پاسخ : راه اندازی تریاک به صورت عملی با میکروکنترلر
:rolleyes:
خیلی ممنون علی اقا
الان تنها مشکل من اینه که میترسم توی دراز مدت متور اسیب ببینه چون یکی از دوستان میگفت هنکام گذر از صفر تریاک نویزی توی مدار میندازه باعث تخریب سیستم متور میشه
یه اسم خوبی داشت این نویز که هر چی فکر کردم یادم نیفتاد
حدود ولتاز این نویز هم 1.5 ولت
نمیدونم این ولتاژ میتونه روی متور به اون بزرگی اثر بزاره ؟
الان مشکل در راه اندازی ندارم
حدود 25 امپر با bta 40 سویچ کردم توی زمان 2 دقیقه با یه هت سینک خیلی کوچک دما به اندازه ای نبود که حتی با عث سوروندن دست بشه در حدود 60 درجه
الان مشکل من اینه این طرح رو بدم به صاحب کار بعد یه مدت متورا بسوزه !! چون امکان نداره bta 40 بسوزه
خیلی قوی هستش
متوره انقدر سنگینه که نمیشه تکونش داد تازه !!! 2 تا با هم موازی کردم !!
موقع روشن کردن با نیت ترکیدن صورتمو برگر دوندم در حالی که بعد از 2 دقیقه حتی نمیشد گفت ولرم شده فکر کردم شاید مدار رو اشتباه بستم و جریان از تریاک نمیگذره !! کاری کردم که توی 1 ثانیه 1 بار روشن خاموش بشه شاید جریان قوس استارت که میگن چند برابر جریان کاریه باعث سوختنش بشه !! ولی بازم نشد !!
چیز خر کاریه !!
حالا نمیدونم از کجا بدونم متور صدمه میبینه یا نه ؟
البته توی مدار اصلی ممکنه توی 1 دقیقه فقط 2 بار روشن و خاموش بشه
:rolleyes:
خیلی ممنون علی اقا
الان تنها مشکل من اینه که میترسم توی دراز مدت متور اسیب ببینه چون یکی از دوستان میگفت هنکام گذر از صفر تریاک نویزی توی مدار میندازه باعث تخریب سیستم متور میشه
یه اسم خوبی داشت این نویز که هر چی فکر کردم یادم نیفتاد
حدود ولتاز این نویز هم 1.5 ولت
نمیدونم این ولتاژ میتونه روی متور به اون بزرگی اثر بزاره ؟
الان مشکل در راه اندازی ندارم
حدود 25 امپر با bta 40 سویچ کردم توی زمان 2 دقیقه با یه هت سینک خیلی کوچک دما به اندازه ای نبود که حتی با عث سوروندن دست بشه در حدود 60 درجه
الان مشکل من اینه این طرح رو بدم به صاحب کار بعد یه مدت متورا بسوزه !! چون امکان نداره bta 40 بسوزه
خیلی قوی هستش
متوره انقدر سنگینه که نمیشه تکونش داد تازه !!! 2 تا با هم موازی کردم !!
موقع روشن کردن با نیت ترکیدن صورتمو برگر دوندم در حالی که بعد از 2 دقیقه حتی نمیشد گفت ولرم شده فکر کردم شاید مدار رو اشتباه بستم و جریان از تریاک نمیگذره !! کاری کردم که توی 1 ثانیه 1 بار روشن خاموش بشه شاید جریان قوس استارت که میگن چند برابر جریان کاریه باعث سوختنش بشه !! ولی بازم نشد !!
چیز خر کاریه !!
حالا نمیدونم از کجا بدونم متور صدمه میبینه یا نه ؟
البته توی مدار اصلی ممکنه توی 1 دقیقه فقط 2 بار روشن و خاموش بشه
دیدگاه