اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی تریاک به صورت عملی با میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی تریاک به صورت عملی

درود بر دایی.

یعنی میشه یه کولر رو باهاش فقط روشن و خاموش کرد؟؟؟؟

من الان دارم مدارم رو میسازم. مطمئن باشم؟؟؟ کولر مردم نره رو هوا؟؟؟ یا تریاک خودم؟؟؟

با اسنابر مشکلی پیش نمیاد؟؟؟

حیاتیه ها :sad: چون منبع من جریان دهی کمی داره و تریاک هم راحت تره تا رله( نویز الکترومغناطیس هم نمیندازه) هر چند همه جوره نویزشو گرفتم ولی جریان کم میارم و مدار ریست میشه.( خود رله 45 میلی آمپر میکشه)

دایی ببخشید که انقدر اصرار میکنم. به تریاک اعتماد کنم برا کولر؟؟؟؟

با تشکر. . . و پوزش.
    :mrgreen:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

صد درصد دایی جان
      اما حواست به جریان موتور هست؟
      اصلا می دونی موتور کولر در موقع استارت چندین برابر نامیش جریان می کشه؟
      پس متاسفانه باید تریاکی انتخاب کنی که جریانش بیشتر از جریان استارت موتور باشه. احتمالا مجبوری تریاک گرون قیمت BTA40 بزاری!
      اون مشکلی هم که برای رله گفتی از ندانم کاری خودته. مگه میشه منبعی نتونه جریان رله رو تامین کنه؟
      تازه فکر کنم یه بار بهت گفتم(شاید هم به دوست دیگه بود) که باید رله 9 ولت بزاری و از ترانس 2 در 7.5 ولت استفاده کنی.
      وقتی 7.5 ولت یکسو و صاف میشه 9 ولت تولید میکنه. این 9 ولت با یک ترانزیستور NPN مثل BC546 برای سوئیچ رله استفاده میشه.
      این 9 ولت وارد رگولاتور 7805 هم میشه تا تغذیه مدار رو تامین کنه.
      اینجوری ولتاژ رله از ولتاژ مدار جدا میشه و هیچ تاثیری توش نمیزاره.
      اگه متوجه نشدی بگو تا شماتیک هم بکشم
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        اون مشکلی هم که برای رله گفتی از ندانم کاری خودته. مگه میشه منبعی نتونه جریان رله رو تامین کنه؟
        دایی شده دیگه. منبع خازنیه. دیشب چند تا از LED هارو از مدار حذف کردم. جریان کشی مدار با رله کلا" شد 80 میلی. این مشکل حل شد.( رله خودش دقیقا 35 میلی میکشه). اگه بجاش تریاک بزارم دیگه خیالم راحته.

نوشته اصلی توسط ahmadmn
        تازه فکر کنم یه بار بهت گفتم(شاید هم به دوست دیگه بود) که باید رله 9 ولت بزاری و از ترانس 2 در 7.5 ولت استفاده کنی.
        من نبودم اما فهمیدم چطور میگید. ایول راه واقعا توپی هستش.
        مشابه bta40 چیزی رو دارید؟؟ قیمت کردم گفتن 3 تومن.
        نمیشه از bta139 استفاده کنم(16 آمپریه و Itsm هم 140 آمپره)؟

اگه قرار باشه 3 تومن بدم میرم یه رله 15 آمپر میخرم نهایتش 1000 تومن. با جریانش هم یه جور کنار میام.
        با تشکر.
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

ای ول دایی
          متاسفانه Itsm فقط برای 20 میلی ثانیه قابل تحمله.
          ولی استارت موتور زمان بیشتری طول میکشه.
          به نظر من بهتره تست کنی چون من دقیقا نمی دونم جریان راه اندازی موتور کولر چقدره.
          با همین BT139 که قیمتش 300 تومنه می تونی تست کنی. اگه نسوخت یعنی حله.
          هیچ چی مثل عمل نمیشه :biggrin:

دیدگاه

مشکل من اینه که باید مدارو بسازم و آماده ببرم با خودم پادگان!!!!!!
            حالا اگه بسوزه دیگه راهی ندارم. تا 3 ماه دیگه باید صبر کنم تا برگردم مرخصی.

اینم تو دیتا شیت پیدا کردم

کولری که من دیدم نهایتش 5 آمپر میکشه. حالا طبق قانون راه اندازی موتورها5 برابر که هیچی اگه 10 برابر هم بشه تازه میشه 50 آمپر لحظه ای؟؟!! ممکنه به خاطر اینکه جریان لحظه ای پایینه زمان بیشتری طاقت بیاره؟ درست میگم؟؟ نظرتون چیه؟؟ جواب میده؟
            همش 8 روز دیگه اینجام. کولر هم اینجا کسی روشن نمیکنه که بخوام تستش کنم. اونم یه بار بزنه کولر یارو رو پیاده کنه بیا و درستش کن oo:
            راستی ممکنه موتور کولر رو بسوزونه؟؟

ممنون که جواب میدید. بازم شما :applause:
            بقیه که فقط نگاه میکنن!

بدرود . . .

