اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو RGB چرخشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو RGB چرخشی

سلام.
    ممنون که پروژه من مورد علاقه دوستان است.
    من از LED SMD RGB استفاده کردم. چون در پروتوس LED RGB نداره از 3 تا LED استفاده کردم. عکس از LED ها هم گذاشتم می توانید ببینید.

من با آی سی 74HC595 بلد نیستم باهاش کار کنم و نمی دانم چطور یک بایت رو به صورت سریال ارسال کنم. احتمال می دم سرعت کم بیاره شاید هم کم نیاره.

اگر کسی بلده با 595 کار کنه اینجا آموزش بده.
    من تابلو رو قسمت به قسمت توضیح می دم تا دوستان هم این تابلو رو بسازن تا کاملتر بشه.

دیدگاه

با سلام من اگر بخوام ساختن این مدار را شروع کنم به نظر شما از کجا شروع کنم؟

دیدگاه

من به زودی یک شماتیک از بورد کنترل می گذارم تا با کمک دوستان همه بچه ها بتوانند استفاده کنند.

دیدگاه

آقا خیلی ممنون. دم شما گرم.
          یه چندتا سوال داشتم.میشه جواب بدین.
          led شما چندتا پایه داره؟ موتورتون ac هستش یا dc ؟ چرا از 3 تا ترانزیستور برای رنگ سبز و قرمز استفاده کردین و 2 تا برای آبی؟ !!!

این یه مدار هستش که با همین 595 کار کرده ولی فکر کنم سرعتش کم باشه. چون هم از eeprom اطلاعات رو لود میکنه و هم این شیفت رجیستره کار رو کندتر میکنه. دوستان لطف کنن نظرشونو بگن.
          ولی خب کار میکنه.
          راستی آقای شرفی سرعت خوندن از eepromo بیشتره با از MMC ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
            من به زودی یک شماتیک از بورد کنترل می گذارم تا با کمک دوستان همه بچه ها بتوانند استفاده کنند.
            با سلام
            تشکر میکنم ازاینکه اطلاعات خوب و کاملی در اختیار ما گذاشتین درباره اون سنسور مادون قرمز کمی توضیح
            بدین برای همزمانی گذاشتین یا نه؟

دیدگاه

سلام.
              led های من 4 پین هستن. 3mm X 3mm. من از موتور AC استفاده کردم چون بورد الکترونیکیش بزرگه. موتور من از اون موتور هایی که در کولر گازی هست که شفتش بلنده استفاده کردم و برای تنظیم سرعت موتور هم از یک دیمر معمولی که برای کم و زیاد کردن نور لامپ استفاده می شود استفاده کرده ام.

در اینجا 8 بیت داریم. 3 بیت برای قرمز . 3 بیت برای سبز. و 2 بیت برای آبی. شما می توانید به جای آبی از سبز یا قرمز 2 بیت استفاده کنی.

من 512 بایت اول رو از MMC در SRAM میکرو ذخیره می کنم. چون میکروی استفاده شده 4 کیلو بایت هست پس می توانیم از 7 تا 512 بایت استفاده کنیم.
              در مورد EPPROM نمی دانم.
              می شود از اون تابلو چرخشی یک کلیپ بزاری یا لینکشو بدین تا ببینیم.

در مورد مادون قرمز .

این سنسور ها تعیین می کند که در چه مکانی تابلو نمایش دهد. وقتی سنسور گیرنده و فرستنده روبروی هم می رسند تابلو شروع به نمایش می کند یعنی 35 تا ستون رو فعال می کند. دوباره برنامه در یک loop باقی می ماند تا دوباره سنسور ها روبروی هم قرار بگیرند.
              به همین سادگی

دیدگاه

سلام. بازم ممنون از کمکتون . این سایت که پیدا کردم برنامه میکرو و اون برنامه ای که باهاش عکس رو توی حافظه eeprom کپی میکنه رو تو سایتش گذاشته. جالبه. تو قسمت گالریش هم لینک کسایی رو داده که از مدارات اولیه و برنامه های همین سایت استفاده کردن و کار رو بهتر کردن و هر کدوم یه کار خاصی روش انجام دادن و کار رو بهترش کردن. مثل همین کاری که آقای شرفی عزیز میخواهند انجام بدهند. ایشالا

من فکر میکردم avr نمیتونه فیلم نشون بده. راستی اگه ما در هر ثانیه 50 فریم داشته باشیم چه اتفاقی میافته؟

http://www.ladyada.net/make/spokepov/index.html

دیدگاه

سلام دوستان. خیلی کار جالبی دارین میکنید . ایشالا با کمک هم بتونیم یه کار خوب انجام بدیم. البته کار آقای شرفی که عالیه.

