد کاری بکنید همون اول خودش میگیره!!!! :icon_razz:

دیدگاه

فیوز بیت رزرو چیه من تو قسمت فیوزبیتا هم پرسیدم کسی جواب نداد من تو برنامم 8000000ولی ای سی که دارم رو رزرو فرقی نداره مشکلی پیش نمیاد
                            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

یه مشکل پارازیتی دارم توی مدار ساعت توی مدار یه فن 10×10 رو با یه 2n2222 پلاستیکی و یه A733 سوییچ می کنم اول ورودی رو می دم به 2n2222 و بعد خروجیش رو به a733 می رسونم و فن با a733 راه می افته حالا بریم سر اصل مطلب بعضی وقتا وقتی فن روشن می شه کلا ای سی ها قات می زنه ثانیه شمار بین 1 و 2 گیر می کنه هم میکرو و هم ds1307 با هم هنگ می کنند بین تمام خروجی که واسه 2n2222 هست یه مقاومت گذاشتم خروجی 2n2222 به a733 هم با یه مقاومت و یه دیود بصورت بر عکس وصل شده ولی پارازیت سر جاشه
                              از دوستان کسی نظری نداره با چی این نویز رو بگیرم؟؟؟؟ :angry:

دیدگاه

خوب داداش راه حل های که من میدونم اولا از یه خازن 220 میکرو قبل رگلا تور و یدونه دیگه بعد رگلا تور بزار خوب در ضمن یدونه خازن عدسی 103 هم با منبع ولتاژت مواززی کن رو سر فن یدونه دیود معکوس بزار رو ورودی ایسیت یدونه دیود بزار تا بعد اون بتونی خازن بزاری سعی کن از منبع تغزیه با جریان کافی استفاده کن بعضی فنن ها موقع شروع جریان زیادی می کشن وبا عث هنگ کردن ایسی میشن خلاصه راهکار زیاده سی کن درستش کنی از یه مقا ومت کم اهم هم استفاده کن (بین راه فن سری کن ) تا خاصیت خود القایی فن کمتر رو مدار جریان بزاره اینا همش راه کار بود که من تونستم ازشون جواب بگیرم البته تو مدارات دیگه نه 1307
                                چون اونو تنها درست کردم شاید رله هم بزارم البته فلا سرم مشغول پروزه هست :mrgreen: :nice: :nerd: oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X