دیدگاه

محاسبه جریانت درسته دایی جان
              اما محاسبه زمانت درست نیست!
              چون زمان راه اندازی موتور حتی تا یه ثانیه هم میرسه و توی این زمان باید تریاک دوام بیاره. پس یا باید روزه شکدار نگیری و رله بزاری یا یه تریاک 50 آمپر :smile:
              راستی موتور کولر با این کارا نمیسوزه پس توی تست مشکلی نداری

دیدگاه

حالا باید بگردیم تریاک پیدا کنیم(افغانستــــان کدوم وره؟؟؟ :mrgreen

پس اگه دوستان تریاک بین 25 تا 50 آمپر با بسته بندی TO-220 میشناسن معرفی کنن( البته با قیمت)

دایی در حالت دوم رله 10 آمپر جواب میده؟؟؟ کنتاکتهاش بعد از 1 ماه از بین نمیره؟؟؟

بدرود . . .

دیدگاه

سلام وحید جان با کسب اجازه از دایی جان گرامی که استاد بنده هستن :nerd:
                  اولا فکر کنم هم برجی باشیم ولی من کسری آوردم زود ترخیص شدم الان برگه رهایی دستمه :wow: :wow: تازه امروز رسیدم خونه :mrgreen:
                  دوما من دقیقا همه این موارد را تست کردم البته روی موتور پمپ تکفاز 400 وات و خیلی هم عالی جواب داد ولی درحالتیکه حتما زیر بار باشه و اینکه در دورهای پایین زیاد قابل کنترل نیست
                  در مورد موتور کولر چون این موتور ها دارای سیم پیچ کمکی و کلاچ هستند در حالتیکه موتور ایستاده سیم پیچ کمکی در مدار هست ولی وقتی موتور دور میگیره بر اثر نیروی گریز از مرکز کلاچ ها باز میشن و سیم پیچ کمکی از مدار خارج میشه و این ممکنه زمانی که شما با تریاک سرعت را بیاری پایین کلاچ ها دوباره وصل بشن و سیم پیچ کمکی بیاد تو مدار در ضمن جریان راه اندازی موتورهای کولر 50 تا 60 آمپره :eek: واسه همین شما میتونی یه رله صنعتی فیندر 30 آمپر بخری که 3 تا کنتاکت داره و اون سه تا را با هم موازی کنی راه بعدی استفاده از کنتاکتوره که پیشنهاد نمیشه :mrgreen:
                  راستی کجا خدمت میکنی که الان کولر آبی استفاده میکنند؟؟
                  فرزندم در راه است

دیدگاه

درود بر سرباز مملکت . . . :mrgreen:

من نمیخوام دور رو کنترل کنم فقط میخوام خاموش و روشن بشه همین!
                    مدارم هم محدودیت داره و نمیتونم از رله استفاده کنم. باید تریاک باشه.
                    حالا ما یه نظری دادیم که با BT139 یا مثلا BTA16 راه بندازیم.
                    شما چه نظری دارید؟؟؟

نوشته اصلی توسط علیرضا کیانی
                    اولا فکر کنم هم برجی باشیم ولی من کسری آوردم زود ترخیص شدم الان برگه رهایی دستمه تازه امروز رسیدم خونه
                    راستی کجا خدمت میکنی که الان کولر آبی استفاده میکنند؟؟
                    راستی همدانی نیستی؟؟؟
                    من برج 10 هستم. همین کسری ها کمر مارو شکونده!!! :mrgreen:
                    من تهرانم. ستاد نیروی زمینی. الان هم کولر نمیخوان برای بعدنشون دارم درست میکنم تا یه یادگاری از ما برای بچه های اونجا بمونه.
                    :nerd:
                    من الان گیر تریاک هستم :cry2:
                    گیر کردم حسابــــــــــــــــی

بدرود . . .

دیدگاه

نمیشه چند تا تریاک رو موازی کرد؟
                      هر کدوم چقدر جریان میکشند؟
                      با تشکر

دیدگاه

من فردا دارم میرم خرید قطعات.
                        بالاخره چی بگیرم؟؟

بدرود . . .

دیدگاه

آقا به نظر من همون رله بخر خودتو راحت کن
                          فرزندم در راه است

دیدگاه

رهایی مبارک دایی علیرضا
                            موازی کردن تریاکها دردسر داره
                            منم نظرم رله است اما بهتره تریاک BTA140 رو قبل از بردن به پادگان یه امتحان بکنی. من باهاش موتور قطع و وصل می کنم و تابحال نسوخته. خیلی هم ارزونه.
                            مشکل موتور کولرها اینه که بخاطر اینرسی فن، خیلی دیر دور میگیرن.راستی کولرشون چندهزاره؟

دیدگاه

فکر نکنم گیر بیارم. تو همدان زیاد قطعات درست و حسابی گیر نمیاد.
                              این یکی 25 آمپریه؟
                              راستی اپتو کوپلر چی بزارم؟ 3021 خوبه یا چیز دیگه ای توصیه میکنید؟
                              قید رله رو کاملا زدم. با مدار جواب نداد.
                              اگه پیدا نکردم همون 139 رو میزارم، کار کرد که هیچی، نکرد فدای سرم! :mrgreen:
                              ارتش دل سوزوندن نداره. :mrgreen:

بدرود . . .

دیدگاه

25 آمپره و جوان داره
                                منم اینترنتی ازش خرید می کنم.
                                اپتو هم MOC3063 میزارم.
                                اتفاقا اگه شهرستانی باید همون رله رو بچسبی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X