اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو RGB چرخشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو RGB چرخشی

سلام دوست عزیز تبریک می گم کار بسیار جالبی است . پشت کار شما را تحسین می کنم . اما فکر میکنم که اگر شما برای قسمت درایو LED ها و تمام قطعاتی که بعد از میکرو قرار دادید از یک CPLD استفاده می کردید هم دستتان باز تر در استفاده از قطعات مختلف و هم اینکه حجم برد و سیم کشی شما به شکل قابل توجه کاهش میداد چیزی که من فرض می کنم حدود یک دهم حجم و ابعاد فعلی در می امد .
    موفق باشید و پیروز.

دیدگاه

سلام.
      شما نظر لطف دارین.
      من با CPLD کار نکردم. می شود در موردش توضیح بدین که چی هست؟
      ممنون

دیدگاه

خیلی ممنون از توضیحات خیلی خوبتون :applause: :applause:
        مثلا این فیلمی که شما روی سایت گذاشتین و یک انیمیشن با تابلو پخش کردین برای هر ثانیه از انیمیشن چندتا عکس gif رو به بایت تبدیل کردین؟
        آیا امکان این هست که یک فیلم حالا با کیفیت رنگی پایین تر رو روی تابلو نمایش بدین؟
        یه کار خوبی هم که میشه انجام داد این هست که از یه دونه کارت کپچر مستقیم فیلم روی تابلو نمایش داده بشه. برای اینکار باید برای هر رنگ قرمز ، آبی و سبز باید یه بازه کامل 0 تا 5 ولت تولید بشه تا رنگ ها طبیعی تر باشه. درسته؟ بعد اینکه سریع هر فریم به بایت تبدیل بشه و به led ها فرستاده بشه و دیگه نمیخواد که ذخیره بشه. ولی دیگه avr بدرد اینکار نمیخوره. به نظر شما میکرو ARM میشه اینکار رو کرد؟ آیا میکرو آرم ورودی تصویر داره؟

ممنون

دیدگاه

سلام.
          در حقیقت ARM یک CPU هست که می شود خیلی کارا باهاش کرد. آخه من برنامه نویسی با C رو بلد نیستم.
          یک آموزش جامع از صفر سراغ دارین تا C رو یاد بگیرم؟

دیدگاه

والا کتاب فارسی اگه بخواهین یک کتاب C هستش (جعفر نژاد قمی) به نام برنامه نویسی C++ کتاب خوبیه.
            اینم مرجع خارجی. سایت خوبیه
            http://www.physics.drexel.edu/courses/Comp_Phys/General/C_basics/
            http://www.iu.hio.no/~mark/CTutorial/CTutorial.html

دیدگاه

CPLD ها یا نوع دیگر و حرفه تر و کامل تر انها FPGA ها قطعاتی هستند که شما می توانید با استفاده از گیت های پایه قطعات مورد نظر خودتان را درست کنید و درداخل IC قرار دهید و از انها استفاده کنید . به عنوان مثال شما می توانید تمامی بافر ها و رجیستر هایی که استفاده کردید را در داخل نرم افزار مربوطه به صورت شماتیکی و یا با زبان VHDL درست می کنید و بعد هم خروجی نرم افزار را روی قطعه پروگرم می کنید .
              فکر کنیم که با یک EPM7128 که 10000 تومن است و حدود 50 تا و یا بیشتر پایه داره برای شما کافی باشه .

دیدگاه

از کجا می توانم برنامه مخصوص این آی سی رو گیر بیارم.
                و چطور اونو پروگرام کنم.
                با تشکر

دیدگاه

برنامه های مرتبط با FPGA هستن زیادن ولی میتونین از QUARTUS و VHDL و VERILOG HDL و AHDL و Leonardo و حتی PROTEL استفاده کنین.
                  آی سی هایی که من دیدم مال ALETRA و XILINX بودن و میشه از طریق JTAG پروگرمشون کرد.
                  It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

می تونی از نرم افزار MAXPLUS استفاده کنی که برای شرکت ALTERA است و می تونی یه صورت شماتیکی قطعاتی که لازم داری رو کنار هم قرار دهی البته به همراه هر گونه سیم کشی که لازم داری و بعد رو IC با استفاده از پورت پارالل روی قطعه پروگرم کنی .

دیدگاه

مثلا این فیلمی که شما روی سایت گذاشتین و یک انیمیشن با تابلو پخش کردین برای هر ثانیه از انیمیشن چندتا عکس gif رو به بایت تبدیل کردین؟
                      آیا امکان این هست که یک فیلم حالا با کیفیت رنگی پایین تر رو روی تابلو نمایش بدین؟
                      یه کار خوبی هم که میشه انجام داد این هست که از یه دونه کارت کپچر مستقیم فیلم روی تابلو نمایش داده بشه. برای اینکار باید برای هر رنگ قرمز ، آبی و سبز باید یه بازه کامل 0 تا 5 ولت تولید بشه تا رنگ ها طبیعی تر باشه. درسته؟ بعد اینکه سریع هر فریم به بایت تبدیل بشه و به led ها فرستاده بشه و دیگه نمیخواد که ذخیره بشه. ولی دیگه avr بدرد اینکار نمیخوره. به نظر شما میکرو ARM میشه اینکار رو کرد؟ آیا میکرو آرم ورودی تصویر داره؟
                      کسی حرفی نداره

دیدگاه

حالا این نرم افزار MAXPLUS رو از کجا دانلود کنم و آموزش این نرم افزار رو از کجا دانلود کنم؟

دیدگاه

سلام دوستان.

من نرم افزاری که یک عکس رو به کد هگز تبدیل می کنه رو گذاشتم. البته با سورس. زبان برنامه نویسی هم ویژیال بیسیک6.0 است.

برنامه می تواند عکس های رنگی رو به کد هگز که هر بایت اطلاعات رنگ RGB رو دارا می باشد.
                          اگر سوالی بود در خدمتم.
                          این هم لینک دانلودش

http://www.4shared.com/file/pOFm6W4j/rgb_to_hex.html

دیدگاه

نرم افزار و اموزش رو می تونی توی قسمت مربوطه توی سایت پیدا کنی البته پیشنهاد می کنم که کتاب راهنمای جامع MAXPLUS II که نوشته مهندس حامد محمد حسینی است رو مطالعه کنید که حدود 100 صفحه است و همراه انجام یک پروژه تک تک قسمت ها رو توضیح داده است .

دیدگاه

آخه بدبختی این هست که من در دبی زندگی می کنم و از نعمت کتاب برخوردار نیستم. کتابی چیزی نیست که بشه دانلودش کرد؟
                              ممنون از کمک.

دیدگاه

تو سایت فایل های اموزشی هست .
                                با این همه چشم حتما می گردم هر چی داشتم براتون می زارم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X