منم یه نمونه خیلی ساده درست کرده بودم ولی از اونجایی که موتوری که انتخاب کرده بودم شفتش لنگی داشت و رعایت نکردن تعادل توی مدار ، موقع چرخیدن خیلی لرزش وجود داشت ولی الان یه موتور دیگه خریدم و باتری رو هم بردم بیرون از مدار . با همین زغال به داخل اتصالش دادم.
                  اینم شکلش ولی خیلی لرزش داره. سرعت موتور 4000 هستش
                  "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                  در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

واقعا قشنگ ساختین. تبریک می گم.
                    می دانی مشکل شما در لرزش چیه؟ چون وزنه نزاشتیم برای تعادل.
                    من امشب یه عکس از نحوه قرار گیری وزنه در تابلو رو می گذارم.

دیدگاه

خیلی ممنون از لطفتون.
                      موتور رو گذاشتم رو سه نظام بعد بهش ولتاژ دادم دیدم اصلا شفت موتوره لنگ میزنه بعد چند تا ضربه به شفتش زدم که صاف بشه خوب شد . اما فرداش دوباره خراب شد. ولی ایندفعه دیگه دو سه تا چکش که بهش زدم مخش پاشید بیرون . مثل اینکه بلبرینگش پاشید بیرون
                      حالا یه موتور AC خریدم برای سشوار هستش. دارم رو اون کار میکنم.

ممنون
                      "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
                      در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

واقعا احسنت به شما دو دوست عزیز
                        وقتی کارای فوق العاده شما رو میبینم دائم از خودم میپرسم کی به سطح شما میرسم .
                        لطفا راهنمایی کنین تا ما هم بتونیم یه پروژه ساده بسازیم(البته نه به صورت آماده) انتظار ندارم بیاین همه پروژه تونو اینجا بذارین ولی لطف کنین اگه وقت دارین از 0 بگید چطور زمانبندی میکنین منظورم اینه سنسور تو کدوم درجه دایره،مدارو فعال میکنه و نوشته ظاهر میشه.
                        ممنون از وقتی که میذارین
                        It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

یرعت که مطمعنا کم نمیاری سزعت این شیفت رجیستر به مراتب از میکرو بالاتره
                          کافی شماتیک رو اینجوری ببندی
                          http://www.ecapic.ir/image/ECA-100620221841.jpg
                          بعد اگه با بسکام کار میکنی بایت مورد نظر رو با دستور shiftout برای این شیفت رجیستر بفرستی و یک کلاک به پایه st-cp بدی تمام
                          اینجوری برای کل پیکسلها (چند تا بود 96تا...)فقط و فقط از سه پایه میکرو و با سرعت خیره کننده استفاده خواهید کرد و به دلیل بردهای به مراتب کوچکتر به موتور خیلی قوی نیاز ندارید و همینطور به دلیل وزن خیلی پایین تر حفظ تعادل مدار هم ساده تر خواهد شد
                          درضمن پیشنهاد میکنم اگر میخواهید شماتیک رو بذارید اول شماتیک رو با این شیفت رجیستر اصلاح کنید و برنامه رو هم همینطور تا باعث گیج شدن دوستان نشود
                          اگر هم دوست دارید برنامه و شماتیک رو برای من بفرستید تا من این کار رو بکنم
                          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام.
                            شما لطف دارین آقا رضا. ما شاگرد شما هستیم.
                            سنسور رو هر جا بزاری تابلو از اونجا تصویر رو نشون می ده.

آقای امیر حسین کاخکی.
                            میشه یه برنامه با بسکام بنویسی و اینجا بزاری تا ببینیم چطور 2 بایت از میکرو ارسال می شود و هر بایت چگونه در 74HC595 ذخیره می شود؟
                            ممنون

دیدگاه

یرعت که مطمعنا کم نمیاری سزعت این شیفت رجیستر به مراتب از میکرو بالاتره
                              سلام. به نظر من چون برای ایجاد یک بایت در خروجی احتیاج به 8 کلاک پالس از سمت میکرو وجود داره سرعت پایینتره . اما در مدار آقای شرفی به دلیل همزمان ایجاد شدن یک بایت سرعت بالاتر هستش. نظر شما چیه؟

راستی، آقای شرفی اگه امکان داره میشه مدار شماتیک رو بزارید ؟

ممنون

دیدگاه

مهمترین قسمت تابلوی من همون قسمت آی سی ها و ترانزیستور ها است. فقط به یه کم وقت احتیاج دارم تا مدار رو بخش بخش کنم تا دوستان بتوانند راحت تر کار درست کردن تابلو رو انجام بدن.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X