اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی تریاک به صورت عملی با میکروکنترلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی تریاک به صورت عملی با میکروکنترلر

سلام
    تاپیک خیلی خوبیه :applause:
    چند سوال که برای من کم تجربه پیش اومده

کدوم وسایل تو یک خونه سلفی هستند ؟؟؟

مهتابی هم سلفی محصوب میشه ؟؟؟ مدارش برای روشن و خاموش کردنش معمولیه یک ترایاک و اپتو و اسنابر کافیه یا باز اونم داستان خاص خودش داره مهتابی ؟؟؟

و بالاخره اسنابر چی شد ؟؟ همون 39 اهم و 10 نانو خوبه ؟؟ خازن باید چند ولت باشه و آیا بدون پلاریته است ؟؟؟

و سوال آخر کنتر خونه ما 15 آمپره گفتید موتور کولر اول 50 تا 60 آمپر میکشه واسه کنتر و فیوزش مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ کنتر ما که 15 آمپره این 50 تا 60 آمپر رو چطور رد میکنه ؟؟

اوه چه همه سوال اینا رو میپرسم دیگه بدون هیچ گونه شکی مدار رو ببندم :wow:

ممنون که جواب میدید !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_hashemi_85
      خواهش :job:

والا کلا میکرو اینا رو ارور داد . DLL می خواست ازم . حذفش کردم .به جای میکرو یه سویچ گذاشتم که 5 ولت رو به اپتو تریاک میده . این مدار الان کار میکنه .

فقط یه مشکل داره . باید مقادیر مقومتهارو خیلی کم می دادم تا کار می کرد . نمی دونم مشکل از چیه.

در عمل در تریاک MOC3021 با 30 میلی آمپر تریگر میشه . تقریبا مقاومتش میشه 180 اهم .
      وبرای R1 ده کیلو هم کافیه . 22 کیلو هم میشه .
      البته اینا مو قعین که از تریاک bt 136 bt138 یا bt 139 استفاده کنی . با اون یکیا نمی دونم .
      سلام اگه میشه یه بار دیگه این عکس رو بزارید چون من چند روزه با پروتئوس ور میرم اما ترایاک درست کار نمیکنه
      حتی بدون میکرو ، فقط با کلید ، کلیدو چه وصل کنم چه قطع باشه ترایاک همچنان فعاله

دیدگاه

میشه یکی به منم کمک کنه. منم یه مداری میخام که با تریکو ابتو تریک و میکرو یه موتور ac راه اندازی کنم . راستش مطالبی که نوشته بودینو خوندم ولی بازم هیجی نفهمیدم. :cry:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
          من یه مدار با ترایاک BT139 و اپتو ترایاک MOC3063 و اسنابر 39 اهم و 100 نانو 630 ولت برای یه موتور AC گیربکس دار چپگرد و راستگرد ساختم.
          مشکلی که دارم اینه که زمانی که از طرف میکرو فرمان ارسال نشده و مدار در اصل خاموشه موتور وز وز میکنه .ضمنا قبلا این مدار رو با دوتا رله بسته بودم که به دلیل وجود نویز همین اسنابر رو روش گذاشتم و دقیقا بعد از قرار دادن اسنابر این صدای وز وز رو از موتور میشنیدم که همین باعث شد مدار رو با دوتا ترایاک و و دوتا اسنابر ببندم که بازم همین مشکل رودارم.
          لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم ازتون

دیدگاه

مقدار مقاومت اسنوبر افزایش بدید

دیدگاه

ممنونم از پاسخت دوست عزیزم.
              چه مقداری پیشنهاد میدی شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yousef55 نمایش پست ها
                مقدار مقاومت اسنوبر افزایش بدید
                مقاومت رو به 100 اهم تغییر دادم و خازن رو 10 نانو گذاشتم اما همچنان صدای وز وز موتور وجود داره.لطفا مجدد یه بررسی بفرمایید ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X